Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565409 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı huseyincelebi

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı huseyincelebi

Hayır başkan istifa etme cevizciler kulübü ele geçirecek yapma  :s20: :s20: :s20: :s20:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı celiker1

Istifa geliyor galiba :steamed: SERGEN YALÇIN-AHMET NUR ÇEBİ
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

Çevrimdışı ferdi1903

Baskan istifa ediyor, hayirlisi olsun insallah ahmet baskan bu saaten sonra aday olur

Çevrimdışı levitate

kongrede anç vs ethem sancak bekliyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkanın gitmesiyle birlikte Abdullah Avcı'nın da koltuğu tehlike altına girdi. Her şeye sıfırdan başlıyoruz. Umarım sonumuz iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kongrede anç vs ethem sancak bekliyorum
Ahmet Nur Çebi dışında sıcak olduğum birisi henüz yok. Diğerlerinin de bir projelerini ve ekiplerini görmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Sizce ahmet nur çebi mi ethem sancak mı serdal adalı mı hürser tekinoktay mı ?

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Koa_lAA

demirören gelsin de bizim guruplara bedava bilet dağıtsın... başka türlü sulh olmayacak...

bir hafta on gün önce bi kamuoyu yoklaması yapmıştı kendi trolleriyle... geliyor gelmekte olan...

başkana üzüldüm... böyle gitmeyi hiç haketmemişti... yapacak bişey yok... mualefetin önüne geçilemedi... işin içine bir de kötü skorlar gelince maalesef kitlesel tepkiye döndü olay...

kendi fikrimi söyleyeyim... daha iyi bir yönetim gelme ihtimali bence 0 ... yukarıdakilerin istediği kişi tek aday olur... tek aday olmasa bile seçilir... gerisi malum zaten...

kupa maçına çıkmamanın diyeti ağır oldu...

neyse fikretistifa yazan, her maç sonrası twitterda tag açan, çeşitli ithamlarda bulunan, maç daha oynanırken tribünde istifa diye bağıran arkadaşları piste davet ediyorum...

umarım toshack, bale falan tarzı bişeyle çıkmazlar karşımıza... komik oluyor zira... neyse sahneye alalım arkadaşları...

Çevrimiçi sefaköykartali

Ah be. Buraya geleceği gün gibi ortadayken, neden seçimde tekrar aday olursun ki? Efsane başkan olma şansı varken bırakması gereken yerde bırakamayıp taraftarla kanlı bıçaklı ayrılıyor. Sağlık olsun. Stadı yaptık, 2 şampiyonluk aldık. Yanlışları olsa da emekleri için teşekkür ederiz. Veda konuşmasını izlerken duygulandık ama yapacak bir şey yok. Profesyonel olmak gerek. Artık gelecek yönetim camiayı birleştirecek, herkesin sevdiği saydığı bir ekip olmalı.  Çarşı falan da artık boş yapmayı bıraksın yok burak hırsız bilmem ne böyle boş edebiyata yer yok. Bundan sonra gelen yönetim direkt hedefi koyup işinin en iyisini yapacak birisi olmalı. Benim adayım Ahmet Nur Çebi' dir. Fikret Orman' a karşı aday çıkmak istemiyordu ama bu seçimde de elini taşın altına koyup adaylığa soyunmazsa bu saatten sonra onlar da kendini bitirir.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 12:18:52 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Erman1903

Hentbolda da yeni moda hücum ederken kaleciyi çıkarmak böylece risk alıp 1 kişi fazla oluyorsun atak yaparken ama topu kaptırdın mı geçmiş olsun top ağlarda. Bi taktiğe geçiyoruz evet ama hoca onun en ideal şeklini oynatmaya çalışıyor. Sen bu sene sistemine geç seneye false back yaparsın.

Bu aşırı taktiksel yükleme yüzünden oyuncularımız olduklarından kötü gözüküyorlar. Rolünü en iyi oynayanlar o bölgenin oyuncusu olmayan Necip ve Gökhan'dı. Bu bile aslında taktiksel açıdan işlerin ne kadar ters gittiğini gösteriyor. Bu kadar da kötü bir takıma, kötü oyunculara sahip değiliz. Burak bile uygun değil aslında bu taktiğe, adam golcü olduğu için penaltıyı aldı, o defans arkası koşular normalde bu taktikte forvetten aslen beklenen şey değil; ekstra özelliği olduğu için yapıyor.

Şu an bizim kullandığımız mantıkta da kaleci libero gibi oynuyor, top bizdeyken orta sahada beklerle çoğalacağız diye kanatları boş bırakıyoruz. Onlar ortaya yaklaşınca otomatikman asıl orta saha olan 8 ler ileri kenarlara - kanat oyuncuları iyice cizgiye itiyoruz. Orta saha kurgusunda Bekler 8 lerden daha önemli hale geliyor. Tek ayaklı Caner aslında en uymayacak adam bu işe ama elinden geleni yapıyor.  İdeal bir mantık değil, hele bizim için. Bir de direk kalecisi Karius, fırsatçı golcü Burak, aslen 8 olmayan Llajic gibi formasyona uymayan oyuncularla oynuyoruz. Omurga otursa belki kenar oyuncularımız daha rahat oynayacak ama daha en baştan uygun olmadığımız, hata affetmeyen bir sistemi oynamaya çalıştığımızdan çok hata yapıyoruz ve hepsi tehlikeye dönüşüyor.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 12:18:08 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

başkan'a üzüldüm, emekleri için teşekkür ederiz ama bu raddeye kendisi getirdi

camianın her dediğini yap demiyoruz tabi ama bu kadar tersine gidip mantıksız kararlar verirsen böyle oluyor işte :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Başkanın gitmesiyle birlikte Abdullah Avcı'nın da koltuğu tehlike altına girdi. Her şeye sıfırdan başlıyoruz. Umarım sonumuz iyi olur  :tabe:
yeni gelecek başkan hocaya karışmaz yüksek ihtimalle

ama hoca inadının nelere sebep olabileceğini görmüştür artık diye düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

biraz vizyonlu bir baskan gelsin en azindan, bununda pek ANC oldugunu sanmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sizce ahmet nur çebi mi ethem sancak mı serdal adalı mı hürser tekinoktay mı ?
Sosyal medyaya da bakarsan çoğu kişinin buna Ahmet Nur Çebi cevabını vereceğini görürsün  :tabe: Ethem Sancak ve Hürser Tekinoktay bence aday bile olmasınlar. Serdal Adalı için de daha fazla zorlamasının bir faydasının olmadığını düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yeni gelecek başkan hocaya karışmaz yüksek ihtimalle

ama hoca inadının nelere sebep olabileceğini görmüştür artık diye düşünüyorum
Orası hiç belli olmaz. Yeni başkan gelinceye kadar kimse bilemez. Bu şekilde kötü sonuçlar almaya devam edersek özellikle işi zor. Sistem inadını anlıyorum ama olmuyorsa da zorlamanın mantığı yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hakkımızda hayırlısı olsun, benim tek istediğim futboldan biraz anlayan ya da yönetiminde böyle kişilere yer verecek birisinin başkan olması.

Çevrimdışı mellfred

Başkan’ın istifa kararı erdemli bir karardır
 bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde seçilenlerin ölünceye kadar kaldığı koltuklardan kendi kararıyla vazgeçmesi takdir edilesi
Şenol Güneş’e desteği çekerek ve uzun vadeli sözleşme vermeyerek aslında kendi ipini de kesmiş oldu
hayırlısı olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten iddianın başında olduğu için olamazsın. Hala neyin tartışması yapılıyor, anlamıyorum  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1176427912343490560

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Evet özlediğimiz kaosun ön planda olduğu yıllara geri döndük bir 10 sene daha sevinmek için sevmedik saçmalıklarıyla avunuruz Fikret Orman kötünün iyisiydi göreve yeni gelecek başkan ile daha kötüsünü görmüş olacağız. Arada Abdullah hocamı da yiyecekler o da kötü oldu.