Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553025 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Ripley

Fener kaç senedir şampiyon olamıyor ya da Trabzon? Bu sene de şampiyon olmayalım ne olacak yani, oyuncular geç geldi hazırlık maçlarını resmi maçlar olarak yapıyorlar birbirlerine alışamadılar hocayı göndersen bu durumdaki takıma hangi ciddi Türk hoca gelmek ister ve kariyerini tehlikeye sokar? Yabancı gelse zaten bu sene gitti tamamen yazık olur, bence sene sonuna kadar bu hocaya sabredelim ve taraftar da alınan sonuçlara aldırmadan takımı desteklesin, eleştirince köstek oluyor ve teknik ekibe ekstra stres yaratıyoruz belki takımın toparlanacağı ivmeyi biz taraftarlar verebiliriz çünkü moral çok önemli bir faktör, bence işe yarar ama denemeliyiz, sonuna kadar desteklediğimiz halde olmazsa ligin son maçından sonra hoca aramaya başlarız.

Çevrimdışı tangaz

walla kim ne düşünür bilmem ama ben bi m.denizli kumarı oynardım. daha evvel benzer durumda becermişliği var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ardiles

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum, özellikle geçen sene şampiyon olması gerekiyordu bence de. Ligin üstünde bir kadroları vardı.

Fakat açıklamalara şu açıdan da bakmak lazım: Adam iyi antrenörüm diyor, iyi teknik direktörüm demiyor. Açık açık söylüyor oyuncu grubuna güvendiğim için geldim diye... Yine 3-4lük olsaydık farklı konuşurdu lakin oyun adına önceki maçlara göre ilerleme vardı. Mağlubiyetleri dizmişiz, başımızda bir başkan yok, herkes güvenini kaybetmiş... Şu anda direnen-güçlü bir profil çizmesi gerekiyor, bunları kendini beğenmişlik olarak almadım ben, başka türlü değiştiremez kendisi ve takım adına bu tabloyu. Savaşmaktan başka bir çare yok. Ya ayağa kalkacağız, ya öleceğiz. Alçak gönüllülük gösterecek bir durum oluşmadı, güçsüzlük gösterirse de iyice üstüne gidilir. Çok bakmamak lazım o 3 senelik kontratım var laflarına falan, birkaç maç içinde kara hala görünmemiş olursa istifasını verecektir zaten...

ibb nin şampiyonluğu siyaseten engellendi. sürekli seçim dönemlerine denk geliyordu. olası tepkilerden ve oy kaybından çekindiler. avcının suçu yoktu. ben yine de avcıyı tercih etmezdim ama madem burada en azından iyi yaptığı işlerden istifade edelim. onun takımında kaçak güreşen oyuncu bulamazsın. ş.güneş döneminde sahada gezen oyuncu kendini saklayabiliyordu avcının oyununda bu olmaz hemen sobelenirsin. ya oynarsın ya batırırsın arası yok. belki transfer komitesini elma satıp armut alma huyundan vazgeçirebilir, çok alakasız oyuncular gelip gidiyor. bunu engeller diye ümit ediyorum. bir de avcının oyun şablonu avrupanın en büyüklerinin kötü kopyasına benziyor, bu kulüplerde tutunamayan oyuncuların hem transferi kolaylaşır hem de eski takımında ne oynuyorsa burada da bildiği gibi devam eder, ülke futboluna adaptasyon süreçleri kısalır.

Çevrimdışı tangaz

son 3 senedir sezonun ilk yarıları çöpe gidiyor. geçen yıl bu zamanlar forumda yine aynı şeyler konuşuluyordu. "bu maçtan ders alınmıştır, ders alındığını düşünüyorum, milli maç arasında toparlarız" vs. 2 sene şampiyon yapmış şenol hocadan yana umut vardı, krediyle günü geçirip yine cepten yiyorduk. değişen birşey yok.

geçen yıl bu zamanlar 5 puanda değildik küme düşme potasında değildik tarihin en kötü başlangıcını yaptıgımız unutulmasın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ibb nin şampiyonluğu siyaseten engellendi. sürekli seçim dönemlerine denk geliyordu. olası tepkilerden ve oy kaybından çekindiler. avcının suçu yoktu. ben yine de avcıyı tercih etmezdim ama madem burada en azından iyi yaptığı işlerden istifade edelim. onun takımında kaçak güreşen oyuncu bulamazsın. ş.güneş döneminde sahada gezen oyuncu kendini saklayabiliyordu avcının oyununda bu olmaz hemen sobelenirsin. ya oynarsın ya batırırsın arası yok. belki transfer komitesini elma satıp armut alma huyundan vazgeçirebilir, çok alakasız oyuncular gelip gidiyor. bunu engeller diye ümit ediyorum. bir de avcının oyun şablonu avrupanın en büyüklerinin kötü kopyasına benziyor, bu kulüplerde tutunamayan oyuncuların hem transferi kolaylaşır hem de eski takımında ne oynuyorsa burada da bildiği gibi devam eder, ülke futboluna adaptasyon süreçleri kısalır.

olayın siyasi boyutu doğrudur lakin avcının da robinyoyu tek forvet oynayarak intihar ettiği gerçeği de ortadadır.

Çevrimdışı ardiles

abdullah hoca eski sisteme döndük ama yine başarısız olduk demiş. eski yok hocam. bizim hikayemiz çok kısa. feda döneminden beri gelen iyi kötü oyunumuz vardı. talisca geldiği ilk senesinde tarak kemiği kırıldı vs derken hemen kadroya giremedi o yokken eski oyunumuzdan kesitler sunuyorduk. ikinci yarı iyi oynadı o seneyi öylece kotardık. 2. sene kampa katılmadı salmaya başladı yerine oynayacak kimse de yoktu bütün takımı felç etti. sağda q7 bildiğiniz gibi, solda ise basketbol heveslisi babel türedi tüm sezon feyk atıp üçlük çekmeye çalıştı. orta saha kurgusu kalmadı. geriden oyun kurma işi beklerin üzerine bindi. gönül ve adrianoyla geriden oyun kurarak başardık.  şimdi gönül iyice yaşlandı adrianoda gitti. eski kalmadı artık. rebocho ve douglasla olmaz bu işler.

şenol hocam uyanıktı, transferde dönen hinlikleri bildiği için baştan kesip attı ben transfere karışmam dedi. sen çok toysun hocam, yönetimin düşük kalibre transfer amacı senin üzerine kaldı. hoca istedi bizde aldık deniliyor, sezon ortasını görürsen mbappe veratti falan iste.

Çevrimdışı ardiles

geçen yıl bu zamanlar 5 puanda değildik küme düşme potasında değildik tarihin en kötü başlangıcını yaptıgımız unutulmasın.

geçen yıl güven yalçın son 5 dk oyuna giriyordu, umut nayir de bursada ilk 11 e girmeye çalışıyordu. bizim üçlükçü babel iyi kötü gol atıyordu. ileride negredo vardı q7 den asist yapmasını falan bekliyordu. fark yaratan oyuncumuz pepeydi, kafa golleriyle ipten alıyordu bizi.

Çevrimiçi Akil Emre

O bu değilde bu seneki transfer sihirbazı Necmi abinin göz ağrısı Ali naibi nerelerde, şu kadar vasat adamı umut güner ikna etse adamı linç ede ede gömerdik. Bu arada bunlar avcının isteği demiyelim ben fikret ormanı tanıyorsam sadece önüne  seçenek koyar ya da engin futbol bilgisiyle kendi işi bitirir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

walla kim ne düşünür bilmem ama ben bi m.denizli kumarı oynardım. daha evvel benzer durumda becermişliği var
Ayni durum degil, ertugrul istifa ettiginde 5 macda 11 puanimiz vardi, 3 galibiyet 2 beraberlik, ya liderdik yada 2. Sirada tam hatirlamiyorum, ve inanilmaz sampiyonluk havasiyla sezona girmistik, herkez o sene sampiyon bekliyordu, m. Denizlide biliyordu bu takimi sampiyon yapabilecegini, ama simdiki durum farkli, bu takimi bu halde ilk dörde sokmak bile imkansiz gözüküyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ferdi1903

Ah baskan ah elli ayagi düzgün kadro kursan su les ligde güke oynaya sampiyon olabilirdik. Fenevi demin gördük

Çevrimdışı Karabay

Burak ve Boytu beğenmeyenlerin istemeyenlerin sesi çıkmaya başladı  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig şampiyonu olan takım 65+ puan alan takım olacak bu gidişle. Bu sene sürpriz bir takım da alabilir gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Alanya macini da kazanamazsak Avci istifa edecektir.

Sergen Yalcin is loading..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanya macini da kazanamazsak Avci istifa edecektir.

Sergen Yalcin is loading..
Zaten kazanması yeterli olmayacaktır. Bence seçim sonrası gitme ihtimali çok yüksek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Zaten kazanması yeterli olmayacaktır. Bence seçim sonrası gitme ihtimali çok yüksek  :tabe:
Kazanırsa fener ile puan farkı üçe inecek. Bu ona yeterli krediyi sağlayacaktır. Bu arada dandik Malatya şu an ligin en çok gol atan takımı beyler.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Erman1903

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum, insanları itham etmek bu kadar kolay olmamalı. Senin açından bakarsak alınan iyi neticelerin de bunun sonucu olduğu söylenebilir. Kaçak oynayan dürümcü cocuk vardı bizde çok kızardım ama bu sezon görüyoruz ki Avcı da Ozzy'i pek oynatmıyor. Bunun dışında bazı oyuncular sahada gezdiği zaman daha başarılı olur, örneğin Talisca. Aklıma başka birisi pek gelmiyor Şenol hocanın bu şekilde kullandığı.

Kaçak dövüşme demişken maçlarımızda çok az faul yapıyoruz, bunu da bir kenara yazmak lazım.

Avcının aylar boyunca vazgeçmediği ezberleri vardı oyununda. Ljajic de serbest oynamayı seven bir oyuncu, hoca son maça kadar kendisini geriye doğru gelerek, çok fazla 2. Bölge göreviyle oynatıyordu. Yerinde çok rahatsız - verimsizdi. 4 sarı kart gördü. False-Back sevdası da öyle, belki de bir sürü puana mal oldu.

Bu sezon yapılan transferler hocanın isteği doğrultusunda oldu. En azından sırasıyla hangi bölgeye oyuncu alınması gerektiğini söylediğini, yönetimin önerdiği oyuncular arasından kararını verdiğini düşünüyorum. İlk transfer Boyd'u hoca antremanlarda özel olarak hazırlıyor ve çok güveniyordu, yeni Visca olacağı olacağı düşünülüyordu bu oyuncunun. Birçok kişinin düşüncesi bu yöndeydi ama yanılttı. Diaby forvette belki daha iyi olur, Boyd'da biraz toparlayabilir ama iyi gözükmediler. Elneny gelmesini özellikle istemediğim bir oyuncuydu fakat Premier oyuncusu olduğu için neden aldınız diyemiyorum. Ruiz, N'Koudou, Rebocho, Douglas'ı olumlu buluyorum.

Bu arada başkanın 'Hocamız Rocoyu çok beğeniyor' açıklaması bir pazarlama yalanıydı ve Avcı kampın, hazırlık maçlarının en iyi oyuncusu Mirin'in gitmesine engel olamadı.

Hocanın oynatmaya çalıştığı sistem için kötü bir kopya diyemem ama bazı oyuncuları olmayacak rollerle oynatmakta çok ısrar etti, son maçta anca yaptık rötuşları. Umarım başarılı oluruz da dediğin gibi güzel şeyler yaparız transferde & başka alanlarda lakin şu önümüzdeki 3 maç çok kritik.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 23:37:13 Erman1903 ]

Çevrimdışı ardiles

Burak ve Boytu beğenmeyenlerin istemeyenlerin sesi çıkmaya başladı  :money:

ortamı uzun süre burak sevdalısı renkli profillere bırakmayız. siyah beyaz da bir renktir demeye başlarlar mazallah  :money:

Çevrimiçi tolga1903

Kazanırsa fener ile puan farkı üçe inecek. Bu ona yeterli krediyi sağlayacaktır. Bu arada dandik Malatya şu an ligin en çok gol atan takımı beyler.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Malatya'nın bugün 4 gol atan santraforu ve yedekte beklettiği diğer santraforu bizde burak yoksa direk oynar. Bu seneyi yakacağımız transferin son günü bir tane gol atacak adam almak yerine diaby getirmekle belliydi. Saatlerce konuştuk burada bu takıma golcü alın nasıl 2 kulvar götüreceksiniz burak ile diye. En çok yazan da @mylife1903 abiydi. Taraftar bunu görüyor ama ne hoca ne yönetimden kimse göremiyor işe bak. Topu oraya götüremiyoruz diyen olacaktır bunun bir sebebi de elimizdekiler oyunun hiçbir anında katkı vermiyor. Sörloth bile neler yaptı bizim savunmaya çok mu zordu bedava kiraladı adamlar. Tek sorun bu değil tabiki hocanın uğraştığı takım düzeni de gayet sağlıksız bu kadro için ama iyi kalecin yok iyi golcün yok. Şu fener'in kalesinde duran gepegenç çocuk bile karius'dan daha fazla güven veriyor.

Çevrimdışı tangaz

ortamı uzun süre burak sevdalısı renkli profillere bırakmayız. siyah beyaz da bir renktir demeye başlarlar mazallah  :money:

walla ben buradaki en siyah beyaz adamım ve burak sevdalısıyım takımda 3-4 tane topçuya benzeyen adam varsa en önlerinde burak duruyor. şenol hocam negredoyu almayın burakı alalım dediğinde sözü dinlenseydi şimdi 5.şampiyonluğu kutlamak için tekne rezervasyonlarına başlamıştık.

hayatı boyunca marco aurello ali tandoğan okan buruk vbvb ve son olarak beşiktaş taraftarlarını bi güzel dövdük die kasım kasım kasılan a.avcıya tek laf etmeyenlerin  konu burak yılmaz olunca duyar kasmasına da ayrıca şaşırıyorum.

Çevrimdışı tangaz

şu takıma guti ya da sergen hoca yapılsaydı şimdi maç eksiği ile liderdik  :bandit:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

şu takıma guti ya da sergen hoca yapılsaydı şimdi maç eksiği ile liderdik  :bandit:
Şenol Güneş. milli takimla anlaşdigi an takim gutiye teslim edilmeliydi, en az sezon sonuna kadar bi götürmeliydi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş. milli takimla anlaşdigi an takim gutiye teslim edilmeliydi, en az sezon sonuna kadar bi götürmeliydi.

harcanan bonservise taş gibi takım kurulurdu haa maaş yükü belki bir 7-8 milyon fazla olurdu ama varsın olsun böyle 5 kuruş kazanamıyoruz misal uel galibiyete 600 bin dolar civarı veriyor 2 maç 2 galibiyet garantiydi 1,2 mio uçtu gitti lide galibiyetler desen 500bin dolar daordan maç başı kayıp var avcının performansı nedeniyle nerden baksan 3 milyon dolar kaybımız var şimdiden satılmayan kombineler maç günü bilet satışları vbvb ekleyin zararı kaybı görün. maşları düşürdük de noldu bi halta mı yaradı aksine kayıp büyüyor.

Çevrimiçi levitate

+1903

adama büyük ayıp ettik, şimdi bi durum olsa çağırsan gelir o derece istiyor bu işi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

+1903

adama büyük ayıp ettik, şimdi bi durum olsa çağırsan gelir o derece istiyor bu işi

kraaal yol yapıyo :d
bipbipbupbup