Serdal Adalı'ya oy veren 2983 kişinin hadi fazla fazla yazayım 983 ü yönetim kurulu adaylarının eş,akraba,dostlarından oluşsun.Hemen hemen herkes Ahmet Nur Çebi olsun derken,az çok yöneticileri tanıyan varsa en iyi yöneticilerinde Ahmet Nur Çebi listesinde olduğunu görürken hadi daha iyi olacağını düşündüklerinden 500 kişide Serdal Adalı'ya oy versin.Demek istediğim minumum 1500-2000 kendi rantını düşünen,bindirilmiş kıta diye söylediğimiz oy var.Katılım çok olunca hiç bir hükümleri kalmadı.Katılım 5000 lerde olsa yine seçileceklerdi
her sandıkta kazandığı için katılım sayısının bir önemi yok bence
500 kişide katılsa yine kazanacaktı.
böylece yd oyları fikret orman oyları efsaneside bitmiş oldu. demekki kongre üzerinde
hiçde düşünüldüğü gibi güçleri yok. herşey ortada Fikret Orman YD ismail ünal gibi insanların direk destek verdiği
adalı hezimete uğradı. umarım bundan sonra bindirilmiş kıta vs gibi söylemler biter.
daha önce kongre kararı dediğimiz zaman hemen çıkıp yd miş yok FO şu kadar üye yapmışmış
gibi bir çok şey söyleniyordu. Fikret Ormandöneminde üye olan kişiler son 4 sandık yani hiçde seçimi etkileyecek
oy potansiyeli yok kaldıki bunlar arasında çebiyi destekleyenlerin sayısda oldukça fazlaydı.
daha öncede söyledim ben Beşiktaş kongresi satılmış değildir. Bindirilmiş kıtalar falan yok
insanlar 15-20 kişiyi etrafına alıp büyük güçmüş gibi davranıyor. şimdi Sayın adalının aldığı oyun kaçı Fikret ormanın
kaçı Demirörenin kaçı çarşının oyu.
en güzeli Fikret Ormanı indirip belli amaca ulaşmak isteyenler amaçlarına ulaşamadı Beşiktaş kongresi sağduyulu bir karar verdi. Çebi belli gruplara karşı Fikret Ormandan daha katı olur.
daha önce söylediğim gibi Çebinin kazanması mali açıdan Beşiktaşı daha iyi yere getirir ama sportif açıdan
bekleyip göreceğiz ben pek ümitli değilim.
Beşiktaş için hayırlı olsun adaylar içinde en doğru isimdi. Camianın ortak adayıydı. Büyük bir destekle geldi.
sanırım Beşiktaş seçim tarihinde bu bir rekor olmalı. yarışmalı bir seçim olup bu kadar oy alan ve bütün sandıklarda üstünlük kuran kimse yok bildiğim kadarıyla. katılım sayısıda rekormuş ama ben yüzde olarak baktım. sanırım %60 civarı bir oy aldı.