2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262629 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İyi yakına geliyorsun  :) Sınıfın ne?

Er
Bakalım artık hayırlısı daha önce hiç oralara gelmedim  :lol:

Çevrimdışı worns

Bi de son zamanlarda taraftar beğenmeme muhabbeti başladı. Yok bu taraftara müstehak yok taraftar yetersiz bilmem ne.

Ne yapmış yahu taraftar? Yıllardır takımı her koşulda destekledi. Sabırsız, kolay protesto eden bi yapısı uzun zamandır olmadı. FO protesto edildi keza takımı uçuruma sürüklediği görülüyordu. Şenol hocanın zaten taraftarla bi problemi olmadı. Bu sene de çok absürt noktalara gelene kadar iş ciddi bi homurdanma olmadı.

Zaten taraftardan ne bekleniyor? Takımı için en iyisini ister. Varolan yapının en iyisini çıkartması için destek sunar. Bizde çok bile işin içinde yine taraftar.

Takımın yakın tarihi büyük idari başarısızlıklarla dolu. Taraftarın herhangi bir rolü yok mevcut durumda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Er
Sınıf topçu, piyade, tankçı falan oluyor  :tabe: Buralar iyidir. Yazın buralar yanıyor sadece geri kalan dönemde iyidir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Aksam bi jack parlatacam giderse
Av zamani falan diyorlardi para zamani oldu

Goldigger cikti adam riza babaaaa

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Taraftar olmasa çok güzel yönetecekler klübü. Taraftar hakem hatalarında, VAR kıyımlarında konuşmayın, sessiz kalın diyor, taraftar maddi destek kampanyası yapmayın, ne gerek var diyor, federasyonun tehdit mesajlarına eyvallah çekin diyor. Aleni olarak konsantre maça çıkmayan Karius, Caner, Burak, Oğuzhan gibi isimlere müdahale etmeyin diyor.
O kıyımlar yeni bir durum değil. fener'in başkanı federasyonun başına eski fenerli yönetici geldi de anca sesini gür çıkarmaya başladı. Diğer gs senelerce yaptığı çalışmalar sonucu ağacın kökü gibi her yere salmış. Ortada suçlu değil suçlular var. Onlardan biri de biz taraftarız. Daha 2 ay öncesine kadar Avcı istifa diyenler ' Beşiktaş düşmanı' ilan ediliyordu. Bana inanmıyorsan @Yunus Emre Dökmeci 'ye sor. Beşiktaş düşmanı ilan eden de bu taraftardı. Daha da ileri gidiyorum Avcı'nın gelmesinde önayak olanlardan biri de bu taraftardı mevcut yönetim değil. Bankalar birliğiyle yapılandırma yapılırken de taraftar 'Hop sen herkesten habersiz hangi şartlarda neyin anlaşmasını imzalıyorsun?' demedi.

Bu demek değildir ki mevcut yönetimin yaptığı yanlışlar da yok. İletişim konusunda acemice işler yapıyorlar. Taraftar biraz daha bilinçli olsa yönetim de iletişim konusunda yaptıklarından ders çıkarsa o konuda aşama kaydedebiliriz.

Ek olarak bugün o muhabirlerin yazdıklarına söylediklerine de inanmıyorum. Bunların geçmişteki icraatları ortada.

Çevrimdışı ferdi1903

besiktas istihbarat dan alintidir,

Toplantı henüz bitmedi. Ancak bu kadar uzaması ve başkanın kaptanlarla da sırayla görüşmesinden anladığımız hocayla devam edileceği yönünde.
Yönetimden Kocadağ ve Torunoğulları iki gündür hocayla ayrılık konusunda görüşmüş ve bugün başkanla yapılacak görüşme sonrası ayrılığın açıklanması bekleniyordu.
Şu dakika itibariyle içeride ne konuşulduğunu bilmemiz mümkün değil.
Görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmazsa detay ve Bilgi aldığımızda sizlerle paylaşacağız.
Ancak hocanın kalması halinde Göztepe ve Rize deplasmanlarında alınacak olası puan kayıplarında çok daha büyük tepkiler yaşanacağını düşünüyorum.
Devam kararı alınırsa yönetimden birinin çıkıp alınan bu kararın sebebini anlatması gerekiyor diye düşünüyorum.
Transfer yapamamak, oyuncu gönderememek, limit aşımını çözememek, hakem ya da federasyona gereken tepkileri gösterememek, gereken reaksiyonları alamamak bir yana 3.5 saatlik bir toplantının ardından mutlaka bir açıklama yapılması ve bu durumun kafalarda hiç bir soru işareti bırakmaması gerekiyor.
Avrupa, kupa, transfer, limit derken ligde de durumu pamuk ipliğine bağlı hale getirdik.
Mali durumu da göz önünde bulundurursak ayrışmak değil birlik olmak şart.
Yönetimin somut adımlar atması ve kenetlenmeyi sağlaması elzemdir.

eyer böyle bir durum olursa baskanda istifa etsin gitsin, öle mazbataya sarilmakla besiktas baskanligi olmaz

Çevrimiçi Necmi

bu konuda çok fazla konuşmuyorum fikrimi söyleyeyim
kovulmasını isteyen gitsin diyen arkadaşlar kendilerine göre haklıdır anlamadığım şey beğenen insanlara neden saldırılıyor
Avcıyı en başta asla kabul etmeyeceğimi söyleyen biri olarak çok rahatlıkla konuşabilirim
insanların istememe hakkı olduğu kadar isteme hakkıda var nasıl oluyorda kendinizi başkalarından daha doğru karar verdiğinizi düşünme egosu içinde
olabiliyorsunuz. Avcı Beşiktaşın hocası değilmi birileri sevmeyebilir ilk gelmesi düşünüldüğünde ben istemezken herkes bana muhalifti istemeyen yoktu
neden günü gününe yaşıyorsunuzki hala Avcıdan ümit besleyen arkadaşlar olabilir buhakları neden sürekli saldırıyorsunuz sizden farklı düşünenlere
insanların sizden farklı düşünme hakları yokmu sezon başında avcıyı istemiyorum diye size saldırdımmı neden istiyorsunuz diye
en son hatırladığım yaşayın görün oldu.
hatırlarsanız yönetim hakkındada konuştum bu yönetimden sportif olarak iyi şeyler beklemeyin finansal olarak zaman içinde iyi şeyler yapar kulübün finansal durumunu toparlarlar ama sportif olarak hayal kurmayın demişdim. Bu bariz görünen bir durumdu tıpkı avcının başarılı olamayacağının net belli olduğu gibi
ama ikisinide o dönem görmeyen bugün iş işden geçtikten sonra isteyene saldırıyor çoğunuz zamanında istedi avcıyı bence iki yüzlülük oluyor şimdiki durum
hala ümidini yitirmemiş olanlar yokmu mesela bu takımı adım adım eriten Şenol güneşi hala isteyenler var hala nasıl bir kötülük yaptığının farkında değiller
birde avcıyı beğenmeyen güneşçi güneşi beğenmeyen avcı yanlısı oluyor arkadaşlar ikisinide beğenme yada beğenmeme gibi bir seçenekde var.
neden sınırlıyorsunuz kendinizi rahat olun bu sene kaybedildi zaten avcı gönderilsede gönderilmesede değişen birşey olmayacak  tek değişen yerine gelecek olanında yıpratılması olacak o nedenle benim için gitmesi yada gitmemesi gibi bir seçenek yok en istemeyen kişi olarak ben katlanabilirim zaten iş işden geçmiş yıl sonuna kadar bir şans verilir
hiçde gitsin diye yanıp tutuşmuyorum.
birde bırakın artık isteyenler ortaya çıksın lafını sizin yüzünüzden avcıyı savunur duruma geleceğim bu arada uyarılara kulak vermiyorsunuz ama forumdaki diğer üyelere bu tip tacizler artık çok ağır karşılığını buluyor kimsenin avcıyı istiyor olması sizleri ilgilendirmez siz fikrinizi söyleyin bırakın insanlarda kendi fikirlerini söylesin
mahalle baskısı yapmayın bu forumda kabul gören bir durum değil bu kimseyi hedef göstermeyin kendiniz hedefe girersiniz. kimseyi üzmek istemiyoruz
ama sizde başkalarını üzmeyin. herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sınıf topçu, piyade, tankçı falan oluyor  :tabe: Buralar iyidir. Yazın buralar yanıyor sadece geri kalan dönemde iyidir  :tabe:

Anlamadığım için ondan
İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN
şöyle bir şey yazıyor denizci oluyor galiba  :lol: acemi birlik zaten ustaya sıcak yere düşeceğim kesin gibi bir şey sanırım

Çevrimiçi Necmi

besiktas istihbarat dan alintidir,

Toplantı henüz bitmedi. Ancak bu kadar uzaması ve başkanın kaptanlarla da sırayla görüşmesinden anladığımız hocayla devam edileceği yönünde.
Yönetimden Kocadağ ve Torunoğulları iki gündür hocayla ayrılık konusunda görüşmüş ve bugün başkanla yapılacak görüşme sonrası ayrılığın açıklanması bekleniyordu.
Şu dakika itibariyle içeride ne konuşulduğunu bilmemiz mümkün değil.
Görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmazsa detay ve Bilgi aldığımızda sizlerle paylaşacağız.
Ancak hocanın kalması halinde Göztepe ve Rize deplasmanlarında alınacak olası puan kayıplarında çok daha büyük tepkiler yaşanacağını düşünüyorum.
Devam kararı alınırsa yönetimden birinin çıkıp alınan bu kararın sebebini anlatması gerekiyor diye düşünüyorum.
Transfer yapamamak, oyuncu gönderememek, limit aşımını çözememek, hakem ya da federasyona gereken tepkileri gösterememek, gereken reaksiyonları alamamak bir yana 3.5 saatlik bir toplantının ardından mutlaka bir açıklama yapılması ve bu durumun kafalarda hiç bir soru işareti bırakmaması gerekiyor.
Avrupa, kupa, transfer, limit derken ligde de durumu pamuk ipliğine bağlı hale getirdik.
Mali durumu da göz önünde bulundurursak ayrışmak değil birlik olmak şart.
Yönetimin somut adımlar atması ve kenetlenmeyi sağlaması elzemdir.

eyer böyle bir durum olursa baskanda istifa etsin gitsin, öle mazbataya sarilmakla besiktas baskanligi olmaz
yönetimin avcıyı göndermek gibi bir niyeti olsa böyle toplantı falan olmaz anında bileti kesilir toplantı düşündük taşındık tartışdık kalmasının daha doğru olacağına karar verdik demek gibi birşey oluyor. göndermeye niyetli olan 5 saat tartışmaz bunu anca B planın yoksa b planı yapmak için 5 saat uğraşırsın ve B planları yoksa hiç göndermesinler
çünkü olan sadece Beşiktaşın parasına olur.

Çevrimiçi Necmi

Anlamadığım için ondan
şöyle bir şey yazıyor denizci oluyor galiba  :lol: acemi birlik zaten ustaya sıcak yere düşeceğim kesin gibi bir şey sanırım
iskenderun zaten denizin tek acemi yeri bende orda yaptım :D

Çevrimdışı haluk.m

Er

Ben bedelliyi orada yaptım, soracakların varsa özelden sorabilirsin. 

3 ay oldu geleli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Er
deniz er eğitim alayı orası er diye birşey yok kardeşim denizde herkes er gider acemi birliğinde
branşın belli olur. rütbeyide kadron açıksa gittiğin birlikte sınava girerek alıyorsun denizde böyle oluyor tabi değişmediyse
branşın dağıtıma çıkacağın hafta belli olur.
hayırlı teskereler denizci olmak iyidir. amfibi ve deniz piyade ha birde muhafız birliğine düşme yeter.
gerisi kebap eğer bir meslek bildirdiysen denizde büyük ihtimal mesleğine uygun branşa gidersin.

Çevrimdışı celiker1

Gün boyu görüşüp akşam tvde Ali Naibi ile yollar ayrıldı haberi görmek taraftar ile dalga geçmektir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

İskenderun
anaa  Akcay  kislasi  ise bi de piyade isen  orasi surgun yeridir  bak  soliim sicakalr  vs,  ama iyi mevsimde gidiorsun bi de  guzel manzarasi vardir Akcay kislasinin:) ..
Yorgo

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ilginç.Hoca, hocayı yollamaya çalışan topçular, maglubiyey sonrasi siritan oyuncular varken ilginç.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 18:50:10 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlamadığım için ondan
Denizci olduğun için deniz kenarı olacağı kesin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Anlamadığım için ondan
Bahriyeli oldun yani
Denizciler iyidir birbirlerine komutanım demezler arada çok fazla rütbe yoksa
"efenim" derler. Ben asteğmen denizci olarak yapmıştım yüzbaşıya efenim diyordum bir kere albaya efenim deme gafletinde bulundum askerlik uzuyordu :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hatalı transferlerin günah keçisi bulunmuş. Ana aktör hala koltuğunda mı acaba  :alala:
birini yiyeceklerdi topun ağzında olan haftalardır naibi di. ben bugüne kadar beklemezler diye düşünüyordum
fırsattan faydalanıp halletmişler işde durup dururken yapsalar tepki olurdu. yazık.
o varken erdal torunoğulları pek rahat edemezdi zaten gidecekti öyle yada böyle
bazı kişiler bir süredir onu hedef yapmaya başlamışdı.