Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2561706 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi tolga1903

Bonservise çok para ödeyen değil maaşa çok para ödeyenin başarı ihtimali artar. N'Koudou gibi bir futbolcuya 5 milyon verip sonra "biz çok harcama yaptık, demek ki kaliteli takım kurduk." diye bir saçmalamaya giremez kimse.

Bana diyorsan ben takım kaliteli demedim. Çok para harcadık dedim realite ortada evet asla değmeyecek bir oyuncuya 5 milyon euro verildi ve evet verildi bu para çıktı bizden. Oyuncu satmadan bir transfer döneminde bizim için gayet yüksek rakamlar verildi. Ruiz ve elneny harici takımın oyun kalitesini artıracak herhangi bir transfer yok gibi duruyor şu an itibariyle. Bahsettiğim şey "çok para harcayan takımlarla aramızda puan farkı az" savunması yersiz yalnızca.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yorum gibi yorum  :claps:

Fabri(Handanovic)-GG-Marcelo-Pepe/plase Ruiz-Adriano-Atiba-Ozi(Khedira)-Talicsa-Babel-Burak-Gomez bu oyuncular bizdeydi sadece 3.5 u kaldı elimizde... parantez içindekiler gelse Uefa kupasında favori olur bu takım... Getirebiliyorsan takımda tutacaksın vereceksin takımı ehline arkana yaslanacaksın.
Yahu Şenol Güneş her sene aynı şeyi söyledi adam

Dediki maaşlar zamanında öndensin , kadro korunsun , TRANSFER YAPMAYA gerek yok dedi , defalarca dedi

Biz ne yaptık her seferinde şampiyon olan kadrodan 5-6 tane adam satıp , yerlerine de vasatlari doldurduk

Şımdı soru şu : Biz şimdi kar mi ettik bu sattığımız oyunculardan ?

Tam tersi zarar ettik

Satmasak o kadrolar çok daha iyi işler başarıp o tarnsfer paralarindan kat kat fazlasını kazandırırdi bize..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Komplo teorilerine mesafeli bakarım ama benim şu ana kadar gördüğüm Avcı bir truva atıdır ve bizde bir misyonu vardır (katılır ya da katılmazsınız).

Basit bir soru:

Hangi sürü 'savaşı' kaybeder?
a) başında kurt olan koyun sürüsü
b) başında koyun olan kurt sürüsü

Evet, Avcı bizde b'dir ve mümkün olduğunca 'yeni sistem getiriyorum' ayaklarına önümüzü kesmektedir. Takımdan gönderilene kadar da Beşiktaş'a bir faydasının olmayacağını düşünmekteyim. Gönderilirken de mazereti 'ben yeni sistem oturduyordum, tabii ki buna zaman gerekiyordu ama buna sabır gösterilmedi' olacak ve kendini aklayabilecektir.

Olan Beşiktaşımıza olacak, çabuk uyanalım ve yolları şimdiden ayrılalım.

a bence Şenol Güneş o da başarısız oldu son 2 sene
b ise hatalı başında koyun olan koyun sürüsü yüz şuanda

başında ki çobandan bağımsız 11 kurtçu kangal olan koyun sürüsü zaiyat vermeden sezonu tamamlar.  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı caner.eryigit

Galatasaraylı Hocadan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten

Bilicin yerli versiyonu , buyrun cenaze namazına..
Böyle birşey dediyse bu gece görevine son versinler.
Biri hocaya 17 milyon euro harcandığını söylesin en çokta biz harcadık bonservise onu da söylesin.
Yönetim denen zatı muhteremler neredeler acaba arkalarına saklanacak Şenol hoca da kalmadı ihaleyi aldınız beyler kaçarınız yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu adamin bu cilalı, süslemeli ropritajlarina kandınız , Devlet destekli , maaş problemi yaşamayan bır takımda gösterdiği başarıya kandınız

Oysaki ben bunları 2 aydır, 2.5 aydır söylüyorum @MUSTAFA_

2 hafta önce Aynı cilalı rorptajlari Aykut da veriyor Aykutu getirelim o zaman dediğimde tepki göstermişti millet bana
Buradaki kimse Avcı yada Güneş fanı değil. Buna emin olabilirsin. Herkes Beşiktaş'ın iyi oyununu görmek istiyor. İnan sonuçlar da önemli değil iyi oyunu gördükten sonra. Zaten iyi oyun gelirse puanlar ve şampiyonluklar da geliyor. Herkes burada eksikleri de iyi yönleri de paylaşıyor. Ancak Avcı'ya da yeni geldiği için biraz kredi tanımak ve destek olmak gerekli. Direk kötü olsun diye saldırmak bize yakışmaz. Sonuçta Beşiktaş meselemiz. Herkes iyi olmasını ister. Geçen sene devre arasından beri yaşanan süreç hiç iyi değil. Bu teknik direktör hamlesini yapmakta geç kaldık. Şu an sistem oturtacağız, hoca alışacak derken sezonun başında amaçsız kalma riskiyle baş başa kaldık. Üzücü ama yaşananlar bundan ibaret. Bu sen haklısın ben haklıyım denecek durumdan çıktı. Derdimiz ortak: Beşiktaş!

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Komplo teorilerine mesafeli bakarım ama benim şu ana kadar gördüğüm Avcı bir truva atıdır ve bizde bir misyonu vardır (katılır ya da katılmazsınız).

Basit bir soru:

Hangi sürü 'savaşı' kaybeder?
a) başında kurt olan koyun sürüsü
b) başında koyun olan kurt sürüsü

Evet, Avcı bizde b'dir ve mümkün olduğunca 'yeni sistem getiriyorum' ayaklarına önümüzü kesmektedir. Takımdan gönderilene kadar da Beşiktaş'a bir faydasının olmayacağını düşünmekteyim. Gönderilirken de mazereti 'ben yeni sistem oturduyordum, tabii ki buna zaman gerekiyordu ama buna sabır gösterilmedi' olacak ve kendini aklayabilecektir.

Olan Beşiktaşımıza olacak, çabuk uyanalım ve yolları şimdiden ayrılalım.
En başından beri soylediklerimden biri buydu

Herif fanatik Gs li , bugün yanlışlıkla bile olsa bilinç altı onu ele verdi

Şu açıklama inanılmaz rezalet bir açıklama Ama başkan için sorun değil çünkü aynı röportajın birebir kopyasını bilic de vermişti onu da kovmamıştı

Çevrimdışı Ripley

Bu forumda fb ve cinconun 5 maçını da 90 dk. izleyen kaç kişi var?Ben hepsini izliyorum Beşiktaşın kötü oynadığını söylüyorsunuz tamam biz kötü oynuyoruz da diğerleri de kötü oynuyor iyi oynayan takım şu an itibariyle yok arkadaşlar. Son maçlarda cincon leş futbol oynadı ekşide itin poposuna sokuyor kendi taraftarları, fener desen popo zoruyla ıkına sıkına zor aldı maçı. Daha 5. haftadayız bu kadar karamsar olmamak lazım lig geçen seneki gibi olacak sanırım içerde dışarda her maç zor , artık hücum oynamak zor defans yapması kolay anadolu takımları fizik kondisyonla puan topluyorlar büyük takımlardan. Dün akşam granada deplasmanında barcelona gibi takımın eline verdiler sadece messi yoktu ilk yarı ve adamlar kaleye gidemedi. Sadece Beşiktaşın maçını izleyip yorum yaparsanız yanılırsınız.

Çevrimdışı 38life

Yorum gibi yorum  :claps:

Fabri(Handanovic)-GG-Marcelo-Pepe/plase Ruiz-Adriano-Atiba-Ozi(Khedira)-Talicsa-Babel-Burak-Gomez bu oyuncular bizdeydi sadece 3.5 u kaldı elimizde... parantez içindekiler gelse Uefa kupasında favori olur bu takım... Getirebiliyorsan takımda tutacaksın vereceksin takımı ehline arkana yaslanacaksın.

2 şampiyonluktan sonra çok büyük bir fırsat geçmişti Beşiktaşın eline. Yönetim bu fırsatı taşıyabilecek vasfa sahip olmadığını gösterdi. Bir takım 2 yıl üst üste şampiyon olunca rakipleri hamle, harcama yaparak 3'e 4'e gidilmesini engellemeye çalışır. Tıpkı bu sene fenerin yaptığı gibi. Biz de 2 sene şampiyon olunca gs yolumuzu kesmek adına girişimlere başladı. Böyle bir durumda "CL'den iyi para geldi bu parayı tasarruflu kullanalım" diyemezsin! Dersen hamle yapan rakibin seni alt eder, elindeki fırsatı kaçırırsın. Yapılması gereken rüzgarı arkaya alıp şampiyon kadroyu daha da güçlendirerek rakip takımların hamlelerini harcamalarını boşa çıkartmak ve bu sayede onların daha da dibe batmasını sağlamak. Tıpkı bu sene gs'nin yaptığı gibi.

Çevrimdışı savaş altay

Nasıl yanlış ? Neresi yanlış ?

Ligin domintam takımları diyor ? Yani seni dominant takım saymıyor

Bilincin yaptığı açıklamanın birebir kopyası işte daha neyini tartisacagiz bu rezalet açıklamanın ?
Cok buyuk sacmaliklar olmadiktan sonra bjk gs fb disinda zirveyi zorlayan ya da sampiyon olan

takim olmadigindan olabilir mi? Sezondan bahsetmiyor ligin kendisinden bahsediyor. Sen firsati buldun,

Corbaya basladin. Gs'li birisi Besiktas'in basinda sampiyonlugu kariyeri adina ters itecek oyle mi? Takiminda

kac besiktas'li var? Bu birahane sohbeti sadece..  Neyi kast ediyorsan acikca yaz teknik adamin koltuguna saygin olsun.

Böyle birşey dediyse bu gece görevine son versinler.
Biri hocaya 17 milyon euro harcandığını söylesin en çokta biz harcadık bonservise onu da söylesin.
Yönetim denen zatı muhteremler neredeler acaba arkalarına saklanacak Şenol hoca da kalmadı ihaleyi aldınız beyler kaçarınız yok

Başkan bu konularda çok katı , benzer açıklamayı yapan Bilici de kovmuştu aynı gün :ok:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yahu Şenol Güneş her sene aynı şeyi söyledi adam

Dediki maaşlar zamanında öndensin , kadro korunsun , TRANSFER YAPMAYA gerek yok dedi , defalarca dedi

Biz ne yaptık her seferinde şampiyon olan kadrodan 5-6 tane adam satıp , yerlerine de vasatlari doldurduk

Şımdı soru şu : Biz şimdi kar mi ettik bu sattığımız oyunculardan ?

Tam tersi zarar ettik

Satmasak o kadrolar çok daha iyi işler başarıp o tarnsfer paralarindan kat kat fazlasını kazandırırdi bize..

Zarar etmedik 3-4 yılımızı da ipotekledik. Üstelik şuan ki maaş yükümüz bence çok daha fazla bu kaliteye göre öncekilerden... Gomez 5.5 m alsa kimse ağzını açmaz kar edersin de Negredo ya 4.2 m verirsen patlarsın. Talisca ya 2 yıl 15 m verirsen kar edersin de, Lens e 15 m harcarsan  patlarsın... Babel e 500 k zam yapacağına, Nkodou Mbappe nin bonservisine 5 m verirsen  bu hallere düşersin. Adriano ya 500 k zam yapmadık kar mı ettik şimdi Rebocho getiriyoruz yerine Caner oynuyor. Daha az maliyete Adriano izlerdik. 1.4 m alan Marcelo mu 3 m alan Vida mı hangisi mantıklı... Beck mi Douglas mı Fabri Mi Karius mu say say bitmez. Kulüpler birliği başkanı hata yaptığını anladı da nerede yaptığını çözemedi bence. Aslında doğru gidiyordu şaftı kaydı yolda...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Alper1903

Bu forumda fb ve cinconun 5 maçını da 90 dk. izleyen kaç kişi var?Ben hepsini izliyorum Beşiktaşın kötü oynadığını söylüyorsunuz tamam biz kötü oynuyoruz da diğerleri de kötü oynuyor iyi oynayan takım şu an itibariyle yok arkadaşlar. Son maçlarda cincon leş futbol oynadı ekşide itin poposuna sokuyor kendi taraftarları, fener desen popo zoruyla ıkına sıkına zor aldı maçı. Daha 5. haftadayız bu kadar karamsar olmamak lazım lig geçen seneki gibi olacak sanırım içerde dışarda her maç zor , artık hücum oynamak zor defans yapması kolay anadolu takımları fizik kondisyonla puan topluyorlar büyük takımlardan. Dün akşam granada deplasmanında barcelona gibi takımın eline verdiler sadece messi yoktu ilk yarı ve adamlar kaleye gidemedi. Sadece Beşiktaşın maçını izleyip yorum yaparsanız yanılırsınız.

Ben izliyorum ikisinin de maçını normalde hiç yapmama rağmen acaba abartıyor muyuz durumumuzu diye
Fakat maalesef abartı yok, Beşiktaş kaleye gidemiyor, gol pozisyonu bulamıyor. Onlar bir şekilde buluyor iyi veya kötü puanları alıyorlar. Hakem ittirmeleriyle de bu şekil devam ederler.
Beşiktaş şu anki haliyle devam edemez. Bunun sebebi de olmayacak bir hayale takıntı, inat.

Çevrimdışı 38life

Bana diyorsan ben takım kaliteli demedim. Çok para harcadık dedim realite ortada evet asla değmeyecek bir oyuncuya 5 milyon euro verildi ve evet verildi bu para çıktı bizden. Oyuncu satmadan bir transfer döneminde bizim için gayet yüksek rakamlar verildi. Ruiz ve elneny harici takımın oyun kalitesini artıracak herhangi bir transfer yok gibi duruyor şu an itibariyle. Bahsettiğim şey "çok para harcayan takımlarla aramızda puan farkı az" savunması yersiz yalnızca.

Sana veya birine değil, bunu söyleyen herkese diyorum. Çok para, boş para. Tabataya 8 milyon verildi, çok para... Az önce de söyledim. Biz "maaşları düşürelim" kafasına çok fazla girdik, büyük bir yanılgıya düştük. Kendimi de koyuyorum bunun içine. Ben de aynı şeyi savundum çünkü. Ama koca bir yanılgıydı. Hak etmeyen oyunculara yüksek maaş verilmemesi zaten Allah bir gibi bir kural fakat maaş bütçesini kısalım kafası takımı kalitesizleştirmekten başka bir şeye yaramaz. Gomez'e 5 milyon euro maaşı vermeseydik şampiyon olabilecek miydik?

Çevrimiçi yaço58

o kadar saçmalık varki hangi birini yazsak orta saha yokken 2.5boyd 5 nkadouya nasıl verildi 7.5milyona sen sağlam bir orta saha alırdın senin sisteminiin en önemli parçası orta saha ama doğru düzgün orta saha yok nkadou desen alıyor içeri katedeceğine kanata iniyor bi hızı var diabyi zaten göremedik douglas berbattı maçın en iyileri necip gökhandı burak için bişe demeye gerek yok adam süperman falan değil top getiremedik şu koca maçta yinede penaltıyı bi şekilde aldı attı öncelikle olağanüstü kongreye gidilmeli fikret orman ile taraftar arasındaki mesafe uçurum oldu artık zamanı geldi istifanın bir başkan efsane olcakken nasıl kestane oluru canlı örnekle gördük zaman makinemiz olsa 2 sene önceki antep şampyonluk maçına gittsek zaman orda dursa insanın içi acıyor bu durumu gördükçe ayrca ljajic dedik en iyi 10 numaralardan dedik adam bizi yanıltıyor mental olarak eksilerde her maç saçma sapan kartlar saçma sapan top kayıpları bi triplerde sürekli bu gece itibariyle fikret orman istifa etmeli ve kongre kararı alınmalıdır

Buradaki kimse Avcı yada Güneş fanı değil. Buna emin olabilirsin. Herkes Beşiktaş'ın iyi oyununu görmek istiyor. İnan sonuçlar da önemli değil iyi oyunu gördükten sonra. Zaten iyi oyun gelirse puanlar ve şampiyonluklar da geliyor. Herkes burada eksikleri de iyi yönleri de paylaşıyor. Ancak Avcı'ya da yeni geldiği için biraz kredi tanımak ve destek olmak gerekli. Direk kötü olsun diye saldırmak bize yakışmaz. Sonuçta Beşiktaş meselemiz. Herkes iyi olmasını ister. Geçen sene devre arasından beri yaşanan süreç hiç iyi değil. Bu teknik direktör hamlesini yapmakta geç kaldık. Şu an sistem oturtacağız, hoca alışacak derken sezonun başında amaçsız kalma riskiyle baş başa kaldık. Üzücü ama yaşananlar bundan ibaret. Bu sen haklısın ben haklıyım denecek durumdan çıktı. Derdimiz ortak: Beşiktaş!
Yahu takım iyi oynasın şampiyon olsun , kupa alsin da ben mosmor olayım hiç önemli değil Ama en başından beri biliyordum böyle olacağını

Neden Guti ye şans vermedik ? Real alt yapısında çok iyi iş çıkarmıştı adam bizim teklifimizi kırmayıp geldi buraya , oradan aldığı paradan daha azına hemde..

Başkanın bu Avcı takıntısı nedir bilmiyorum o kadar belliydi ki Şenol Güneşten sonraki hocamizin Avcı olacağı

Dün Sergen Basın toplantısın da resmen maytap gecti Gs ile , öyle taktik tenik konuşmadı ama bilezik gibi geçirdi

Soruyu soran muhabire , soruyu sorduğuna pişman etti..
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 23:24:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı 38life

Kadro kalitesi / Oyun kalitesi
denklemi yaparsak kesinlikle Beşiktaş gs'den önde. Bu ligde şuan "aşırı başarısız" bir hoca varsa o da terimdir.

Çevrimdışı karaoğlan

Yahu takım iyi oynasın şampiyon olsun , kupa alsin da ben mosmor olayım hiç önemli değil Ama en başından beri biliyordum böyle olacağını

Neden Guti ye şans vermedik ? Real alt yapısında çok iyi iş çıkarmıştı adam bizim teklifimizi kırmayıp geldi buraya , oradan aldığı paradan daha azına hemde..

Başkanın bu Avcı takıntısı nedir bilmiyorum o kadar belliydi ki Şenol Güneşten sonraki hocamizin Avcı olacağı

Dün Sergen Basın toplantısın da resmen maytap gecti Gs ile , öyle taktik tenik konuşmadı ama bilezik gibi geçirdi

Yani? Ağzı iyi laf yapıyor diye hoca mı yapalım?

Çevrimdışı mellfred

Layicin hal hareketlerini hocayı beğenmiyor, pozisyonunu sevmiyor diye açıklamaya çalışmayın, adam  resmen ihanet ediyor
Quaresma da böyle böyle olgunlaştı
Burası layicten de onun hoca uğraşısından da büyüktür
adam zorla kendini Trabzon deplasmanından çıkardı

Çevrimiçi tolga1903

Sana veya birine değil, bunu söyleyen herkese diyorum. Çok para, boş para. Tabataya 8 milyon verildi, çok para... Az önce de söyledim. Biz "maaşları düşürelim" kafasına çok fazla girdik, büyük bir yanılgıya düştük. Kendimi de koyuyorum bunun içine. Ben de aynı şeyi savundum çünkü. Ama koca bir yanılgıydı. Hak etmeyen oyunculara yüksek maaş verilmemesi zaten Allah bir gibi bir kural fakat maaş bütçesini kısalım kafası takımı kalitesizleştirmekten başka bir şeye yaramaz. Gomez'e 5 milyon euro maaşı vermeseydik şampiyon olabilecek miydik?

Evet ben de yanıldım maaş bütçesi düşürülecek takım gençleşiyor diye öyle oldu bitti denilecek hadiseler değilmiş acı şekilde fark ediyoruz. Mesela ben ligin en iyi kanat rotasyonu oldu bu rotasyon diyordum ancak daha 1 gole katkı bile alamadık 4'ünden. Bunların hepsi varsayımdı kağıt üzerindeydi ve yanıldık. Ama dediğim gibi boş da olsa bizim için ciddi sayılacak miktarda paralar harcadığımız gerçeği ortada. Gomez'e 5 milyon euro vermeseydik tabiki şampiyon olamazdık zaten bu yönetimin bir ortası yok ya bonservissiz oyunculara çok yüksek rakamlar veriyor negredo pepe vida'da olduğu gibi ya da bu sene yaptığı gibi bonservis ödeyip düşük ücrette tutuyor bir çözemedim bu işi. Gerçi zaten ortasını bulsaydın 2 şampiyonluktan sonra bu hallere gelmezdik ya o da başka mesele.

Çevrimdışı worns

Böyle oyuncularla oynayacaksak neden Avcıyı getirdik, Avcıyı getirdiysek neden böyle oyuncular aldık? Bunu soruyorum yönetime.

Kanat oyuncuları hakkında ben o kadar olumsuz değilim aslında. Kararsızım daha doğrusu.

NK ve Diaby aslında hocanın dizmeye çalıştığı hücum 5'lisindeki rollerine uygun oyuncular. Plana yanıt vermeye de çalışıyorlar. NK sadece topu alıp adam geçmeye çalışıyor gibi gözüküyor ama bu alternatif planlardan biri. Aslında sol iç oyuncusuyla paslaşarak kendini ya da sol içi savunma arkasına kaçırmaya da sıkça uğraşıyor. Hatta maçın daha dengeli olduğu ilk bölümlerde bunu deniyor. Diaby dahi çok az oyun pratiğine sahip olmasına rağmen kısmen yapıyor bunları. En büyük sorun sol ve sağ iç bölgelerinde. Burada oyuncu kalitesinden çok oyuncu uyumsuzluğu problemi var. Half spacede pozisyonlanması gereken Ljajic bu koşuları çok az yapıyor. NK ile pas trafiğine girdiğinde de sıkça topu ayağından doğru zamanda çıkartmama krizine giriyor. Çok fazla şey yapmaya çalışırken çok daha basit oynayarak yapabileceği şeyi yapmıyor. Kanat ve santraforla solda üçlü bir hat kurup topu kaybetmeden boş alanı yakalamaları gerekiyor. Ljajic ikili sıkıştırma yediğinde aslında 5'linin neredeyse 2'si ya da 3'ü alan buluyor. Bunu bi ara fotoğraflarla da anlatmaya çalışacağım ama bu pozisyonların %80'inde Ljajic kafayı kaldırmıyor, basit pas olasılığını görmüyor, çoğunlukla da topu kaybediyor ya da baskıdan bunalıp arka ikiliye dönüyor. Ljajic de sorun teknik değil mental. Bu 5'linin bir parçası olması çok zor keza basit oynamayı bilmiyor. Tipik serbest oyuncu belki biraz da sol forvet. Ama bu oynatmaya çalıştığımız şeyle oyuncunun yazılımının alakası yok. Dorukhan ise planı ve rolünü anlamış. Pozisyon alabiliyor. Topu geri kazanma konusunda pres gücü önemli. Fakat o da gerekli teknik kapasiteden yoksun. Arkaya sarktığında üretemiyor. Son zamanlarda pas opsiyonu olarak kullanmaktan da geri durmaya başladık keza ilk maçlarda özellikle Rize maçında görülmüştü ki topu doğru yerde aldığında kaybetmemesi gereken bu beşliden top kaybına en yakını Dorukhan. Adamın top kontrolü zayıf bir kere hücum oyuncusu olması için. Sadece dinamizm ve temponun iş göreceği bir plan değil bu.

Bu iki pozisyondaki boşluğun yanına pas kalitesi ve oyun görüşü bakımından vasat-vasat altı santraforlarla oynamamız da eklenebilir.

Uzun lafın kısası Nk ve Diaby'i beğeniyor da değilim henüz ama asıl arıza kaynağı onlar değil. Onlar görece işini yapmaya çalışanlar ileri ekibin içerisinde. Oyunculara dair daha fazla şey söyleyebilmek için biraz daha izlemek lazım.

Çevrimdışı levitate

hoca bu sisteme geçiş işini çok ani yapmaya çalışıyor bence sorun burada

böyle ağır değişiklikleri sindire sindire yedirmek lazım. kafandaki oyun ile oyuncuların kabiliyetlerine göre birşeyler uydurursun. vermek istediğin direktifleri yavaş yavaş vermen gerekli bence. bu sayede hem taraftarı hem oyuncuyu kaybetmezsin

hayatında nadiren orta saha oynamış ljajic'i bi anda 8 numara diye oynatırsan böyle işte kaybedersin oyuncuyu

sahada ve kulübede kimse oynadığı şeyi anlamıyor ve zevk almıyor. son 2 senede aynı şeylerle uğraştık hala devam ediyor çok ilginç
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Oyuna kurtarıcı diye Orkan çınar girdi. Siz hala yazın çizin abi oyna devam...

Çevrimdışı levitate

başkan kadar şenol hocada avcı fanıydı bunu unutmayalım :D
bipbipbupbup

Yani? Ağzı iyi laf yapıyor diye hoca mı yapalım?
Yok Besiktasi Başakşehir gibi değil de , Beşiktaşı Beşiktaş gibi oynatacagi için hoca yapalım :tabe:

Çevrimdışı karaoğlan

Yok Besiktasi Başakşehir gibi değil de , Beşiktaşı Beşiktaş gibi oynatacagi için hoca yapalım :tabe:

Bu kanıya nasıl vardın peki yani hangi teknik adamlık tecrübesi Sergen'i Beşiktaş'ı yönetmeye layık kıldı? Yoksa Beşiktaşlı olması yeterli mi?