Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565476 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı 38life

Sadece yavaş değiller, orta sahaya kadar geldikleri için yapılan herhangi bir pas hatasında topu kalemizden çıkarıp santraya götürme şansımız çok yüksek  :tabe: Bu riski alıyoruz ama sonuca çeviremediğimiz için hep zararlı çıkıyoruz. Sezon başından beri organize bir atak ile golümüz yok. Asıl acı gerçek savunma değil hücum. Hücumu düzeltmediğimiz müddetçe puan veya puanlar alma şansımız çok düşük. Bugün rakibimiz kaleyi bulan 7 isabetli şut çekerken bizim sadece rakip kaleye ikisi isabetli 7 şut çekmemizin herhangi bir açıklaması yok.

Oyuna hükmetmek istiyorsan savunmayı çıkarmak zorundasın ve belli bir hızın üstünde savunmacılara sahip olmak zorundasın. Stoperleri geçtim, beklerimiz bile yavaş bizim. Defansif orta sahada da hızlı oyuncu yok.

Çevrimdışı Erman1903

Mesele bu kulübe gelirken kafasında belli bir sistem, taktik anlayışıyla gelmesi. Önce bir gelir, incelersin eldeki futbolcu grubu neyi en doğru oynar, nasıl bir yol izlemeli diye. Ama daha gelmeden ben 4-3-3 oynatacağım, bir beki half space oynatacağım, benim ezberlerim var, vazgeçemem bu ezberlerden dersen 5 maçta 5 puan alırsın.

Ben o tip hocaları daha çok seviyorum ama böyle bir tarz da var. Sezon başında Sergen'in gelmesini istiyordum, yönetim Abdullah hocayı tercih etti. Yönetimde kadro mühendisliği bilen, futboldan anlayan insanlar olsa hiç gitmezler bile teklif etmeye. Abdullah hoca sistem adamı olduğu bilinen birisi, Beşiktaş'ı reddetmesi de beklenemez. Bence asıl başarısızlık, kendini bilmezlik yönetimin ama hocanın performansı da beklentinin çok altında.

Hoca sistemden memnunum demiş, belli ki bu şekilde oynamaya devam edeceğiz ve hoca gönderilecekse dahi sistemine sadık kalacak. Farklı şeyler deneyip yine başarılı olamazsa kariyeri baya yara alacaktır.

Çevrimdışı tangaz

sevilla hala istiyorsa ispanya bileti benden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

"seyircinin verdiği müthiş destek" seyircimizin demek neden zoruna gidiyor avcı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

oyun bize doğru mesajlar veriyor da demiş. hangi mesajdan bahsediyor  :alala:

Çevrimdışı badboyneverdie06

Beşiktaşa ve avcıya güveniyorum büyük zaferler herzaman hüsranla zorluklarla başlamıştır maç sonu acıklamaları iyi dinleyip analiz etmek lazım adam oyununa ve oyucularına güveniyor mimiklerine bakarsanız boş bir güven degil adım adım gittiğinin farkında cok güzel bir analiz yetegini var Avcıya güvenin fakat fikret orman'a güvenmeyin fikret orman baska seylerin peşinde !!! Basaksehir macı için analizime gelecek olursak bu takım oyunu statik durusdan dinamik oyuna ceviremiyor  defans hattımız  rakip ortasahada kuruluyor avcının istedigi sey rakip sahada geniş oynamak adem ve oguzhan sürekli önce adam eksilt sonra derin oyna direktifyle oynadıgı cok belli atiba toparlayıcı dorukhan gecisleri saglamak görevinde  cok farklı bir düzen bu takım için gecen senele göre ademe kızamıyorum cunkü efor gerektiren bir görevi var zamanla alısacaktır oguzhana kızarım çünkü yaklasık olarak oyuna girdikden sonra topsuz alanda 4 tane kosu yapması gerken yerde statik kaldı bundan bahsediyorum dorukhanda da biraz tecrübesizlik var cok aceleci yetenigini gölgede bırakan bir aceleyle oynamaya calısıyor Burak yılmaz liderlik özelliklerini sahaya yansıtıyor ve bu takımı pozitif anlamda etkikledigini 3 4 posizyonda gördüm nkoudu Beşiktaşta oynadıgnın farkında olan tek transferimiz Diaby çok bariz takıma adapter olamadıgını görmekteyiz Kariusun ciddi psikolijik sorunları var yoksa bence türkiyedi en yetenkli kaleci fakat bu cocugun asırı psikolijik sorunları var önce bu çözülmeli canere defansa yapmayı alan savunması yapmayı öğretemeyiz artık onun hırsını ve hücümunu avcı güzel kullanıyor fakat defansif zaafları hatta safada herzaman ki gibi gökhan gönül tam bir görev adamı çok istikrarlı ve tam bir profesyonel futbolu en iyi bilen oyunuc diyebilirim atibayla beraber takımdaki atibanın inanılmaz sezgileri var bu kadar sezgi gücü yüksek bir futbolcu görmedim defansif ortasaha anlamında belki 20 li yaslarda olsa efsane bir 10 numaraya evirebilicek bir yetenek fakat fiziksel kapasitesi yüksek olmasında dolayı def kalmıs adamcagız :D

Ben o tip hocaları daha çok seviyorum ama böyle bir tarz da var. Sezon başında Sergen'in gelmesini istiyordum, yönetim Abdullah hocayı tercih etti. Yönetimde kadro mühendisliği bilen, futboldan anlayan insanlar olsa hiç gitmezler bile teklif etmeye. Abdullah hoca sistem adamı olduğu bilinen birisi, Beşiktaş'ı reddetmesi de beklenemez. Bence asıl başarısızlık, kendini bilmezlik yönetimin ama hocanın performansı da beklentinin çok altında.

Hoca sistemden memnunum demiş, belli ki bu şekilde oynamaya devam edeceğiz ve hoca gönderilecekse dahi sistemine sadık kalacak. Farklı şeyler deneyip yine başarılı olamazsa kariyeri baya yara alacaktır.
    Avcıya güveniyorum dediklerine katılmamak elde degil fakat bir futbol takımında sistem degiştirmek ve bunu yeni futbolcularla yapmak bu kadar kolay degil biraz daha zamana ihtiyacı var sadece sabredin dediği gibi playstationj oynamıyoruz avcıya sahip cıkılmalı bu adam çok iyi analiz yetenegi olan psikolojiden anlayan birisi gerci burası Türkiye burda pek deger göremeyen yetenekler bunlar

Çevrimdışı AigleBordeaux

oyun bize doğru mesajlar veriyor da demiş. hangi mesajdan bahsediyor  :alala:
Bizimle alay ediyor abi, bu takımdan bu sene bir cacık olmaz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Genel olarak forumda yeniyim Avcı ve oyunu hakkında fikrimi paylaşmak isterim.Abdullah Avcı bilime ve düşünceye inan birisi bu durusu ve söylemleriyle gayet açık.Futbol bilgisine hergün bir şeyler katmak isteyen yeniliğe acık modern bir teknik adam kendiside aldıgı sorumlulugun farkında oynatmak istedigi oyun Türkiye sartlarında büyük bir risk eger tuttursa rahat bu ligi  6 7 sene domine eder cok rahat çünkü asla ama asla sansa bırakmamaya calısıyor herseyi plan dahilinde oynatmaya calısıyor b oyun tarzı çok ama çok zaman ve tekrar etme süreci ister.Avcının futbol anlayısı pep ile alakası yok bence şöyle düşünelim pep istedigi tarzda oyunucuyu istedigi paraya alabilcek bir adam kendi şablonuna çok kolay oyuncu getirebilen birisi Avcının elinde ne parası nede o kadar gücü var oyun tarzına gelicek olursak pepden farklı olarak oyunu rakip sahada dar bir alanda geniş oynamaya calısması ve oyunculara belirli kurallar dahilinde serbestlik vermesi cok fazla plan yapmak istemesi oyunu zorlastıryor futbol basit bir oyun fakat avcı oyunun her saniyesini planlamaya calısstıgı için zorlanıyor eger kafasında ki oyunu oynatabilirse çok rahat söylüyorum 6 7 sene ligi mahveder.Kanatlarda kurmak istedigi dikine yan paslamaları barabilmesi için öncelikle nörolijik tepkileri hızlı olan futbolcularla oynaması lazım buda bizim topcularımızda zayıf bir yetenek fakat geliştirilebilir bir özellik top cevirmek felan istedigi yok avcının aksine topu rakip kaleye yıktıkdan sonra 3  pastan sonra pozisyonu bitirmek istiyor basaksehirde bu böyle degildi.Oguzhan avcının sisteminde en kilit oyuncu olur Ademi daha cok duvar olarak kullanmak istiyor fakat risk alamıyor adam ve ozzzyi aynı anda oynatarak onuda Türkiyede ki ortacag futboluna baglıyorum.Avcı eger bir ispanyol yada ingiliz takımı yönetse inanılmaz bir kariyere sahip olabilcek bir düşünce sistemine sahip ilerlyen zamanlarda umarım daha cok yorum yabailirim.

Çevrimdışı tangaz

Genel olarak forumda yeniyim Avcı ve oyunu hakkında fikrimi paylaşmak isterim.Abdullah Avcı bilime ve düşünceye inan birisi bu durusu ve söylemleriyle gayet açık.Futbol bilgisine hergün bir şeyler katmak isteyen yeniliğe acık modern bir teknik adam kendiside aldıgı sorumlulugun farkında oynatmak istedigi oyun Türkiye sartlarında büyük bir risk eger tuttursa rahat bu ligi  6 7 sene domine eder cok rahat çünkü asla ama asla sansa bırakmamaya calısıyor herseyi plan dahilinde oynatmaya calısıyor b oyun tarzı çok ama çok zaman ve tekrar etme süreci ister.Avcının futbol anlayısı pep ile alakası yok bence şöyle düşünelim pep istedigi tarzda oyunucuyu istedigi paraya alabilcek bir adam kendi şablonuna çok kolay oyuncu getirebilen birisi Avcının elinde ne parası nede o kadar gücü var oyun tarzına gelicek olursak pepden farklı olarak oyunu rakip sahada dar bir alanda geniş oynamaya calısması ve oyunculara belirli kurallar dahilinde serbestlik vermesi cok fazla plan yapmak istemesi oyunu zorlastıryor futbol basit bir oyun fakat avcı oyunun her saniyesini planlamaya calısstıgı için zorlanıyor eger kafasında ki oyunu oynatabilirse çok rahat söylüyorum 6 7 sene ligi mahveder.Kanatlarda kurmak istedigi dikine yan paslamaları barabilmesi için öncelikle nörolijik tepkileri hızlı olan futbolcularla oynaması lazım buda bizim topcularımızda zayıf bir yetenek fakat geliştirilebilir bir özellik top cevirmek felan istedigi yok avcının aksine topu rakip kaleye yıktıkdan sonra 3  pastan sonra pozisyonu bitirmek istiyor basaksehirde bu böyle degildi.Oguzhan avcının sisteminde en kilit oyuncu olur Ademi daha cok duvar olarak kullanmak istiyor fakat risk alamıyor adam ve ozzzyi aynı anda oynatarak onuda Türkiyede ki ortacag futboluna baglıyorum.Avcı eger bir ispanyol yada ingiliz takımı yönetse inanılmaz bir kariyere sahip olabilcek bir düşünce sistemine sahip ilerlyen zamanlarda umarım daha cok yorum yabailirim.

dikine yan ne demek :alala:

hayır yana dik top atarsan sürekli taca çıkar top :D hani plan taçlarda kural ihlali olur kaybedince itiraz ederiz isek ok ama yoksa dikine yan olmaz dikine dikine oynatsın  :D

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1176254476388380674?s=19
Bunlar neyin kafasını yaşıyor hadi diyelim hakem vermedi kırmızı pozisyon gri zaten o kadar aleyhimize hata oldu tek tivit atmadılar bülente toplu tepki geldi tek tivit atmadılar şimdi objektif olacakları tutmuş bunları Beşiktaştan uzak tutmak lazım sadece kendi egolarıns göre takılıyorlar yazık günah kendilerini kulübün üzerinde görüyorlar ancak unuttukları bir şey var Beşiktaş olmasaydı olmayacakları

Çevrimdışı Erman1903

Avcıya güveniyorum dediklerine katılmamak elde degil fakat bir futbol takımında sistem degiştirmek ve bunu yeni futbolcularla yapmak bu kadar kolay degil biraz daha zamana ihtiyacı var sadece sabredin dediği gibi playstationj oynamıyoruz avcıya sahip cıkılmalı bu adam çok iyi analiz yetenegi olan psikolojiden anlayan birisi gerci burası Türkiye burda pek deger göremeyen yetenekler bunlar

Ben de yeni sayılırım. Hocanın bir çok avantajı var fakat biraz esnek olması gerekiyor, false-back half-space mantığı her ne kadar popüler olsa da matematik ve mantık açıdan çok doğru bir şey değil. Asli görevi beck olan oyuncularla orta sahada avantaj elde etmeye çalışıyor, hem onları hem orta saha oyuncularını pozisyonlarından uzaklaştırıyorsun. Bu şekilde oynadığında kanatlar tek kalıyor, hata yaptıklarında pozisyon yiyoruz. Mükemmel bir şey değil yani aslında matematik olarak da. Oyuncular bölgelerinden uzaklaşıyor ve sorumlulukları artıyor. Zaten kadromuz 4-2-3-1'den kalma olduğu için bu formasyona oturmayan oyuncularımız var, bir de bu şekilde oynayarak işi daha çok zorlaştırıyoruz.

Oyun planımızda değişiklik olmadığı sürece bu gemiyi biraz zor yanaştırırız bence. Hoca memnun olduğunu söylüyor...

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2019, 02:02:33 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Takımda herkes yetenekleri oranında uğraşıyor didiniyor ha genelde yapamıyorlar ama mücadele etmiyor dediğim oyuncu az mesela nkodou çok uğraştı bir sürü darbe aldı caicara'dan yılmadı mesela gökhan 11 yıl sonra stoper oynuyor kendini yırtıyor ama bir kişi var ki artık bu adamın hareketleri bana batmaya başladı o da adem ljajic. Hakeme yaptığı hareketi bir daha izledim eğer gs'li fb'li oyuncu yapsa ve atılmasa yıkılırdı burası. Her maç sarı kart görmesi ayrı rezalet bugün direk kırmızı kart görmediği için hakeme dua etmeli o dakikada on kişi kalsak bratislava maçından ağır sonuçla ayrilabilirdik sahadan ve belkide altından kalkamayacağımız bir enkaza girmiştik şimdi. Dün gelen elneny ilk maçında adama tekme atar 3 maç ceza görür ljajic hakemi iter ne oluyoruz burası dingonun ahırı mı yönetimi yok mu bu kulübün hiç mi ağırlık koyamazsınız beyler siz? Trabzonspor maçıyla birlikte bir daha akıllanana kadar forma yüzü göstermese yeridir ama ah şu lanet olasıca kadro derinliği yok mu. Ne olursa olsun 5 puanı da olsa burası Beşiktaş sen torino'dan bile son gün postalandın neyin tribindesin? İstemiyorsan gidersin devre arası yolumuza bakarız yönetim eğer yönetimse o hakemi ittiğin elini alır neyse. Oynadığı futbolda da iş yok her atağı mahvetmekten başka bir de hakeme posta koyuyor beyefendi gerçekten sinir etmeye başladı. En sinir olduğum şey şu futbolda hakeme kararından döndüremeyeceğini bile bile itiraz edip sarı kart gören vurdumduymaz futbolcu.

Çevrimdışı Alper1903

Fifa oyununda kariyer modu açtığında takım seçerken belli kriterler listelenir. Bunların en önemlisi de "Yurt İçinde Başarı" kriteridir.
Real Madrid, Barcelona gibi kulüplerde "kritik" ibaresi vardır.
Türkiye'de de Beşiktaş, fb, gs gibi kulüplerde de durum aynıdır.
Mesela örnek veriyorum İspanya'da Sevilla, Valencia Türkiye'de Alanya, Başakşehir'de bu kriter genelde "orta" veya "düşük" tür.
Tam da bu sebepten ötürü üstte saydığım "kritik" ibareli takımların bekleme gibi bir lüksleri hiçbir zaman yoktur, olmamıştır, olmayacaktır.
Çünkü bu takımlar "büyük" takımlardır kendi liglerinde. Taraftarı sabırsız, doyumsuz ve her zaman yeni başarılara açtır.
Abdullah Avcı ise -ilk 5 haftada durumu net olarak belirtmiştir- sadece tek bir ana oyun planı olan, başka bir plan yapmayı tercih etmeyen oyun disiplininde gayet katı, futbolculara gözlediğimiz kadarıyla sıfır özgürlük tanıyan bir hocadır.
Elindeki malzeme elma, armut olmasına rağmen ısrarla karnıyarık yapmaya çalışmakta fakat (olağan) bunu başaramamaktadır.
Başarabileceği de pek mümkün gözükmüyor aldığı sonuçlar, verdiği son "memnunum" demeçleri bunu doğrular nitelikte.
Özellikle bugün maçı kazanmak veya camia içinde oluşan kara bulutları dağıtmak için eline çok güzel bir fırsat geçti, takımı daha özgür bırakarak coşkulu bir oyun ortaya koyup galip gelseydi evet ilerleyen günler için farklı konuşabilirdik fakat gereksiz inadına devam ettiği ve muhtemel olarak edeceği için yol yakınken bu yanlıştan dönülmesi Beşiktaş camiası için bir kurtuluş olacaktır.

Çevrimdışı Erman1903

Takımda herkes yetenekleri oranında uğraşıyor didiniyor ha genelde yapamıyorlar ama mücadele etmiyor dediğim oyuncu az mesela nkodou çok uğraştı bir sürü darbe aldı caicara'dan yılmadı mesela gökhan 11 yıl sonra stoper oynuyor kendini yırtıyor ama bir kişi var ki artık bu adamın hareketleri bana batmaya başladı o da adem ljajic. Hakeme yaptığı hareketi bir daha izledim eğer gs'li fb'li oyuncu yapsa ve atılmasa yıkılırdı burası. Her maç sarı kart görmesi ayrı rezalet bugün direk kırmızı kart görmediği için hakeme dua etmeli o dakikada on kişi kalsak bratislava maçından ağır sonuçla ayrilabilirdik sahadan ve belkide altından kalkamayacağımız bir enkaza girmiştik şimdi. Dün gelen elneny ilk maçında adama tekme atar 3 maç ceza görür ljajic hakemi iter ne oluyoruz burası dingonun ahırı mı yönetimi yok mu bu kulübün hiç mi ağırlık koyamazsınız beyler siz? Trabzonspor maçıyla birlikte bir daha akıllanana kadar forma yüzü göstermese yeridir ama ah şu lanet olasıca kadro derinliği yok mu. Ne olursa olsun 5 puanı da olsa burası Beşiktaş sen torino'dan bile son gün postalandın neyin tribindesin? İstemiyorsan gidersin devre arası yolumuza bakarız yönetim eğer yönetimse o hakemi ittiğin elini alır neyse. Oynadığı futbolda da iş yok her atağı mahvetmekten başka bir de hakeme posta koyuyor beyefendi gerçekten sinir etmeye başladı. En sinir olduğum şey şu futbolda hakeme kararından döndüremeyeceğini bile bile itiraz edip sarı kart gören vurdumduymaz futbolcu.

Ljajic'in yaptıklarını ben de tasvip etmiyorum çok da bayılmam kendisine ama bu formasyonun oyuncusu değil, çok fazla 2. bölge görevi var.

Çevrimiçi tolga1903

Ljajic'in yaptıklarını ben de tasvip etmiyorum çok da bayılmam kendisine ama bu formasyonun oyuncusu değil, çok fazla 2. bölge görevi var.

Evet değil zaten oranın oyuncusu. Ancak böyle saçmalıklar yaparsan zaten göze batan oyunun iyice sorgulanır hale gelir. Gazişehir'den bile 10 kişiyken rahat 5 gol yiyecek takım başakşehir'e ne pozisyonlar verirdi eksik kalsa bu defans kurgusuyla hayal edemiyorum. Hakemin futbolcuya dokunması da doğru değil aslında ama o rakip oyuncu değil seni anında oyun dışına atabilecek hakem napıyorsun sen bir de cezalı duruma düştün 5 haftada.

Çevrimdışı Erman1903

Evet değil zaten oranın oyuncusu. Ancak böyle saçmalıklar yaparsan zaten göze batan oyunun iyice sorgulanır hale gelir. Gazişehir'den bile 10 kişiyken rahat 5 gol yiyecek takım başakşehir'e ne pozisyonlar verirdi eksik kalsa bu defans kurgusuyla hayal edemiyorum. Hakemin futbolcuya dokunması da doğru değil aslında ama o rakip oyuncu değil seni anında oyun dışına atabilecek hakem napıyorsun sen bir de cezalı duruma düştün 5 haftada.

İşte ileriyi düşünmek ve versatil futbolcu almak gerekiyor. Eğer bir oyuncu alıyorsan sadece bir bölgede iyi oynayan oyuncu olmayacak. 10 alıyorsan 8 ya da 9 oynayabilecek örneğin... 8 özelliği olsa bu kadar kart görmezdi, ya da 9 olsa Burak yokken forvet olarak kullanırdık. El-Neny ile ilgili olarak da aynı şekilde olumsuzum. 6 numara oyuncususun ve defansa geçince bir Necip kadar oynayamıyorsun. Tahmin ediyordum Necip'in bu El-Neny transferinden gaza geleceğini gerçi:D...

Bu arada bence Başakşehir müthis kötüydü, penaltımızı vermeselerdi neler olurdu ben de onu düşünemiyorum...

Çevrimdışı Alper1903

Abdullah Avcı: “Biz bu gemiyi limana yanaştırmasını biliriz. Oyunumuz da gidişatımız da iyi. Taraftar bundan şüphe etmesin. Bizi desteklemeye devam etsinler.”

havalar "üfür üfür" esmeye başladı malum sonbahar yaprak dökümü. mevsim değişimi, değişim...  :evillol:
herkese iyi geceler, iyi sabahlar...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben de yeni sayılırım. Hocanın bir çok avantajı var fakat biraz esnek olması gerekiyor, false-back half-space mantığı her ne kadar popüler olsa da matematik ve mantık açıdan çok doğru bir şey değil. Asli görevi beck olan oyuncularla orta sahada avantaj elde etmeye çalışıyor, hem onları hem orta saha oyuncularını pozisyonlarından uzaklaştırıyorsun. Bu şekilde oynadığında kanatlar tek kalıyor, hata yaptıklarında pozisyon yiyoruz. Mükemmel bir şey değil yani aslında matematik olarak da. Oyuncular bölgelerinden uzaklaşıyor ve sorumlulukları artıyor. Zaten kadromuz 4-2-3-1'den kalma olduğu için bu formasyona oturmayan oyuncularımız var, bir de bu şekilde oynayarak işi daha çok zorlaştırıyoruz.

Oyun planımızda değişiklik olmadığı sürece bu gemiyi biraz zor yanaştırırız bence. Hoca memnun olduğunu söylüyor...
Hentbolda da yeni moda hücum ederken kaleciyi çıkarmak böylece risk alıp 1 kişi fazla oluyorsun atak yaparken ama topu kaptırdın mı geçmiş olsun top ağlarda. Bi taktiğe geçiyoruz evet ama hoca onun en ideal şeklini oynatmaya çalışıyor. Sen bu sene sistemine geç seneye false back yaparsın.

Çevrimiçi sozkul

N'Kodu büyük hayal kırıklığı oldu benim için. İlk oynadığı maçta tam önümde oynamıştı.  Aldığı övgüler şaşırtmıştı beni. Karar mekanizması çok yetersiz bir futbolcu, eğer geçebilirse adamı geçtiğinde sonradan karar vermeye çalışıyor ne yapacağına, orta kaliteside yetersiz, yani sıkıştık bari orta oyunu oynayalım dediğindede bir işe yaramaz. Ancak üçgenler kurulup önüne ara topu kıvamında bir şeyler atılırsa iş yapar, sıfıra insin diyemem çünkü topla dışarı çıkma olasılığı yüksek, yerden kesme orta atarsa işe yarayabilir, havadan ortası kötü. Sonuç olarak parayı yanlış yere yatırmışız bence. Büyük hayal kırıklığı olabilir.

Diaby daha olumlu kullanılabilir diye düşünüyorum.  Çıkarken ıslıklanması acayipti. Herkes kadar kötüydü ya da daha kötü değildi.

Layiç konusundaki eleştirilere katılıyorum, çok top kaybediyor, sanki sen takımın del pierosu'sun denmiş gibi. On biçilen gömlek büyük geliyor dinlenmesi lazım. O rolü oynayamıyor.

Dorukhan'da rolünü kavrayamamış, bende kavrayamadım.

Gökhan stoperde iyiydi.   3. Stoper olarak oynar.
Necibin seveni yoktur bilirim, dün kendi standardının üzerindeydi.

Seyircimiz acayip: layiç'in top kayıplarına bağıran küfreden görmedim. Ama Ozi'nin ceza sahası içine verdiği iki süper pas rakibi korkuttu biraz geri çektirdi. Buna rağmen ilk yanlış hareketinde çevremde Ozi'ye  bağırıp çağıran çoktu. Galiba el kol hareketleri itici geliyor herkese. N'kodu'ya el ile yavaş git demesi kötüydü gerçekten.

Atiba bu dağılmış dönemimizde hep 11 de olmalı. İnşallah sakatlanmaz.

Hoca, istediği güçlü oyunu oynayamadığımızı farkedip oyun içi palyatif kendi hoşuna gitmeyen çözümler üretmeyi düşünmez ise yakında gider. İstediği oyunun ortaya çıkmasını süreye yaymaktan başka çaresi yok. Hoca'nın biraz açık olması lazım. İstediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Çok kötü oynuyoruz diyebilmesi lazım.

Dünkü Orkan hamlesini çözemedim.  Zaten oğuzhan girmiş, atiklik paramatren zayıflamış. Ben Güven hamlesi bekliyordum. Fakat hocamızın Başakşehirde de oyuncu değişiklik hamleleri yeterli değildi.  Korkutucu olan, Abdullah Avcı istediği oyun oynanamıyorsa bir B planı olmayan hocaya benziyor. Şenol hoca için çok yapılırdı aynı eleştiri.

Gidişat iyi değil, şansa bala bir iki maç kazanmaya ihtiyacımız var, çok vakite ihtiyacımız var çünkü.

Bir gerçeğide unutmamak lazım. Ruiz ve Elneny takım kalitemizi yukarı çekenler. İkiside yoktu.

Çevrimdışı zafkan

Lyajiç ne yapmaya çalışıyor. Hakemi ittiriyor sonra da kart göstermedi diyip elini sallıyor ki kart görüp Trabzon deplasmanına gitmesin. Resmen kart görmek için çırpındı. Hoş, olmaması belki olmasından daha iyi. Zaten ligin başından beri yaptığı top kayıpları tv yi kırmama sebep olacaktı. Sanki bazı futbolcular hocaya inat oynamıyorlar gibi geliyor bana. Durumumuz içler acısı. Gol pozisyonumuz yok koca maçta.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu kadro 5 maçta 5 puan alacak kadar da kötü değil bu fikstürde
Hoca  elinde ki malzemeye göre ortaya birşeyler sunacak bu yaptıklarında ısrar ederse gider kusura bakmasın.
55. Dakika da kaleye ilk şutumuzu atıyoruz buna beni kimse ikna edemez kaleye gidemiyor takım sürekli yana geriye yana geriye nasıl gol atacağız peki? Golü de geçtik pozisyona giremiyorsun onu da geçelim şutun yok şutun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Ne desek boş. Düzen bozuk... O zaman mizah oluyor işte böyle.

https://twitter.com/tahsinhasoglu/status/1176224025569300486

bu adamın futbol skeçleri çok güzel oluyor werder veremem serisi vardı bir aralar  :kop:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁