aslında bu yazdıgın paragrafa göre düşünmemiştim olayı normalde şenola ne ona mı kalmış derdim/derim (ozzi dışında-ozziye kızgınlığım büyük herkes istediğini diyebilir ozzi özelinde) ancaaak konu milli takım hocasına mı kalmış die ele alındığında aslında evet adamın oyuncuyu kazanmak adına bu cümleleri kurmaya hakkı var. adam milli takım havuzundaki her oyuncu için benzeri cümleleri kurabilir. sonuçta adam milli takım havuzunda ve formsuz oldugu için kullanamadığı bir oyuncuyu yeniden kazandırmaya çalışıyor. bu beşiktaşda kazanılmış başka yerde kazanılmış şenolun derdi değilki. misal burak bizde bitmişti sonra manisa fener derken tese yaptı toparladı milli oldu ve gene beşiktaşa döndü oyuncu kazanıldı mı? evet. benzer şeyler ozzi içinde geçerli ve milli takım hocasının bunu ozzi ve diğer milli takım havuzundaki oyuncular için kurması son derece normal.
orda yazılanı sanırım tam anlayamadın performans yorumu yapmıyor oyuncuyuda eleştirmiyor
oğuzhanı anlamıyorum mutlu değilsin mutlu olacağın yere git diyor
adam açık açık Beşiktaşdan ayrıl diyor isim vermesede bir Beşiktaş oyuncusunu başka takıma (ts) transfer etmeye uğraşıyor
şimdi terim milli takımda bunu egosda söylemiş kalkıyor Beşiktaş oyuncusuna sen gs ye git orda daha mutlu olursun dese buna nasıl bakarsın
şenol güneşin yaptığı bu işde oyuncu yorumu değil ts adına oyuncuyu etkilemek ikna etme çabası milli takım hocasının böyle bir hakkı nasıl olur.
bunu basın önünde böyle söyleyebildiğine göre karşı karşıya neler yaptığını düşünemiyorum.
burda Beşiktaşı aşağılama var ts adına oyuncu transferi çabası var. açıkça ts ye gitmezsen seni milli takıma almam diyor
milli takıma alamıyorum mutlu değil mutlu olacağı takıma gitmesi lazım demek
sen Beşiktaşdayken seni milli takıma almayacağım milli takıma girmek istiyorsan ts ye git demek oluyor
bunuda daha açık söyleyemez zaten. bunun neresi doğru konuşmak
oğuzhanı ben hepinizden fazla eleştirdim bende tepkiliyim ona ama bu Beşiktaş dışında birinin Beşiktaş oyuncusunun transferine
çalışma çabasını hoş göreceğim anlamına gelmez.