Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2545763 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

ozi konusunda ben hiçde duygusal değilim burda aboulu şampiyonlukda daha onu yerden yere vuruyordum
eleştirmem gereken her dönemde eleştirdim.
bunun neresi haklı kazandığı para bizi ilgilendirir biz konuşuruz eleştiririz ama bu milli takım hocasının işi değil
bence ts ye gitme durumu varsa onun yolunu yapıyor Beşiktaşda mutlu değil mutlu olacağı yerde oynamalı
ne demek milli takım hocasının haddinemi böyle birşey söylemek. birde neden şimdi böyle bir açıklama geliyor.
neye hizmet ediyor bu açıklama. milli maçmı var takımımı topluyorda oziyi almamış. şampiyona yazın olacak nerden biliyor ozinin yaza kadar toparlamayacağını.
doğru söylemiş yanlış söylemişin bir önemi yok hangi vasıfla konuşuyorsun sanamı kalmış bunu söylemek mutluymuş mutsuzmuş kulübünde sana ne ne yapıyorsun mutlu olacağı kulüpmü arıyorsun. seni ne ilgilendirir bu.
Beşiktaşın 15 trilyonunu cebe indirmesi seni rahatsız eder haklısın bunu konuşmakta her eleştiriyide yaparsın
ama şenol güneşi bunlar hiç ilgilendirmez hazır görürse alır görmezse almaz bu kadar basit gerisi haddine değil.
herkes haddini bilecek Beşiktaş milli takım hocasının basın karşısında konuşacağı malzeme değildir. kendi zamanında mutsuz olabilir şimdi nerden biliyor mutsuz olduğunu.
oziyle alakalı her eleştiriyi yapabiliriz buna bizim hakkımız var. ama kimseyede Beşiktaşı yedirmeyiz. çizgileri ortaya koymak lazım.

aslında bu yazdıgın paragrafa göre düşünmemiştim olayı normalde şenola ne ona mı kalmış derdim/derim (ozzi dışında-ozziye kızgınlığım büyük herkes istediğini diyebilir ozzi özelinde) ancaaak konu milli takım hocasına mı kalmış die ele alındığında aslında evet adamın oyuncuyu kazanmak adına bu cümleleri kurmaya hakkı var. adam milli takım havuzundaki her oyuncu için benzeri cümleleri kurabilir. sonuçta adam milli takım havuzunda ve formsuz oldugu için kullanamadığı bir oyuncuyu yeniden kazandırmaya çalışıyor. bu beşiktaşda kazanılmış başka yerde kazanılmış şenolun derdi değilki. misal burak bizde bitmişti sonra manisa fener derken tese yaptı toparladı milli oldu ve gene beşiktaşa döndü oyuncu kazanıldı mı? evet. benzer şeyler ozzi içinde geçerli ve milli takım hocasının bunu ozzi ve diğer milli takım havuzundaki oyuncular için kurması son derece normal.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

aslında bu yazdıgın paragrafa göre düşünmemiştim olayı normalde şenola ne ona mı kalmış derdim/derim (ozzi dışında-ozziye kızgınlığım büyük herkes istediğini diyebilir ozzi özelinde) ancaaak konu milli takım hocasına mı kalmış die ele alındığında aslında evet adamın oyuncuyu kazanmak adına bu cümleleri kurmaya hakkı var. adam milli takım havuzundaki her oyuncu için benzeri cümleleri kurabilir. sonuçta adam milli takım havuzunda ve formsuz oldugu için kullanamadığı bir oyuncuyu yeniden kazandırmaya çalışıyor. bu beşiktaşda kazanılmış başka yerde kazanılmış şenolun derdi değilki. misal burak bizde bitmişti sonra manisa fener derken tese yaptı toparladı milli oldu ve gene beşiktaşa döndü oyuncu kazanıldı mı? evet. benzer şeyler ozzi içinde geçerli ve milli takım hocasının bunu ozzi ve diğer milli takım havuzundaki oyuncular için kurması son derece normal.

ağabey eski beşiktaş hocası desen bir dereceye kadar anlaşılabilir (ben anlamam da, anlayacak olan mutlaka çıkar) fakat millî takım hocasının basın önünde bizim oyuncumuz hakkında bu şekilde konuşmasına "normal" demen garip. fatih terim tekrar millî takımın başına geçse ve beşiktaş futbolcusu ile ilgili böyle konuşsa yukarıdaki gibi savunacaksın, öyle mi?

oyuncuyu kazanmak istiyorsa telefon açsın, eş dostla mesaj göndersin, mektup yazsın kazansın. basına malzeme etmenin âlemi yok.

Çevrimdışı Doğukan E.

ozi konusunda ben hiçde duygusal değilim burda aboulu şampiyonlukda daha onu yerden yere vuruyordum
eleştirmem gereken her dönemde eleştirdim.
bunun neresi haklı kazandığı para bizi ilgilendirir biz konuşuruz eleştiririz ama bu milli takım hocasının işi değil
bence ts ye gitme durumu varsa onun yolunu yapıyor Beşiktaşda mutlu değil mutlu olacağı yerde oynamalı
ne demek milli takım hocasının haddinemi böyle birşey söylemek. birde neden şimdi böyle bir açıklama geliyor.
neye hizmet ediyor bu açıklama. milli maçmı var takımımı topluyorda oziyi almamış. şampiyona yazın olacak nerden biliyor ozinin yaza kadar toparlamayacağını.
doğru söylemiş yanlış söylemişin bir önemi yok hangi vasıfla konuşuyorsun sanamı kalmış bunu söylemek mutluymuş mutsuzmuş kulübünde sana ne ne yapıyorsun mutlu olacağı kulüpmü arıyorsun. seni ne ilgilendirir bu.
Beşiktaşın 15 trilyonunu cebe indirmesi seni rahatsız eder haklısın bunu konuşmakta her eleştiriyide yaparsın
ama şenol güneşi bunlar hiç ilgilendirmez hazır görürse alır görmezse almaz bu kadar basit gerisi haddine değil.
herkes haddini bilecek Beşiktaş milli takım hocasının basın karşısında konuşacağı malzeme değildir. kendi zamanında mutsuz olabilir şimdi nerden biliyor mutsuz olduğunu.
oziyle alakalı her eleştiriyi yapabiliriz buna bizim hakkımız var. ama kimseyede Beşiktaşı yedirmeyiz. çizgileri ortaya koymak lazım.
+1903

Çevrimdışı tangaz

ağabey eski beşiktaş hocası desen bir dereceye kadar anlaşılabilir (ben anlamam da, anlayacak olan mutlaka çıkar) fakat millî takım hocasının basın önünde bizim oyuncumuz hakkında bu şekilde konuşmasına "normal" demen garip. fatih terim tekrar millî takımın başına geçse ve beşiktaş futbolcusu ile ilgili böyle konuşsa yukarıdaki gibi savunacaksın, öyle mi?

oyuncuyu kazanmak istiyorsa telefon açsın, eş dostla mesaj göndersin, mektup yazsın kazansın. basına malzeme etmenin âlemi yok.

milli takım hocasının (şenol fato denizli luçe farketmeksizin) milli takım havuzundaki  X bir oyuncu hakkında yorum yapmasında bir sakınca görmüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

orda yazılanı sanırım tam anlayamadın performans yorumu yapmıyor oyuncuyuda eleştirmiyor
oğuzhanı anlamıyorum mutlu değilsin mutlu olacağın yere git diyor
adam açık açık Beşiktaşdan ayrıl diyor isim vermesede bir Beşiktaş oyuncusunu başka takıma (ts) transfer etmeye uğraşıyor
şimdi terim milli takımda bunu egosda söylemiş kalkıyor Beşiktaş oyuncusuna sen gs ye git orda daha mutlu olursun dese buna nasıl bakarsın
şenol güneşin yaptığı bu işde oyuncu yorumu değil ts adına oyuncuyu etkilemek ikna etme çabası milli takım hocasının böyle bir hakkı nasıl olur.
bunu basın önünde böyle söyleyebildiğine göre karşı karşıya neler yaptığını düşünemiyorum.
burda Beşiktaşı aşağılama var ts adına oyuncu transferi çabası var. açıkça ts ye gitmezsen seni milli takıma almam diyor
milli takıma alamıyorum mutlu değil mutlu olacağı takıma gitmesi lazım demek
sen Beşiktaşdayken seni milli takıma almayacağım milli takıma girmek istiyorsan ts ye git demek oluyor
bunuda daha açık söyleyemez zaten. bunun neresi doğru konuşmak
oğuzhanı ben hepinizden fazla eleştirdim bende tepkiliyim ona ama bu Beşiktaş dışında birinin Beşiktaş oyuncusunun transferine
çalışma çabasını hoş göreceğim anlamına gelmez.

Çevrimiçi Necmi

milli takım hocasının (şenol fato denizli luçe farketmeksizin) milli takım havuzundaki  X bir oyuncu hakkında yorum yapmasında bir sakınca görmüyorum.
yorum yapmıyor transfer çalışması yapıyor
oğuzhanın sorunları var bunları çözmesi lazım milli takıma girmek istiyorsa derse
bu yorum olur ama Beşiktaşda mutsuz mutlu olacağı takıma gitmeli derse bu yorum değil transfer çalışmasıdır.
bu Beşiktaşa saldırı oyuncu yorumu değil.

Çevrimiçi Necmi

Doğru bulmayabilirsin ama bunu aklından kötü bir niyet geçirerek yapmıyor. Bir öğretmen gibi hareket ediyor. Başkalarının yanlışını da üzerine alıp tepkileri kendisine yönelten birisi Şenol Güneş  Asıl yanlışı yapan ve bunda ısrar eden ise Oğuzhan.
kötü niyetli değil bak burda söylediği şey oğuzhanı milli takıma alamıyorum
oğuzhanı anlamıyorum mutlu değilsin mutlu olacağın yere niye gitmiyorsun diyor burda öğretmen gibi değil
menejer gibi haraket ediyor ts ye transfer olması içinde milli takım kozunu kullanıyor
gitmezsen milli takıma almam demiş adam lafı evirip çevirmiyoruzda direk bunu söylemiş.
daha önce sözlerini burda yumuşatıyordunuz anlıyorum ama bari bunu yumuşatmaya falan uğraşmayın adam açık ve net konuşmuş işde.
daha hala nesini savunuyorsunuz. savunulacak şey var savunursunuz kabul etmesende saygı duyarım ama savunulmayacak şeyide savunursanız olmaz.
buna müritlik denir

Çevrimiçi Necmi

ha birde burda konu ozi değil bunu bugün söyler yarın Dorukhan ts ye gitsin diye baskı yapmayacağının garantisi varmı
milli takıma gönderdiğimiz oyuncunun arkasında nöbetmi tutalım şenol güneş kafasını çelmeye uğraşmasın diye.
basına ozi için bunu söyleyecek kadar ileri giden kapalı kapılar arkasında ne yapar bir düşünsene.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahmet Nur Çebi ; Oğuzhan’a inanıyorum ben. 26 yaşındaki futbolcuya, 800 bin euro alırken, 2 milyon 400 bin eurodan 5 yıllık sözleşme yaparsanız, yaş gelir 30-31’e... Uğraşmasına gerek kalmamış. Böyle mahvettiler çocuğu. İki yıllık sözleşme yapılsa farklı olurdu.

Çevrimdışı tangaz

orda yazılanı sanırım tam anlayamadın performans yorumu yapmıyor oyuncuyuda eleştirmiyor
oğuzhanı anlamıyorum mutlu değilsin mutlu olacağın yere git diyor
adam açık açık Beşiktaşdan ayrıl diyor isim vermesede bir Beşiktaş oyuncusunu başka takıma (ts) transfer etmeye uğraşıyor
şimdi terim milli takımda bunu egosda söylemiş kalkıyor Beşiktaş oyuncusuna sen gs ye git orda daha mutlu olursun dese buna nasıl bakarsın
şenol güneşin yaptığı bu işde oyuncu yorumu değil ts adına oyuncuyu etkilemek ikna etme çabası milli takım hocasının böyle bir hakkı nasıl olur.
bunu basın önünde böyle söyleyebildiğine göre karşı karşıya neler yaptığını düşünemiyorum.
burda Beşiktaşı aşağılama var ts adına oyuncu transferi çabası var. açıkça ts ye gitmezsen seni milli takıma almam diyor
milli takıma alamıyorum mutlu değil mutlu olacağı takıma gitmesi lazım demek
sen Beşiktaşdayken seni milli takıma almayacağım milli takıma girmek istiyorsan ts ye git demek oluyor
bunuda daha açık söyleyemez zaten. bunun neresi doğru konuşmak
oğuzhanı ben hepinizden fazla eleştirdim bende tepkiliyim ona ama bu Beşiktaş dışında birinin Beşiktaş oyuncusunun transferine
çalışma çabasını hoş göreceğim anlamına gelmez.

amma abarttın abi sen beşiktaştayken seni milli takıma almayacam demiş demek  :D kendinizi haklı çıkarmak için gözünün üstünde kaşın var almayacam dedi diyeceksin  neredeyse. nerede ts diyor nerede tsye git seni milli takıma alayım diyor? adam aynen şunu demeye getiriyor kaç senedir senleydim gelişmeleri birlikte yaşadık geldiğin nokta ortada iyice dibe çöktün çıkış yakalamalısın mutlu olacağın yerde bunu başarabilirsin bu ts gese febe X bi yer neresi ise neresi ancak sen önemli bi yeteneksin ve seni tekrar kazanabilmemiz ülke futbolunun kazanması lazım ve bu gördüğüm kadarı ile beşiktaşta mümkün değil parayı önde tutma kariyerini tut mutluluğunu tut ve yeniden futbola dön bende seni yeniden milli takıma kazandırayım diyor bunun nesi tuhaf? tamam duygusal bakınca bizlerin hoşuna gitmeyebilir bu söylem ama diğer taraftan doğru bir analiz. sonra olaya ben iyi tarafından bakarım bildiğin ozzi PR.ı yapmış keşke birilerine pazarlayabilse de 3-5 nasiplensek ve yıllık 2,4 mio maaşından kurtulsak tıpkı tolgaydan kurtulduğumuz gibi.

Çevrimdışı tangaz

yorum yapmıyor transfer çalışması yapıyor
oğuzhanın sorunları var bunları çözmesi lazım milli takıma girmek istiyorsa derse
bu yorum olur ama Beşiktaşda mutsuz mutlu olacağı takıma gitmeli derse bu yorum değil transfer çalışmasıdır.
bu Beşiktaşa saldırı oyuncu yorumu değil.

yapsın abi ne güzel işte keşke oziyi biyerlere (neresi olursa olsun) pazarlasa da 3-5 nasiplensek aksi halde durdugu her dakika zarar yazıyor.

Çevrimiçi Necmi

anladığım kadarıyla ısrar ettiğine göre milli takım hocasının
Beşiktaş oyuncularını başka takımlara transfer etmesinde bir sakınca görmüyorsun :D
çünkü söyledikleri yorum değil transfer için yönlendirme. birde tehdit.

Çevrimdışı tangaz

oğuzhanı anlamıyorum mutlu değilsin mutlu olacağın yere niye gitmiyorsun diyor burda öğretmen gibi değil
menejer gibi haraket ediyor ts ye transfer olması içinde milli takım kozunu kullanıyor
gitmezsen milli takıma almam demiş adam lafı evirip çevirmiyoruzda direk bunu söylemiş.
daha önce sözlerini burda yumuşatıyordunuz anlıyorum ama bari bunu yumuşatmaya falan uğraşmayın adam açık ve net konuşmuş işde.
daha hala nesini savunuyorsunuz. savunulacak şey var savunursunuz kabul etmesende saygı duyarım ama savunulmayacak şeyide savunursanız olmaz.
buna müritlik denir

trabzona giderse milli olacağının garantisi nerede? bizdeki gibi oynarsa hiç biyere gidemez ozi.

Çevrimiçi Necmi

yapsın abi ne güzel işte keşke oziyi biyerlere (neresi olursa olsun) pazarlasa da 3-5 nasiplensek aksi halde durdugu her dakika zarar yazıyor.
yarında bunu dorukhan için yapmayacağının bir garantisi varmı
buda gelir değil oyuncunun kafasına girersen kulübü baskı altına alır
kulübün zarar etmesini sağlar.
adam ts adına menejerlik yapıyor Beşiktaş oyuncusunun kafasını çelmeye çalışıyor milli takım kozunu oynuyor ve bu güzel öylemi
bu iş sarı öküzdür buna tepki koymazsan yarın milli takıma giden diğer oyuncular içinde bir bir yaşarsın bunları.
sorun ozi değil sorun uyguladığı taktik bakış açısı zihniyeti.

Çevrimdışı tangaz

anladığım kadarıyla ısrar ettiğine göre milli takım hocasının
Beşiktaş oyuncularını başka takımlara transfer etmesinde bir sakınca görmüyorsun :D
çünkü söyledikleri yorum değil transfer için yönlendirme. birde tehdit.

işimize yaramayan ve maaşı külfet gelen ozzi veya başkası herkesi heryere pazarlayabilr ben başkan olsam komisyon bile veririm. keşke lensi de boydu da pazarlayabilse :money:

Çevrimiçi Necmi

trabzona giderse milli olacağının garantisi nerede? bizdeki gibi oynarsa hiç biyere gidemez ozi.
garantiyi konuşmasında vermiş işde ne diyecekti ts ye gidersen seni milli takıma alırımmı diyecek bunu anlaman için
adam milli takıma alamıyorum diyor nedenide mursuzmuş mutlu olacağı yere gitmesi lazımmış yan bu demek oluyorki
sen ts ye gittiğinde seni milli takıma alacağım tesadüf ya hep aldı milli takıma ts transfer dedikodusu çıktı bu sefer almadı milli takıma
normal dedik performansı kötü almaz ama sonra çıkıyor neden almadığını açıklıyor bunun adı benim kitabımda tehdittir.
oziyi ts ye aldırmak için milli takım kozunu kullanmaktır. bunu söylemeseydi böyle düşünmezdim. tıpkı yıllarca tepki verdiğimiz şey vardı ya
hani terim milli takımı gs ye oyuncu transfer etmek için kullanıyor diye buda aynı şey işde ne eksik nede fazla

Çevrimdışı tangaz

yarında bunu dorukhan için yapmayacağının bir garantisi varmı
buda gelir değil oyuncunun kafasına girersen kulübü baskı altına alır
kulübün zarar etmesini sağlar.
adam ts adına menejerlik yapıyor Beşiktaş oyuncusunun kafasını çelmeye çalışıyor milli takım kozunu oynuyor ve bu güzel öylemi
bu iş sarı öküzdür buna tepki koymazsan yarın milli takıma giden diğer oyuncular içinde bir bir yaşarsın bunları.
sorun ozi değil sorun uyguladığı taktik bakış açısı zihniyeti.

bitmiş oziyi sahada yürüyecek dermanı olmayan oyuncuyu sahada yüreğini koyan oyuncularla bir tutup değerlendirmeyi gereksiz buluyorum. beşiktaşda düzenli oynayabilen hiç bir oyuncuyu teseye götürmeye ikna edemezsin iş oyuncuda biter.

Çevrimdışı sozkul

Baştan söyledim gereksiz bir konuşmaydı. Parasından sana ne, yapabileceğin yorum ancak Oğuzhan milli takım havuzunun önemli bir oyuncusu ama alabilmemiz için kulübünde oynuyor olması lazım diyebilir; o kadar.. O da sorulursa eğer,  yoksa milli takıma çağırmamak bile herkese verilen yeterli bir mesajdır. Milli takım hocası, formda yeterli oyuncuyu çağırır, alternatifi çok bol bir koçluk pozisyonu onunki.

Çevrimiçi Necmi

işimize yaramayan ve maaşı külfet gelen ozzi veya başkası herkesi heryere pazarlayabilr ben başkan olsam komisyon bile veririm. keşke lensi de boydu da pazarlayabilse :money:
burda sorun işimize yarayan yaramayan olayı değil milli takım hocasının bir Beşiktaşlı oyuncuyu
başka takıma gitmesi için açık tehdit etmesi bu ozi olur dorukhan olur güven olur yarın bir başkası olur
farkedermi önemli olan zihniyet. yarın hasiç girecek takıma milli takımı belki türk milli takımını seçer
yarın onun üstünede çalırsa bunu normalmi göreceksin. dorukhana yapsa ne olacak oziye yapınca normalse
yarın dorukhan içinde normal oluyor bu.

Çevrimiçi Necmi

bitmiş oziyi sahada yürüyecek dermanı olmayan oyuncuyu sahada yüreğini koyan oyuncularla bir tutup değerlendirmeyi gereksiz buluyorum. beşiktaşda düzenli oynayabilen hiç bir oyuncuyu teseye götürmeye ikna edemezsin iş oyuncuda biter.
sorun ozi değilki hala anlamıyorsun sorun şenol hocadaki niyetin kötülüğü
ozi performansı düşük olabilir sahada yürüyebilir ama bu bizim sorunumuz zaten Beşiktaşı
bırakıp ts ye gitmek isteyecek oyuncu her kim olursa yolu açık olsun bunda bir sorun yok
sorun milli takım hocasının Beşiktaşlı bir oyuncuyu başka takıma transfer etme çabası
bunun içinde milli takıma almayı tehdit unsuru olarak kullanması.
bu durum bundan sonra milli takıma giden her oyuncumuz için bir tehdittir alt yapılarda alt milli takımlara gidecekler içinde
öyle.

Ahmet Nur Çebi: "Transferde gidip 5 milyon€'ya futbolcu almayacaksınız, 1 milyon €'ya alacaksınız. Dünyanın tanıdığı Pepe’yi, Vida’yı getirmek mi başarıdır? Başarı, 500 bin €'ya bir oyuncu alıp, onu parlatıp daha yüksek bedellere satmaktır."

Ahmet Nur Çebi: "Fikret Orman, ‘Ahmet Bulut kulüpten alacağını alabilmiş değil ki biz ondan nemalanalım’ demişti. Peki gider ayak neden Ahmet Bulut’a çekleri yazıp veriyorsunuz? O da bunları federasyonda hacze koyuyor? Neden UEFA’dan gelen 2 milyon € Bulut’un cebine gidiyor? Transferde gidip 5 milyon€'ya futbolcu almayacaksınız, 1 milyon €'ya alacaksınız. Dünyanın tanıdığı Pepe’yi, Vida’yı getirmek mi başarıdır? Başarı, 500 bin €'ya bir oyuncu alıp, onu parlatıp daha yüksek bedellere satmaktır. Hangi kulübün kısa vadede borçlarını ödeyebileceği düşünülüyor ki? Hepimizin uzun vadede acılar çekerek, geliri giderin fazlasında tutarak, faiz yükünü azaltarak, israfı engelleyerek borçları ödeyip, bir yandan da sportif başarıyı düşünmemiz lazım. 2,5 yıl zaten kulübün gelirleri kontrat altına alınmış. Mühim olan benim borcu ne kadar azaltacağım. Yapılan kontratla oynamak zorundayım. Çünkü benim imzalamadığım sözleşmeler yüzünden benim dönemimde bile zarar yazılacak."

Çevrimdışı tangaz

burda sorun işimize yarayan yaramayan olayı değil milli takım hocasının bir Beşiktaşlı oyuncuyu
başka takıma gitmesi için açık tehdit etmesi bu ozi olur dorukhan olur güven olur yarın bir başkası olur
farkedermi önemli olan zihniyet. yarın hasiç girecek takıma milli takımı belki türk milli takımını seçer
yarın onun üstünede çalırsa bunu normalmi göreceksin. dorukhana yapsa ne olacak oziye yapınca normalse
yarın dorukhan içinde normal oluyor bu.

abi ne tehditi olayı dramatize ediyorsun az sonra teseye gitmezsen topuklarından fururim dedi demeye kadar vardıracaksın  :D adam tavsiyede bulunuyor mutsuzsun bunu biliyor ve görüyorum mutlu olacağın yere git diyor ve bunu kamuoyu önünde yapıyor bence hiç bir sakıncası yok. lütfen kurtarsın oziyi de bizi de.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

buna müritlik denir
Necmi abi; belki gözümden kaçtı bilmiyorum Trabzonspor'a gitmek diye bir şart koşulduğuna bir yerde rastlamadım. Kim böyle bir şart koşabilir bunu açıklasın lütfen. Menajerler böyle hareket etmez. Kısaca Oğuzhan oynasın, form tutsun, Euro 2020'ye hazır gelsin ondan faydalanmak istiyorum diyor. Kiralık mı gidecek ? Kiralık gitsin. Peki Oğuzhan kiralık gitmek istiyor mu? Kim hangi şartlarda kiralık almak istiyor? Biz burada yazıyor, ediyoruz sanki yöneticilerin aklına gelmeyen şeylermiş gibi bunlar.

Asıl mesele Oğuzhan'ın mantalitesinde. Kapmışssın 2.5 milyonluk sözleşmeyi. 5 sene boyunca rahatım diyorsun. Kendisinden muhtemelen en başta yeni sözleşme ve aldığı paranın olması gereken seviyeye getirilmesi talep edildi ve de bunu kabul etmedi Oğuzhan. Ahmet Nur Çebi bunun mesajını vermiş son röportajında. Şenol Güneş ile başkan Çebi'nin Oğuzhan hakkında yaptıkları açıklamalara baktığımızda ortak noktalar olduğunu görüyoruz ki bu da birbirleriyle koordineli olduklarına bir delil.

Son olarak keşke meseleler Şenol Güneş'e bağlanacak kadar basit olsa bu kulüpte. Daha bu sezon başında Lecce senin vazgeçilmez konumunda olan santraforunu bonservissiz, Udinese kulübü de direkt oynayan oyuncun Dorukhan'ı 3-5 kuruşa senden kapmaya çalışmış. Kısaca bizim süre alamayan oyuncuya 2.5 milyon avro verme lüksümüz, bunu kaldırabilecek bir mali yapımız yok. Oğuzhan'ın da işine gelmiyor bunu kabullenmek.

Çevrimdışı mylife1903

abi ne tehditi olayı dramatize ediyorsun az sonra teseye gitmezsen topuklarından fururim dedi demeye kadar vardıracaksın  :D adam tavsiyede bulunuyor mutsuzsun bunu biliyor ve görüyorum mutlu olacağın yere git diyor ve bunu kamuoyu önünde yapıyor bence hiç bir sakıncası yok. lütfen kurtarsın oziyi de bizi de.
Neden ts onu anlamadim ben
Tutturdu necmi abi ts de ts
Belki ibbye pazarlayacaklar

Merih oynamiyor kendini gelistiriyor dedi onu da tsye alacak herhalde
Keske bize gonderse merihi yarim sezon oynatak sampiyona sonrasi ya yuve alir oynatir yabda satar herkes kazanir

Soyle eli deymisken lensi falan da alsin tsye