Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562976 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı 38life

Ljajic topları istop etmekten aciz duruma gelmiş. 10 metreden orta şiddette pas atıyor arkadaşı, onu kontrol ederken 3 metre açıyor ayağından, kaybediyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koca 5 hafta ve sadece 5 puan. Hala radikal bir karar yok. Sistemde iyi işleyen bir yer yok. Ufak bir umut kırıntısı haftalardır yok. Beşiktaş taraftarı sahaya etki edecek motivasyona sahip değil. Yönetimin ne yaptığını, ne yapmaya çalıştığını bilen ve anlayan yok. Rakipler kötü giderken biz daha kötü gidiyoruz ve ara her geçen gün daha fazla açılıyor. Buna ne çözüm üreten ne de teşhis koyan yok. Her hafta bir önceki haftayı arar duruma geliyoruz. Radikal bir değişiklik veya karar göremiyoruz. Suçlu kim diye sorguladığımızda herkesin farklı bir düşüncesi var. Takım bu kadar kötü gidince herkes haklı oluyor. Elden bir şey gelmiyor. Ben ecelimle ölmem. Beni Beşiktaş öldürür...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Haklı çıkacak çok fazla konu var. Ancak ana planımız olan oyuncuları hala tam olarak sahada görememek de ayrı bir sorun. Bu yolun sonu hiç iyi görünmüyor. Oyuncular da taraftar da oynanan oyundan memnun değil. Yönetimin de olduğunu düşünmüyorum.

Yönetimin herhangi bir şeyden memnun olup olmama gibi bir lüksü yok, yüzü de olmaması gerekir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic topları istop etmekten aciz duruma gelmiş. 10 metreden orta şiddette pas atıyor arkadaşı, onu kontrol ederken 3 metre açıyor ayağından, kaybediyor.
Orta sahada o kadar fazla saçma top kaybı yapıyoruz ki ileri geri koşarken oyuncuların hali kalmıyor. Sakatlıklara da oyuncuların cezalı duruma düşmesine de sebep olan bu durum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Ya bu oyunun amacı gol atmak değil mi, atak yapmak değil mi, pas pas pas, sabaha kadar yana ve yavaş pas çevirerek hangi sistemi getirecek.

Orta sahada top kapıyoruz hızlı ve dikine oynamak varken yan ve geriye pas yapmaya başlıyoruz.

City böyle oynuyormuş, valla hiç böyle oynamıyorlar yamyam gibi hızlı ve saldırgan oynuyorlar.

Çevrimdışı gokhantr

Yönetim diye bir şey yok bayadır ortada onu zaten geçiyorum, kendileri de 2 senedir başka işlerle uğraştıklarını bildirmişti.

Yaz aylarından beri Avcı'yı övenlere acıyorum. Sahi bugün kaç saniyede topu geri kazandık?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin herhangi bir şeyden memnun olup olmama gibi bir lüksü yok, yüzü de olmaması gerekir.
Abdullah Avcı'nın bugünkü açıklamasını dinlediğimde artık eşit derecede suçlu görmeye başladım. "Gelirken bu zorlukları biliyordum. Bu zorlukları bilerek geldim." dedi. Çözüm üretemediği açık. Tabi bu kimsenin hatasını azaltmaz. Takımın başındaki yönetici kimse, hiyerarşinin başında olduğu için diğerlerinin hatalarından da o sorumludur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan66

abdullah hoca pisman olmustur basaksehiri birakip geldigine
ne güzel rahatti, stres yok, taraftar yok, paralar yatiyor, istedigi futbolcular geliyordu :evillol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu kadar onursuz kişiliksiz bir futbol izlemedim.
Ne oynuyoruz biz arkadaş bu ne oynanan kaleye gidemiyoruz kaleyeeeee

Çevrimdışı Alper1903

Abdullah Avcı'yla küme düşmeme mücadelesi vermektense x bir hocayla (isim umrumda değil şu an) yarışta kalmayı bin kere tercih ederim.

Çevrimdışı worns

Takımın ne oynadığı belli değil vs yorumları pek haklı bulamam. Aslında çok belli bir plan üzerinden gitmeye çalışıyoruz. Olmuyor.

Zaten olmaz da. Kısa sürede olmaz. Çok uç idealist bir proje hocanın aklındaki böyle projeler uzun zaman ve sabır ister. Oyuncu-taktik uyumsuzluklarının giderilmesi adım adım olur, kadronun yapılandırılması adım adım olur.

Bu takım bu sene yarışmacı olamaz. Bunu kabul edip gerekirse açıklayıp devam etmemiz lazım. Geçen hafta içi daha uzununu yazmıştım. Sahada oynayanların en az %50si istenen rolleri karşılayamıyor. Ayrıca kendi özelliklerini de kaybediyorlar.

Daha yolumuz var. Bu profilde bir hocayı getirip 5 haftada sonuç beklemek saçmalıktır.

Çevrimdışı Sedat.Y

Ya bu oyunun amacı gol atmak değil mi, atak yapmak değil mi, pas pas pas, sabaha kadar yana ve yavaş pas çevirerek hangi sistemi getirecek.

Orta sahada top kapıyoruz hızlı ve dikine oynamak varken yan ve geriye pas yapmaya başlıyoruz.

City böyle oynuyormuş, valla hiç böyle oynamıyorlar yamyam gibi hızlı ve saldırgan oynuyorlar.

aynen öyle  :claps: :claps:
arkadaş ileri oynayın dikine oynayın hızlı oynayın

Çevrimdışı Erman1903

Abdullah Avcı'nın bugünkü açıklamasını dinlediğimde artık eşit derecede suçlu görmeye başladım. "Gelirken bu zorlukları biliyordum. Bu zorlukları bilerek geldim." dedi. Çözüm üretemediği açık. Tabi bu kimsenin hatasını azaltmaz. Takımın başındaki yönetici kimse, hiyerarşinin başında olduğu için diğerlerinin hatalarından da o sorumludur  :tabe:

Çağıran Beşiktaş, hayır mı diyecek. Hiç taviz vermedi sistemden ve ısrar etti ama adama çok fazla suç bulacak bir şey yok, Beşiktaş yönetimi takımını bilmediği, futboldan anlamadığı için kendisini tercih etti. Bu kadro 4-2-3-1 kadrosu. Tek tek oyunculara giydirmeye de gerek yok, sistem oturmuyor ve oturmayacak daha fazla ısrarın alemi yok. Burak yine elinden geleni yaptı ama o bile bu sistemin oyuncusu değil.  Bana göre N'Koudou ofansif açıdan tek zorlayan oyuncu, Diaby, Ljajic, Dorukhan daha etkisizdi. Gökhan iyiydi diyoruz, en son bek oynadığında kötülerdendi.

Acilen bu inverted bek kullanma hadisesine bir son verilmesi gerekiyor, böylece orta saha da - beklerde yerinde mücadele edecek. N'Koudou - Diaby bu kadar cizgiye itilme durumunda kalmayacak. Hoca bu katı tutumundan vazgeçip farklı şeyler denemeli. Dorukhan - Atiba önlerine Ljajic ile 4-2-3-1 e de dönebiliriz.

Bana göre biran önce taktiksel değişikliğe gidilmesi gerekiyor, hoca şu ana kadar 10 dakikalığına bile sisteminden vazgeçmedi. Hem kendisi, hem takım açısından son derece başarısız bir başlangıç.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 22:19:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı 38life

10 Ay önce...

Bu arada Şenol hoca gittikten sonra yerine kim gelirse gelsin Beşiktaşın oyununu düzeltmesi uzun zaman alacaktır. Yeni gelecek olan hoca kredisi yüksek, başarılı, tecrübeli biri olmadığı sürece taraftarın tahammül etmeyeceğini düşünüyorum. Takımın düzelmesi için yeterli süreyi bulamadan tepkiler gelecektir. Sonrası zaten bitmek bilmeyen bir kaos olacaktır. Şans biryerde yüzümüze gülüp de işler kendi kendine, tesadüfi olarak yoluna girene kadar şampiyonluk yüzü göremeyiz. Üstelik rakiplerimiz böyle kötü yıllar geçirirken... Bu durumda da Fikret Orman, Yıldırım Demirörenden daha iyi anılmayan bir başkan olarak tarihe geçebilir.

Fikret Orman eğer bu durumun önüne geçmek istiyorsa 2 şey yapabilir.
1- Taraftarın gözünde kredisi yüksek olacak kalitede bir hoca getirebilir. Bu iyi bir yönetim için bile zorken bizim vizyon sıkıntısı çeken yönetimin böyle birşeyi becermesi hayli zor.
2- Kadroda büyük bir revizyona gidip yeni hocaya yeni bir kadro sunmalı. Ve bu kadro yeni hocanın oynatmak istediği oyunu oynayabilecek özelliklere sahip oyunculardan oluşmalı.

Kötü geçen bir sezonun ardından oyuncularımız için Fikret Ormanın kabul edebileceği teklifler gelmeycektir. Buyüzden kadroda büyük bir revizyon beklemek de hayal gibi duruyor. Sözleşmesi biten ve yeterince yaşlanan bazı oyuncularımız olacak. Ama yine de işler baya zor olacak bizim için. Nereden baksan tablo karanlık. 2 yaz boyunca bağırdık çağırdık, "felaket geliyor" dedik. Pek ciddiye alan olmadı. "Lige ambargo koyacağız" dediler. Şimdi iş işten geçtikten sonra yönetimi eleştirmeye başladılar. Oysa yönetimi eleştirmekten tüğ biteli çok oldu dilimde.

Çevrimdışı Sinan23

Kanatlarımız fransa alt lig oyuncuları gibi fakat düzgün bi taktikle her maç toplam 4 5 pozisyona girerler. Topu rakibe bırakmalıyız bu adamlarla. Ozzy nin mukakkak takımda olması lazım.

Çevrimdışı Karabay

Trabzon macı bundan daha zor geçecek.
Adem de yok. Herseyı gectim ortada oyun yok.  :akuma:
Adem yoksa kazanabiliriz bence.

Çevrimdışı caner.eryigit

Takımın ne oynadığı belli değil vs yorumları pek haklı bulamam. Aslında çok belli bir plan üzerinden gitmeye çalışıyoruz. Olmuyor.

Zaten olmaz da. Kısa sürede olmaz. Çok uç idealist bir proje hocanın aklındaki böyle projeler uzun zaman ve sabır ister. Oyuncu-taktik uyumsuzluklarının giderilmesi adım adım olur, kadronun yapılandırılması adım adım olur.

Bu takım bu sene yarışmacı olamaz. Bunu kabul edip gerekirse açıklayıp devam etmemiz lazım. Geçen hafta içi daha uzununu yazmıştım. Sahada oynayanların en az %50si istenen rolleri karşılayamıyor. Ayrıca kendi özelliklerini de kaybediyorlar.

Daha yolumuz var. Bu profilde bir hocayı getirip 5 haftada sonuç beklemek saçmalıktır.
Elinde ki oyuncuya göre birşry yaparsın o zmn burası Beşiktaş akbilspor değil.
Kaleye gidemiyoruz siz hala sistem fln yazıyorsunuz.

Çevrimdışı 38life

Aynen öyle. Yazın da böyle olacağını söyledik zaten. Şimdi millet hayrete falan düşüyor, beklenmeyen bir şey olmuş gibi. Ben de ona şaşıyorum.

Çevrimdışı worns

Senin ilerdeki 5'linle City'nin ilerdeki 5lisi arasında büyük fark var. Gerek oyuncu kalitesi gerek senkronizasyon açısından. Aslında kalite de çok mesele değil düzey farkı nedeniyle bu giderilebilir. Ama oyuncular rollere uymuyor ayrıca senkronize değiller.

Rakip savunmayla orta saha bloğu arasında 5'li yerleşmeyi becerdik bir çok kez. Pası o bölgeye düzgün de çıkarttık. Artık orada topu kaybetmeyeceksin, pozisyon ve sayısal üstünlüğü bile sağlamışsın. Ama bizim oyuncular kafalarını kaldırıp bunun farkına bile varamıyor çoğu zaman.

Zaten uzun vadede bu oyun tutarsa da bu kadronun kimi parçalarının önemli evrimler geçirmesi kimilerinin de değişmesi vs gerekir. Bu oyuncu tipleriyle olmayacak.

Çevrimdışı huseyincelebi

Avcı olacakken av oluyoruz maçlar hiç umut vermiyor hocanın oyuna etkisi yok hocaya güvenmeye devam mı etmeliyiz yoksa yollar ayrılmalı mı  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı karaoğlan

Necip'i de alkışlamak gerekiyor kanımca, sahada Beşiktaş forması giymeyi hak eden birkaç futbolcudan biriydi.

Çevrimdışı Sinan23

Bu sistemde oynayabilmek için iyi pas yapacak oyuncularımız var fakat top almak için kendini gösteren adam yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen öyle. Yazın da böyle olacağını söyledik zaten. Şimdi millet hayrete falan düşüyor, beklenmeyen bir şey olmuş gibi. Ben de ona şaşıyorum.
Hala tam kadro sahada sistemi denemedik. Hala bir umut var bende ama bu orta saha ile değil  :tabe: Sistemin ne olduğunu herkes biliyorduk. Takım sistemi uygulayamadığı için bence herkes öyle yazıyordur. Yoksa herkes oynamak istediğimiz sistemi biliyor. Mübalağa yapıyorlar sadece  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bu arada Dorukhan'dan sağ iç hayatta olmaz bu yapıda ama sağ bek olabilir. Ozi girdikten sonra o bölgeye geçti ben beğendim. Takım hücumdayken savunmayı üçleyip ileri sakin topu aktarma işlevini gayet yerine getirdi. Douglas tamamen yanlış transfer. Dorukhan orada Gökhan'la pozisyonu paylaşabilir.

Çevrimdışı 38life

Kanatlarımız fransa alt lig oyuncuları gibi fakat düzgün bi taktikle her maç toplam 4 5 pozisyona girerler. Topu rakibe bırakmalıyız bu adamlarla. Ozzy nin mukakkak takımda olması lazım.

Böyle oyuncularla oynayacaksak neden Avcıyı getirdik, Avcıyı getirdiysek neden böyle oyuncular aldık? Bunu soruyorum yönetime.