Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555088 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yasar kemal bu hafta var olmus mac vermemisler
Derbiye mi cakacaklar acaba
Gorunce kasinti tutuyor

Cucu ile beraberlik keyfi yapsalar
Su gs macina 5-6 puan onde cikamiyoruz arkadas
Fikosturde sifir yazdigimiz mac hep obemli hale geliyir
1 puan verseler hic goturmem takimi

+1903

Çevrimdışı mylife1903

yaşar kemalse direk gs alır

aklında biri var mı reyiz
Has fbli firatboy
Onun riskine girerdim ben
Talimati alirsa 1-1 2-2 sikor oynar kasayi guclendirirdik
Fb topa girmeye baslarsa fbli hakem verirler buyuk ihtimal
Ortaya mac yonetebilir
Firatboy emirkulu direkt sikor veriyon
Firat hojam 3-3 bagla 27 orani var tak 3-3 mac yani bilmiyorum anlatabildim mi
Bizim kazandigimiz bir paralel evren gormedim daha
Gs yarisin icindeyken ordan galibiyet almak senin usa baskani olma ihtimaline yakin oran olarak

Çevrimdışı cursedofdragon

gs macını bize yedirmezler en azından bunların oyuncularını sakatlayalım ayaklarını kıralım musleranın onyekurunun dizine vurup kıralım 5-6 ay sakatlansınlar önlerini keselim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

gs macını bize yedirmezler en azından bunların oyuncularını sakatlayalım ayaklarını kıralım musleranın onyekurunun dizine vurup kıralım 5-6 ay sakatlansınlar önlerini keselim.

Bugün seni çok vahşi gördüm  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

gs macını bize yedirmezler en azından bunların oyuncularını sakatlayalım ayaklarını kıralım musleranın onyekurunun önlerini keselim.
Muzlerayi bitirmek lazim
Botank dalsin ona kaleci azicik fiziki mucadelede zayiftir
Bi hava topuna cikarken hafif dirsekli girecen kaburgasini ezecen nefes alirken batsin 2-3 hafta aci icinde oynar
Yedirebiliyirsan sunu yapacaksin

Bah bizim karyus hala toparlanamadi kac sene oldu
Voyle koyacan adama
Gozu gormuyormus kafasi calismiyormus bu darbeden sonra
Isik falan rahatsiz ediyormus

Bugün seni çok vahşi gördüm  :lol:

yoo vahşilikten değil onların anlayacağı dilden her seen hakemler tarafından bizi doğrıyorlar bu sene yine doğrayacakalr en azından önemli oyuncuların hayatını kaydıralım oyle de yenilecez boyle de yenilecez hakemler doğrayacak.

Muzlera ve pilav üstü kuru monyekurunun bacağını kıralım 5-6 ay bu sezonu kapatsınlar yeterli onlerini kesmiş oluruz.

Muzlerayi bitirmek lazim
Botank dalsin ona kaleci azicik fiziki mucadelede zayiftir
Bi hava topuna cikarken hafif dirsekli girecen kaburgasini ezecen nefes alirken batsin 2-3 hafta aci icinde oynar
Yedirebiliyirsan sunu yapacaksin

Bah bizim karyus hala toparlanamadi kac sene oldu
Voyle koyacan adama
Gozu gormuyormus kafasi calismiyormus bu darbeden sonra
Isik falan rahatsiz ediyormus

yok direk göstere göstere yapacan hakemde gösterecen bak bacağını kırıyorum der gibisinden.

Çevrimdışı mylife1903

yok direk göstere göstere yapacan hakemde gösterecen bak bacağını kırıyorum der gibisinden.
La kadro dar kim kiracak
Bitankle
Lens kirarbilir ayak
Diyabi muzleraya vursa sinek isirigi gibi olur

O isi yapacaksan maci gerecen gerecen sonra son 5 dakikada nejipjan falan goreve lens de olabilir bi faydasi olur

La kadro dar kim kiracak
Bitankle
Lens kirarbilir ayak
Diyabi muzleraya vursa sinek isirigi gibi olur

O isi yapacaksan maci gerecen gerecen sonra son 5 dakikada nejipjan falan goreve lens de olabilir bi faydasi olur

necibi sokacan kırsın.

Alt yapı oyuncusunu sokacan bir tane bir de o kıracak.

oldu bitti.

Çevrimdışı mylife1903

necibi sokacan kırsın.

Alt yapı oyuncusunu sokacan bir tane bir de o kıracak.

oldu bitti.
Yasli kasar topcu lazim bu isler icin
Aymanla hurriyeti koyacan kulubeye
Son 10 dakika salacan sahaya
Rakibi hirpalayacaklar
Bu ankaradaki sefat da olur bah
Cok hirsli adam 65 yasinda zaten
Her kirmiziya 20bin yuro pirim verecen
Dalsin

Çevrimdışı mylife1903

yoo vahşilikten değil onların anlayacağı dilden her seen hakemler tarafından bizi doğrıyorlar bu sene yine doğrayacakalr en azından önemli oyuncuların hayatını kaydıralım oyle de yenilecez boyle de yenilecez hakemler doğrayacak.

Muzlera ve pilav üstü kuru monyekurunun bacağını kıralım 5-6 ay bu sezonu kapatsınlar yeterli onlerini kesmiş oluruz.
Muzleraya geri pasinda soyle koyacaksin toou ileri vururken sonra da elinle kalk kalk bisi yok yapacan hakeme donup atladi jest ve mimikleri yapacan

Onyekuriyu da verecen gelisine topla karisik
Sundan 1.5 porsiyon 5-6 sene oynayamaz

Hic duyar kasamayacam koronovirus kapsalar uzulmem

Çevrimdışı mylife1903

Sergen bisi bilmez
6 aydan cok takim calistirmamis

Yalniz su karyusu gitmeden soyunma odasina kapatip essek sudan gelinceye kadar bi dovmesi lazim sergenin onu oyle birakmayalim bir kac kalici iz olsun vucudunda bakip bakip hatirlasin

Bu golleri senol yuzunden sistemsizlikten yoyor falan diye sayiklayanlar vardi
Herif hala yiyor

Çevrimdışı mylife1903

Bu orijil miydi o nekoduyu silkeleyecekti
Bitank geldi ne igrasiyon lan parmak kadar clcukla bana gelsene disari cikalim falan yapti eliyle
Boyle 3-4 adamin olacak iste kavgaya girebilecegin
Bu diyabi nekodu falan kavgaya girsen tek kalirsin
Botank gibi adam lazim
Hirs istek guc azim olacak yetenek olacak
Siporcuda hirs yoksa ondan yol olmaz
Hep geri gider
Ozzi gibi

Muzleraya geri pasinda soyle koyacaksin toou ileri vururken sonra da elinle kalk kalk bisi yok yapacan hakeme donup atladi jest ve mimikleri yapacan

Onyekuriyu da verecen gelisine topla karisik
Sundan 1.5 porsiyon 5-6 sene oynayamaz

Hic duyar kasamayacam koronovirus kapsalar uzulmem
bunlar yetmez sakatlamaya bilir daha sertleri lazım.

Çevrimdışı mylife1903

bunlar yetmez sakatlamaya bilir daha sertleri lazım.
Bacagina siksin direkt yardimci antrenor
Ya da elbombasi atalim
Daha serti ney la

Bacagina siksin direkt yardimci antrenor
Ya da elbombasi atalim
Daha serti ney la

yok edelim.

Çevrimiçi levitate

Has fbli firatboy
Onun riskine girerdim ben
Talimati alirsa 1-1 2-2 sikor oynar kasayi guclendirirdik
Fb topa girmeye baslarsa fbli hakem verirler buyuk ihtimal
Ortaya mac yonetebilir
Firatboy emirkulu direkt sikor veriyon
Firat hojam 3-3 bagla 27 orani var tak 3-3 mac yani bilmiyorum anlatabildim mi
Bizim kazandigimiz bir paralel evren gormedim daha
Gs yarisin icindeyken ordan galibiyet almak senin usa baskani olma ihtimaline yakin oran olarak

gs'yi yenersek başkan oluyom demek hobaaa

bence mete veya halil verirler

fıratboi verilirse keserler bizi sene sonu bırakacak diyorlardı (bülo v2 işte)
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

gs'yi yenersek başkan oluyom demek hobaaa

bence mete veya halil verirler

fıratboi verilirse keserler bizi sene sonu bırakacak diyorlardı (bülo v2 işte)
Belki fb damari agir basar gsyi keser bicer

Çevrimdışı f_madida

Romantizm abi
Yoksa basimiza gelecek belli
Hani bi sekil fb ts falan bastirir bizimkilerin yaninda koalisyin gucleri gibi
Cekic guc yapar kafasina vururuz heriflerin

hangi guc yahu..fbnin gucu mu var? fbnin gucu mucu yok, bitirdiler fbyi de Besiktas'i da. su an turkiye'de tek hakim guc derin gs (ex feto, derin devlet ortakligi). dünüru tescilli fetocu, gelini ve oglu ayni isten gozaltina alinmis bir herif federasyon baskani.

ts kollaniyor diye diye gezdi kac haftadir fbli gerizekalilar yok damatmis yok bilmemne, fb iyi yuttu zokayi.. bizim taraftarlardan da bazi heyecanli arkadaslar buna inandi, sonuc ortada.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi yaço58

Haftaya gsye ne olursa olsun yenilmemeiliyiz yenilmezsek lig çoğu şeye gebe olur ancak deplasmanda hakem desteği arkasında bir gs ile bizimkarius Caner ikilisi birleşince voltran tamamlanıyor karius Bi maç kurtar sonra yat gidene kadar ama kurtar şu maçı birde Caner problemi var adamın defansif zaafı yok çünkü geri koşamıyor ileri çıktığı an kalıyor geri dönemiyor mecburen ruiz sola kayıyor ve savunmanın balnas bozuluyor geri koşabilse bile çoğu şeyi engeller adam ama çoğu zaman atak yediğimizde ilerde kalıp izliyor bu 2liyi Vodafoneda tolare edebiliyoruz ama deplasman derbisinde çok zor oluyor, birde biz hala forvet sıkıntısı çekiyoruz Burak bu sene 11 gol atmış ligde 6yada7si penaltı geri kalan 2gol ligin en kötü takımı kayseriye geriye dişe dokunur 2 gol kalıyor akan oyunda maalesef Burak akan oyunda çok zayıf kalıyor çok formsuz karşı karşıya akan oyunda kaçırdığı 5 gol pozisyonu net sayarız fazlasında vardır biran önce toplaması lazım iyice kendini

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yani yazdıklarını okumayayım, karışmayayım diyorum ama olmuyor. Bu zihniyet Demiroren zamanında yîllarca bize derbi kaybettirdi hep. Bizi kazandırmazlar, hakemler vs vs vs..

O zaman burada tartışmaya gerek yok maçı. Hatta forum kapansın. Nasıl olsa kazandıayacaklar bize..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Haftaya gsye ne olursa olsun yenilmemeiliyiz yenilmezsek lig çoğu şeye gebe olur ancak deplasmanda hakem desteği arkasında bir gs ile bizimkarius Caner ikilisi birleşince voltran tamamlanıyor karius Bi maç kurtar sonra yat gidene kadar ama kurtar şu maçı birde Caner problemi var adamın defansif zaafı yok çünkü geri koşamıyor ileri çıktığı an kalıyor geri dönemiyor mecburen ruiz sola kayıyor ve savunmanın balnas bozuluyor geri koşabilse bile çoğu şeyi engeller adam ama çoğu zaman atak yediğimizde ilerde kalıp izliyor bu 2liyi Vodafoneda tolare edebiliyoruz ama deplasman derbisinde çok zor oluyor, birde biz hala forvet sıkıntısı çekiyoruz Burak bu sene 11 gol atmış ligde 6yada7si penaltı geri kalan 2gol ligin en kötü takımı kayseriye geriye dişe dokunur 2 gol kalıyor akan oyunda maalesef Burak akan oyunda çok zayıf kalıyor çok formsuz karşı karşıya akan oyunda kaçırdığı 5 gol pozisyonu net sayarız fazlasında vardır biran önce toplaması lazım iyice kendini
Burak top tutamıyor ileride. Ancak yerine oynayacak baska adam da yok. Daha önce de yazdıgım gibi onyekuru-feghouli ikilisi bize en ters gelebilecek tarzda adamlar. Umarım bunlara karşı koyabiliriz.