2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264295 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

birini yiyeceklerdi topun ağzında olan haftalardır naibi di. ben bugüne kadar beklemezler diye düşünüyordum
fırsattan faydalanıp halletmişler işde durup dururken yapsalar tepki olurdu. yazık.
o varken erdal torunoğulları pek rahat edemezdi zaten gidecekti öyle yada böyle
bazı kişiler bir süredir onu hedef yapmaya başlamışdı.
Abdullah Avcı da gitti  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Herkes şok, haberglobal'ı kapatsınlar..

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı cursedofdragon

Avcı gitti şükürler olsun Allahım  :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saçma sapan muhabirlere inanmaktan vazgeçin artık!.. Abdullah Avcı gitti. Muhabirlerden hemen takipten çıkın  :tabe: Ben size elimden geldiğince buradan paylaşırım gerekirse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

bu konuda çok fazla konuşmuyorum fikrimi söyleyeyim
kovulmasını isteyen gitsin diyen arkadaşlar kendilerine göre haklıdır anlamadığım şey beğenen insanlara neden saldırılıyor
Avcıyı en başta asla kabul etmeyeceğimi söyleyen biri olarak çok rahatlıkla konuşabilirim
insanların istememe hakkı olduğu kadar isteme hakkıda var nasıl oluyorda kendinizi başkalarından daha doğru karar verdiğinizi düşünme egosu içinde
olabiliyorsunuz. Avcı Beşiktaşın hocası değilmi birileri sevmeyebilir ilk gelmesi düşünüldüğünde ben istemezken herkes bana muhalifti istemeyen yoktu
neden günü gününe yaşıyorsunuzki hala Avcıdan ümit besleyen arkadaşlar olabilir buhakları neden sürekli saldırıyorsunuz sizden farklı düşünenlere
insanların sizden farklı düşünme hakları yokmu sezon başında avcıyı istemiyorum diye size saldırdımmı neden istiyorsunuz diye
en son hatırladığım yaşayın görün oldu.
hatırlarsanız yönetim hakkındada konuştum bu yönetimden sportif olarak iyi şeyler beklemeyin finansal olarak zaman içinde iyi şeyler yapar kulübün finansal durumunu toparlarlar ama sportif olarak hayal kurmayın demişdim. Bu bariz görünen bir durumdu tıpkı avcının başarılı olamayacağının net belli olduğu gibi
ama ikisinide o dönem görmeyen bugün iş işden geçtikten sonra isteyene saldırıyor çoğunuz zamanında istedi avcıyı bence iki yüzlülük oluyor şimdiki durum
hala ümidini yitirmemiş olanlar yokmu mesela bu takımı adım adım eriten Şenol güneşi hala isteyenler var hala nasıl bir kötülük yaptığının farkında değiller
birde avcıyı beğenmeyen güneşçi güneşi beğenmeyen avcı yanlısı oluyor arkadaşlar ikisinide beğenme yada beğenmeme gibi bir seçenekde var.
neden sınırlıyorsunuz kendinizi rahat olun bu sene kaybedildi zaten avcı gönderilsede gönderilmesede değişen birşey olmayacak  tek değişen yerine gelecek olanında yıpratılması olacak o nedenle benim için gitmesi yada gitmemesi gibi bir seçenek yok en istemeyen kişi olarak ben katlanabilirim zaten iş işden geçmiş yıl sonuna kadar bir şans verilir
hiçde gitsin diye yanıp tutuşmuyorum.
birde bırakın artık isteyenler ortaya çıksın lafını sizin yüzünüzden avcıyı savunur duruma geleceğim bu arada uyarılara kulak vermiyorsunuz ama forumdaki diğer üyelere bu tip tacizler artık çok ağır karşılığını buluyor kimsenin avcıyı istiyor olması sizleri ilgilendirmez siz fikrinizi söyleyin bırakın insanlarda kendi fikirlerini söylesin
mahalle baskısı yapmayın bu forumda kabul gören bir durum değil bu kimseyi hedef göstermeyin kendiniz hedefe girersiniz. kimseyi üzmek istemiyoruz
ama sizde başkalarını üzmeyin. herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.
Abi bu tepkini
Abdusta abi ile yunus emre quaresmaci olduklari icin linc yerken vereydin
Simdi ciddiye alirdim seni
Yahut besiktas yenilirken senola laf sokup mac basliklarina gulucuklu oletiler yazilirken vereydin
Sen de milli mac gunleri laf sokuyordun oynatamiyor falan diye

Boyle gecis donemleronde hesaplasma olur
Ben mesela aciyorum eski basliklari okuyorum kopyala yapistir yapiyorum
Devrim sonrasi biraz karisir ortalik

Bundan birlik dogar dersler cikartilir
Avciya da senola soylenilenlerin yarisi soylenmedi daha

Siz biz diye ayrilik yapanlar da bizzat avcifanboylaridir
Foruma bakmak tivitira falan bak orda da ayni avcifanboyteam dir camiayi siz biz diye bolen
Bunlarin hepsinin de lens ile ozzi tolgay fani olmasi da tesaduf degildir
Bunlarin cogu da fo ya alkis tutan yalamadir yahur eski yonetimin parali tiroludur

Boyle boyle olur
Herkes besiktasli sonucta orta noktada anlasilir

Zamaninda cikip ukala ukala avci yikama yaglamasi yaparsan gunu geldiginde cevabi yer oturursun garip
Bisi yok mahalle baskisi yok.

Baski burda abdusta ile yunus emreye yapildi bir tane daha vardi quaresmasporlu cocuk balkankartali galiba o da yazamadi.

Ya en basta girip kesecektin mevzuyu senola linc yapilirken ya da simdi de yumusak gecis yapacaksin, orta noktada kalmak icin.

Avci guzelleyenler biraz linc yiyecek bu isin guzelligi o zaten.

Bah bana hala aras yuzunden laf sokuyorsunuz bisi diyom mi?

Senola ermeni diye oynatmiyon irkcisin falan da dedim zamaninda herif hakliymis ne diyem haka aras oynasaydi kupayi alacaktik mi diyem

Çevrimdışı mrred

Hayırlısı olsun Beşiktaşımız için gelecek yeni teknik direktör saha içi sonuçlarına aldırmadan yine de sabretmemiz gerekecek. Umarım oyunda değişikli olur hep beraber izleyip göreceğiz. Sergen Yalçın gelirse umarım bizi yanıltır. En büyük Beşiktaş!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nartallo

O kıyımlar yeni bir durum değil. fener'in başkanı federasyonun başına eski fenerli yönetici geldi de anca sesini gür çıkarmaya başladı. Diğer gs senelerce yaptığı çalışmalar sonucu ağacın kökü gibi her yere salmış. Ortada suçlu değil suçlular var. Onlardan biri de biz taraftarız. Daha 2 ay öncesine kadar Avcı istifa diyenler ' Beşiktaş düşmanı' ilan ediliyordu. Bana inanmıyorsan @Yunus Emre Dökmeci 'ye sor. Beşiktaş düşmanı ilan eden de bu taraftardı. Daha da ileri gidiyorum Avcı'nın gelmesinde önayak olanlardan biri de bu taraftardı mevcut yönetim değil. Bankalar birliğiyle yapılandırma yapılırken de taraftar 'Hop sen herkesten habersiz hangi şartlarda neyin anlaşmasını imzalıyorsun?' demedi.

Bu demek değildir ki mevcut yönetimin yaptığı yanlışlar da yok. İletişim konusunda acemice işler yapıyorlar. Taraftar biraz daha bilinçli olsa yönetim de iletişim konusunda yaptıklarından ders çıkarsa o konuda aşama kaydedebiliriz.

Ek olarak bugün o muhabirlerin yazdıklarına söylediklerine de inanmıyorum. Bunların geçmişteki icraatları ortada.

Avcı’yı getiren taraftar, istifa diyeni hain ilan eden taraftar, banka anlaşmasına imzalanmasını engellemeyen taraftar. Bu taraftarın hepsi aynı kesişim kümesindeyse bayağı klübü yönetiyormuş bu taraftar.

Yalnız bunun tam aksini de savunan grup vardır illaki. Böyle bir genelleme olmaz. Ekseriyete bakılır taraftarın nabzını ölçmek için.

Gördüğüm kadarıyla çoğunluk Avcı’nın gitmesini istiyor, federasyona rest çekilmesini istiyor, bu kaleciyle olmaz diyor, bu takıma forvet lazım diyor, fakat bunların hiçbiri olmayacak. Taraftarın pek de etkisi yok gibi.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ne kadar sevmeseniz de Murat Ozen verdi dun aksam dogru bilgiyi sadece.Bu arada oynamayan topçu var ise hocayı begenmeyip protestosunu sahada gosteriyor ise bu ihanettir.

Çevrimiçi Necmi

Bahriyeli oldun yani
Denizciler iyidir birbirlerine komutanım demezler arada çok fazla rütbe yoksa
"efenim" derler. Ben asteğmen denizci olarak yapmıştım yüzbaşıya efenim diyordum bir kere albaya efenim deme gafletinde bulundum askerlik uzuyordu :D
denizde komutan bir tanedir oda bölgedeki en yüksek subay olur diğerlerine efendim değilde rütbeyla hitap edersin
çavuşa falan komutanım dersen başına iyi şeyler gelmez komutanın yanında başka bir subaya komutanım dersen komutan çıkıp burda kaç tane komutan var der
bizzat yaşadım bunu :D
denizcilik iyidir çalışma hayatından farklı değil askerlik bir işin var ve o işi yaparsın sabah mesai başlar akşam mesai biter geri kalan işler bulunduğun birliğin mevcudu ile alakalı eksik varsa ek işler düşer yeterki düştüğün birlik savaş birliği olmasın o zaman birde askerlik yapmak zorunda kalıyorsun :D

Çevrimdışı Karabay

Denizci olduğun için deniz kenarı olacağı kesin  :tabe:
Niye ankara deniz kuvvetleri de var.

Çevrimiçi Sinan66

ben anlamadim nooldu simdi ?   :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar sevmeseniz de Murat Ozen verdi dun aksam dogru bilgiyi sadece.Bu arada oynamayan topçu var ise hocayı begenmeyip protestosunu sahada gosteriyor ise bu ihanettir.
Burada futbolcuları suçlu olsa bile suçlayamazsın. Futbolculara sözünü geçiremeyen, kendini kabul ettiremeyen teknik direktör ne olursa olsun gider. Kural bu sevsek de sevmesek de. Ayrıca Avcı kendi kendini bitirdi. Hiç kimseyi suçlamaya hakkı yok. İkinci lig takımının yedek kadrosuna as oyuncularınla çıkıyorsan ve kaybediyorsan kimseye kızamazsın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Hayırlısı olsun Beşiktaşımız için gelecek yeni teknik direktör saha içi sonuçlarına aldırmadan yine de sabretmemiz gerekecek. Umarım oyunda değişikli olur hep beraber izleyip göreceğiz. Sergen Yalçın gelirse umarım bizi yanıltır. En büyük Beşiktaş!

Saha içi sonuçlarına aldırmadan mı? Abi adam saha içi sonuçları yüzünden gitti öyle bir sabır yok kimsede gelecek hoca iyi analiz etsin bu kadroyu en kısa zamanda en pratik nasıl sonuç alırım ona baksın yoksa aynı son kim gelecekse onu da bekliyor umarım şu kadrodan maksimum verecek biri takip olur ve gelir

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben anlamadim nooldu simdi ?   :)
Abdullah Avcı'yı gönderdik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Abi bu tepkini
Abdusta abi ile yunus emre quaresmaci olduklari icin linc yerken vereydin
Simdi ciddiye alirdim seni
Yahut besiktas yenilirken senola laf sokup mac basliklarina gulucuklu oletiler yazilirken vereydin
Sen de milli mac gunleri laf sokuyordun oynatamiyor falan diye

Boyle gecis donemleronde hesaplasma olur
Ben mesela aciyorum eski basliklari okuyorum kopyala yapistir yapiyorum
Devrim sonrasi biraz karisir ortalik

Bundan birlik dogar dersler cikartilir
Avciya da senola soylenilenlerin yarisi soylenmedi daha

Siz biz diye ayrilik yapanlar da bizzat avcifanboylaridir
Foruma bakmak tivitira falan bak orda da ayni avcifanboyteam dir camiayi siz biz diye bolen
Bunlarin hepsinin de lens ile ozzi tolgay fani olmasi da tesaduf degildir
Bunlarin cogu da fo ya alkis tutan yalamadir yahur eski yonetimin parali tiroludur

Boyle boyle olur
Herkes besiktasli sonucta orta noktada anlasilir

Zamaninda cikip ukala ukala avci yikama yaglamasi yaparsan gunu geldiginde cevabi yer oturursun garip
Bisi yok mahalle baskisi yok.

Baski burda abdusta ile yunus emreye yapildi bir tane daha vardi quaresmasporlu cocuk balkankartali galiba o da yazamadi.

Ya en basta girip kesecektin mevzuyu senola linc yapilirken ya da simdi de yumusak gecis yapacaksin, orta noktada kalmak icin.

Avci guzelleyenler biraz linc yiyecek bu isin guzelligi o zaten.

Bah bana hala aras yuzunden laf sokuyorsunuz bisi diyom mi?

Senola ermeni diye oynatmiyon irkcisin falan da dedim zamaninda herif hakliymis ne diyem haka aras oynasaydi kupayi alacaktik mi diyem
insanların beğenme ve beğenmeme hakkı var bende beğenmeme hakkımı kullanıyordum kimseyide linç falan etmedim
sadece yunus emreye fazla quaresma dediği için ceza vermişliğim vardır :D ama oda onunla benim aramda forumla alakalı değil :evillol:
ben kimseye baskı yapmadım ve bilmediğiniz şey evet o zamanlarda baskıyı yapanlar cezalandırıldı. bunu lanse etmiyoruz diye uygulamıyoruz anlamı çıkmaz
bir sürü insan bu nedenle ceza aldı. bu kadar yoğun olmasa şimdi de birçok şeye göz yumardık yada hafif geçirirdik ama son dönem
linçe dönüşdü bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye ankara deniz kuvvetleri de var.
Oralara gitmek istemezsin. Çok fazla rütbeli var orada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugünün tarihini not ediniz :D

24.01.2020

karanlığın son buldugu gün :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Denizci olduğun için deniz kenarı olacağı kesin  :tabe:
denize elimi sokmadan 18 ay denizci olarak yaptım sen karada olup beyaz üniforma giymek nedir bilmezsin :bandit:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Burada futbolcuları suçlu olsa bile suçlayamazsın. Futbolculara sözünü geçiremeyen, kendini kabul ettiremeyen teknik direktör ne olursa olsun gider. Kural bu sevsek de sevmesek de. Ayrıca Avcı kendi kendini bitirdi. Hiç kimseyi suçlamaya hakkı yok. İkinci lig takımının yedek kadrosuna as oyuncularınla çıkıyorsan ve kaybediyorsan kimseye kızamazsın.
Orda katılıyorum.Ben de gitmesi taraftariydim her ne kadar başlarda inansam da.Ama bu oyuncuların yeni gelen hocaya yapma olasılığı beni düşündürüyor.Pogba-mourinho olayi vs geliyor aklima.

Çevrimiçi Sinan66

Abdullah Avcı'yı gönderdik  :tabe:

kendi istifa etmemiş mi ? yine para verecez desenize

bakalim yine ve yeniden gelen gideni aratacak mı  :)

hayırlısı olsun