Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551704 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

kulüpte gökhan sarı die bir ceomuz varmış kimdir necidir ne iş yapar bilen var mı bilmem ama bazı kaynaklarda yıllık 5,9 milyon kazancı oldugu söyleniyor.

https://www.kartalhaber.com/besiktas-genel-mudurunun-kazanci-yok-artik-dedirtti-31359.html
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

kulüpte gökhan sarı die bir ceomuz varmış kimdir necidir ne iş yapar bilen var mı bilmem ama bazı kaynaklarda yıllık 5,9 milyon kazancı oldugu söyleniyor.

https://www.kartalhaber.com/besiktas-genel-mudurunun-kazanci-yok-artik-dedirtti-31359.html
Tek basina mi aliyormus bu parayi yoksa ekip mi?
Feliks makat reyiz volfburkun idari islerine muhasebesine falan 1 milyona bakmisti vergiler dahil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Tek basina mi aliyormus bu parayi yoksa ekip mi?
Feliks makat reyiz volfburkun idari islerine muhasebesine falan 1 milyona bakmisti vergiler dahil

reis paylaştığım linkdeki haber dğru ise maaşı diyor ekibi departmanı vb demiyor bazı yerlerde 120 bin deniyor nedir necidir bilemedim böle bir adamın varlığından da haberdar değildim. bakalım neler duyacağız daha.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

reis paylaştığım linkdeki haber dğru ise maaşı diyor ekibi departmanı vb demiyor bazı yerlerde 120 bin deniyor nedir necidir bilemedim böle bir adamın varlığından da haberdar değildim. bakalım neler duyacağız daha.

Yuh be paraya bah
Gelisine doksana cakarlar boyle adama

Anc nin sirkette 120bin maas alan var midir acaba?

Çevrimdışı tangaz

Yuh be paraya bah

aile şirketlerinde 50bini geçen adam bulmak pek mümkün değil abi ancak yıllık bi prim falan varsa o primle ay ortalaması 50yi geçen olur 100ü gören olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Yuh be paraya bah

850 personel deniyor içinde 3bin alanda vardır 120bin alanda varmış! ortalama 10bin olsa yılda 100 milyon eder brütse tabi haa net ise şirkete yükü 150yi bulur.

Çevrimdışı mylife1903

850 personel deniyor içinde 3bin alanda vardır 120bin alanda varmış! ortalama 10bin olsa yılda 100 milyon eder brütse tabi haa net ise şirkete yükü 150yi bulur.
Kim neler yapiyor acaba
Teker teker 15 dakika konussan 1 saat yapar 4 kisi girmesi cikmasi yemegi baska isi desen mesguliyetinfalan 3 saate 10 kisi ortalama yapsa ginde 30 kisiden kabaca 1 ay surer hepsini azicik taniyip kafaya atmak
3 ayda anca toparlanir bu personel abi
Yarisini kovarlar bi yarisini da kendi adamlariyla doldurup kadrolasirlsr zaten
Tepeden baslamak guzel olmus
Diger kurullar da istifasini versin ayrica abdullah avci da formal istifasini verirse duzgun bi durus olur

Alir mektubu koyarsin kasaya zor bi gun olur falan cami kirip ciksrtip taroh atarsin

Çevrimdışı tangaz

Kim neler yapiyor acaba
Teker teker 15 dakika konussan 1 saat yapar 4 kisi girmesi cikmasi yemegi baska isi desen mesguliyetinfalan 3 saate 10 kisi ortalama yapsa ginde 30 kisiden kabaca 1 ay surer hepsini azicik taniyip kafaya atmak
3 ayda anca toparlanir bu personel abi
Yarisini kovarlar bi yarisini da kendi adamlariyla doldurup kadrolasirlsr zaten
Tepeden baslamak guzel olmus
Diger kurullar da istifasini versin ayrica abdullah avci da formal istifasini verirse duzgun bi durus olur

Alir mektubu koyarsin kasaya zor bi gun olur falan cami kirip ciksrtip taroh atarsin

walla kim ne iş yapıyor bu kadar personele gerçekten gerek var mı çok merak ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

walla kim ne iş yapıyor bu kadar personele gerçekten gerek var mı çok merak ediyorum.
Seffaflik bu islerde gerekli
Koyarsin siteye bu ekip bu isi yapiyor
Herkes bilir
Sureyya abi disinda kimseyi tanimiyorum ali naibi var bi de baskaosninda tanimiyorum zaten
Devlet sirri sanki
Maasini aciklamasinlar tabi
Kim ne is yapiyor bilinsin
Bankamatik calisani yoktur insallah

Çevrimdışı tangaz

Seffaflik bu islerde gerekli
Koyarsin siteye bu ekip bu isi yapiyor
Herkes bilir
Sureyya abi disinda kimseyi tanimiyorum ali naibi var bi de baskaosninda tanimiyorum zaten
Devlet sirri sanki
Maasini aciklamasinlar tabi
Kim ne is yapiyor bilinsin
Bankamatik calisani yoktur insallah

kesinlikle bilinsin kim ne iş yapıyor maaş gizli olmalı elbette ama bu sayı makul değil sanki

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ahmet Nur Çebi bir ekonomi haber kanalında bu konu hakkında yorum yaptı. Çalışanların birçoğunu işlevi şüpheli olan amatör şubelere doldurulmuş bindirilmiş kıtalar olarak tarif etti. Oy deposu kısaca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mazbata Töreni Bugün Yapılacak

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, mazbatalarını bugün saat 17.00’de Vodafone Park Moda Merkezi’nde düzenlenecek törenle alacak.

Mazbata töreni, basına açık gerçekleştirilecektir.

(bjk.com.tr)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ahmet Nur Çebi bir ekonomi haber kanalında bu konu hakkında yorum yaptı. Çalışanların birçoğunu işlevi şüpheli olan amatör şubelere doldurulmuş bindirilmiş kıtalar olarak tarif etti. Oy deposu kısaca.

sayı süratle düşürülmeli sonucuna varmak mümkün, ciddi bir tasarruf edilir personel fazlası gönderilerek.

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş'ı mahkeme kapılarında süründürmeyelim diye haber kanallarında,gazete sayfalarında açıklama yapan "dinazorlar" duymaya başlarız yakında.Ne yapıp edip mali kongrede oylanacak olan Fikret Orman yönetimi ibra edilmemelidir.Süleyman Seba'dan sonrası YARGILANMALIDIR :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Serdal Adalı'ya oy veren 2983 kişinin hadi fazla fazla yazayım 983 ü yönetim kurulu adaylarının eş,akraba,dostlarından oluşsun.Hemen hemen herkes Ahmet Nur Çebi olsun derken,az çok yöneticileri tanıyan varsa en iyi yöneticilerinde Ahmet Nur Çebi listesinde olduğunu görürken hadi daha iyi olacağını düşündüklerinden 500 kişide Serdal Adalı'ya oy versin.Demek istediğim minumum 1500-2000 kendi rantını düşünen,bindirilmiş kıta diye söylediğimiz oy var.Katılım çok olunca hiç bir hükümleri kalmadı.Katılım 5000 lerde olsa yine seçileceklerdi
her sandıkta kazandığı için katılım sayısının bir önemi yok bence
500 kişide katılsa yine kazanacaktı.
böylece yd oyları fikret orman oyları efsaneside bitmiş oldu. demekki kongre üzerinde
hiçde düşünüldüğü gibi güçleri yok. herşey ortada Fikret Orman YD ismail ünal gibi insanların direk destek verdiği
adalı hezimete uğradı. umarım bundan sonra bindirilmiş kıta vs gibi söylemler biter.
daha önce kongre kararı dediğimiz zaman hemen çıkıp yd miş yok FO şu kadar üye yapmışmış
gibi bir çok şey söyleniyordu. Fikret Ormandöneminde üye olan kişiler son 4 sandık yani hiçde seçimi etkileyecek
oy potansiyeli yok kaldıki bunlar arasında çebiyi destekleyenlerin sayısda oldukça fazlaydı.
daha öncede söyledim ben Beşiktaş kongresi satılmış değildir. Bindirilmiş kıtalar falan yok
insanlar 15-20 kişiyi etrafına alıp büyük güçmüş gibi davranıyor. şimdi Sayın adalının aldığı oyun kaçı Fikret ormanın
kaçı Demirörenin kaçı çarşının oyu.
en güzeli Fikret Ormanı indirip belli amaca ulaşmak isteyenler amaçlarına ulaşamadı Beşiktaş kongresi sağduyulu bir karar verdi. Çebi belli gruplara karşı Fikret Ormandan daha katı olur.
daha önce söylediğim gibi Çebinin kazanması mali açıdan Beşiktaşı daha iyi yere getirir ama sportif açıdan
bekleyip göreceğiz ben pek ümitli değilim.
Beşiktaş için hayırlı olsun adaylar içinde en doğru isimdi. Camianın ortak adayıydı. Büyük bir destekle geldi.
sanırım Beşiktaş seçim tarihinde bu bir rekor olmalı. yarışmalı bir seçim olup bu kadar oy alan ve bütün sandıklarda üstünlük kuran kimse yok bildiğim kadarıyla. katılım sayısıda rekormuş ama ben yüzde olarak baktım. sanırım %60 civarı bir oy aldı.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ı mahkeme kapılarında süründürmeyelim diye haber kanallarında,gazete sayfalarında açıklama yapan "dinazorlar" duymaya başlarız yakında.Ne yapıp edip mali kongrede oylanacak olan Fikret Orman yönetimi ibra edilmemelidir.Süleyman Seba'dan sonrası YARGILANMALIDIR :money:

13 mayısda ibra oldu zaten f. orman bidaa mı ibra edilecek :alala:

bugün yazdım zaten f. orman ibra ettirdi kendini sonra yeniden seçildi ve 4 ay sonra pırrr kaçtı die. anlayacağın sen sağ ben selamet.

Çevrimdışı Necmi

Hayırlı olsun  :)

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1186222577519341568
iyide bu yeni gelmedi en başından beri Beşiktaş ceosu
madem bu para etmezmiş Sayın Çebi neden zamanında işine son vermemiş.
bugünmü oldu maaşı 120 M çebi ayrıldığında ne kadar maaş alıyormuş
o zaman 3 bin alıp o gidincemi 120 bin yapmış acaba.
hoş değil bu adam çebi döneminden gelen biri bugün işe girmedi. zamanında bu kulübün ikinci başkanı değilmiydi
neden müdahale etmemiş o zaman. Bunlar yanlış işler tribüne oynamak
bizim bunlarla uğraşmamamız lazım. tamam Fikret ormanın yapamadığını yapsın
ta YD döneminden itibaren kulübe onun bunun torpiliyle işe girenleri çıkartsın
kulüpde çalışan herkesin ya divanda ya eski yöneticilerde bir torpili var.
kaldıki çıkartıp yeni personel alıncada bu sefer çebinin adamı lafı olacak.
nasıl alırsa alsın hiç farketmez.
camianın dinazorlarının etkisi olmadan bağımsız bir şekilde geldi arkasında dinazorlar değil
Beşiktaş camiası var. güç elinde kimseye borcuda eyvallahıda yok.

Çevrimdışı mylife1903

Bisi cikmaz ordan
Yargilamadan ziyade cikip aciklanacak nereye ne verilmis sonrasi zaten mal meydanda
Ilk eylem gosterdi
Ceo 120bin tl maas aliyormus
Baskan dedi
Kulupten yalanlama gelmedi

Bu ceo bilgili doneminden beri icerde degil mi? Bilgili yd fikret baskan neden gondermemis bu elemani?
Herkesin kafasinda bi fikir olusmustur

Bilgiler gelsin anlasilir. Mesela besiktasin bir suru tesisi var kim temizliyor oralari, kulup emekcisi mi yoksa outsorsink mi?

Balik bastan kokar, belediyeye dondu kulup 20 senedir.

Çevrimdışı mylife1903

iyide bu yeni gelmedi en başından beri Beşiktaş ceosu
madem bu para etmezmiş Sayın Çebi neden zamanında işine son vermemiş.
bugünmü oldu maaşı 120 M çebi ayrıldığında ne kadar maaş alıyormuş
o zaman 3 bin alıp o gidincemi 120 bin yapmış acaba.
hoş değil bu adam çebi döneminden gelen biri bugün işe girmedi. zamanında bu kulübün ikinci başkanı değilmiydi
neden müdahale etmemiş o zaman. Bunlar yanlış işler tribüne oynamak
bizim bunlarla uğraşmamamız lazım. tamam Fikret ormanın yapamadığını yapsın
ta YD döneminden itibaren kulübe onun bunun torpiliyle işe girenleri çıkartsın
kulüpde çalışan herkesin ya divanda ya eski yöneticilerde bir torpili var.
kaldıki çıkartıp yeni personel alıncada bu sefer çebinin adamı lafı olacak.
nasıl alırsa alsın hiç farketmez.
camianın dinazorlarının etkisi olmadan bağımsız bir şekilde geldi arkasında dinazorlar değil
Beşiktaş camiası var. güç elinde kimseye borcuda eyvallahıda yok.
Cebi kovmus fikret orman tutmus, neden tutmus?

Çevrimdışı Necmi

Cebi kovmus fikret orman tutmus, neden tutmus?
şimdi başkan kendisi açıklayacak nedeni o zaman. Madem lafını ediyor.
açıklamasınıda yapacak. Bizde bileceğiz. Çebinin kovduğunu biliyormuyuz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başkanın mazbata konuşması

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başkan konuşmayı kısa kesti, salın beni artık gidip çalışmaya başlayayım dedi. :lol: Resmi olarak şuan başkanımız sayılır. Allah yolunu açık etsin, yapacağı her iş olumlu ve en iyisi olsun. Beşiktaşın en küçük bireyinden başkana kadar uzanan yolda Beşiktaşa zarar verme amaçlı bu şahıs veya şahıslara saldırı yapan herkesinde o pislik düşünceler içinde boğulmasını temenni ediyorum.