Abdullah Avcı'nın bugünkü açıklamasını dinlediğimde artık eşit derecede suçlu görmeye başladım. "Gelirken bu zorlukları biliyordum. Bu zorlukları bilerek geldim." dedi. Çözüm üretemediği açık. Tabi bu kimsenin hatasını azaltmaz. Takımın başındaki yönetici kimse, hiyerarşinin başında olduğu için diğerlerinin hatalarından da o sorumludur 
Çağıran Beşiktaş, hayır mı diyecek. Hiç taviz vermedi sistemden ve ısrar etti ama adama çok fazla suç bulacak bir şey yok, Beşiktaş yönetimi takımını bilmediği, futboldan anlamadığı için kendisini tercih etti. Bu kadro 4-2-3-1 kadrosu. Tek tek oyunculara giydirmeye de gerek yok, sistem oturmuyor ve oturmayacak daha fazla ısrarın alemi yok. Burak yine elinden geleni yaptı ama o bile bu sistemin oyuncusu değil. Bana göre N'Koudou ofansif açıdan tek zorlayan oyuncu, Diaby, Ljajic, Dorukhan daha etkisizdi. Gökhan iyiydi diyoruz, en son bek oynadığında kötülerdendi.
Acilen bu inverted bek kullanma hadisesine bir son verilmesi gerekiyor, böylece orta saha da - beklerde yerinde mücadele edecek. N'Koudou - Diaby bu kadar cizgiye itilme durumunda kalmayacak. Hoca bu katı tutumundan vazgeçip farklı şeyler denemeli. Dorukhan - Atiba önlerine Ljajic ile 4-2-3-1 e de dönebiliriz.
Bana göre biran önce taktiksel değişikliğe gidilmesi gerekiyor, hoca şu ana kadar 10 dakikalığına bile sisteminden vazgeçmedi. Hem kendisi, hem takım açısından son derece başarısız bir başlangıç.