2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264629 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Yandık. Göztepe maçına teknik direktörsüz çıkacağız bu gidişle   :money:

https://twitter.com/ctisik/status/1220740691988557824

istifa etmemiş işte para almak için yollar ayrıldı yarın sergen açıklanır  :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Avcı’yı getiren taraftar, istifa diyeni hain ilan eden taraftar, banka anlaşmasına imzalanmasını engellemeyen taraftar. Bu taraftarın hepsi aynı kesişim kümesindeyse bayağı klübü yönetiyormuş bu taraftar.

Yalnız bunun tam aksini de savunan grup vardır illaki. Böyle bir genelleme olmaz. Ekseriyete bakılır taraftarın nabzını ölçmek için.

Gördüğüm kadarıyla çoğunluk Avcı’nın gitmesini istiyor, federasyona rest çekilmesini istiyor, bu kaleciyle olmaz diyor, bu takıma forvet lazım diyor, fakat bunların hiçbiri olmayacak. Taraftarın pek de etkisi yok gibi.
Ben ne zaman tek bir tarafı suçladım? Herşeyden taraftar sorumludur diye yazdığım bir ileti bul söz bir daha yazmayacağım burada. Kısaca yönetim şöyle yönetim böyle diye herşeyden adamlar sorumlu tutulunca günah keçisi yapılınca kimse birbirini kandırmasın herkes bundan sorumlu diyorum.

Avcı'yı en baştan getirip hatayı yapmayacaksın. Avcı'yı Fikret Bey yönetimi getirdi. Peki taraftarın çoğu da gelsin diye tepinip durmadı mı? Ne yapayım şimdi bu durumda mevcut yönetimi mi günah keçisi  mi ilan edeyim? Federasyona rest çektik, ne olacak sonrası? Var mı lobin, ağırlığın? Daha geçen sene bu kulübün başkanı rakibin teknik direktörüyle fikstür yaptığını söyleyip kendi teknik direktörünü azarlıyordu. Bu Kariusla olmaz diyor taraftar. Kimi alacaktı bu yönetim? Yerli, bonservisi elinde yerli bir kaleci olacaktı. Başak'ın yedeği Volkan Babacan olacaktı gelen kaleci bir sorun çıkmasaydı. Karius'ta da Avcı'ya benzer hata yapıldı. Kaleci yetenekli olabilir ama en baştan bu kalecinin Türkiye Liginde kafasının maçlarda olmayacağının, verim alınmayacağının tespitinin yapılması gerekirdi. Takıma forvet senelerdir lazım. Yabancı kontenjanın dolmuş, hadi kontenjan açtın, sezon ortasında alsan muhtemelen riskli bir yatırım olacak.

Kısaca tek bir tarafı suçlamakla birşey çözülmeyeceği gibi tersine meseleler çıkmaz hale gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bi gelsin de bakalım. kaynaklar sürekli yanılıyor.

sıcak baktığım tek bi yerli yok geçici sözleşme dışında. hatta illa yerli olacak zorundasınız başka bişey öneremezsiniz derlerse mylifedan korka korka gene yerliler içinde en iyisi rıza derim. :D
Şimdi şunu gördüm de Sergen mantıklı gelmeye başladı. Sergen patlayacaksa bu dönemde patlasın da seneye bir daha sezonu çöpe atmayalım. Yok başarılı olursa zaten devam eder, kimse bir şey demez  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1220742663437242373

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Ben pratik hemen sonuç almaktan yana değilim. Sahada oyun görmek istiyorum iyi ve güçlü oyun her zaman sonucu alır  Avcı benim için bir şeyleri ispatlamış fakat Beşiktaş'ta olmamış biri teknik direktör yine de sabredilmeliydi. Umarım gelecek teknik direktörün geleceğe ışık tutacak bir planı vardır. Sergen zekası , ironileri ve futbola oyununa bakışıyla ilgili bence bir sorun yok özellikle sene başındaki uefa ön eleme maçlarında değişik planlar uyguladı beni tek düşündüren "istikrarı ve her an her şeyi yapabilecek karakter yapısı" bir anda canım sıkıldı ben gidiyorum diyebilir. He bu özellik yerine göre bazen iyidir yerine göre kötüdür. Kesin olan taraftarın dediği olacak taraftarla iletişim konusunda bir sıkıntı olmayacak , taraftarın sözü dinlenmiş olacak bakalım taraftar her zaman haklı mı değil mi böylece test edilmiş olacağız . Bunlar hep tecrübe o yüzden yaşanması gerekiyor. Bırakalım yaşayalım insanlar yaşamadan anlamıyor belki de taraftar gerçekten haklı yaşayıp görelim

Geçti o eşiği. Mental açıdan kırıldı bence. Merkezi kapatıp daha direk bi oyunla daha verimli sonuçlar aldıktan sonra mevcut kadro yapısıyla üç yıl üstüste oynasak alışamayacağımız beklentilerine geri döndü. Bence fazla hırslı ve bencil bi tavır sergiledi. Daha esnek olsa aslında yeni bir fırsat yaratabilirdi kendine. Takım da bence oyununa inanmadı. He zaman 4141/325 üzerinden rolleri tekrar dağıtmaya başladı zaten gerekli oyun içi disiplinden iyice koptuk. Hadi defansı-orta sahayı geçtim bu 5'li hücum hattıyla enine geniş dizilerek üretebilmek ancak hayal dünyasında olurdu. Yedek Erzurum'a bile sökmedi. Bu bilmemekten değil psikolojik açıdan takıldı kaldı bi yerde, bu şekilde devam etse de toparlayamayacaktı.

Çevrimiçi tolga1903

Ben pratik hemen sonuç almaktan yana değilim. Sahada oyun görmek istiyorum iyi ve güçlü oyun her zaman sonucu alır  Avcı benim için bir şeyleri ispatlamış fakat Beşiktaş'ta olmamış biri teknik direktör yine de sabredilmeliydi. Umarım gelecek teknik direktörün geleceğe ışık tutacak bir planı vardır. Sergen zekası , ironileri ve futbola oyununa bakışıyla ilgili bence bir sorun yok özellikle sene başındaki uefa ön eleme maçlarında değişik planlar uyguladı beni tek düşündüren "istikrarı ve her an her şeyi yapabilecek karakter yapısı" bir anda canım sıkıldı ben gidiyorum diyebilir. He bu özellik yerine göre bazen iyidir yerine göre kötüdür. Kesin olan taraftarın dediği olacak taraftarla iletişim konusunda bir sıkıntı olmayacak , taraftarın sözü dinlenmiş olacak bakalım taraftar her zaman haklı mı değil mi böylece test edilmiş olacağız . Bunlar hep tecrübe o yüzden yaşanması gerekiyor. Bırakalım yaşayalım insanlar yaşamadan anlamıyor belki de taraftar gerçekten haklı yaşayıp görelim

Benim şu eldeki mevcutla iyi ve güçlü oyun gibi beklentim yok ben değil kimsenin yok şu an istenilen yalnızca ptt takımından 6 gol yemeyecek bir takım ortaya çıkarılması. Transfer dönemi bitti sayılır gelecek olan her kimse pratikte sonuç alıp planını programını sezon sonuna sarkıtmalı bu seneyi hepten yok sayıp takımı avrupa potasına sokamayacak hocanın yeni sezonu görebileceğini sanmıyorum tam del bosque rıza tigana ertuğrul dönemine benziyor umarım sonu farklı olur.

Çevrimdışı f_madida

Yo sen karamsar degilsin
Normale donduk
Senelerdir anlatmaya calistim keramet bizde degil diye
Anlasilmistir Artik herhalde

2 kupa aldik
Yuveyiz len
Ozzi 150 milyon len
Ambargo koyacaz ule

Nereye koyuyon ambargo gs fb tavuk mu, yedirirler mi sana

Yahu iste gencler bilmiyor bu isleri, bunlar tecrubeyle sabit. Kimse bu lige ambargo koyamaz, hele hele Besiktas'a dunyada izin vermezler.

Senol Hoca maksimum yapabilecegini yapti, 2 sene sampiyonluk, 3.senede de SL'de gruptan cikti rekor kirdi. Opup basina koyacagina adama etmedik laf birakmadilar.

Ya bak devlet bifiil cikartip kasasindan 500 milyon TL'yi net gs'ye vermedi mi 2017'de? Hangi parayla bunlar takim kurdu da sampiyon oldu? O zamanin parasiyla neredeyse 170 M USD verdiler, ha gerekirse bir 180M daha verirlerdi o gun yeter ki gs ayakta dursun. Hakmis hukukmus, devletin parasini yedirmekmis bu heriflerin umrunda degil, devletin butun arazilerini, butun bankalarini gsye peskes cekmek icin gun sayan, devlet adamindan ziyade gsye hizmet icin gorevde bulunan adamlar var. Su isler birak Turkiye'yi herhangi bir 3. dunya ulkesinde donse ulkede ayaklanma cikar, burada hersey normal karsilaniyor. Herif 3 sene once 500 milyona araziyi satiyor parasini yiyor, bu sene geliyor yok biz bu araziyi vermeyelim diyor, 120 milyon tl o da projeden dusulmek kaydiyla (ve TFF hesaplamalarina sokulmamak uzere) gider yaziliyor, 170 M dolara sattigi arazinin florya kismini 20M dolara geri aliyor. Bir de ustune Kemerburgaz'da 100 donum arazinin tapusuna konuyor. Hani Kemerburgazda maden vardi, tesis yapilamiyordu, niye araziyi geri vermiyorsun madem orayi kullanamayacaksin tapusunu iade et diye kimse demiyor, diyemiyor. Bir 10 sene sonra da Kemerburgaz'i devletten bedava aldiklari Kemerburgaz'daki yeri tekrar devlete bir 150-200 milyon dolara satarlar biz de boyle izleriz. Herifler devleti soymayi kendine hak biliyor, biz hala yok FFP limit yok TFF limiti diye kendimizi kandiriyoruz.

Sen taraftar olarak bunlara tek laf etme, ayakta uyu, cikip hala ambargo koyma hayalleri kur.

Bak adamlara 140 bin metrekare arazi veriliyor Kemerburgaz'da, guya Florya'dan tasinacaklar da oraya gececekler. Bunlar Florya'dan tasinmiyor, fakat Florya'nin satisindan gelen parayi bir guzel yiyor,  donuyor tekrar floryanin tapusunu 20M dolara geri aliyor devletten, ustune bir 140 bin metrekare Kemerburgaz arazisinin tapusunu aliyor. Bir 10 sene sonra orayi da satarlar gorursunuz. Biz de hala yok oyunculara para veremiyoruz, yok Fulya'yi mi satsak diye bakariz.

Bu 2018'den
https://www.haberturk.com/bakanlik-tan-gs-nin-kemerburgaz-planina-onay-2109412

Bu da 2020'den
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/kap-haberi/galatasaray-baskan-yardimcisi-gunay-kemerburgaz-arazisi-galatasaraya-tahsis-edilmis-bir-arazidir/1470535/

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mrred

denizde komutan bir tanedir oda bölgedeki en yüksek subay olur diğerlerine efendim değilde rütbeyla hitap edersin
çavuşa falan komutanım dersen başına iyi şeyler gelmez komutanın yanında başka bir subaya komutanım dersen komutan çıkıp burda kaç tane komutan var der
bizzat yaşadım bunu :D
denizcilik iyidir çalışma hayatından farklı değil askerlik bir işin var ve o işi yaparsın sabah mesai başlar akşam mesai biter geri kalan işler bulunduğun birliğin mevcudu ile alakalı eksik varsa ek işler düşer yeterki düştüğün birlik savaş birliği olmasın o zaman birde askerlik yapmak zorunda kalıyorsun :D
Ben karargahtaydım disiplin işlerine bakan subaya yardımcı oluyordum. Disiplin suçu işleyenlere bakıyorduk bildiğin ofis kağıt işi yapıyorduk bazen yarbay albay dosyaları bile geliyordu. Bir gün karargah komutanı geldi "flashdisk" var mı diye sordu ben de "efendim flashdisk yasak" dedim sonra yan odaya girdi sağlıkçı asteğmen ben de var komutanım dedi. Çocuğu sürdüler  :D meğersem adam asteğmenlere gıcık oluyormuş bir yolunu bulup her dönem gıcık pislik yapıyormuş ben efendim dediğim için biraz fırça yedim ama flash disk yok dediğim için yırttım öteki çocuğu çok saçma bir yere sürdüler .
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Şimdi şunu gördüm de Sergen mantıklı gelmeye başladı. Sergen patlayacaksa bu dönemde patlasın da seneye bir daha sezonu çöpe atmayalım. Yok başarılı olursa zaten devam eder, kimse bir şey demez  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1220742663437242373

Toplayınca işte benim senaryo iyice gerçekleşmeye başlıyor :d back to the 2005
rıza'da toplamıştı 2. yarının lideriydik. sonraki sezona birlikte başlıyorsun böyle bi durumda sonra devre arasını görememişti. benim korkum bu karavana sezonu açılınca temiz bi 5 yılı oluyor. takım yeniden yapılanacak önümüzdeki sene. az bütçeyle çok bütçeyle bir biçimde yeniden kurulacak. bunu dikkate alarak seçim yapmazsak sıkıntıları daha da büyütebiliriz.

bi de sergen'den hoca olmaz kafasında değilim esasen ben. olabilir zaman zaman pırıltılar da verdi. ama bence daha fazla deneyim kazanmalı. henüz doğru zaman değil diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 19:33:16 worns ]

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı levitate

Hatalı transferlerin günah keçisi bulunmuş. Ana aktör hala koltuğunda mı acaba  :alala:
artık değil xdd
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Toplayınca işte benim senaryo iyice gerçekleşmeye başlıyor :d back to the 2005
rıza'da toplamıştı 2. yarının lideriydik. sonraki sezona birlikte başlıyorsun böyle bi durumda sonra devre arasını görememişti. benim korkum bu karavana sezonu açılınca temiz bi 5 yılı oluyor. takım yeniden yapılanacak önümüzdeki sene. az bütçeyle çok bütçeyle bir biçimde yeniden kurulacak. bunu dikkate alarak seçim yapmazsak sıkıntıları daha da büyütebiliriz.
Ben onun için Sergen'e karşıyım. Yapılacak transferlerde söz hakkı olursa sıkıntı yaşar mıyız diye düşünüyorum. Uzun vadeli düşünmezsek sıkıntı çekme potansiyelimiz yüksek. Bu seneyi kayıp olarak görüyorsak yabancı antrenör getirip alışması için çok iyi bir fırsat olabilir. Hem elindeki oyuncuları tanır hem de eksikleri iyi tespit eder.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Sergenin oyun anlamında bir şeyler oturtması bu beş benzemez takımla zor. Bari rüzgarı bu kadar arkasına almışken "oyuncu" kazanmaya yönelsek Avcı bunu inat edip yapmadı Caner Burak Ljajice takılı kaldı. O yüzden gelecek sene için 3 genç oyuncu kazansak mükemmel olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergenin oyun anlamında bir şeyler oturtması zor bu beş benzemez takımla zor. Bari rüzgarı bu kadar arkasına almışken "oyuncu" kazanmaya yönelsek gelecek sene için 3 genç oyuncu kazansak mükemmel olur.
Kaleden kazanmaya başlasak çok güzel olur. Ne Karius ne de Utku kaleciye benzemiyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi bu tepkini
Abdusta abi ile yunus emre quaresmaci olduklari icin linc yerken vereydin
Simdi ciddiye alirdim seni
Yahut besiktas yenilirken senola laf sokup mac basliklarina gulucuklu oletiler yazilirken vereydin
Sen de milli mac gunleri laf sokuyordun oynatamiyor falan diye

Boyle gecis donemleronde hesaplasma olur
Ben mesela aciyorum eski basliklari okuyorum kopyala yapistir yapiyorum
Devrim sonrasi biraz karisir ortalik

Bundan birlik dogar dersler cikartilir
Avciya da senola soylenilenlerin yarisi soylenmedi daha

Siz biz diye ayrilik yapanlar da bizzat avcifanboylaridir
Foruma bakmak tivitira falan bak orda da ayni avcifanboyteam dir camiayi siz biz diye bolen
Bunlarin hepsinin de lens ile ozzi tolgay fani olmasi da tesaduf degildir
Bunlarin cogu da fo ya alkis tutan yalamadir yahur eski yonetimin parali tiroludur

Boyle boyle olur
Herkes besiktasli sonucta orta noktada anlasilir

Zamaninda cikip ukala ukala avci yikama yaglamasi yaparsan gunu geldiginde cevabi yer oturursun garip
Bisi yok mahalle baskisi yok.

Baski burda abdusta ile yunus emreye yapildi bir tane daha vardi quaresmasporlu cocuk balkankartali galiba o da yazamadi.

Ya en basta girip kesecektin mevzuyu senola linc yapilirken ya da simdi de yumusak gecis yapacaksin, orta noktada kalmak icin.

Avci guzelleyenler biraz linc yiyecek bu isin guzelligi o zaten.

Bah bana hala aras yuzunden laf sokuyorsunuz bisi diyom mi?

Senola ermeni diye oynatmiyon irkcisin falan da dedim zamaninda herif hakliymis ne diyem haka aras oynasaydi kupayi alacaktik mi diyem
+41.903

Kaleden kazanmaya başlasak çok güzel olur. Ne Karius ne de Utku kaleciye benzemiyorlar  :tabe:

ersin.

Çevrimdışı ferdi1903

Yönetimin Sergen Yalçın ile görüştüğü konuşuluyor. Yalnız tek başına değil yanında başka bir eski futbolcumuzla. Sizce gelirse başarılı olur mu?

https://twitter.com/demarkesports/status/1220739168680235009

valla ben güvenemiyorum, adamin takim calistirma ortalamasi 3 aymis, bide bizim gibi kaotik durumdaki takimda kac gün dayanir?

Hadi yeni teknik direktör daha açıklanmadı :D

valla ben güvenemiyorum, adamin takim calistirma ortalamasi 3 aymis, bide bizim gibi kaotik durumdaki takimda kac gün dayanir?

sergenin kredisi çok merak etmeyin seneye de bizimle :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi yeni teknik direktör daha açıklanmadı :D
Bir de transfer yapmayacağız diyordun @cursedofdragon  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bir de transfer yapmayacağız diyordun @cursedofdragon  :ebebe:

en büyük transferi yaptık valla :D

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Son dakika! Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı
Beşiktaş'ta son dakika Sergen Yalçın gelişmesi. Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Ahmet Nur Çebi yönetimi Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı. Çebi ile Yalçın telefonda görüştü. İkili kısa sürede biraraya gelecek.

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi.. Siyah-Beyazlı kulüpte baş döndüren bir trafik yaşanıyor. Abdullah Avcı ile yollarını resmen ayıran Siyah-Beyazlı kulüp jet hızıyla yeni hocasını buldu: Sergen Yalçın.

Ahmet Nur Çebi ve ekibinin telefonda görüştüğü Sergen Yalçın ile prensipte anlaşma sağlandı.

Çebi ile Sergen Yalçın'ın ilk fırsatta yüz yüze görüşme yaparak detayları konuşacağı ifade edildi.

Beşiktaş yönetiminin transferdeki engellere rağmen Sergen Yalçın'ı takımın başına getirecek formülü de bulduğu ortaya çıktı.

Yalçın'a sezon sonuna kadar ücret ödenmeyeceği ifade ediliyor. Tarafların yola devam etme kararı alması halinde sözleşmenin revize edilmesi ve net ücretin belirlenmesi planlanıyor.

Yakup Çınar / fanatik.com.tr özel

Detaylar geliyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fazla konu dışı yapmamak için hepinizi tek tek alıntılayamıyorum kusura bakmayın toptan cevaplıyorum.
İyi dileklerde bulunan abilerim kardeşlerim sağolun da daha süre var gitmem için  :lol:
O esnada sınıf rütbe nedir askerde neler yapılmalı falan gerek internetten gerek özel mesajla sizi rahatsız ederim bir şey olursa  :lol:

Konumuza dönecek olursak

Oleyyy be sonunda kurtulduk
Sergen olayını en baştan beri söylüyorum zaten para yok sergende 3 ay sonra tüyüyor tam onun ortamı gelsin 3 ay deniyelim yanında iboyla birlikte. taraftar haaaa der okeyler o zaman bazı şeyleri. ya da yanılır seneye hep beraber güzel bir planlama yaparız.

Çevrimdışı Alper1903

rahatladim. gelen tatmin etmeyecek ama rahatladim.