Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2544169 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı AvrupaKartalı

katılıyorum tsye salmak lazım şampiyonluğu.
damat vs gsnin oyunu bunlar
gs olmasında kim oluyorsa olsun
devlet desteği denen tsden çok daha fazla yardım aldı gs
bunlar her sene aynılar
Allah bir daha bize gsnin şampiyonluğunu görmeyi nasip etmesin.

Futbol icindeki himmetçilerin₁ hepsi temizlenmesi gerekiyor, o dan sonra gs'yi bırak sampiyonlugu, birdaha ilk 5e giremez. Son 30 senede bir tane helal kupa'lari yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

himmetçi₁ değilse de pkklıdır
bir örgütle ilişkisi mutlaka kurulur ayarlanır o

himmetçi₁ mü ketöcü mü pkk lı mı bilmem konu çok dağıldı gerçek olan damatın bizim hakkımızı yediği.

bugün kongrede insanlar bunu dile getiriyorlar demek ki bildikleri bir şeyler var :)

BJK Divan Üyesi ALİ RIZA DİZDAR: "Devletin en çok baskı yaptığı kulüplerden birisi biziz. Açık açık söylüyorum, bildiğim için söylüyorum; GÖZ - BJK maçı olduğu yerden devam edecekti ama damat (Berat Albayrak) bunu engelledi."

ALİ RIZA DİZDAR: "Ve DAMAT, Alexander Sörloth'un cezasını da utanmadan 1 maça düşürttürdü. Yani bunun anlamı, Sörloth Beşiktaş maçına çıksın diye yapılıyor. Bunlar artık görülüyor"

Çevrimiçi yaço58

Ts gs ile yarışa girse kendi elleriyle verir kupayı gs ye o yüzden tsnin şampiyon olması çok zor

Çevrimdışı mylife1903

Keşke bir mucize olsa da gsye koysalar yarın.
Zor o is
Sivas ts berabere biterse
Guzel bi hafta olur umutlu ksliriz

Boyle lig haftalari olur 3-4 sefer her sezon herkes puan kaybeder bay gecersin haftayi
Insallah o hafta bu haftadir
Sonra hamsiyi oturtma yapacaz derbiye bakacaz

Çevrimdışı Akil Emre

Başkan belki gerçekleri söyledi ama sene başından beri takındıkları tavır ve hareketler, özelliklede takım doğranırlen sus pus olmaları sayesinde bana samimi gelemediler. Bu camiayı en büyük göremeyen ona göre hareket edemeyen yönetim bu takımı anadolu takımından hallice yapar malesef.

Çevrimdışı mrred

Kiralık oynayan oyuncularımızın maçlarının saatleri
TS-Sivas 16.00
Karagümrük-Giresun 16.30
Zvolle-Feyenord 18.45
Waragem-Muscuron 22.00
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan23

Zorlu fikstür alanya deplasmanında bitiyor sonra gelsin konya gitsin Kayseri 7-8 maç seri gelebilir. Kimin kaçıncı bitirecegi belli olmaz. Fener haftaya alsın gs 7. bitirir. İlk yarıdaki puan durumu gibi olur. Fatö sezon bitsin transfer sezonu başlasın demeye başlar.

Çevrimiçi Sinan23

Lemina arka adale diyorlar.. Fatö ye de kalp krizi deseler ok im bu akşam

Çevrimiçi tolga1903

Ligde ilk 6'da bulunan tüm takımları izledim komik şekilde hiçbirisinden daha kötü oynamıyoruz ama hepsi istisnasız bizden daha rahat pozisyona giriyor ve hepsinin kalecisi (altay bayındır dahil) bizimkinden daha iyi. Mesela muslera'ya gol atamayacağına öyle inanmış ki adamlar uğraşıyorlar didiniyorlar topu ceza sahasına getirip elleri ayaklarına dolaşıyor. Aynı bifouma bize sol ayağıyla rahatça uzak köşeye gol atabiliyor mesela ama bugün kaleyi bulamıyor. Allah bizi neyle sınıyor daha ne kadar sınayacak bilmiyorum tam 28 gol yemişiz 6 averajımız var açık ara ligde kaleci ve iki stoperi en pahalı takımız önümüzdekilerin hepsinden fazla gol yemişiz bu nasıl rezilliktir. Elin adamı bizden 1 gol fazla atmış 11 gol az yemiş her maç tonla pozisyon veriyor ama kalecisi kaleci işte 5 haftada 6 puan fark attılar bize. Yazık çok yazık nelerle sınanıyoruz bir marafona bile bulamadık yazık.

Çevrimiçi yaço58

Hiçbirşey bitmiş değil ligi bitirebildiğimiz kadar yukarda bitirmemix lazım haftaya tsui yenip fb de gsye çakarsa gs ile fark 3e incek ben ts yada başka takımın şampiyon yapılacağına inanmıyorum bu haramzadeler şampiyon yapılmaya çalışılacak ve var güçleriyle çalışıyorlar adamlar kek fikstürde bile hakem desteği olmadan maç kazanamıyor biz 3de3yapıp tt arenaya gidiş ordsnda beraberlik çıkarmamız lazım böyle bir senaryoda sonraki 5 maçımız 5de5 yapmak için çok çok ideal o yüzden ne olursa olsun Sergen hocanın şu 3 maça oyuncuları çok iyi Hzırlaması lazım eldeki ljajic ile Burağın vites arttırması lazım birde kara delik Caner var orayı ne yapacağız meçhul bundan sonra sol taraf rebecho ljajic yapmak daha mantıklı olabilir nkadou kaç maçtır ben pozisyona girdiğini pozisyon yarattığını hatırlamıyorum çizgide kendince takılıyor ne orta tehdidi ne şut tehdidi var adamın ne yaptığı belli değil şu leş ligde Burak ile ljajic kendine gelse çok başka olacak ts maçına ljajic boateng lens ilerde Burak ile çıkmak daha doğru olabilir tabi en iyisini hoca bilecektir birde Caner oynarsa orası çok çok sıkıntılı oraya bir çözüm bulmamız şart
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2020, 22:43:31 yaço58 ]

Çevrimdışı Alper1903

çok sevdikleri mhk başkanına meramlarını yüz yüze anlatabilirler. tweet'e hiç gerek yok.
@levitate

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1229140926876061701
Bu kadar yazmış da çözümü neymiş? Bu hakemler değişecek mi? TFF'de isimler değişiyor ama düzen değişmiyor. Ligi dizayn ediyorlar demek kolay. Zor olanı yapıp kimse elini taşın altına koymuyor. Çözüm konusunda bir birlik sağlayamıyor kulüpler. Çünkü herkes futbol dışındaki futbola etkisi kuvvetli isimlerden korkuyor. Korkunun ecele faydası yok. Lig değeri zaten yoktu. Artık dibe doğru gidiyoruz. Bu işin sonu kulüplerin iflasıyla son bulur. Bu dakikadan sonra keyiflerini bekleyecek bir durum kalmadı. Umarım her şey düzelir ve kirli düzeni sonlandıracak hamleler yapılır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Keşke dün kazansaydık.. Ancak daha hiçbirşey bitmiş değil ts maçını kazanıp bir seriye başlamamız lazım 3 4 maçlık bir seri ile zirve yarışına ortak olabiliriz

evet mümkün ama hepimiz biliyoruzki toki arenada gs kaybeder sampiyonlugu o pisliklere kaptiririz

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1229140926876061701
Bunlar hafife alınacak şeyler değil
Ben kulüp tarihinde ilk defa bu kadar Şahin çıkışlar görüyorum
Bu çıkışlar  önemli destek olmalı

Çevrimdışı ferdi1903

ts nin nefesi yeter damat üfler biraz hakemler kol kanat tamamdır.

Ben ts'yi şampiyon yapacaklarını düşünüyorum mhk'da gs'yi 2.ci yapmak için uğraşıyor.

3 başak olur.

4 de biz olabiliriz.normalde fener olur derdim ama statlarında damat istifa diye bağırdılar biz olabiliriz 4.cü.

bence sen cok yanlis yere bakiyorsun, gecen sezon cb takimi diye sampiyon yapacaklar diye ortaligi bulandirdilar hem bizi hem basagi döve döve sampiyon gs oldu

simdi gene ayni senaryo ts oynaniyor, böyle bisey olsa cb fener kongre üyesi basaksehire destegi var, sürekli gs deilde fb ve basaksehir yildizi parlardi

kaldiki hükümetin bu denli eli ligde olsa gs dene fetö paraziti konrelerinde ne himmetçi₁ hakani ihrac edebildiler bide kongrelerinde imamogluna destek verdiler,

yanlis hatirlamiyorsam toki arenanin acilisinda cb yi protesdo etmislerdi.

bunu cb ve yanindakiler görmüyormu duymuyormu? valla öle bisey olsaydi gs denen parazit hic bir sekilde burak sampiyonlugu ilk besi göremezdi.

bu benim düsünce katilirsiniz katilmazsiniz orasi size kalmis

Çevrimdışı cursedofdragon

bence sen cok yanlis yere bakiyorsun, gecen sezon cb takimi diye sampiyon yapacaklar diye ortaligi bulandirdilar hem bizi hem basagi döve döve sampiyon gs oldu

simdi gene ayni senaryo ts oynaniyor, böyle bisey olsa cb fener kongre üyesi basaksehire destegi var, sürekli gs deilde fb ve basaksehir yildizi parlardi

kaldiki hükümetin bu denli eli ligde olsa gs dene fetö paraziti konrelerinde ne himmetçi₁ hakani ihrac edebildiler bide kongrelerinde imamogluna destek verdiler,

yanlis hatirlamiyorsam toki arenanin acilisinda cb yi protesdo etmislerdi.

bunu cb ve yanindakiler görmüyormu duymuyormu? valla öle bisey olsaydi gs denen parazit hic bir sekilde burak sampiyonlugu ilk besi göremezdi.

bu benim düsünce katilirsiniz katilmazsiniz orasi size kalmis

Geçen sezon ortalığı bulandıran gs idi bu sene öyle bir durum yok direk damat çıkıp ts'yi korudugunu kolladıgını acık acık söyledi 2010-2011 sezonu şampiyon ts bile dedi amacları nedir bilmiyorum ancak erdoğan bile tepki göstermiş bugün tuttugunuz takımı bu kadar dile getirmeyin diye.Aynı şeyler değil bence.

Ts'de bizimle birlikte en çok hakkı yenen takımlardan biridir senelerdir bu sene açık açık net bir şekilde kollanıyorlar sadece onu korumakla kalmıyorlar bir de diğer takımları uzaklaştırıyorlar bari hakem hataları yapılıyor en cok bizim lehimize sonra fener lehine 3.cü olarak sivasa başladılar en çok korunanların başında gs sonra yine başak geliyor.

Hükümetin eli ligde olmasa bugün erdoğan cıkıp bu denli bakan arkadaşlarımız futbolun içine karısmamalı demezdi demek ki net bir şekilde elleri içerde.

Protesto etmeleri bir şey değiştirmiyor devlet gs'yi sever kaç milyon tl kaç kere vergi borcunu sildi ben sayısını unuttum kaç kez düzlüğe cıkardı sayısını bilmiyorum.Riva da nasıl katukulli yaptıkları yine ilk yapılan stat toki arena vs say say bitmez devlet gs'yi sever.himmetçileri₁ ihraç etmediler başta hööt dendi anında geri adam attılar onlar devletsiz hiç bir şey yapamazlar çişe bile gidemezler.

Bizim sevilmeme nedenimiz çok fazla gezi olayları ,şenol güneşi vermememiz diretmemiz,Fener macına cıkmamız,taraftarımızın bakış acısı vs.Feneri de ali koçtan ötürü sevmezler.

İşte 3 klübe yürü ya kulum diyorlar başak,gs,ts sonu nasıl bitecek göreceğiz benim fikrim de.

ts,gs,başak.

Çevrimdışı sametbagan

1.5 yillik degil miydi iste uzatti fo kacarken
Bu sene santrafor alip buragi alternatif yapamayan gene fo ve kankasi avci iste
Dedik kanat alacagina santrafor al buragi babel gibi kullan fazla da goze batmazdi

Bu burak zaten kolay maclarda atmaya baslar 15i falan bulur da averaj +10 goremiyoruz bi turlu
Butun takim gol oZurlu

Mesela birisi tavsani cikarsa burak da atmaya baslayabilir o mac
34 yasinda adama da fazla yuk biniyor
Ya tavşana da gerek yok bu sene verilmeyen penaltılarımızı verselerdi şimdi burak gol krallığında liderdi.
Kaç maç 0-0 giderken penaltımızı yedi bu hakem müsveddeleri
Herkes de sen ne oynadın ki penaltıya sığınıyorsun diyordu bize.bak dün gs ne oynadı ama ilk fırsatta düt penaltı gol düğümü çözdüler
üstüne bide hakem müsveddesi malatyanın penaltısını yedi.Ama kimse gs nin oynadığı oyuna bakmıyor herkes gs övüyor adem övüyor parator övüyor.
fenerli yorumcular şeytan dahil 1 penaltı bir el konuşuyor sana ne diyor benim kötü oyunumdan sen versene benim penaltımı golden önceki el pozisyonumu diye feryat ediyor.
maaalesef canım ülkemde işler böyle yürüyor.Bak ts ye cezalı olması gereken adam 1 gol 1 asistle maçın adamı oldu .
bizde lens gömelim burak gömelim.takımın muhasebesini tutalım ona bu kadar para verilir mi buna şu kadar verilir mi diye.
Böyle romantikliklerle daha çok ağzımıza tuvalet terliği ile vurup ekmeğimizi alırlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ya tavşana da gerek yok bu sene verilmeyen penaltılarımızı verselerdi şimdi burak gol krallığında liderdi.
Kaç maç 0-0 giderken penaltımızı yedi bu hakem müsveddeleri
Herkes de sen ne oynadın ki penaltıya sığınıyorsun diyordu bize.bak dün gs ne oynadı ama ilk fırsatta düt penaltı gol düğümü çözdüler
üstüne bide hakem müsveddesi malatyanın penaltısını yedi.Ama kimse gs nin oynadığı oyuna bakmıyor herkes gs övüyor adem övüyor parator övüyor.
fenerli yorumcular şeytan dahil 1 penaltı bir el konuşuyor sana ne diyor benim kötü oyunumdan sen versene benim penaltımı golden önceki el pozisyonumu diye feryat ediyor.
maaalesef canım ülkemde işler böyle yürüyor.Bak ts ye cezalı olması gereken adam 1 gol 1 asistle maçın adamı oldu .
bizde lens gömelim burak gömelim.takımın muhasebesini tutalım ona bu kadar para verilir mi buna şu kadar verilir mi diye.
Böyle romantikliklerle daha çok ağzımıza tuvalet terliği ile vurup ekmeğimizi alırlar.
Bir de masaya vurup kırma muhabbeti var. Merak ediyorum masaya vurunca ne olacakmış. Karşındaki rakipler de masaya vura vura şampiyon oluyordu değil mi? İşlerin içinde derin ilişkiler ağı yok, masaya en sert, en hiddetli vurana veriyorlardı şampiyonluğu değil mi? Ülkenin gerçeklerini unutup hayallere kapılan, o hayallerini doğru zanneden, bilinçsiz, romantik bir taraftarımız var. Bu tanıma genç taraftarlar uyuyor en fazla.

Derin ilişkiler ağının en tepesinde tarikat-cemaat ilişkileri var. fetö gidince (ki gitmedi uyku halinde) o ilişkiler bitecek miydi , o ilişkiler ağı o kadar basit mi sanılıyor? Bir takım sürekli kayrılıyorsa o ilişkiler ağını çözüp gerekeni yapmadıkça o takım kayrılmaya, şampiyon  olmaya devam edecektir. Berat albayrak açık açık  ts'yi destekliyor misal. Göreceğiz tarikat, derin devlet ilişkileri mi yoksa albayrak mı belirliyor neyin ne olacağını.

Çevrimdışı mylife1903

Bir de masaya vurup kırma muhabbeti var. Merak ediyorum masaya vurunca ne olacakmış. Karşındaki rakipler de masaya vura vura şampiyon oluyordu değil mi? İşlerin içinde derin ilişkiler ağı yok, masaya en sert, en hiddetli vurana veriyorlardı şampiyonluğu değil mi? Ülkenin gerçeklerini unutup hayallere kapılan, o hayallerini doğru zanneden, bilinçsiz, romantik bir taraftarımız var. Bu tanıma genç taraftarlar uyuyor en fazla.

Derin ilişkiler ağının en tepesinde tarikat-cemaat ilişkileri var. fetö gidince (ki gitmedi uyku halinde) o ilişkiler bitecek miydi , o ilişkiler ağı o kadar basit mi sanılıyor? Bir takım sürekli kayrılıyorsa o ilişkiler ağını çözüp gerekeni yapmadıkça o takım kayrılmaya, şampiyon  olmaya devam edecektir. Berat albayrak açık açık  ts'yi destekliyor misal. Göreceğiz tarikat, derin devlet ilişkileri mi yoksa albayrak mı belirliyor neyin ne olacağını.
Masa kirilir falan abi de arkan bos olmayacak
Bisiler diyorsan caydiriciligin olacak
Ya da bisiler yaptiriyorsan yaptirdigina sahip cikacaksin

Bah gs macinin 30 dakkkalik tartismali pzosiyonlarini anasayfaya koymus bein
Boylesi oldu mu daha once?
Herifler garip garip faulleri bile koymuslar
Penaltisini desen tore kirmizi goreydindiye savunmaya gecekler

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Burada bazı kişilerdeki hakem ön yargısını anlamıyorum. Deniliyor ki hakemler zaten bizi her türlü doğrayacaklar. İşte Gs deplasmanında hakem kötü yönetecek vs vs vs.. Bu kadar ön yargılı olmayın arkadaşlar..

Şampiyonluk konusunda ise önümüzde olan 2 maç gerçekten çok kritik. Trabzon ve Alanya maçlarından 6 puan çıkarırsak her türlü potaya gireriz. Ancak bunun olacağını düşünmüyorum. Sergen Yalçın geldikten sonra oyun olarak, adını anmak istemediğim önceki teknik direktörümüzün zamanından daha iyi oynuyoruz ama oyuncu kalitesinden dolayı sonuca gidemiyoruz. Başakşehir maçında çok iyiydik mesela ama rakibin forveti kaliteli olduğu için tek atağında golü attılar.

Önümüzdeki sezon hazırlıklarına başlamalıyız şimdiden..

Çevrimiçi yaço58

Burada bazı kişilerdeki hakem ön yargısını anlamıyorum. Deniliyor ki hakemler zaten bizi her türlü doğrayacaklar. İşte Gs deplasmanında hakem kötü yönetecek vs vs vs.. Bu kadar ön yargılı olmayın arkadaşlar..

Şampiyonluk konusunda ise önümüzde olan 2 maç gerçekten çok kritik. Trabzon ve Alanya maçlarından 6 puan çıkarırsak her türlü potaya gireriz. Ancak bunun olacağını düşünmüyorum. Sergen Yalçın geldikten sonra oyun olarak, adını anmak istemediğim önceki teknik direktörümüzün zamanından daha iyi oynuyoruz ama oyuncu kalitesinden dolayı sonuca gidemiyoruz. Başakşehir maçında çok iyiydik mesela ama rakibin forveti kaliteli olduğu için tek atağında golü attılar.

Önümüzdeki sezon hazırlıklarına başlamalıyız şimdiden..
Bu kadar önyargulı olmayın derken ironidir umarım geçen hafta iki yüzde yüz penaltımızı vermemiş adam bu hafta gsye penaltıdan artırarak maç kazandırıyor birde aleyhine yüzde yüzlük penaltıyı vermemek için maçı bitiriyor neyin önyargısı olsun herşey kabak gibi ortada ts maçına Cüneyt atanıyor talimatı almış Sivas biçilcek sivası öyle bir biçtiki maçın başında tüm temasa çaldı sivasın faul ts sert sert girdi faul bile çalmadı birde maçın 10.dakikası bir pozisyon oldu yan hakem faul diye bayrağı kaldırdı tsli oyuncu itiraz edince direk taca çevirdi hakemler için önyargulı olmak diye birşey yok herşey bariz ortada vidanın pozisyonuna penaltı çalmayan adam gsnin sinek ısırığına penaltı çalıyor 2 sene önce alanya maçında fedai ümit çıktı ortaya geçen sene Serkan tokat ile Bülent fedaileri çıktı bu senede şimdiden omuz attı hakemler oda en kolay fikstürde son düzlükteki fedaileri şimdiden bellidir

Çevrimiçi levitate

çok sevdikleri mhk başkanına meramlarını yüz yüze anlatabilirler. tweet'e hiç gerek yok.
@levitate
ilginç kafalar

dün başkan "abimiz" diyor, bugün başkanın sağ kolu böyle birşey yazıyor. hangisine inanalım şimdş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bu kadar yazmış da çözümü neymiş? Bu hakemler değişecek mi? TFF'de isimler değişiyor ama düzen değişmiyor. Ligi dizayn ediyorlar demek kolay. Zor olanı yapıp kimse elini taşın altına koymuyor. Çözüm konusunda bir birlik sağlayamıyor kulüpler. Çünkü herkes futbol dışındaki futbola etkisi kuvvetli isimlerden korkuyor. Korkunun ecele faydası yok. Lig değeri zaten yoktu. Artık dibe doğru gidiyoruz. Bu işin sonu kulüplerin iflasıyla son bulur. Bu dakikadan sonra keyiflerini bekleyecek bir durum kalmadı. Umarım her şey düzelir ve kirli düzeni sonlandıracak hamleler yapılır.

+1903

son cümlede istediklerin bazı kişiler elini ayağını çekmedikçe olmayacak maalesef
bipbipbupbup