Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2533898 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı celiker1

Dört büyük kulübün baskanı 26 Subat Carşamba günü Tsyd derneginde tüm kanallara açık ortak basın toplantısı yapacakmış.Böyle maçların oynanacağı haftanın ertesinde bir araya gelip basın toplantısı yapabilmenin tek açıklaması bana göre yukarıdan emir geldi.Bu emire uymanın tek açıklamasıda bana göre kulüplerin tek kurtuluşu olan ve onun için uğraştıkları borçları 10 yıla yayma sözünü almak 
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Dört büyük kulübün baskanı 26 Subat Carşamba günü Tsyd derneginde tüm kanallara açık ortak basın toplantısı yapacakmış.Böyle maçların oynanacağı haftanın ertesinde bir araya gelip basın toplantısı yapabilmenin tek açıklaması bana göre yukarıdan emir geldi.Bu emire uymanın tek açıklamasıda bana göre kulüplerin tek kurtuluşu olan ve onun için uğraştıkları borçları 10 yıla yayma sözünü almak 
Trabzon  bu  dortlu toplantidan cekilmis diye duydum .. Eger  oyleyse renklilerden sonra simdi de  bunlarin  kici  kalkmis belli ki  .. Gecen yilki  kulupler Birligi aciklamasindan bu yana damat  baya bi bunlara  taahutler filan  vermis  belli ki.. Eger cekildiyse bu basin toplantisindan ve bu hamsiler  oyle tek basina hareket ediyorsa bunun baska aciklamasi yok ..
Yorgo

Trabzondan sonra Fener de aciklama yayinlamis, birileri yine sekil semal vermeye calisiyor lige, belli ki  ust  akil TSYD olarak  cikmis karsimiza  bu kez ..
Yorgo

Çevrimdışı Oktay

Daha önce profil resminde motosiklet olan oktay abimiz  ? Yanlış mı oldu yoksa
aynen oyle dogrudur :ok: :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi toplantıya katılacak mıyız yoksa katılmayacak mıyız  :alala:

:dontknow:

katilmayacagiz... Toplantinin  daha kapsamli  olmasi halinde katiliriz deniyor aciklamada..
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

çok muğlak yazılmış bu açıklama hani katılmak istemiyoruz zorlarlarsa katılmak zorunda kalırız
tükürdüğümüzü yalamayalım açıklaması olmuş zorlamazlarsa katılmayız tarzı kıvrılmış bir açıklama
ama söyledikleri doğru sadece 4 kulüp yok ligde.

Çevrimdışı sozkul

Kibarca, karşı tarafı rencide etmeden kesinlikle katılmayacağız denmiş diye anladım ben.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya; TFF ve 4 büyük kulübün başkanını kabul etti.

[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2020, 18:27:33 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya; TFF ve 4 büyük kulübün başkanını kabul etti.

Hadi üç İstanbul takımını anlarım da Trabzon'un ne işi var İstanbul Valiliği ile. Sonra futboldan siyaseti uzak tutalım diyorlar  :money:  Kendilerinin ne yaptığının farkında değiller  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hadi üç İstanbul takımını anlarım da Trabzon'un ne işi var İstanbul Valiliği ile. Sonra futboldan siyaseti uzak tutalım diyorlar  :money:  Kendilerinin ne yaptığının farkında değiller  :money:

:claps:

Beşiktaş, Göztepe maçında yaşanan kural hatası ve TFF'nin verdiği kararın ardından önce Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu, ardından da IFAB'a yazı gönderdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünya'da bir takımın başına kötü bir şey gelecekse o takım kesinlikle biz oluruz. Ancak bu haber yalanlanır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Dünya'da bir takımın başına kötü bir şey gelecekse o takım kesinlikle biz oluruz. Ancak bu haber yalanlanır  :tabe:

yok artik yahu.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yok artık  :lol: :lol: :lol:

Millet ne yazacağını şaşırmış artık yahu, insan utanır bunu yazarken.
Neyseki yalanlanmışta bari ciddiye falan alacak pek kişi olmazdı ama o sayı 0a insin.

damat çıkattırmıştır o haberi yarın ki maçı erteletmek için yapmayacakları şey değil :)

Çevrimdışı 38life

Vida sen o kadar kötü bir stopersin ki...

Çevrimiçi levitate

maçın hakkı bu değildi ya

ama 1 kaleci 1 forvete seneye fena tokatlarız hayvan gibi iyi oynuyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Diaby golü kaçırdığı anda hepimizin aklına geçen senelerdeki Trabzon maçında Lens'in kaçırdığı gol ve sonrasında yaşananlar geldi mi?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

Geçen seneki 3 3 lük fb maçında ne kadar üzüldüysem aynı üzüntüyü yaşıyorum sayısız net pozisyona gir atama adamlar son dk gelip atsın diabyi kadro dışı bırakalım bu saatten sonra lan kenarda izledin maçı rakip kaleci iyi yanında Burak bomboş ne diye daha kaleye vuruyorsun versen yana maç bitecek seni bulup getirenide kovmak lazım