Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2540386 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Arthur Dayne

Taraftar birlik olmadan şampiyonluk falan hayal, renklilerin bizden iyi oldukları tek konu. Başkanları, hocaları bizden çok konuşan yok. Kimse mükemmel değildir, her zaman daha iyi seçenekler olabilir ama eğer var iseler ortaya çıkıp taşın altına ellerini koymaları gerekiyor. Bana göre özellikle bu sene uygulanan transfer politikası son derece doğruydu, eksikler olsa da iyi bir kadro kurduk. Diğer klüplerin de eksikleri var.

Fikret Orman'ı Ali Koç ve Mustafa Cengize 1000 defa tercih ederim. Abdullah Avcı'yı da aynı şekilde, Ey ve Ft'ye. Şenol Hoca'da hem karakter hem hocalık olarak onların üzerindedir. Demirören dönemindeki saçma sapan yönetim klübü inanılmaz geriye götürdü, taraftarın arasında renklilere kıskançlıkla bakan bir ekip oluştu. Kimse yapılan iyi şeylere, avantajlarınıza bakmıyor artık, herkes bel altından vuruyor. Şampiyon olamazsak bunun en büyük sebebi yönetim, hoca, futbolcular falan değil direk taraftardır.
Renklilerin bu konuda bizden iyi oldukları doğru değil.Fenerliler uzun zamandır şampiyon olamadıkları için,en ufak kıvılcımda uçup kaçıyorlar,gs'nin durumu daha kritik;en ufak başarısızlıkta veya istedikleri transferler olmayınca ortalığı aleve veriyorlar.Bizdeki tartışmalar ve ayrılıklar biraz daha farklı bence.

Çevrimdışı Erman1903

Renklilerin bu konuda bizden iyi oldukları doğru değil.Fenerliler uzun zamandır şampiyon olamadıkları için,en ufak kıvılcımda uçup kaçıyorlar,gs'nin durumu daha kritik;en ufak başarısızlıkta veya istedikleri transferler olmayınca ortalığı aleve veriyorlar.Bizdeki tartışmalar ve ayrılıklar biraz daha farklı bence.

Onlar daha homojen camialar, bunu daha iyi oldukları için söylemiyorum. Bizden daha bile beter gömseler yönetimlerini, hocalarını sonra bir ortak noktada birleşirler. Bir nevi kol kırılır yen içinde kalır mantığı. Bizim renklerimiz bile iki ayrı uç, bıçak gibi ayrı olduğu şeyler var taraftarın ve bunları geçip gidemiyoruz. Onlar farklı gündem buluyor veya yaratıyorlar, sonra haksız da olsalar hepsi bir safta toplanabiliyor. Bizim yapımızda asilik isyan var ama bunu doğru şekilde odaklayıp avantaja çeviremiyoruz. Şimdi onların hangi özelliklerini avantaja çevirdiğini söyleyeceğim ama 6222'ye girecek :)

Çevrimdışı Karabay

onların taraftarı kendi başkanlarıyla değil uğraşmaları gereken şeylerle uğraşıyor.
bizim gibi sabah akşam kendisini dövmüyor bütün enerjisini kendisiyle kavga ederek harcamıyor.
hala farkı anlamıyorsunuz değilmi. Baksana çokmu mutlusun şu taraftarın görüntüsünden
sosyal medyada on mesaj okusan dokuzunda kendi başkanlarına küfreden dalga geçen bir taraftar
topluluğu olduk böylemi arayacaksın hakkını. tepki vermese başkana saldırılır tepki verir yine başkana saldırılır.
her şey yoluna girer biraz rahatlık gördüğünde hemen içimizden birilerini yemeye başlarız
biliyormusun içimizde sosyal medyada biraz mücadele eden insanlarıda hep taraftarımız yedi tüketti
mesela ankaralı atiba şu hakem tepkisini başlatan flodlar yayınladı adam o zamandan beri bazı büyük Beşiktaş
hesaplarının saldırısında renkliler mesele değil onlarla mücadele edebiliyorsun ama kendinden olanla mücadele edemiyorsun. sen Beşiktaşı savunacak  bir şeyler yapmaya çalışıyorsun anında ilk saldıran senden olan oluyor.
Düşün burda Beşiktaşı güçlü göstermeye çabaladığım için birileri sürekli bana saldırıyor.
insan hakkı yense bile mağrur olur erkekliğe bok sürdürmez. Mücadelesinide erkek gibi sürdürür.
Yok abi olurmu öyle şey. En azından benim adıma öyle değil. En başlarda başkan ilk geldiğinde feda sezonlarında şampiyon olmadık ama başkana hep sahip çıktık. Kim laf etti. Yakın tarihe gelelim geçen sene gsye karşı bildiriyi yayınlattı "işte budur" dedik ki mürekkebi kurumadan özür diledi. Yine geçen sezon başında fikstür işinden sosyal medyada gsyi ve tffyi tam sıkıştırmıştık ki imdada yine bizim başkan yetişti yine bizi boşa çıkardı. Kendi başkanları onları belki bu kadar güzel savunamazdı. E şimdi biz yine sahip çıkalım yönetime eyvallah ama korkuyorum abi başkan bizi nereden vuracak diye.

Edit: iki gün değil, iki hafta değil, iki ay değil. Tamı tamına iki yıl boşladım dedi takımı. Elin başkanı emekli olur gider ama gelen yönetimi her türlü destekler (dursun hariç) bizimkilerin bırak eskisini şimdikiler birbiriyle anlaşamıyor. Önce yönetim bi kenetlensin iş bize kalırsa kolay.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 18:00:08 Karabay ]

Çevrimiçi Necmi

bizim yabancılardan milli takıma giden yokmu hepsi antrenmanda :alala:
diaby milli takımda deniyordu antrenmanda :kop:

Çevrimdışı mrred

bizim yabancılardan milli takıma giden yokmu hepsi antrenmanda :alala:
diaby milli takımda deniyordu antrenmanda :kop:
Bence çok iyi oyun iyice oturur.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Karabay

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şu çimenler konusunda 2 kelam daha edeyim. deniz seviyesi tuz nem iyot filan deniyor da stadın adı vodafone olmadan inönüyken bu stad kaz dağlarındaydı da vodafone olunca mı dolmabahçeye taşındı...
Boğazın dibindeki parklarda yürüyorum bazen. Hiç rastgelmedi tuz iyot nedeniyle sararan çimler. Tuz iyot zaten bunlar uçuculuğu fazla olan maddeler değil.  Hibritte kullanılan lifler bence güneş ışığını ısıya çeviriyor ve zemin altında köklere zarar veriyor. Yaz ayları ciddi problem kısacası. Bunu ve çözümünü firma da yönetim de iyi biliyordur.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi olurmu öyle şey. En azından benim adıma öyle değil. En başlarda başkan ilk geldiğinde feda sezonlarında şampiyon olmadık ama başkana hep sahip çıktık. Kim laf etti. Yakın tarihe gelelim geçen sene gsye karşı bildiriyi yayınlattı "işte budur" dedik ki mürekkebi kurumadan özür diledi. Yine geçen sezon başında fikstür işinden sosyal medyada gsyi ve tffyi tam sıkıştırmıştık ki imdada yine bizim başkan yetişti yine bizi boşa çıkardı. Kendi başkanları onları belki bu kadar güzel savunamazdı. E şimdi biz yine sahip çıkalım yönetime eyvallah ama korkuyorum abi başkan bizi nereden vuracak diye.

Edit: iki gün değil, iki hafta değil, iki ay değil. Tamı tamına iki yıl boşladım dedi takımı. Elin başkanı emekli olur gider ama gelen yönetimi her türlü destekler (dursun hariç) bizimkilerin bırak eskisini şimdikiler birbiriyle anlaşamıyor. Önce yönetim bi kenetlensin iş bize kalırsa kolay.
hayır özür dilemedi bu algıyı yapan mustafa bunu destekleyende bizim taraftar oldu sen hiç gs linin ağzından duyuyormusun onlar bile inanmadıki buna ama bizim taraftar bunu kullanıyor. Başkan bunu tv de söyledi bildiriden sonra bildiri için özür dilemedi
bunu gs yede bildirmemiz lazımdı bunda hata yaptık dedi. özür bildiri değil bunun gsye bildirilmemesi
bunuda söylerken hiçde özür diler gibi değildi aman banane der gibi söyledi. ama başkana vurmak isteyenler aldı bunu kullandı işde.
zaten bildiri için özür dilese o kunu kapanır adam daha dün bildiri yüzünden ağladı durdu. hala içlerine oturmuş
ama biz bunu yumuşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gerçekten bildiri için özür dilense çıkar bunu yaptılar pişman olup özür dilediler derdi dün demedi hala o bildirinin gerçekliğini konuşuyor çünkü bildiri yüzünden özür dilenmedi. Başkan kusura bakmasınlar gs yi takmamış olduk dedi işde

elbet başkan hata yaparsa eleştireceğiz ama bu her attığı adımı gömmek olmamalı yanlış yapar gömersin doğru yapar bu sefer büküp yine gömersin olmuyor. yanlışı eleştirirken doğruyu taktir etmek insanı motive eder. sosyal medyada sabah akşam başkana küfür eden ergen dolu.
bunu kötü niyetten yaptığını bildiğin bir sürü insan var onlar Başkanı eleştiriyor diye haklımı diyeceğiz. konun haklı olmasıda bazen önemli olmuyor niyet önemli herkesi kendin gibi bilme sen doğruyu yanlışı süzersin ama bunu kimse yapmıyor.

Çevrimdışı mrred

hayır özür dilemedi bu algıyı yapan mustafa bunu destekleyende bizim taraftar oldu sen hiç gs linin ağzından duyuyormusun onlar bile inanmadıki buna ama bizim taraftar bunu kullanıyor. Başkan bunu tv de söyledi bildiriden sonra bildiri için özür dilemedi
bunu gs yede bildirmemiz lazımdı bunda hata yaptık dedi. özür bildiri değil bunun gsye bildirilmemesi
bunuda söylerken hiçde özür diler gibi değildi aman banane der gibi söyledi. ama başkana vurmak isteyenler aldı bunu kullandı işde.
zaten bildiri için özür dilese o kunu kapanır adam daha dün bildiri yüzünden ağladı durdu. hala içlerine oturmuş
ama biz bunu yumuşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gerçekten bildiri için özür dilense çıkar bunu yaptılar pişman olup özür dilediler derdi dün demedi hala o bildirinin gerçekliğini konuşuyor çünkü bildiri yüzünden özür dilenmedi. Başkan kusura bakmasınlar gs yi takmamış olduk dedi işde

elbet başkan hata yaparsa eleştireceğiz ama bu her attığı adımı gömmek olmamalı yanlış yapar gömersin doğru yapar bu sefer büküp yine gömersin olmuyor. yanlışı eleştirirken doğruyu taktir etmek insanı motive eder. sosyal medyada sabah akşam başkana küfür eden ergen dolu.
bunu kötü niyetten yaptığını bildiğin bir sürü insan var onlar Başkanı eleştiriyor diye haklımı diyeceğiz. konun haklı olmasıda bazen önemli olmuyor niyet önemli herkesi kendin gibi bilme sen doğruyu yanlışı süzersin ama bunu kimse yapmıyor.
Her şeyi geçtim bildiri hala kulüpler birliğinin sitesinde var. Aha da linki
http://www.kuluplerbirligi.org/content/view/kulupler-birliginden-aciklama/328
The great gig in the sky

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkan niye bildiri yayınlamış o zaman ? Başkan takımına baksın teknik direktör ve taraftarın bakacağı gibi. Dışarıda ona buna bildiri hazırlamasın. Taraftar hakem hatalarından bahsederken ağlıyorsa başkan da bildiri yayınlayarak ağlamış oluyor.

Çevrimdışı Genç

Başkan birkaç gündür Instagram üzerinden yapılan paylaşımların seyrini değiştirdi artık birlik beraberlik çağrısı yapar gibi şeyler paylaşılıyor. Bu durumun herkes farkında ama kimse engel olamıyor. Hic bir taraftar grubu olamıyor, renkliler veya biz değil. Adamlar kombine yakıyordu. Yönetime bir eleştiri bile yapmıyoruz sadece sorulan ve cevaplanmayan bir soru var ortada. Bizim birlikte durmamız gerekiyor doğru ama bu asla soru sormamak anlamına gelemez. Eğer başkan bize böyle basit soruların bile cevabını vermek yerine "siz işinize bakın, siz forma alın" diyorsa o şükür etsin biz hala destek veriyoruz, her sene kulübe hangisi daha çok yarayacaksa o yolu seçiyoruz.
Toparlayayım lafı, ben demiyorum ki başkanı basında yerden yere vuralım. Ancak bu soru sormayacağımız anlamına gelmez. Biz soracağız eğer başkan cevap veremiyorsa, gitsin cevap verebileceği bir iş yapsın.

Beşiktaş başkanına sorular karşısında ezilmek değil dik durup takır takır konuşmak yakışır.

Çevrimiçi Necmi

Boğazın dibindeki parklarda yürüyorum bazen. Hiç rastgelmedi tuz iyot nedeniyle sararan çimler. Tuz iyot zaten bunlar uçuculuğu fazla olan maddeler değil.  Hibritte kullanılan lifler bence güneş ışığını ısıya çeviriyor ve zemin altında köklere zarar veriyor. Yaz ayları ciddi problem kısacası. Bunu ve çözümünü firma da yönetim de iyi biliyordur.
boğazın dibindeki parklarda aynı zamanda boğaz rüzgarıda esiyor nemi çimin üstünde tutmuyor stad çukur ve çimin üstüne çöküyor ve bunu üfürecek rüzgarda yok sürekli birikiyor.
dediğin doğru hibritin en kötü özelliği yüzey ısısını toprağa çekmesidir. Bunu söyledim zaten bunun önlemi alındı orda bir sorun yok
içerden soğutulmuş hava üflenip toprak ısısı korunuyor kök ölürse çim ölür tekrar yeşermez.
ama bizde yaprakları sararıyordu geçen sene. havalar serinledikten sonra yeşermeye başladı
bu sene sorun kökler gelişemedi duyduğum kadarıyla çim yoğunluğu 31 olmalıymış bizde bu 22 de kalmış
çimin çıkmadığı bölgeler var. buda nemin yoğunluğundan deniyor havalar serinlediğinde düzelecekmiş
bu seneki sıkıntı geçen seneki sıkıntı değil o zaman çimler sararmışdı şimdi çim çıkmadı. açıklamada yaptılar zaten
sorunun nemden kaynaklı olduğunu söylediler aşırı nem yüzünden beklenen hızda gelişip güçlenemiiyor çözümüde
yapay rüzgar yaratmak bunun içinde bir tarafta üfleyen güçlü fanlar olacak diğer taraftada nemi emip stad dışına gönderecek
emici bir sistem olacak sanırım üfleyen fanlarda büyük ihtimal nemden arındırılmış havayı üfler yoksa dışardan çekeceği nemli havanın bir çözüm olacağını sanmıyorum. Bu sistem ilk başta yaparlarken yapılacaktı zaten bu sorun biliniyordu demekki yapmaya bütçe yetmedi.
stad inşaatı devam ederken gün gün iyot tuz nem ölçümleri yaptılar o ölçümlerin hepsini grafiklerle görmüştük
çok çekiniyorlardı yılın bu aylarından düşün ölçümler yapılırken stad bile yoktu şimdi birde etrafı kapalı halde
biz alt kat tribündeyiz kışın bile rüzgar esmiyor. bizim için iyi ama çimler için iyi değil işde.

Çevrimdışı Karabay

Başkan işini yaptı diye ben onu neden takdir edeyim. Adı üstünde başkan ki zaten işini yapmalı. Hem de iyi yapmalı. Kötü yaparsa tabiki eleştirilmeli. Ha eleştirmek benim haddime mi bilemem ama eleştirmesi gerekenler eleştimediği için, hesap sorması gerekenler sormadığı için, bu aynı kişiler "yahu hata etmiş olabilir, yaptığı o kadar iyi şeyi görmezden mi gelelim, iyi gününde ödüllendirmedikki kötü gününde hesap soralım" dediği için bu görev haddine olmayan biz taraftarlara düşüyor. Adam iki sene takımı boşladım diyor. E önceki iki sene de takımı şampiyon yaptı diye cevap veriliyor. İlginç.

Çevrimiçi Necmi

Başkan birkaç gündür Instagram üzerinden yapılan paylaşımların seyrini değiştirdi artık birlik beraberlik çağrısı yapar gibi şeyler paylaşılıyor. Bu durumun herkes farkında ama kimse engel olamıyor. Hic bir taraftar grubu olamıyor, renkliler veya biz değil. Adamlar kombine yakıyordu. Yönetime bir eleştiri bile yapmıyoruz sadece sorulan ve cevaplanmayan bir soru var ortada. Bizim birlikte durmamız gerekiyor doğru ama bu asla soru sormamak anlamına gelemez. Eğer başkan bize böyle basit soruların bile cevabını vermek yerine "siz işinize bakın, siz forma alın" diyorsa o şükür etsin biz hala destek veriyoruz, her sene kulübe hangisi daha çok yarayacaksa o yolu seçiyoruz.
Toparlayayım lafı, ben demiyorum ki başkanı basında yerden yere vuralım. Ancak bu soru sormayacağımız anlamına gelmez. Biz soracağız eğer başkan cevap veremiyorsa, gitsin cevap verebileceği bir iş yapsın.

Beşiktaş başkanına sorular karşısında ezilmek değil dik durup takır takır konuşmak yakışır.
doğrusun kardeşim ama taraftarında farklı tepkileri olur mesela forma alsın dedi değilmi
kimse forma almıyor biliyormusun stadda o kadar az insanda yeni sezon forması varki.
vodafone logosuz forma çıkmışdı ilk partı hala kartal yuvasında askıda o formalar satılmadı.
normalde logosuz forma kapış kapış giderdi. Taraftar tepkisini veriyor o ayrı vermelide
ama sabah akşam başkana sövülmez ismini kısaltıp arkadaşına hitap ediyormuş gibi edilmez
eleştiride Başkanlık makamına saygı göstererek yapılır öyle seviyeye geldiki başkanı savunmak suçmuş gibi davranılıyor.

Çevrimdışı 38life

Türkiyede devletin kolladığı tek bir kulüp vardır o da galatasaraydır.

Çevrimiçi Necmi

Başkan işini yaptı diye ben onu neden takdir edeyim. Adı üstünde başkan ki zaten işini yapmalı. Hem de iyi yapmalı. Kötü yaparsa tabiki eleştirilmeli. Ha eleştirmek benim haddime mi bilemem ama eleştirmesi gerekenler eleştimediği için, hesap sorması gerekenler sormadığı için, bu aynı kişiler "yahu hata etmiş olabilir, yaptığı o kadar iyi şeyi görmezden mi gelelim, iyi gününde ödüllendirmedikki kötü gününde hesap soralım" dediği için bu görev haddine olmayan biz taraftarlara düşüyor. Adam iki sene takımı boşladım diyor. E önceki iki sene de takımı şampiyon yaptı diye cevap veriliyor. İlginç.
takımı boşlaması kabul edilecek birşey değil elbet madem boşladın o zaman neden aday oldun.
bırak boşlamayan biri gelsin burda eleştirirsin. ama birşeyide görmek lazım başkan zaten özeleştiri yapıyor sana kalmıyor yanı adam hatasının farkında insanlar yaptıkları için taktir edilir insan yanında çalıştırdığı birini bile özverili çalışmasından dolayı taktir edip ödüllendiriyor o zaman demiyorsun maaş veriyorum yapacak diye.
yapmak var yapmak var. taktir teşvik eder vereceğinden daha fazlasını vermesine sebep olur hepimiz insanız mevki makam para başka birşey arada güzel söz gerekiyor insanların kendilerini iyi hissetmesi için o zaman oyuncularıda taktir etmeyelim iyi olanı ödüllendirmeyelim paralarını alıp işlerini yapıyorlar değilmi
ama maç sonunda toplanıp taraftar üçlüye kimi çağıracak diye bekliyorlar.

Çevrimdışı Karabay

takımı boşlaması kabul edilecek birşey değil elbet madem boşladın o zaman neden aday oldun.
bırak boşlamayan biri gelsin burda eleştirirsin. ama birşeyide görmek lazım başkan zaten özeleştiri yapıyor sana kalmıyor yanı adam hatasının farkında insanlar yaptıkları için taktir edilir insan yanında çalıştırdığı birini bile özverili çalışmasından dolayı taktir edip ödüllendiriyor o zaman demiyorsun maaş veriyorum yapacak diye.
yapmak var yapmak var. taktir teşvik eder vereceğinden daha fazlasını vermesine sebep olur hepimiz insanız mevki makam para başka birşey arada güzel söz gerekiyor insanların kendilerini iyi hissetmesi için o zaman oyuncularıda taktir etmeyelim iyi olanı ödüllendirmeyelim paralarını alıp işlerini yapıyorlar değilmi
ama maç sonunda toplanıp taraftar üçlüye kimi çağıracak diye bekliyorlar.
Başkan abi başkan. Patron adam çalışanlarınca takdir mi edilir. Şirket yeterince kar ederse patron zaten onore olur. Bunun bizdeki karşılığı da şampiyonluktur.

Çevrimiçi Necmi

Türkiyede devletin kolladığı tek bir kulüp vardır o da galatasaraydır.
aslında gs yi kollayan devlet değil başka birşey :alala:
devletin kolladığı tek kulüp fenerdir aslında :D

Çevrimdışı 38life

aslında gs yi kollayan devlet değil başka birşey :alala:
devletin kolladığı tek kulüp fenerdir aslında :D

Devletin içindeki çeşitli lobiler işte. Dün fetöydü, bugün başkaları.

Çevrimiçi Necmi

Başkan abi başkan. Patron adam çalışanlarınca takdir mi edilir. Şirket yeterince kar ederse patron zaten onore olur. Bunun bizdeki karşılığı da şampiyonluktur.
sorun burda işde bizde patron kim yada kimler kendilerini patron sanıyor. ortalık bundan karışıyor zaten :D
sen başkana patron gibi davranmıyorsunki kulüp çalışanı olarak görüyorsun ve ona hükmetmeye çalışıyorsun.
bir sürü baş çıkınca ortalık savaş alanına dönüyor.
sen askersin bilmiyormusun bir tane komutan vardır asker komutanı sorgulayabilirmi. pardon karacı olunca komutan çok oluyor ama denizcilerde her zaman tek komutan vardır :D

Çevrimiçi Necmi

Devletin içindeki çeşitli lobiler işte. Dün fetöydü, bugün başkaları.
dostum lobi dediğin şey gün gün değişmez o lobi demek değil
onun adı her zaman güçlü olana yavşama oluyor.

Çevrimdışı 38life

dostum lobi dediğin şey gün gün değişmez o lobi demek değil
onun adı her zaman güçlü olana yavşama oluyor.

Gün gün değil zaten, fetö 50 yıl sürdü.

Çevrimiçi Necmi

Gün gün değil zaten, fetö 50 yıl sürdü.
o kadar abartmayalım bunu eskiden öyle güçlü falan değillerdi seba dönemi fetönün adı vardı ama gücü yoktu ne zaman ve nasıl güçlendiklerini iyi biliyoruz.