Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562966 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dünya düzdür yada Dorukhan düz futbolcudur  :tabe: Karar sizin...

https://twitter.com/Sircakmak/status/1174797513624293377
Havalar serinledi zemin düzelir herhalde artık olmadi pazartesi gecesi gömeriz napalım. Bu arada başakşehir hocasının röportajını gördüm öyle bi anlatmış ki maçı ilk yari ellerinden Roma'yı kaçırmışlar gibi. Özetini falan izleyen oldu mu iyi mi oynadı başakşehir?

Havalar serinledi zemin düzelir herhalde artık olmadi pazartesi gecesi gömeriz napalım. Bu arada başakşehir hocasının röportajını gördüm öyle bi anlatmış ki maçı ilk yari ellerinden Roma'yı kaçırmışlar gibi. Özetini falan izleyen oldu mu iyi mi oynadı başakşehir?
Seneye aramızda para toplayıp fan alalım stada başkanın alacağı yok doğa ananın insafına bakıyoruz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Önceden Quaresma vardı her mağlubiyeti ona yıkardık şimdi neye yıkıcaz ?

Şimdi kim bozuyor takımı ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu sezon 16 milyon euro bonservis ödedik! 4 senelik Şenol Güneş döneminde toplamda bu kadar bonservis ödememişizdir. Avcı için yapılan yatırımlar Şenol Güneş için yapılsaydı şuan bambaşka bir tablo olurdu!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon 16 milyon euro bonservis ödedik! 4 senelik Şenol Güneş döneminde toplamda bu kadar bonservis ödememişizdir. Avcı için yapılan yatırımlar Şenol Güneş için yapılsaydı şuan bambaşka bir tablo olurdu!
Bonservis ödememiş olabiliriz ama maaşlar nasıldı? Eşek yüküyle maaş ödüyorduk. Avcıya da bir Talisca alınmadı yani. Bu seneki transferlerimiz hep mesafe katetmesi gereken transferler. Bugünden ziyade geleceğe yatırım gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Ljajici saymamak gerekiyor geçen senenin transferiydi o şenol güneş zamanıda 10 milyon € civarı para ödedik hatta bütün şenol güneş döneminde her sezon 10 milyon € üstü harcamışız harcadığımız para kadar oyuncu satıyorduk o yüzden önemsemiyorduk bu sezon oyuncu satmadan harcadık
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2019, 12:30:57 huseyincelebi ]

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Bonservis ödememiş olabiliriz ama maaşlar nasıldı? Eşek yüküyle maaş ödüyorduk. Avcıya da bir Talisca alınmadı yani. Bu seneki transferlerimiz hep mesafe katetmesi gereken transferler. Bugünden ziyade geleceğe yatırım gibi  :tabe:
Iyi de @MUSTAFA_ bu adamları hoca aldırmadı mi ? Çözümü bulması gereken de o değil mi ?

Bu kadar sende oynatirsın bende oynatırım bu takımı, organizasyon yok , takım savunması yok , hücum yok , biz ne oynuyoruz yada ne oynamaya çalışıyoruz bir fikrin var mı ?

Önceden Talisca vardı , maç ne kadar kötü giderse gitsin umutsuzluk olmuyordu diyorduk ki ulan şimdi Talisca çıkar bir yerlerden vurur atar , şapkadan tavşan çıkarır diyorduk

Şımdı çaresizce izliyoruz bir şey olmayacağını bile bile..

@Necmi abi Şenol Güneş zamanında ceza sahasına giremedigimizi söylüyordu , şımdı bırak ceza sahasına girmeyi ceza sahası çevresine bile yaklaşamıyoruz , pozisyona giremiyoruz

Kotu günler geride kaldı , artık daha kötü günler bizi bekliyor..

Geçen sene 4-2-3-1 mi oynuyorduk? Ona geçelim bundan kötü olmaz bence. En azından az yeriz.

Geçen sene 4-2-3-1 mi oynuyorduk? Ona geçelim bundan kötü olmaz bence. En azından az yeriz.
Evet 4-2-3-1 oynuyorduk

Ama bu durumda 4-4-2 ye geçmek daha mantıklı gibi duruyor abi

Eğer Burak bu hafta oynayacaksa 4-4-2 oynayalım

Karıus

Gökhan       Necip    Ruiz      Caner

Dorukhan    Atiba

Nkoduo                                   Ljajic

Diaby      Burak

Eğer yine olmazsa maç içinde Diaby sağ kanada Ljajic de 10 numaraya geçer , 4-2-3-1 e dönmüş oluruz otomatikmen
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2019, 12:41:23 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nekadar boş bir yorum. Senol güneş takiminin degerine bak bide bu takim degerine bak, 22 milyonluk talisca, 10 milyonluk abuobakar, 9 milyonluk gomez sma bunlara bonservis verilmedi, hepsi kiralikdi. Bu kariusla senil günes ne yapabildi bi anlatsana, forvet yokken senol hoca gecen sezon ilk yari ne yapabildi. Cok bonservis harcamak iyi kadro kurdun anlamina gelmiyor ve bu tamamen yönetime yazilir. Aviciyi destekledigimden degil, ama guardila gelse bundan iyi olamayiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Babel suçlu!
Adriano artık vasat!
Talisca pahalı!
Aboubkar o para etmez!
Negredo kurtulduk!
Pepe bırakın gitsin!
Q7 edepsiz!
E.Tolunoğulları gitsin!
ANÇ olmasa da olur!
Şenol Güneş kim!
Taraftar işine baksın!

HERKES KÖTÜ, BEN İYİYİM HAVASINDASIN...

Fikret Orman Egosu diye bir şey var bu hayatta

1. Resmi maç sonrası basın toplantısı: Sivas 3 - 0 Beşiktaş

++"2. gole kadar ivmelenme yaşadık ama sonra bir tükenmişlik gibi, çabuk oyun disiplininden kopan ve basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı. Oyunu inceleyeceğiz, oyuncu kendini inceleyecek."
++"Çabuk tespitleri yapıp, bundan dönüş yapmamız lazım. Ligin başında bunun olması, bu anlamda olumlu bir şey. Cuma akşamı karakter koyan, Beşiktaş formasını hissettiren, taraftarımızla geri dönen bir Beşiktaş'ı yaşatmak istiyoruz."
++"Skor 2-0 olduktan sonra, oyuncuların uzun süredir alışık olduğu dizayna döndük. Şık olmayan basit top kayıplarına döndü. Beşiktaş takımının oyuna tekrar girmesi gereken durumdan tamamen uzaklaştık. Bizim sistemi denedik olmadı, onların alışık olduğu sistemi denedik olmadı. Zihinsel olarak da bu hafta itibarıyla bakacağız. Tespitlerimizi yapıp bir an evvel dönüş yapmamız lazım. Cuma akşamı muhteşem seyircimizle beraber, umarım ikinci haftada lige galibiyetle başlangıç yapan takım kimliğini ortaya koyarız."

3. Resmi maç sonrası basın toplantısı: Beşiktaş 1 - 1 Rize

++Milli aradan sonra takımın ivme kazanacağını belirten Avcı, "Takımımız, aradan sonra inanılmaz derece ivme kazanacak. Beşiktaş taraftarı başka, devre arasında takımı içeri girerken çağırdıkları için teşekkür ederim. Maçın genelinde iki pozisyon verdik. Bir gol pozisyonu var bir de direkten dönen pozisyon var. Oyun beni çok memnun etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu oyunla sonraki maçlarda istediklerimizi alacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Santrfor transferine değinen tecrübeli çalıştırıcı, transfer çalışmalarının yönetimle ortak bir şekilde sürdüğünü söyleyerek, "Bu oyun böyle devam ettikçe tabelaya doğru şekilde yansıyacaktır. Forvet seçenekleri fazla oldukça farklı olacaktır." diye görüş belirtti.

4. Resmi maç sonrası basın toplantısı: Antep 3 - 2 Beşiktaş

++"Bir taç atışı, ayağa bastı diyorlar, faul var diyorlar. Penaltı, kırmızı kart. Eksik kalmamamız lazım. Bazen golü feda edersin ama ondan sonraki 95 dakika eşit şartlarda oynayamadık. Rakibin de geçiş takımıydı. İlk yarıdaki golden sonda 4-4-1 düzenine döndük. Sonra ikinci yarıda bir hamle daha yaptık. Çünkü rakip oyunun başından beri beşli oynuyordu. İkinci yarı beşliye de hazırlanmıştık dörtlüye de hazırlandık. Çünkü savunmada birebir eşleşmek istiyorlardı. Arkada sayısal olarak eksik kalmamıza rağmen oyunu kurarken bir fazla gibiydik. Çünkü ikili karşılıyorlardı. 3-3-3 düzenini döndük. Burada oyun istediğimiz gibi gitmeye başlarken ikinci golü yedik. Arkasından üçüncü golün gelmesiyle oyun disiplininden koptuk. Ve o arada bir kırmızı kart. Önce rakip yapıyor. Hakemin bunu kaçırmaması lazım. Ama benim oyuncumun da sahanın içinde buna karşılık vermemesi lazım."
++"Takımımız üst üste fırsatları da yakaladı. 3-2’den sonra da fırsat yakaladılar ama değerlendiremediler. Bu maçın senaryosunu yazsan, çizsen, nasıl anlatayım onu bilmiyorum. Çünkü eşit şartlarda bir müsabaka olmadı. Rakipten bir kırmızı kart, bizden iki kırmızı kart oldu."

5. Resmi maç sonrası basın toplantısı: Bratislava 4 - 2 Beşiktaş

++Beşiktaş’ın topa sahip olduğu bir oyun oynaması gerektiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Topu ayağından basit kaybetmenin, vücut açısının doğru olmamasının sistemle alakalı olmadığını düşünüyorum. Kazansak da aynı şeyi söyleyecektim. Eski oyun ya da başka oyun yapısı da olsa basit top kaybediyorsan, bunun sistemle alakası olamaz, zihinsel olarak bir durum söz konusu olabilir. Beşiktaş büyük ve refleksleri olan bir camia, oyuna hükmetmesi gereken bir takım. Buna sadece fiziksel ve taktiksel olarak bakamazsın. Parçaların birbirini tamamlaması var. Bunların hepsine bakacağız” diye konuştu.
++Bugün yapılan hataların sistemle alakalı olmadığını ifade eden Avcı, “Bir disiplin sorunu olduğunu düşünmüyorum. Çalışmalardan ve aldığımız geri bildirimlerden yola çıkarak bunu söyleyebilirim. Hangi sistemde oynarsan oyna, bu yapılan hatalar odaklanma ya da bir an evvel sonuç alma ile alakalı olabilir. Beşiktaş ikinci bölgeye çekilip geçiş yapayım diyecek bir takım değil. Bireysel performanslar da çok önemli. En çok dikkat ettiğim hücum oynarken savunma güvenliğidir. Rakibin arkaya yaptığı koşular bizim için çok sağlıklı değildi” açıklamasında bulundu.

Hocanın basın toplantılarına bakınca kendi sistemi dışında her şeyi suçladığını kendinde hata bulmadığını ve problemi bulmak veya görmek yerine talihsizlik, basit hata, vs. bahanelerine sığındığını görüyorum. Bu da bendeki düzelme umudu yok ediyor.

Çevrimdışı Savaş

Olmuyorsa zorlamayacaksın.

Dün bu takımın forvetinde Umut oynadı! Daha da bir şey demiyorum.

Çevrimdışı Koa_lAA

her mağlubiyet sonrası olduğu gibi twitter da yine Yönetim gitsin﹗ tag ı açılmış... istikrarlı olduğumuz tek nokta bu sanırım camia olarak...

Çevrimdışı caner.eryigit

Forvet işi büyük sıkıntı diyordum bu kaleci işi daha büyük sıkıntıymış meğersem.
Koysunlar genç ersini o oynasın bu arkadaş kalecilik yerine mankenlik yapsın harcanıyor buralarda.
Haftalar geçiyor hiç bir gelişim de gözükmüyor aksine daha kötüye gidiş var
İnanılmaz birşry.

Çevrimiçi Necmi

Rize maçından sonra da yazmıştım. Abdullah avcı'nın kanat oyuncularını kullanımı elimize nur topu gibi 2 yeni quaresma veriyor. Çok fazla çizgiye bastırdığı ve çok fazla geride topla buluşturduğu için bu oyuncuların da birer sterling ve mahrez olmadıkları için çizgiden alıp içeri katetmeleri ve seni pozisyona sokmaları mümkün değil. Diaby parladığı sezon yardımcı forvet olarak oynamış ve savunmaya asla yeterli katkı vermiyor zorla geliyor adam resmen. Nkoudou'nun verisi bile yok maçı yok adamın en iyi ihtimal 4 yıl öncesine gitmek zorundasın ne olduğunu anlamak için. Güven ve umut nayır dediğin oyuncuların yalnızca bir tanesi üçüncü forvet olmalı biri bu takımda olmamalı bile. @Necmi abi konuştuk bunu sizinle bu sistemde eğer orta saha oyuncularından yeterli hücum katkısı alamıyorsan yoksun burak'da olsa yalnız kalacak çoğu maç topa değmekte bile zorlanacak ha umut nayır'dan tek farkı yakaladığı tek pozisyonu gol atma şansı daha yüksek. Hocanın sahte bek kullanımı ve hücumda defansı üçlemesi de elimizdeki 4 bek oyuncusunun yapabileceği, maksimum verim alabileceğimiz durumlar değil. Caner hayatında kaç maç sahte bek rolünde oynamış veya rebosho? Gökhan hangi maçta stoperi üçlemiş? Biz neden bu sisteme uygun oyuncu getirmedik allah aşkına kariusla vidayla nasıl topa sahip olabilirsin? Hadi sahip oldun diyelim seni gazisehir maçında ve bugünkü gibi yarın da yakmayacaklarını nasıl garanti edebilirsin? Bu sistemde ljajic'in hücum katkısı 0 kocaman bir 0. Dorukhan'da öyle. E nasıl gol atacak abi bu takım allah rızası için biri anlatsın elneny ortada yanında ljajic ve dorukhan iki çizgide diaby ve nkoudou ceza sahasına girme potansiyeli olan tek oyuncun santrafor mevkisinde.

Abdullah avcı başakşehir'i böyle oynatmiyordu kimse kimseyi kandırmasın. Asla mossoro'yu şu ljajic'i kullandığı gibi kullanmadı klasik bir 4 2 3 1 takımıydı başakşehir. Orta saha merkezi irfan ve emre olan takım 20 gol yerken elneny dorukhan ve ljajic iki deplasman maçına daha çıkarsa yakalayacaklar 20 golü. Ben takımımın yüzde 70 topa sahip olmasından memnunum ama herhangi bir atak organizasyonu izleyememekten, top ayagindayken yaptığı saçma kayıplarla 10 saniye içinde rakibin tehlike yaratmasından sıkılmaya başladım. Abdullah avcı'nın başımızda uzun süre kalması gerektiğine inanıyorum ancak bu seneyi bay geçip sisteminin inşaasına seneye yeni kaleci, yeni merkez ota saha, yeni bekler ve yeni santraforla devam etmesi iki taraf için de hayırlısı olacak gibi duruyor. Yoksa durdurmayacaklar hocayı o koltukta persembenin gelişi çarsambadan belli. Bu kadro hücumda genişledikçe yaptığı saçma top kayıplarıyla daha çok gol yer. Hücumda daha dar ancak daha kompakt durulsa yaptığımız top kaybıyla iki pasta orta sahayı geçemezler. Lütfen şu gol yeme kangrenine çözüm bul hocam rica ediyorum düşün taşın yeter 60 gol yedi bu kaleci 1.5 yıl olmadan.
ben ısrarla üç yıldır bu takıma iyi bir sekiz alınmalı diyorum
bu takımın üç senedir forvet sıkıntısı yok daha doğrusu varmı yokmu bilmiyoruz
herkes forvetsizlikten dem vuruyor ama esas sıkıntı 8 numara dedim hep
halada onun sıkıntısını çekiyoruz.
hoca elneny daha yeni ligde stopere koydu kaç dakika oynattı apar topar
dorukhanla yer değiştirdi. şimdi neden koydu hem stoperi çökertti hem orta sahayı.
birde olmayacağı bariz belliyken güveni aldı öne takım darmadağın oldu.
ljajic den sekiz yaratmayamı çalışıyor onuda anlamadım daha çok kanatta oynuyor.
Benim avcı ile bir beklentim yok o nedenle çokda takmıyorum kafama

Çevrimiçi Necmi

Iyi de @MUSTAFA_ bu adamları hoca aldırmadı mi ? Çözümü bulması gereken de o değil mi ?

Bu kadar sende oynatirsın bende oynatırım bu takımı, organizasyon yok , takım savunması yok , hücum yok , biz ne oynuyoruz yada ne oynamaya çalışıyoruz bir fikrin var mı ?

Önceden Talisca vardı , maç ne kadar kötü giderse gitsin umutsuzluk olmuyordu diyorduk ki ulan şimdi Talisca çıkar bir yerlerden vurur atar , şapkadan tavşan çıkarır diyorduk

@Necmi abi Şenol Güneş zamanında ceza sahasına giremedigimizi söylüyordu , şımdı bırak ceza sahasına girmeyi ceza sahası çevresine bile yaklaşamıyoruz , pozisyona giremiyoruz

şimdide durum şenol güneş zamanından farklı değil o zamanda giremiyorduk şimdide giremiyoruz
zaten taliscanın varlığı hocanın bir sürü defosunu kapatmışdı.
ama burdaki birçok kişiye göre topçu değildi.
avcının kötü performans vermesi şenol güneşi iyi yapmaz. hangisi daha kötü dersen on kere şenol güneş derim
takım geçiş sürecinde sancılar olur. Ben büyük beklenti içinde değilim iki maçta düzeleceğinide ummuyordum zaten
ama şu haliyle geçen seneden on kat daha iyi oynuyoruz. geçen sene kötü oynayıp yeniliyorduk bu sene iyi oynayıp
yeniliyoruz. En azından topa sahip olmak için mücadele ediyoruz.

Çevrimiçi levitate

++"2. gole kadar ivmelenme yaşadık ama sonra bir tükenmişlik gibi, çabuk oyun disiplininden kopan ve basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı. Oyunu inceleyeceğiz, oyuncu kendini inceleyecek."
++"Çabuk tespitleri yapıp, bundan dönüş yapmamız lazım. Ligin başında bunun olması, bu anlamda olumlu bir şey. Cuma akşamı karakter koyan, Beşiktaş formasını hissettiren, taraftarımızla geri dönen bir Beşiktaş'ı yaşatmak istiyoruz."
++"Skor 2-0 olduktan sonra, oyuncuların uzun süredir alışık olduğu dizayna döndük. Şık olmayan basit top kayıplarına döndü. Beşiktaş takımının oyuna tekrar girmesi gereken durumdan tamamen uzaklaştık. Bizim sistemi denedik olmadı, onların alışık olduğu sistemi denedik olmadı. Zihinsel olarak da bu hafta itibarıyla bakacağız. Tespitlerimizi yapıp bir an evvel dönüş yapmamız lazım. Cuma akşamı muhteşem seyircimizle beraber, umarım ikinci haftada lige galibiyetle başlangıç yapan takım kimliğini ortaya koyarız."

++Milli aradan sonra takımın ivme kazanacağını belirten Avcı, "Takımımız, aradan sonra inanılmaz derece ivme kazanacak. Beşiktaş taraftarı başka, devre arasında takımı içeri girerken çağırdıkları için teşekkür ederim. Maçın genelinde iki pozisyon verdik. Bir gol pozisyonu var bir de direkten dönen pozisyon var. Oyun beni çok memnun etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu oyunla sonraki maçlarda istediklerimizi alacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Santrfor transferine değinen tecrübeli çalıştırıcı, transfer çalışmalarının yönetimle ortak bir şekilde sürdüğünü söyleyerek, "Bu oyun böyle devam ettikçe tabelaya doğru şekilde yansıyacaktır. Forvet seçenekleri fazla oldukça farklı olacaktır." diye görüş belirtti.

++"Bir taç atışı, ayağa bastı diyorlar, faul var diyorlar. Penaltı, kırmızı kart. Eksik kalmamamız lazım. Bazen golü feda edersin ama ondan sonraki 95 dakika eşit şartlarda oynayamadık. Rakibin de geçiş takımıydı. İlk yarıdaki golden sonda 4-4-1 düzenine döndük. Sonra ikinci yarıda bir hamle daha yaptık. Çünkü rakip oyunun başından beri beşli oynuyordu. İkinci yarı beşliye de hazırlanmıştık dörtlüye de hazırlandık. Çünkü savunmada birebir eşleşmek istiyorlardı. Arkada sayısal olarak eksik kalmamıza rağmen oyunu kurarken bir fazla gibiydik. Çünkü ikili karşılıyorlardı. 3-3-3 düzenini döndük. Burada oyun istediğimiz gibi gitmeye başlarken ikinci golü yedik. Arkasından üçüncü golün gelmesiyle oyun disiplininden koptuk. Ve o arada bir kırmızı kart. Önce rakip yapıyor. Hakemin bunu kaçırmaması lazım. Ama benim oyuncumun da sahanın içinde buna karşılık vermemesi lazım."
++"Takımımız üst üste fırsatları da yakaladı. 3-2’den sonra da fırsat yakaladılar ama değerlendiremediler. Bu maçın senaryosunu yazsan, çizsen, nasıl anlatayım onu bilmiyorum. Çünkü eşit şartlarda bir müsabaka olmadı. Rakipten bir kırmızı kart, bizden iki kırmızı kart oldu."

++Beşiktaş’ın topa sahip olduğu bir oyun oynaması gerektiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Topu ayağından basit kaybetmenin, vücut açısının doğru olmamasının sistemle alakalı olmadığını düşünüyorum. Kazansak da aynı şeyi söyleyecektim. Eski oyun ya da başka oyun yapısı da olsa basit top kaybediyorsan, bunun sistemle alakası olamaz, zihinsel olarak bir durum söz konusu olabilir. Beşiktaş büyük ve refleksleri olan bir camia, oyuna hükmetmesi gereken bir takım. Buna sadece fiziksel ve taktiksel olarak bakamazsın. Parçaların birbirini tamamlaması var. Bunların hepsine bakacağız” diye konuştu.
++Bugün yapılan hataların sistemle alakalı olmadığını ifade eden Avcı, “Bir disiplin sorunu olduğunu düşünmüyorum. Çalışmalardan ve aldığımız geri bildirimlerden yola çıkarak bunu söyleyebilirim. Hangi sistemde oynarsan oyna, bu yapılan hatalar odaklanma ya da bir an evvel sonuç alma ile alakalı olabilir. Beşiktaş ikinci bölgeye çekilip geçiş yapayım diyecek bir takım değil. Bireysel performanslar da çok önemli. En çok dikkat ettiğim hücum oynarken savunma güvenliğidir. Rakibin arkaya yaptığı koşular bizim için çok sağlıklı değildi” açıklamasında bulundu.

Hocanın basın toplantılarına bakınca kendi sistemi dışında her şeyi suçladığını kendinde hata bulmadığını ve problemi bulmak veya görmek yerine talihsizlik, basit hata, vs. bahanelerine sığındığını görüyorum. Bu da bendeki düzelme umudu yok ediyor.

bununla okuyunca daha hoş oluyor
bipbipbupbup

ben ısrarla üç yıldır bu takıma iyi bir sekiz alınmalı diyorum
bu takımın üç senedir forvet sıkıntısı yok daha doğrusu varmı yokmu bilmiyoruz
herkes forvetsizlikten dem vuruyor ama esas sıkıntı 8 numara dedim hep
halada onun sıkıntısını çekiyoruz.
hoca elneny daha yeni ligde stopere koydu kaç dakika oynattı apar topar
dorukhanla yer değiştirdi. şimdi neden koydu hem stoperi çökertti hem orta sahayı.
birde olmayacağı bariz belliyken güveni aldı öne takım darmadağın oldu.
ljajic den sekiz yaratmayamı çalışıyor onuda anlamadım daha çok kanatta oynuyor.
Benim avcı ile bir beklentim yok o nedenle çokda takmıyorum kafama
Sen takmiyon da ben takıyorum abi

Uyuyamiyorum geceleri sinirden , üzüntüden

Çevrimiçi levitate

bu çift 8'li dizilişle ljajic ve dorukhanı bitiriyoruz, 4-2-3-1 ne güzeldi işte öyle devam etseydik ya :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

takım ilk yarı 370 pas yapmış demekki maç geneli 600 den fazla pas yapmışlar
pas yapmaktan hücum yapmaya fırsat bulamadılar. bence oyuncular rahat değil o kadar kuralla oynuyorlarki
yerlerini kaybetmemek için ceza sahasına bile girmiyorlar. başaktada vardı bu sorun ceza sahasında çoğalamazsan
gol atamazsın kimsede sana topa şu kadar sahip oldun diye ödül vermez.
3 lü savunma oynuyorsun ikidir stoperini kaybediyorsun ama üçlü savunmada kalıyorsun devşirme adamla üçlü savunma yapılırmı
iki maçtır dağıldık savunmada ilk şutumuzu 60 da attık sanırım ben artık bunun oyuncu tercihi olduğunu düşünmüyorum demek şut attırmıyor. kaç defa şut mesafesinde oldu oyuncular müsait durumdaydılar şut atmadılar.
ceza sahasına girmezsin şutta atmazsan nasıl gol atacaksın gol şansa kalıyor.
bu arada hakemde sanırım kazayla hakem olmuş hayatımda bu kadar kötü bir hakem görmedim.

Çevrimdışı onur_U

Nekadar boş bir yorum. Senol güneş takiminin degerine bak bide bu takim degerine bak, 22 milyonluk talisca, 10 milyonluk abuobakar, 9 milyonluk gomez sma bunlara bonservis verilmedi, hepsi kiralikdi. Bu kariusla senil günes ne yapabildi bi anlatsana, forvet yokken senol hoca gecen sezon ilk yari ne yapabildi. Cok bonservis harcamak iyi kadro kurdun anlamina gelmiyor ve bu tamamen yönetime yazilir. Aviciyi destekledigimden degil, ama guardila gelse bundan iyi olamayiz.

yorum bence hiç boş değil. Yatırımı sadece transfer olarak görmemek gerek, o dönem sadece paraları düzenli ödeselerdi farklı olurdu. yukarıda yazdığın oyuncuların çoğu 1 sene sonra kaçtı (veya alamadın) zaten bir istikrardan veya süreli başarıdan bahsedemezsin.

son cümleye katılıyorum avcı'nın gitmesi belkide hiç çözüm getirmeyecek bize daha köklü değişiklikler gerek. camiasının, taraftarının şampiyonluğa inanmadığı, yönetiminin güven vermediği ve tekrar bir heyecan-coşkunun oluşmadığı bir ortamda kim ne yapabilir. bunu skorlardan bağımsız söylüyorum, haziran ayında hoca yeni geldiğinde de bu heyecan hiç oluşmadı zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan ortadan kaybolmadan önce güçlü olarak takım bir fikir veriyordu. Ancak son dönemdeki sakat ve cezalılarla pek fikir vermiyor. Hala büyük uyum sorunu yaşıyoruz. Sahadakiler bireysel olarak ele alınca iyi oyuncular ama bir arada oynayamıyorlar. Daha birbirleri ile kaç maç oynadılar? Onlara da hak vermek lazım.

Abdullah Avcı konusuna gelirsek transferlerin geç gelmesi, saha zeminin bozuk olması, teknik kadrodaki sorunlar, gönderilecek oyuncuların gönderilemeyip gönderilsin diye oynatılması ve hala kalanların olması... Bunlardan dolayı hocayı suçlayamam. Ancak hocanın maç içindeki kararlarını ve reaksiyon hızını değerlendirebilirim. Bu değerlendirmelerde şu ana kadar sınıfta kaldı. Ocak ayına kadar bir toparlanma da beklemiyorum. Bazı şeyler sandığımızdan daha zor ve uzun sürecek. Hocanın desteğe de zamana da ihtiyacı var. Burası açık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hem Şenol Güneş hemde Quaresmadam kurtulduk

Şimdi mutlumuzunuz ? Iyi mi böyle ?

Hem takımı bozan El frenimiz yok artık, hemde Taktik ve sistemden anlamayan , sadece orta açtıran hocamız yok , dünya varmış bee , bu iki günah keçisi gitti de Futbol Show izliyoruz Abdullah Hoca sayesinde.

Koskoca Beşiktaşı Anadolu takımına çeviren başına da Anadalu takımı hocasını getiren yönetim lütfen Beşiktaşı rahat bırakın artık..
evet kendi adıma ben mutluyum şahsen
olaya sonuç odaklı bakmıyorum sahada gördüğüm futbol daha iyi
takımın ne yaptığını anlıyorsun en azından yorum yapabiliyorsun
5 haftadır oku konuşmaları insanlar sistemi konuşuyoriyi veya kötü farketmez sistemin uyup uymamasından
bahsediliyor. yani oyuncu konuşmuyoruz saçmalıkları konuşmuyoruz. bu sistemde bu oyuncu olurmu olmazmıyı konuşuyoruz
sisteme uyumsuzluğunu konuşuyoruz. baktım şöyle bir mesajlara oyuncunun kötülüğünden çok sistemle uyumsuzluğu tartışılıyor
geçen seneler neydi quaresma konuşurduk orta konuşurduk şimdi orta ağırlıklı oynasak bile orta konuşulmuyor çünkü takım dağılımı dengeli yapıyor yapamadığı pozisyona girmek bak gol atmak demiyorum pozisyona girersin gol atamazsın ciddi forvet orunun var demektir ama pozisyona giremiyorsan sorun başka demektir. geçen sene biz pozisyona giremiyorduk falanda hikaye bence
bu olay geçen sene ile alakalı değil artık onu bir kenara bırakmak lazım geçen seneyle bu senenin mukayesesi olmaz
neyi mukayese edeceğiz akşam 6 yeni oyuncu oynadı. Bu takıma 7-8 yeni oyuncu geldi
herşeyi mukayese ediyorsun avcıyı gömmeye çalışıyorsun ama avcının elinde bir gomez talisca abou yok bunuda unutma
takımda lider futbolcu yok bunuda atiba oyuna girdiğinde takımın değişiminden anlarsın ki atiba lider oyuncu bile değil.
caneri hiç sevmem ama kaç haftadır caneri övüyordum neden takımı ileri iten oyuncu oydu. takımda canerden başka gol atmayı attırmayı isteyen oyuncu yokki. akşam mesela hiç yoktu. caner en azından lideliği üstleniyordu. iyi kötü.
burak girdiğinde oyuna lider oyuncu kimliği oluşacak takımda buda bir gerçek.
takım yeni kimse birbirini tanımıyor bunu paslarda anlıyorsun zaten takım alışkanlık kazanmalı
senin yaptığın gibi üç maçla hoca gömülmez ne bekliyorsun elinde sihirli değnekmi var sallasın değişsin herşey.
avcıyı hiç sevmem gelmesinide hiç istemedim geldi açık ve net benim için Beşiktaşın hocası değil dedim
bunları bir tarafa koyuyorum ama kim olursa olsun bir zaman verilmeli. hocayı oyundan dolayı ufak tefek eleştirsemde gömmem.
yeterli zamanı vermek lazım. en azından o zamanı hak edecek oyunu oynatıyor şu anda.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Babel suçlu!
Adriano artık vasat!
Talisca pahalı!
Aboubkar o para etmez!
Negredo kurtulduk!
Pepe bırakın gitsin!
Q7 edepsiz!
E.Tolunoğulları gitsin!
ANÇ olmasa da olur!
Şenol Güneş kim!
Taraftar işine baksın!

HERKES KÖTÜ, BEN İYİYİM HAVASINDASIN...

Fikret Orman Egosu diye bir şey var bu hayatta

twitirdan alınmıs bi ileti işte..

bak yunus kardesim bende avcıyı savunanlardanım inkar etmiyorum sadece zaman vermek gerektiğini söyledim.. kötüye iyi demem hatta rezalet ötesindeyiz şu anda.. ama senin iletilerin hep körü körüne bağlılığından oluşan ıletiler.. çoğu mesajında şenol güneş quaresma var..

Sen hep yıkıcı olarak mesajlarını atıyorsun.. ne yapalım aga tekrar mı q7 yi şenol güneşi getirelim ? onlar gittiğinden beri sürekli olumsuz mesajların var.. demek istediğim zamana bırak biraz hala kötüyse bende seninle bagırırm istifa diye sorun değil ki o

Maça gelince evet köy takımı bile olmayan bi takımdan 4 yemek rezalet..