2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263042 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

denize elimi sokmadan 18 ay denizci olarak yaptım sen karada olup beyaz üniforma giymek nedir bilmezsin :bandit:
ha birde kandilin dağlarında kar içinde teskere alan amfibiler var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

denize elimi sokmadan 18 ay denizci olarak yaptım sen karada olup beyaz üniforma giymek nedir bilmezsin :bandit:
Ben Kıbrıs'ta askerlik yaparken senden fazla denize girmişim demek. Gerçi biz abartmıştık, her gün giriyorduk :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Hayırlısı olur inşallah sergen Yalçın da İstanbuldaymış Beşiktaş iyi olsun gerisi boş

Çevrimdışı Karabay

Oralara gitmek istemezsin. Çok fazla rütbeli var orada  :tabe:
@Necmi abi ne diyor @MUSTAFA_

Çevrimiçi Necmi

Burada futbolcuları suçlu olsa bile suçlayamazsın. Futbolculara sözünü geçiremeyen, kendini kabul ettiremeyen teknik direktör ne olursa olsun gider. Kural bu sevsek de sevmesek de. Ayrıca Avcı kendi kendini bitirdi. Hiç kimseyi suçlamaya hakkı yok. İkinci lig takımının yedek kadrosuna as oyuncularınla çıkıyorsan ve kaybediyorsan kimseye kızamazsın.
taraftara kendini kabul ettiremedikten sonra gerisi önemli değil taraftar kabul etsin bak futbolcu kıpırdayabiliyormu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin Sergen Yalçın ile görüştüğü konuşuluyor. Yalnız tek başına değil yanında başka bir eski futbolcumuzla. Sizce gelirse başarılı olur mu?

https://twitter.com/demarkesports/status/1220739168680235009

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Oha lan iyice garip işler oluyor. Madem kovacaksınız o kadar neyin muhabbetini yaptınız allah allah :D

Ben daha bir ayı var diye düşünmeye başlamıştım bugünkü toplantı goygoylarından sonra.

Bakalım yeni yönetimin ilk hoca atışı nereye ve ne zaman olacak?

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

yalnzi  yonetime de  helal olsun  :claps: hepimizi  ters koseye yatirdi  :evillol: , iste bekledigimiz aksiyon alma durumu  :tabe:
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetimin Sergen Yalçın ile görüştüğü konuşuluyor. Yalnız tek başına değil yanında başka bir eski futbolcumuzla. Sizce gelirse başarılı olur mu?

olur.

Çevrimdışı worns

Umarım olur gelirse de.

Ben istemiyorum hatta Lucescu sonrası Del Bosque-Rıza diye başlayan bi süreç vardır işlerin aynı ona döneceğini düşünüyorum. Bu alametleri geçmişten okuyalım başka yöne sapalım diyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yalnzi  yonetime de  helal olsun  :claps: hepimizi  ters koseye yatirdi  :evillol: , iste bekledigimiz aksiyon alma durumu  :tabe:
Ben ters köşe olmadım. Hediyemi bekliyordum. 2 gün gecikti ama geldi :cook:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Oha lan iyice garip işler oluyor. Madem kovacaksınız o kadar neyin muhabbetini yaptınız allah allah :D

Ben daha bir ayı var diye düşünmeye başlamıştım bugünkü toplantı goygoylarından sonra.

Bakalım yeni yönetimin ilk hoca atışı nereye ve ne zaman olacak?
neyin muhabbeti  olacak  oturup pazarlik yapiordu  the Hunter,  muhtemelen ben gitmem ancak  siz gonderirseniz  giderim  paramin da tamamini alirim'dan basladi  pazarlik 1,5-1,7 milyon euro arasinda da anlasilmis  gonderilmistir  en nihayetinde...  :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ne diyor @MUSTAFA_
karacı sanıyor denizcileri şimdi yaşadıklarımı anlatırdımda denizcilerimizin itibarını bozmayayım :D
şu anda gururumuz onlar.
Denizcinin rütbelisi eğitimlidir. insan sevgisi yüksektir. askeri korur kollar. oğlu gibi davranır askere

Ben ters köşe olmadım. Hediyemi bekliyordum. 2 gün gecikti ama geldi :cook:
nejipjana d.gunu hediyesi olmus bu  sen ustune alinma   :D
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer falan yapmayın. Seneye hazırlıklar yapın. Çok iyi bir planlama yapın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım olur gelirse de.

Ben istemiyorum hatta Lucescu sonrası Del Bosque-Rıza diye başlayan bi süreç vardır işlerin aynı ona döneceğini düşünüyorum. Bu alametleri geçmişten okuyalım başka yöne sapalım diyorum.
Şu an sadece imzaya kalmış gibi anlıyorum okuduğum farklı kaynaklardan  :tabe: Ben de gönüllü değilim bu konuda. Ancak yönetimin 5-6 saatlik toplantılarını düşününce başka bir hamle yapmaya kalksalar 1 ay teknik direktörsüz kalır takım diye korkuyorum  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

yönetimmi gönderdi sence :alala:
ben taraftarı iyi tanıyorum daha sezon başında sezon sonunu göremeyecek dedim.

yönetimmi gönderdi sence :alala:
ben taraftarı iyi tanıyorum daha sezon başında sezon sonunu göremeyecek dedim.
yonetimin bu karari almasini  cok da beklemedim isin acigi  :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı Karabay

Valla bütün eski efsanelerimizi getirsinler ben kabulüm. Saha içine heyecanlanmasak da yedek kulübesi heyecanlandırır.

Çevrimdışı mrred

Saha içi sonuçlarına aldırmadan mı? Abi adam saha içi sonuçları yüzünden gitti öyle bir sabır yok kimsede gelecek hoca iyi analiz etsin bu kadroyu en kısa zamanda en pratik nasıl sonuç alırım ona baksın yoksa aynı son kim gelecekse onu da bekliyor umarım şu kadrodan maksimum verecek biri takip olur ve gelir
Ben pratik hemen sonuç almaktan yana değilim. Sahada oyun görmek istiyorum iyi ve güçlü oyun her zaman sonucu alır  Avcı benim için bir şeyleri ispatlamış fakat Beşiktaş'ta olmamış biri teknik direktör yine de sabredilmeliydi. Umarım gelecek teknik direktörün geleceğe ışık tutacak bir planı vardır. Sergen zekası , ironileri ve futbola oyununa bakışıyla ilgili bence bir sorun yok özellikle sene başındaki uefa ön eleme maçlarında değişik planlar uyguladı beni tek düşündüren "istikrarı ve her an her şeyi yapabilecek karakter yapısı" bir anda canım sıkıldı ben gidiyorum diyebilir. He bu özellik yerine göre bazen iyidir yerine göre kötüdür. Kesin olan taraftarın dediği olacak taraftarla iletişim konusunda bir sıkıntı olmayacak , taraftarın sözü dinlenmiş olacak bakalım taraftar her zaman haklı mı değil mi böylece test edilmiş olacağız . Bunlar hep tecrübe o yüzden yaşanması gerekiyor. Bırakalım yaşayalım insanlar yaşamadan anlamıyor belki de taraftar gerçekten haklı yaşayıp görelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yandık. Göztepe maçına teknik direktörsüz çıkacağız bu gidişle   :money:

https://twitter.com/ctisik/status/1220740691988557824

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Şu an sadece imzaya kalmış gibi anlıyorum okuduğum farklı kaynaklardan  :tabe: Ben de gönüllü değilim bu konuda. Ancak yönetimin 5-6 saatlik toplantılarını düşününce başka bir hamle yapmaya kalksalar 1 ay teknik direktörsüz kalır takım diye korkuyorum  :ebebe:

bi gelsin de bakalım. kaynaklar sürekli yanılıyor.

sıcak baktığım tek bi yerli yok geçici sözleşme dışında. hatta illa yerli olacak zorundasınız başka bişey öneremezsiniz derlerse mylifedan korka korka gene yerliler içinde en iyisi rıza derim. :D