Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı savaş altay

Keske bayern münihdeki gibi 2-3 efsane futbolcularimizdan birileri toplansa ve yeni yönetim olsalar. Spordan gelmeyen adamlar baskan olmasin artik.
Ben demistimci degilim (tamam zaman zaman) ama daha medyayi toplayamiyoruz ne yonetimi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Keske bayern münihdeki gibi 2-3 efsane futbolcularimizdan birileri toplansa ve yeni yönetim olsalar. Spordan gelmeyen adamlar baskan olmasin artik.
Kongre üyeliği birilerinin tekelinde olduğu sürece dediğin olayın olma olasılığı sıfır.
Derhal herkesin üye olabileceği bir sisteme geçilip bu kongre yapısının her köşeyi tutan bu zihniyetten kurtulması lazım.
Reçete budur bence yoksa az olsun bizim olsuncular yüzünden daha çok üzülürüz.
Başka kurtuluş göremiyorum.
Herkese hayırlı geceler bekleyelim görelim
Beşiktaşım için hayırlısı ne ise o olsun.

Çevrimdışı savaş altay

Vay be f.orman donemi bitti.

En iyi 20 caps hazirlamislar adriano 3 taksit muhabbeti hala zirvedir  :biggrinking:

Çevrimiçi levitate

gidişat olarak 2014-15 gs'sine çok benziyoruz, sonu şampiyonluk olur inş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

gidişat olarak 2014-15 gs'sine çok benziyoruz, sonu şampiyonluk olur inş :D
Gs'ye varsin hic bi yerimiz benzemesin, tiksinc herifler.

Çevrimdışı savaş altay

@tangaz seni yorumlarda goremedim sanirim bu gun.

Kose yazini bekliyorum  :icool:

Çevrimiçi levitate

Gs'ye varsin hic bi yerimiz benzemesin, tiksinc herifler.
doru dedin ama aynı şeyler oluyor napayım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Ali gültiken olabilse keşke ah keşke

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş'ta istifa kararı aldığını belirten başkan Fikret Orman'ın bu şok kararıyla ilgili kritik bir toplantı yapıldı.

Orman'ın evindeki toplantıya teknik direktör Abdullah Avcı ve asbaşka Serdal Adalı da katıldı. Adalı, Orman'dan kararını bir kez daha düşünmesini istedi.

Avcı: Sorumluluk bende!

Söz alan bir diğer isim Abdullah Avcı ise, "Görev bırakılıyor ise bunun sorumluluğu tabii ki ben ve ekibimde. Bizim için bırakmak bir seçenekse bunda sıkıntı yok." şeklinde görüş bildirdi.

"Kararım kesin"

Başkan Orman ise, "Kararım kesin. Kimsenin benim yüzümden zorda kalmasını istemem. Çalışanların önünde engel olamamç Bu şahsi bir karardır." dedi.

Kaynak: Fanatik

Vay (Küfür Yasak)₆ okuyucularının bile inanmayacağı yazıya bak  :lol:

Başkan orman kendi evinde fanatik gazetesi muhabirlerini topladığına mı güleyim, yoksa başkan ormanın son sözlerinde olamamç falan dediğine mi güleyim. Bari sonunda hep beraber kardeşçe uyudular falan yazsalardı.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 23:32:40 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı savaş altay

Beşiktaş'ta istifa kararı aldığını belirten başkan Fikret Orman'ın bu şok kararıyla ilgili kritik bir toplantı yapıldı.

Orman'ın evindeki toplantıya teknik direktör Abdullah Avcı ve asbaşka Serdal Adalı da katıldı. Adalı, Orman'dan kararını bir kez daha düşünmesini istedi.

Avcı: Sorumluluk bende!

Söz alan bir diğer isim Abdullah Avcı ise, "Görev bırakılıyor ise bunun sorumluluğu tabii ki ben ve ekibimde. Bizim için bırakmak bir seçenekse bunda sıkıntı yok." şeklinde görüş bildirdi.

"Kararım kesin"

Başkan Orman ise, "Kararım kesin. Kimsenin benim yüzümden zorda kalmasını istemem. Çalışanların önünde engel olamamç Bu şahsi bir karardır." dedi.

Kaynak: Fanatik

Vay (Küfür Yasak)23 gazetesinin okuyucularının bile inanmayacağı yazıya bak  :lol:

Başkan orman kendi evinde fanatik gazetesi muhabirlerini topladığına mı güleyim, yoksa başkan ormanın son sözlerinde olamamç falan dediğine mi güleyim. Bari sonunda hep beraber kardeşçe uyudular falan yazsalardı.

Alkolu fazla kacirmislar.

Çevrimdışı savaş altay

Nereden yuruyebiliriz?

Ethem sancak gelsin diyorum ben de. Birakin biraz da biz rahatimiza bakalim.

Stadi da reis yapti o kadar !!

:biggrinking:

Çevrimdışı savaş altay

Ali gültiken olabilse keşke ah keşke
Guclu yonetim icinde bulusun yeterli. Tr'de baska donuyor bu isler.

Çevrimdışı mrred

2012 deki ekonomik durumumuzdan daha kötü bir ekonomimiz bence yok. Zira o dönem gelirlerimiz temlik ediyorduk bir çok gayrimenkulumüzde ipotekliydi. 2012 ye göre kötü bir miras bırakmadı başkan . Şimdi aday olacak insanlar atıp tutuyorlardı pamuk eller cebe vakti. Öyle dışardan atıp tutmak kolay bakalım ne kadar seviyorlar beşiktaşı ? Başkan en başından beri para koyacam demedi beşiktaşın itibarını arttırarak sorunları çözücem dedi ve yaptı. Yeni gelene ne olursa olsun itibarlı bir beşiktaş bırakıldı. En büyük hatası önünde kötü örnek olarak Ünal Aysal dönemindeki Gs varken şampiyonlar ligi sevdasına yaptığı transferler ile takımın dengesini bozmak oldu. Geri kalan şeyler çok tali hatalar o kadar kusur kadı kızında da olur. Futbolcularıyla icralık olan ya da iş yaptırdığı şirketlerle icralık olan bir beşiktaş bırakılmadı. Gelen başkan ya paralı olacak ya da Fikret Orman gibi en baştan param yok diyip ona göre bir çözüm bulacak. Benim tercihim paralı biri gelsin fakat saçma sapan transferlere harcamak için paralı biri geliyorsa gelmesin. Yoksa YD gibi harcadığı parayı geri almaya çalışır , alamayınca da bu durum her yönetimin başından demokles kılıcı gibi sallanır. Orman da YD ile anlaşarak gelmişti. Fakat YD nin siyasi durumu ve kulüpten alacağı olmasından dolayı ondan hesap soramamıştı
The great gig in the sky

Nereden yuruyebiliriz?

Ethem sancak gelsin diyorum ben de. Birakin biraz da biz rahatimiza bakalim.

Stadi da reis yapti o kadar !!

:biggrinking:

Allah korusun

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

doru dedin ama aynı şeyler oluyor napayım :D
Fanteziye luzum yok, gercekci olup hedef buyultmek lazim.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz seni yorumlarda goremedim sanirim bu gun.

Kose yazini bekliyorum  :icool:

bi bakanlıkda toplantım vardı oraya giderken radyoda dinledim basın toplantısını başkan istifa edecekmiş gibi gelmedi bana. giderse die düşündüğümde ise aklıma gelen ve yatan tek seçenek ali gültiken ismidir. ben eski futbolculardan sporculardan oluşan bir yapının yönetimi tesis etmesini diliyorum. iş adamları en azından parayı bilir vbvb tarzı yorumlarında ne denli foss oldugu sanırım ortada olsa gerek. fikret başkana üzüldüğümü de belirtmeden edemeyeceğim. feda süreci ile başlayan (çok yanlış bi söylemdi) akabinde stad inşaası şampiyonluklar avrupa başarıları derken zirvede durmayı beceremedi belki türk spor tarihinin en büyük başkanı olma şansı avuçları arasındaydı ama beceremedi ve beceremeyen kusura bakmasın gider. alal devri bitti satsat devri başladı diyerek doğru bir model planlamış gibi görünsede aslında bişey planlamadıgı denk gelirse modeli ile yürüdüğü görüldü. bu denli başarı+başarı parası+oyuncu satışı parası sonrası borç 100 milyon yuro daha düşük olup 2 şampiyonlukda kalsak eyvallah derdim ama borç artarken şampiyonluk 2de kalmışsa başarısızdır başkan.

özet sonuç: f.ormanın istifa edeceğini sanmıyorum. hayırlısı olsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Oturdugunuz yerden dovunmeye devam oyle ise.

Yani oturduğumuz yerden dövünmemek için sadece bu mu gereklidir abi sence ??

Çevrimdışı savaş altay

bi bakanlıkda toplantım vardı oraya giderken radyoda dinledim basın toplantısını başkan istifa edecekmiş gibi gelmedi bana. giderse die düşündüğümde ise aklıma gelen ve yatan tek seçenek ali gültiken ismidir. ben eski futbolculardan sporculardan oluşan bir yapının yönetimi tesis etmesini diliyorum. iş adamları en azından parayı bilir vbvb tarzı yorumlarında ne denli foss oldugu sanırım ortada olsa gerek. fikret başkana üzüldüğümü de belirtmeden edemeyeceğim. feda süreci ile başlayan (çok yanlış bi söylemdi) akabinde stad inşaası şampiyonluklar avrupa başarıları derken zirvede durmayı beceremedi belki türk spor tarihinin en büyük başkanı olma şansı avuçları arasındaydı ama beceremedi ve beceremeyen kusura bakmasın gider. alal devri bitti satsat devri başladı diyerek doğru bir model planlamış gibi görünsede aslında bişey planlamadıgı denk gelirse modeli ile yürüdüğü görüldü. bu denli başarı+başarı parası+oyuncu satışı parası sonrası borç 100 milyon yuro daha düşük olup 2 şampiyonlukda kalsak eyvallah derdim ama borç artarken şampiyonluk 2de kalmışsa başarısızdır başkan.

özet sonuç: f.ormanın istifa edeceğini sanmıyorum. hayırlısı olsun.
O is bitti artik bu saatden sonra kotukda duramaz, dursada el birligi ile indiririz ama su an yaptigi asiri sacmalik.

Avci da ortada kaldi vs. Delikanli bir durus degil fikrimce.

Çevrimdışı savaş altay

Yani oturduğumuz yerden dövünmemek için sadece bu mu gereklidir abi sence ??
Tr ortami belli. Biz kimseden mac satin alalim ya da peskes derdinde degiliz.

Buragin alakasiz pozisyonda faul almaya calismasi gibi city macinda mesela.

Bana uymuyor, uymayacakda hepsi uzasin gitsin bize tas gibi takim ve guclu yonetim lazim.

Hakkimizi yedirmesin yeter, extra bsy bekleyen yok.

Çevrimdışı tangaz

2012 deki ekonomik durumumuzdan daha kötü bir ekonomimiz bence yok. Zira o dönem gelirlerimiz temlik ediyorduk bir çok gayrimenkulumüzde ipotekliydi. 2012 ye göre kötü bir miras bırakmadı başkan . Şimdi aday olacak insanlar atıp tutuyorlardı pamuk eller cebe vakti. Öyle dışardan atıp tutmak kolay bakalım ne kadar seviyorlar beşiktaşı ? Başkan en başından beri para koyacam demedi beşiktaşın itibarını arttırarak sorunları çözücem dedi ve yaptı. Yeni gelene ne olursa olsun itibarlı bir beşiktaş bırakıldı. En büyük hatası önünde kötü örnek olarak Ünal Aysal dönemindeki Gs varken şampiyonlar ligi sevdasına yaptığı transferler ile takımın dengesini bozmak oldu. Geri kalan şeyler çok tali hatalar o kadar kusur kadı kızında da olur. Futbolcularıyla icralık olan ya da iş yaptırdığı şirketlerle icralık olan bir beşiktaş bırakılmadı. Gelen başkan ya paralı olacak ya da Fikret Orman gibi en baştan param yok diyip ona göre bir çözüm bulacak. Benim tercihim paralı biri gelsin fakat saçma sapan transferlere harcamak için paralı biri geliyorsa gelmesin. Yoksa YD gibi harcadığı parayı geri almaya çalışır , alamayınca da bu durum her yönetimin başından demokles kılıcı gibi sallanır. Orman da YD ile anlaşarak gelmişti. Fakat YD nin siyasi durumu ve kulüpten alacağı olmasından dolayı ondan hesap soramamıştı

YD parayı almaya hiç çalışmadı en başından beri almayacağını en iyi bilenlerden biriyim parayı bağışlıyorum bir şartla benden sonrakilerde bağışlarsa derken benden sonrakilerde boş geçmesin elini cebine atsın baskısı oluşturmak için söylemişti sonrasında tff başkanı oldugum sürece parayı tahsil yoluna gitmeyeceğim söylemi var peki tff.yi bıraktıkdan sonra hiç bi yerde senetleri tahsile koydu die bişey duydunuzmu?

f.ormanın eksik kaldığı nokda kasa kolaylıgı yapacak nakdi olan birini yönetime sokamamasıdır. kulübü aldıgından kötü bırakmıyor ama olması gerekenden kötü bırakıyor.

benim gönlümden geçen spor adamlarından oluşacak bir yönetim. alidir metindir feyyazdır gökhandır baskette tamer oyguçdur muratcan gülerdir hentbolden filan vbvb. paralılar naaptıki şimdiye değin borç üstüne borç yapmakdan başka.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

O is bitti artik bu saatden sonra kotukda duramaz, dursada el birligi ile indiririz ama su an yaptigi asiri sacmalik.

Avci da ortada kaldi vs. Delikanli bir durus degil fikrimce.

şurası kesin başkan giderayak beşiktaşa kötülük yapmıştır madem bırakacaksın neden mayısda aday oldun mayısda aday olmamalıydı mayısda seçil eylül son 5.hafta istifa et. bildiğin 2seneyi çöpe atmak bunun meali. ihanetle eşdeğerdir.

Çevrimdışı tangaz

futbol forumumu savunma sanayi platformumu belli değilmiş bugün :D

Çevrimdışı savaş altay

şurası kesin başkan giderayak beşiktaşa kötülük yapmıştır madem bırakacaksın neden mayısda aday oldun mayısda aday olmamalıydı mayısda seçil eylül son 5.hafta istifa et. bildiğin 2seneyi çöpe atmak bunun meali. ihanetle eşdeğerdir.
Agir sacmaladi abi.

Çevrimiçi Samet Demir

Mayıs da aday olmasa mali tablodan kaçtı denilebilir. Ama şuan gitmesini bir nevi taraftara bağlayacak.. Ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...