bence sen cok yanlis yere bakiyorsun, gecen sezon cb takimi diye sampiyon yapacaklar diye ortaligi bulandirdilar hem bizi hem basagi döve döve sampiyon gs oldu
simdi gene ayni senaryo ts oynaniyor, böyle bisey olsa cb fener kongre üyesi basaksehire destegi var, sürekli gs deilde fb ve basaksehir yildizi parlardi
kaldiki hükümetin bu denli eli ligde olsa gs dene fetö paraziti konrelerinde ne himmetçi₁ hakani ihrac edebildiler bide kongrelerinde imamogluna destek verdiler,
yanlis hatirlamiyorsam toki arenanin acilisinda cb yi protesdo etmislerdi.
bunu cb ve yanindakiler görmüyormu duymuyormu? valla öle bisey olsaydi gs denen parazit hic bir sekilde burak sampiyonlugu ilk besi göremezdi.
bu benim düsünce katilirsiniz katilmazsiniz orasi size kalmis
Geçen sezon ortalığı bulandıran gs idi bu sene öyle bir durum yok direk damat çıkıp ts'yi korudugunu kolladıgını acık acık söyledi 2010-2011 sezonu şampiyon ts bile dedi amacları nedir bilmiyorum ancak erdoğan bile tepki göstermiş bugün tuttugunuz takımı bu kadar dile getirmeyin diye.Aynı şeyler değil bence.
Ts'de bizimle birlikte en çok hakkı yenen takımlardan biridir senelerdir bu sene açık açık net bir şekilde kollanıyorlar sadece onu korumakla kalmıyorlar bir de diğer takımları uzaklaştırıyorlar bari hakem hataları yapılıyor en cok bizim lehimize sonra fener lehine 3.cü olarak sivasa başladılar en çok korunanların başında gs sonra yine başak geliyor.
Hükümetin eli ligde olmasa bugün erdoğan cıkıp bu denli bakan arkadaşlarımız futbolun içine karısmamalı demezdi demek ki net bir şekilde elleri içerde.
Protesto etmeleri bir şey değiştirmiyor devlet gs'yi sever kaç milyon tl kaç kere vergi borcunu sildi ben sayısını unuttum kaç kez düzlüğe cıkardı sayısını bilmiyorum.Riva da nasıl katukulli yaptıkları yine ilk yapılan stat toki arena vs say say bitmez devlet gs'yi sever.himmetçileri₁ ihraç etmediler başta hööt dendi anında geri adam attılar onlar devletsiz hiç bir şey yapamazlar çişe bile gidemezler.
Bizim sevilmeme nedenimiz çok fazla gezi olayları ,şenol güneşi vermememiz diretmemiz,Fener macına cıkmamız,taraftarımızın bakış acısı vs.Feneri de ali koçtan ötürü sevmezler.
İşte 3 klübe yürü ya kulum diyorlar başak,gs,ts sonu nasıl bitecek göreceğiz benim fikrim de.
ts,gs,başak.