2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269231 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Akil Emre

Bizim takımın başkanın yönetimi falan var mı, amaçları nedir , tarihimizin en rezil dönemini yaşıyoruz avcıyı bile yolluyamıyorlar üstüne çalışanlara aylardır maaş ödemiyorlar. Ayıptır madem hiçbir reaksiyon göstermeyeceksiniz ne die bu kutsal makamı işgal ediyorsunuz.

Çevrimdışı Alper1903

limit arttirimi, 2 maclik cezaya gerek gorulmemesi falan super haberler. Soylenecek bir sey yok. Besiktas yonetimi de 40 bin euroluk adami efendi oldugu icin almiyor falan.

Çevrimiçi tolga1903

Sorsana la bankalar birliğini

Çevrimdışı mylife1903

Ex-baskan neler anlatiyor

Çevrimdışı Alper1903

bu diaby’i de avci istemis.

Çevrimiçi tolga1903

Ex-baskan neler anlatiyor

İki tane profesyonel varmış çebi ile çalışmayız demiş

Çevrimiçi tolga1903

Hadi ya geç açtım övdü mü anlaşma iyi diye

geçiştirdi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar Beşiktaş ile ilgili bir şey soracam ev sahibi olmak mı daha iyi yoksa kiracı olmak mı ??

Malum Beşiktaşla ilgili alakalı olarak başkanlarımız bunları konuşuyor da. Bir de zar atacam da değer mi değmez mi sizce ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yemek yemiş havadan sudan konuşmuşlardır. Yakın arkadaşlar diye biliyorum  :tabe:

Çıldırıcam vallahi çıldırıcam bune rahatlık abi ya. Bune gevşekliktir ya. Yapamıyolarsa gitsinler abi. Zorla getirilen birisinden hayır gelmez zaten resmen adamı zorla getirdik. Sezon sonu uzamanın planını yapıyorlar.

Çevrimdışı haluk.m

Çareyi Fikret Bey söyledi, futbolcu satsanıza  :evillol:

100 binlik adam 1m alıyorsa ne olmuş, gerekirse cebinden verip göndereceksin o oyuncuyu.

Başkanlık makamının zorluğunu şimdi anlıyorum,  mevcut durumda ben olsam o parayı vermezdim.

Taraftar güçlü başkan der, eski yöneticiler saf  :kop: 

Çevrimiçi yaço58

Bu ne ya vallahi ciddiysen şu iddia ölmüşüz ağlayanımız yok son 1 hafta kalmış ne bir aksiyon ne birşey var bişeyler yapması lazım yönetimin

https://twitter.com/DeportesReports/status/1220413173616074752

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ne ya vallahi ciddiysen şu iddia ölmüşüz ağlayanımız yok son 1 hafta kalmış ne bir aksiyon ne birşey var bişeyler yapması lazım yönetimin

Bu yalan haberdir ama doğru olsa da üzülmem. Seneye planlama içerisinde olmasını doğru bulmuyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Eski başkan iyi konuşmuş, janti adamdı güzel konuşurdu , madem yeni başkan bizi sallamıyo Ormanın açıklamalarıyla belki gaza gelir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eski başkan iyi konuşmuş, janti adamdı güzel konuşurdu , madem yeni başkan bizi sallamıyo Ormanın açıklamalarıyla belki gaza gelir

Mevcut yönetim gazla çalışmıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hadi inşallah
Günün belki tek pozitif haberi.

Çevrimdışı Alper1903

Mevcut yönetim gazla çalışmıyor  :tabe:
Mevcut yonetim genel olarak calismiyor

Çevrimdışı Karabay

Sıkıntı stres bunalttıysa beyimizi gelsin ekran başında bizimle birlikte kendini izlesin. Bunu geri getirenin de buna takım emanet edeninde...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut yonetim genel olarak calismiyor

Çalışmadıklarına inanmıyorum. Sürekli bir anlaşma imzalıyorlar. Arka planda da bankalarla görüştüklerine dair haberler geliyor. Sadece iletişim ve reaksiyon konusunda başarısızlar. Yaptıkları açıklamalar camiayı ikiye bölüyor. Şeffaf değiller. Bu son olayda verecekleri kararı merakla bekliyorum. Transferleri Avcı'nın yaptığı ortaya çıktıktan sonra hoca ile planlama yapılmasına kesinlikle karşıyım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★