Butun ergenler kanat alalim falan derken ne kanadi santrafor laizm santrafor dedigimde cahilsin sigsin abi diyorlardi kanat oyuncusu boyle ucacak boyle kacacak atletik Zenciler ligin icinden geceklerdi
Yahu anlatamadik degistir sistemi kanatsin oyna tam karijmadan kurtulmusun lensi yollarsin ya da kisa forvet yaparsin stoper santrafor kaleci al isine bah dedik
Guzel afili palavralar ile betimleyemiyoruz tabi
Al simdi bu oyunculari dusun napacagini
Zaten cok super uber topcu olsalar burda olmazlar
Hepsine verecegini bi santrafora versen bunlara lensi ekle toplamindan cok atar hepsinin
hala aynı şeyleri söylüyorsun akşam santraforumuz yokmuydu kaleye ilk şutu kaçıncı dakikada attık
60 dakika kaleye rast gele bir şut bile atmadık bırak pozisyona girmeyi dünyanın en iyi santraforunu alsan ne olur.
bu takımda golü düşünen yok santrafor düşünse ne olur ne yapacak kaleciden topu alıp 105 metre götürüp diğer kaleyemi sokacak.
pas yapacağız diye o kadar yavaş oynuyoruzki 30 pasda kendi yarı sahamızdan çıkıyoruz pas oynayalım dedikde
bu işin ortası yokmu. pas gol atmak için yapılır ortada sıçan oynuyor bunlar.
elinde iki tane hızlı kanat var onlarıda rezil ettin. şimdi kanatlar kötü forvet kötü olur hayır ne forvet kötü neden kanatlar
hepsinin derdi pas yapmak.
onlar uber topçu olsa burda olmaz doğruda uber santraforun burda ne işi var o zaman. uber santraforları parayı versende getiremezsin.
hoş gelse ne olur üç maç sonra çöp ilan edilir. bu takım gol atma yollarında kısırlaştı. kimse golü düşünmüyor ne atmayı nede attırmayı.
bu arada necip varken vida neden oyundan çıkar bunu anlamış değilim vidanın en azından gol atma ihtimali var.
şu kötü oyunda takımı biraz olsun tutabilen ljajicdi oda olmayınca çöktük. orta sahanın sağına koyarak dorukhanıda bitiriyor.
neyse benim bu sene zaten hiç bir beklentim yok kötü olacağını biliyordumda bu kadarını bende beklemiyordum.
o yüzden hiç sinirlenmeden maçları izliyorum. en azından takım daha hızlı olur diye düşünüyordum şu takım hızlı oynasa pasları yana değil dikine yapması gerektiğini
anlasa karşısında takım kalmaz. ama onu görecek ne hoca var nede uyaracak yönetim.