Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565811 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı savaş altay

futbol forumumu savunma sanayi platformumu belli değilmiş bugün :D
:lol:

Gencler bilgilensin

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

O is bitti artik bu saatden sonra kotukda duramaz, dursada el birligi ile indiririz ama su an yaptigi asiri sacmalik.

Avci da ortada kaldi vs. Delikanli bir durus degil fikrimce.

Bu konularda adamlık vs konularına takılmak istemiyorum ben, herkes anç dese de benim anç hakkında ciddi şüphelerim var o yüzden. Fikret orman aday olursa ben olmam falan demiş, sözünü de tutmuş ama Beşiktaş menfaatlerini her şeyden öne koyacağını düşünmem gerekli. Bu adam Beşiktaş menfaati değil adamlık koymuş. Yarın öbür gün başkan oldu bu adam gelip ya şu dostumla da ters düşmek adamlığa yakışmaz vs diyip menfaatimiz olan şeyleri yapmazsa, yani fikret ormanın pırıl pırıl muhabetlerine de dönebilir.

Çevrimdışı savaş altay

Mayıs da aday olmasa mali tablodan kaçtı denilebilir. Ama şuan gitmesini bir nevi taraftara bağlayacak.. Ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum.

Tum sorumluluk uzerinde, ayi ya da sebebleri gecelim.

Çevrimdışı tangaz

Mayıs da aday olmasa mali tablodan kaçtı denilebilir. Ama şuan gitmesini bir nevi taraftara bağlayacak.. Ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum.

keşke mali tablodan kaçsaydı şimdi 2 seneyi çöpe atmış oluyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

keşke mali tablodan kaçsaydı şimdi 2 seneyi çöpe atmış oluyor
Her turlu aciklama yapmak zorunda. Detaylar fuzuli

Çevrimdışı tangaz

şu figürü bırakıp beşiktaşı küçümseyen "BİZ" dahi diyemeyen adamı seçmek başlı başına istifa sebebidir aslında...

https://twitter.com/polat_akmn/status/1176516432739389440
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

şu figürü bırakıp beşiktaşı küçümseyen "BİZ" dahi diyemeyen adamı seçmek başlı başına istifa sebebidir aslında...

https://twitter.com/polat_akmn/status/1176516432739389440
Dunden beri susuyorum sen uyma bari bu algiya  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Her turlu aciklama yapmak zorunda. Detaylar fuzuli

hiç bişey açıklayamaz zaten açıklanacak şey de yok ve benim nazarımda paralar nerede fikret orman olarak kalacak. ben gelinen noktada borcun büyümesini makul bulmuyorum.

Çevrimdışı savaş altay

hiç bişey açıklayamaz zaten açıklanacak şey de yok ve benim nazarımda paralar nerede fikret orman olarak kalacak. ben gelinen noktada borcun büyümesini makul bulmuyorum.
Kaynaklar anlatilmadikca herkes icin oyle..

Çevrimdışı savaş altay

s.g. daha geri gelmeyecek catlasanizda patlasinizda  :photo:

Çevrimdışı tangaz

Dunden beri susuyorum sen uyma bari bu algiya  :icool:

ben algı filan bilmem  :icool:

rahatsızlıgım avcının td.liğine değil seçtiği kelimeler filan aidiyet duygusu göremiyorum ama tribüne oynaması gerektiğinde yıkama yağlama yapıyor ama onun dışında biz demiyor taraftarımız demiyor beşiktaş taraftarı beşiktaş takımı die söylemleri beni irrite ediyor bizim hoca mı rakip tdmi konuşuyor  belli değil.

Çevrimdışı savaş altay

ben algı filan bilmem  :icool:

rahatsızlıgım avcının td.liğine değil seçtiği kelimeler filan aidiyet duygusu göremiyorum ama tribüne oynaması gerektiğinde yıkama yağlama yapıyor ama onun dışında biz demiyor taraftarımız demiyor beşiktaş taraftarı beşiktaş takımı die söylemleri beni irrite ediyor bizim hoca mı rakip tdmi konuşuyor  belli değil.
Zaten bize aidiyeti yok adamin yalakalik mi yapsaydi?

Hangisi samimi durur?

Çevrimdışı tangaz

Zaten bize aidiyeti yok adamin yalakalik mi yapsaydi?

Hangisi samimi durur?

onu istek duydugunda yapıyor zaten ama gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallayacak ve TARAFTARIMIZ diyecek TAKIMIMIZ diyecek...

Çevrimdışı yoruk

Serdar Bilgili söylenti olur sadece.2 küfür sonrası hemen bırakmıştı bir daha ne yönetim ne başkanlık düşündü.Yine kabul etmez.Fena gitmiyordu döneminde ama bir anda bıraktı.
Hasan Arat adaylar arasında olsun diyebileceğim biri.Ali Gültiken ise bu dünyada bizim dünyamızda olmaz yapamaz.Zaten maddi gücü yok.Ütopya bizim için bu tür şeyler.

Başkan kadar etrafındakiler önemli.Kaliteli adamlar yönetimden 1-2 ay sonra ayrılacaksa olmaz.

onu istek duydugunda yapıyor zaten ama gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallayacak ve TARAFTARIMIZ diyecek TAKIMIMIZ diyecek...

Yav abi istiyorsa kayseri su müdürlüğü desin ne fark eder. İyi oyun galibiyet hücum savunma falan bu konularda eleştir, taraftar demiş taraftarımız demiş farketmez desin, yıllarca ooo beşiktaş aşkımız canımızın içi falan diyen insanlardan bu taraftar çekmedi mi ???? Quaresma bey her kırmızı yedikten sonra armayı öpüp işte canım beşiktaş falan yazdıda noldu ??? Gerçekten takmak için yer arıyorsunuz.

Çevrimdışı worns

Ya sevgili başkan, böyle işte Tr futbol atmosferi ve taraftarımız da bunun bir parçasına dönüştü. Hafıza, vefa falan bunları direk unut. Sürekli günü kurtarmaya bakıp pragmatik hamlelerle yol alsaydın görmezdin bugünleri. Kısmen uydun sen de allah için bu havaya ama büyük işler de yaptın yeri geldiğinde beklenmedik. Hatırlanacağını filan sandın yok hatırlamazlar.

O maça çıkmayın gerekirse on yıl şampiyon olmayalım diyenler nerde? O maça bütün siyasi erkin çıkmamız yönünde baskı yaptığını hatırlayan var mı? Buna karşın çıkmadığımızı ve o günden bu yana tek bir sportif başarı kazanamadığımızı farkeden filan. Olmaz boşuna uğraşmayın. Onlar bu aralar 5 haftada teknik direktör asmakla Ethem Sancak gelsin güçlü olalım demekle vs meşguller.

https://twitter.com/cemgonc/status/1176569720386068487

Bu arada kendi oyuncumuzu gömmeye devam, yine hakeme laf yok, birde üstüne üstlük douglas falan. Daha çok gider böyle vidasıydı elnenysiydi douglasıydı falan. Ha bu arada adam öldürmek suçuyla yargılanan elnenye itiraz edildi mi ??? Hop ordan da 3 maç.

Çevrimdışı mellfred

Ya sevgili başkan, böyle işte Tr futbol atmosferi ve taraftarımız da bunun bir parçasına dönüştü. Hafıza, vefa falan bunları direk unut. Sürekli günü kurtarmaya bakıp pragmatik hamlelerle yol alsaydın görmezdin bugünleri. Kısmen uydun sen de allah için bu havaya ama büyük işler de yaptın yeri geldiğinde beklenmedik. Hatırlanacağını filan sandın yok hatırlamazlar.

O maça çıkmayın gerekirse on yıl şampiyon olmayalım diyenler nerde? O maça bütün siyasi erkin çıkmamız yönünde baskı yaptığını hatırlayan var mı? Buna karşın çıkmadığımızı ve o günden bu yana tek bir sportif başarı kazanamadığımızı farkeden filan. Olmaz boşuna uğraşmayın. Onlar bu aralar 5 haftada teknik direktör asmakla Ethem Sancak gelsin güçlü olalım demekle vs meşguller.
başkanı eleşritik ama sezarın hakkı sezara. beşiktaşa hizmeti büyüktür
özelikle o darboğazdan çıkarıp borç harç ve kendi yerinde yaptırdığı stat, üst üste iki şampiyonluğu luceskunun da dedğiği gibi, bizi 3.sayfadan yeniden kapağa taşıdı

Çevrimdışı tangaz

Yav abi istiyorsa kayseri su müdürlüğü desin ne fark eder. İyi oyun galibiyet hücum savunma falan bu konularda eleştir, taraftar demiş taraftarımız demiş farketmez desin, yıllarca ooo beşiktaş aşkımız canımızın içi falan diyen insanlardan bu taraftar çekmedi mi ???? Quaresma bey her kırmızı yedikten sonra armayı öpüp işte canım beşiktaş falan yazdıda noldu ??? Gerçekten takmak için yer arıyorsunuz.

senin için önemsizdir benim için önemlidir. farklı görüşler olacaktır. senin değerli gördüğünü ben önemsemem benimkini sen. bitti. nokta. son cümlene kadar karşıt görüştür saygı duyarım son cümlen ise .....

kişi görüş ve düşüncelerini takmak vb die etiketleyemezsin. katılırsın katılmazsın senin bileceğin şey fazlası maksadını aşmaya girer!

Çevrimdışı tangaz

başkanı eleşritik ama sezarın hakkı sezara. beşiktaşa hizmeti büyüktür
özelikle o darboğazdan çıkarıp borç harç ve kendi yerinde yaptırdığı stat, üst üste iki şampiyonluğu luceskunun da dedğiği gibi, bizi 3.sayfadan yeniden kapağa taşıdı

zaten üzüldüğüm noktada bu ya şahsım adına. özene bezene inşaa ettiği yapıyı kendi elleri ile dewirdi başkan, yazık etti kendine de bize de.

Çevrimdışı mellfred

Bu arada kendi oyuncumuzu gömmeye devam, yine hakeme laf yok, birde üstüne üstlük douglas falan. Daha çok gider böyle vidasıydı elnenysiydi douglasıydı falan. Ha bu arada adam öldürmek suçuyla yargılanan elnenye itiraz edildi mi ??? Hop ordan da 3 maç.
Ben bunun cevabını arıyorum kaç gündür
Elneny’nin cezasına itiraz edildi mi ?
Vida tek maç mı iki maç mı ceza aldı
Ruiz ne kadar sakat
elneny Caner ve Layice ceza ya da uyarı verildi mi ?
Hiçbir yerde yazmıyor

Çevrimiçi Sinan66

maç topicinde aynisini söyledim.
maalesef futbolcularimiz sahipsiz

Çevrimdışı murat baltacı

Fikret Orman istifası yerinde ama geç verilmiş bir karar. Çok güzel işler yaptı hakkı büyük inkar edilemez maalesef güç zehirlenmesi yaşadı egosuna yenildi büyük başkan olarak anılma şansını kaybetti son iki seçimde istediği yönetimi bile kuramazken keşke aday olmasaydı.
Emekleri için teşekkür ederiz ne Şenol hocanın ne Fikret Ormanın gidişi bu şekilde olmamalıydı.

Bende Çebi başkanlığında Torunoğlu,Altinsay, Arat, Adalı gibi isimlerin birleşip güçlü bir yönetim kurulması hayalindeyim.

Söylemeden geçemeyeceğim Fikret ormanı geldiği günden beri kabullenemeyen, küçük gören, eleştiren kitleyede selam olsun şimdi rahatlamislardir çünkü onların derdi Beşiktaş'ın başarısı falan değil. Ne olur ellerinizi Beşiktaşimizin üzerinden çekin kendinize eğlenecek başka şeyler bulun bırakın biz birleşelim buyuyelim geliselim başarılı olalım.

...
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Karabay

2 yıldır kulüple ilgilenmedim dediği gün başkanlığı düşmüştü zaten Fikret Orman'ın. Biran evvel gitsin gelen gelsin işimize bakalım.

Çevrimiçi yaço58

Bu sarı çıkmadan hemen önce taraftarın bir kısmı Fikret Orman paralar nerde ooo tezahüratı yapıyordu hakemde fırsat bu fırsat yapıştırdı sarıyı bizim tribünlerde kanser bir kesim var hatta bunu camia içinede yayabiliriz bu bunlar temizlenmezse hangi başkan gelirse gelsin böyle devam eder  şu Burak penaltı atarken yani adamların umrumda değil kazanıp kazanmamak maçta 25.dk Yönetim gitsin﹗ sonra paralar nerde tezahüratı elinize ne geçiyor yani maçtan sonra ne halt yiyorsan ye maç oynanırken destek yerine köstek olmaktır, bu kanserli hücre temizlenmezse devran böyle devam eder çarşı şuan ellerini ovuşturuyordur yd gibi biri gelsin her istediklerini alsınlar diye