Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

bugün göztepe yenilirse düşme hattından kurtuluyoruz. bastır antep.

an itibari ile de ligin en çok gol yiyen takımıyız.

dış sahada 3 maç 0 (sıfır) puan ve yenilen 10 golle de açık ara sonuncuyuz.

sistemini sevdiğim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

pas takımı sistem takımı yaratacam die yola çıkıp pas oyunu ile alakası olmayan ancak direkt oyunda dikine ve araya oynanan toplarda etkili olabilecek 3 adet kanat transferi yapmak müthiş bir deha eseri olabilir  :claps:
Butun ergenler kanat alalim falan derken ne kanadi santrafor laizm santrafor dedigimde cahilsin sigsin abi diyorlardi kanat oyuncusu boyle ucacak boyle kacacak atletik Zenciler ligin icinden geceklerdi
Yahu anlatamadik degistir sistemi kanatsin oyna tam karijmadan kurtulmusun lensi yollarsin ya da kisa forvet yaparsin stoper santrafor kaleci al isine bah dedik
Guzel afili palavralar ile betimleyemiyoruz tabi

Al simdi bu oyunculari dusun napacagini
Zaten cok super uber topcu olsalar burda olmazlar
Hepsine verecegini bi santrafora versen bunlara lensi ekle toplamindan cok atar hepsinin

Çevrimdışı mylife1903

bugün göztepe yenilirse düşme hattından kurtuluyoruz. bastır antep.

an itibari ile de ligin en çok gol yiyen takımıyız.

dış sahada 3 maç 0 (sıfır) puan ve yenilen 10 golle de açık ara sonuncuyuz.

sistemini sevdiğim...
Istatistikleri cikarsinlar simdi
Kac orta yapilmis
Kac top kaybi
Kac km kosulmus
Kac pas yapilmis
Tgs ne olmus

Yahu saf silkeliyorlar sanki gegenpirez emeri vermis hoca falan yahu kimsenin yopla oynama hedefi yok zaten topu bize veriyir neden kosup basasin al oyna topunu
Top kapmaymis bilmem ne kapinca pas yapiyon adam da severek veriyor topu sana

Abdullah avciyi cok takdir ettim o rahati birakip bizim batakliga gelmek buyuk yurek osterdo kendi keyfini bozdu adam.

Ibbnin kadrosu kotuydu sistemle oyle oynadilar falan saniyor halla insanlar
Yahu avciya verilen olanak yilmaz vurala falan verileydi 2-3 kupa sokardi kulube. Kime verilmis o olanaklar?
Bizim yetersiz₁ riza bile bisiler kazanirdi

Balon gibi sisirdiler adami simdi kendileri gomuyorlar adama da yazik dun toplantida gozleri doldu
Ya rahat biraksinlar adam calissin ya da gondersinler parasini verip adami da hirpaladilar onun da kariyeri var.

Çevrimdışı tangaz

Butun ergenler kanat alalim falan derken ne kanadi santrafor laizm santrafor dedigimde cahilsin sigsin abi diyorlardi kanat oyuncusu boyle ucacak boyle kacacak atletik Zenciler ligin icinden geceklerdi
Yahu anlatamadik degistir sistemi kanatsin oyna tam karijmadan kurtulmusun lensi yollarsin ya da kisa forvet yaparsin stoper santrafor kaleci al isine bah dedik

Hepsine verecegini bi santrafora versen bunlara lensi ekle toplamindan cok atar hepsinin

geçen sene ligin ikinci devresi uçarken kaçarken sanki kanatla mı oynadık güven oynuyordu bi tarafta ötekinde biraz lens birazda taraftarın şaklaban dediği eleman oynuyordu hatta oynamadıgı 5 maçda uçup kaçtıgımız da gözleniyordu. hatta şaklabanın çizgiden içeri kaçmadığı söylenirken sistem hocasının yeni pırpır kanatları çizgi hakemi gibi kullandığı yazılıyor şimdi de. denklem basitti elli defa yazdık santrafor al stoper al kaleciyi değiştir. yapılacak tüm eylem bundan ibaretti hatta çok yazdım sistemle şimdi oynama del boskeden beter olursun eskiyi makyajla defolara rötuş yap yürü git başarılar puanlar geldikçe kolay maçlarda sistemini dene verim aldın mı yürü alamadın mı fazla kurcalama vbvb.

bu kadar basitti yahu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

seçime 1 ay kalaya kadar aidatını ödeyenler oy kullanabiliyorlarmış orman çıktı 20-25 gün sonrasına seçim koydu.

fıkra bu kadardı.
Bu saatten sonra ya kendisi tekrar seçilecek (ki bence böyle bir şeyin ihtimali giderek düşüyor) ya da kendisinin seçilmesini isteyip desteklediği biri seçilecek. Bu durumun sonucu budur. Kazanan yine kendisi olacak. Kaybeden yine Beşiktaş...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu saatten sonra ya kendisi tekrar seçilecek (ki bence böyle bir şeyin ihtimali giderek düşüyor) ya da kendisinin seçilmesini isteyip desteklediği biri seçilecek. Bu durumun sonucu budur. Kazanan yine kendisi olacak. Kaybeden yine Beşiktaş...

sözün bittiği yerdeyiz.

Çevrimdışı tangaz

Istatistikleri cikarsinlar simdi
Kac orta yapilmis
Kac top kaybi
Kac km kosulmus
Kac pas yapilmis
Tgs ne olmus

Yahu saf silkeliyorlar sanki gegenpirez emeri vermis hoca falan yahu kimsenin yopla oynama hedefi yok zaten topu bize veriyir neden kosup basasin al oyna topunu
Top kapmaymis bilmem ne kapinca pas yapiyon adam da severek veriyor topu sana

Abdullah avciyi cok takdir ettim o rahati birakip bizim batakliga gelmek buyuk yurek osterdo kendi keyfini bozdu adam.

Ibbnin kadrosu kotuydu sistemle oyle oynadilar falan saniyor halla insanlar
Yahu avciya verilen olanak yilmaz vurala falan verileydi 2-3 kupa sokardi kulube. Kime verilmis o olanaklar?
Bizim yetersiz₁ riza bile bisiler kazanirdi

Balon gibi sisirdiler adami simdi kendileri gomuyorlar adama da yazik dun toplantida gozleri doldu
Ya rahat biraksinlar adam calissin ya da gondersinler parasini verip adami da hirpaladilar onun da kariyeri var.

adam gene delikanlı adammış telefonları kapayıp kaçabilirdi de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sözün bittiği yerdeyiz.
Sözün bittiği ama susmamamız gereken bir yerdeyiz. Susarsak hepimiz suçlu oluruz. En azından bunun hata olduğunu çevremize anlatmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kullanilmis gazozunu koysa o bile secilir secimde oyle bir kongre yapisi var
5000 kusur harranli adamin oyu var 2 gunde odemeleri yatirilmistir kontrol etsin denetleme kurulu
Otobuslerle getirirler
Kombine sahiplerini kongre uyesi yapmadan cozulmez bu mevzu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Avcı'nın taktiğinde gol yiyince takım niye helva gibi dağılıyor? Maçı döndürmeyi falan geçtim takım futbol nedir top neye benzer unutuyor. Utanmasam canlı iddaa'dan rakibe yüklü para basıcam da o seviyeye de gelemiyorum vicdanım el vermiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

5000 kusur harranli adamin oyu var 2 gunde odemeleri yatirilmistir kontrol etsin denetleme kurulu
Otobuslerle getirirler
Rakiplerimiz kongre yapısına kızıyoruz ama biz onlardan daha bağnaz (yeniliğe kapalı) bir kongre yapısına sahibiz. Ne yeni isimleri dahil ediyoruz ne de içimizdeki zarar veren isimleri temizleyebiliyoruz. Tek yaptıkları faydalı gördükleri kişilerin ayaklarını kaydırmaya çalışmak. Hep kötü sonla biten bir hikaye gibi kongremiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Otobuslerle getirirler

+1903

Çevrimdışı tangaz

Avcı'nın taktiğinde gol yiyince takım niye helva gibi dağılıyor? Maçı döndürmeyi falan geçtim takım futbol nedir top neye benzer unutuyor. Utanmasam canlı iddaa'dan rakibe yüklü para basıcam da o seviyeye de gelemiyorum vicdanım el vermiyor.

çünkü oyuncular hocaya ve avcının iddiasının aksine oyuna inanmıyorlar

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

çünkü oyuncular hocaya ve avcının iddiasının aksine oyuna inanmıyorlar
Zaten Dorukhan milli takımla coşuyo avcıyla oynarken sahada yok. Nasıl mutluyum yerimden demiş Dorukhan anlamadım

Çevrimdışı tangaz

Zaten Dorukhan milli takımla coşuyo avcıyla oynarken sahada yok. Nasıl mutluyum yerimden demiş Dorukhan anlamadım

dememiştir öyle bir olasılık yok dediyse de nezaketen demiştir.

Çevrimdışı tangaz

vidayı çıkarttı necibi bıraktı.

bugün hep kısa fıkra günü olacak bu gidişle.

Çevrimdışı tangaz

bu takım bu kadro bu fikstürle en kötü 12 puan çıkarırdı/çıkarmalıydı.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kenar oyuncularımızın hepsi birbirine benziyor evet, bu şekilde oynamak için çok uygun değiller. 4-2-3-1 oynasak orta saha uygun olup 10 numara ile oynayacağımızdan bu kadar yalnız kalmayacaklar. Bu taktikte omurga sağlam olmadığından herkes bocalıyor. Hem orta sahamız uymuyor, hem de üstüne false back mantığı ile oynuyoruz. Tam bir curcuna. Q7'yi sağ tarafta ve ortaları değerlendirebilecek tip oyuncularla oynatıldığında epey etkili bulurum.

aynen oyle , dedigin dogru   ama bunu A.Avci goremiyorsa  ya d a goruyor ve inat ediyorsa bizim teknik direktrumuz  olamaz .. Olmamali
Yorgo

2016-17 de 5-6 maça gittim bu statta hiç böyle şeyler yoktu. premier ligte maç izliyor gibiydim sanki, bütün stad maçı yaşıyordu. takımla birlikte atağa kalkıyordu, top kaptırılınca kulaklarımı tıkıyordum ıslık sesinden. dikkatle izleyin. maçtan tamamen kopuk lay lay lomcu bir güruh. bir kere 50-100 kişi fln değiller onu bi geçelim. 15 yaşımdan beri maçlara giderim, sürekli bağıran tezahürat yapan 500 kişi ( eğer deplasman değil ise ) 40.000 kişilik bir stadı tamamen etkisi altına rahatlıkla alabilir. bunu sürekli maçlara giden herkes bilir. inşallah yeni gelecek yönetimler bu tip gruplara boncuk dağıtmazlar.

+1903
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

aynen oyle , dedigin dogru   ama bunu A.Avci goremiyorsa  ya d a goruyor ve inat ediyorsa bizim teknik direktrumuz  olamaz .. Olmamali

sıkıntı avcıyı getirende yorgo, eski hoca siyahsa bu beyaz ve bu denli farklı profil bir hocayı getiriyorsan direkt 11de fark yaratabilecek 2 adet taş gibi 8i de kadroya katacaksın ki adam sistemini inşaa edebilsin bu profil oyuncuları kadroya katmayıp sonra düşük profil oyunculardan sistem yaratmasını beklemek hayalperestlikti. haa hoca da daha kampta bazı şeyleri görüp kadroyu doğru kullanmalıydı orası da ayrı tabii.

seçime 1 ay kalaya kadar aidatını ödeyenler oy kullanabiliyorlarmış orman çıktı 20-25 gün sonrasına seçim koydu.

fıkra bu kadardı.
Bu seferki baskanin isguzarligi degil, tuzukte bu gibi  durumlarda "en fazla 1 ay icinde olaganustu kongreye gidilir" ibaresi var..
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

Bu seferki baskanin isguzarligi degil, tuzukte bu gibi  durumlarda "en fazla 1 ay icinde olaganustu kongreye gidilir" ibaresi var..

tüzüğü kimler hazırlıyor ve/veya değiştirmiyor?

+ bu gibi durum nedir? başkanın istifası mı? başkan istifa etti mi? ettiyse gören var mı?

sıkıntı avcıyı getirende yorgo, eski hoca siyahsa bu beyaz ve bu denli farklı profil bir hocayı getiriyorsan direkt 11de fark yaratabilecek 2 adet taş gibi 8i de kadroya katacaksın ki adam sistemini inşaa edebilsin bu profil oyuncuları kadroya katmayıp sonra düşük profil oyunculardan sistem yaratmasını beklemek hayalperestlikti. haa hoca da daha kampta bazı şeyleri görüp kadroyu doğru kullanmalıydı orası da ayrı tabii.
ayni  seyi  soylemeye  calisiyorum aslinda, haklisin!
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

hala aynı şeyleri söylüyorsun akşam santraforumuz yokmuydu kaleye ilk şutu kaçıncı dakikada attık
60 dakika kaleye rast gele bir şut bile atmadık bırak pozisyona girmeyi dünyanın en iyi santraforunu alsan ne olur.
bu takımda golü düşünen yok santrafor düşünse ne olur ne yapacak kaleciden topu alıp 105 metre götürüp diğer kaleyemi sokacak.
pas yapacağız diye o kadar yavaş oynuyoruzki 30 pasda kendi yarı sahamızdan çıkıyoruz pas oynayalım dedikde
bu işin ortası yokmu. pas gol atmak için yapılır ortada sıçan oynuyor bunlar.
elinde iki tane hızlı kanat var onlarıda rezil ettin. şimdi kanatlar kötü forvet kötü olur hayır ne forvet kötü neden kanatlar
hepsinin derdi pas yapmak.
onlar uber topçu olsa burda olmaz doğruda uber santraforun burda ne işi var o zaman. uber santraforları parayı versende getiremezsin.
hoş gelse ne olur üç maç sonra çöp ilan edilir. bu takım gol atma yollarında kısırlaştı. kimse golü düşünmüyor ne atmayı nede attırmayı.
bu arada necip varken vida neden oyundan çıkar bunu anlamış değilim vidanın en azından gol atma ihtimali var.
şu kötü oyunda takımı biraz olsun tutabilen ljajicdi oda olmayınca çöktük. orta sahanın sağına koyarak dorukhanıda bitiriyor.
neyse benim bu sene zaten hiç bir beklentim yok kötü olacağını biliyordumda bu kadarını bende beklemiyordum.
o yüzden hiç sinirlenmeden maçları izliyorum. en azından takım daha hızlı olur diye düşünüyordum şu takım hızlı oynasa pasları yana değil dikine yapması gerektiğini
anlasa karşısında takım kalmaz. ama onu görecek ne hoca var nede uyaracak yönetim.

Çevrimdışı tangaz

hala aynı şeyleri söylüyorsun akşam santraforumuz yokmuydu kaleye ilk şutu kaçıncı dakikada attık
60 dakika kaleye rast gele bir şut bile atmadık bırak pozisyona girmeyi dünyanın en iyi santraforunu alsan ne olur.
bu takımda golü düşünen yok santrafor düşünse ne olur ne yapacak kaleciden topu alıp 105 metre götürüp diğer kaleyemi sokacak.
pas yapacağız diye o kadar yavaş oynuyoruzki 30 pasda kendi yarı sahamızdan çıkıyoruz pas oynayalım dedikde
bu işin ortası yokmu. pas gol atmak için yapılır ortada sıçan oynuyor bunlar.
elinde iki tane hızlı kanat var onlarıda rezil ettin. şimdi kanatlar kötü forvet kötü olur hayır ne forvet kötü neden kanatlar
hepsinin derdi pas yapmak.
onlar uber topçu olsa burda olmaz doğruda uber santraforun burda ne işi var o zaman. uber santraforları parayı versende getiremezsin.
hoş gelse ne olur üç maç sonra çöp ilan edilir. bu takım gol atma yollarında kısırlaştı. kimse golü düşünmüyor ne atmayı nede attırmayı.
bu arada necip varken vida neden oyundan çıkar bunu anlamış değilim vidanın en azından gol atma ihtimali var.
şu kötü oyunda takımı biraz olsun tutabilen ljajicdi oda olmayınca çöktük. orta sahanın sağına koyarak dorukhanıda bitiriyor.
neyse benim bu sene zaten hiç bir beklentim yok kötü olacağını biliyordumda bu kadarını bende beklemiyordum.
o yüzden hiç sinirlenmeden maçları izliyorum. en azından takım daha hızlı olur diye düşünüyordum şu takım hızlı oynasa pasları yana değil dikine yapması gerektiğini
anlasa karşısında takım kalmaz. ama onu görecek ne hoca var nede uyaracak yönetim.

abi 2 yada 3 maç önce takımı hocayı oyununu övüyordun geçen sene ne top oynuyorduk top mu oynuyorduk şimdi en azından futbol oynamaya çalışıyoruz herkesin ne yaptıgı belli vbvb demiyormuydun  :alala: