İnsanın fikirleri değişebilir. Çok normal. Neden fikirlerini değiştirenlere "dönek" diyoruz? Sonra bu insanlar neden fikirlerini değiştirmiyoralar? Çok bağnaz bu insanlar da diyoruz. Bu nasıl bir Meksika çıkmazıdır
Herkesin fikri tek mi olmalı? Dünyada tek doğru mu vardır? Değişmezlerimiz olmalı ama her düşüncemiz değişmezimiz mi? Bu sorulara cevap arıyorum 
Katılıyorum avcıyı isteyen destekleyenlerden biri de bendim.
Fikirler değişilebilir sabit fikir düz fikirli olmak daha tehlikeli.
Sonuçta ben avcıyı Beşiktaşa yararı olacak diye istedim, şimdi Beşiktaşa yararı olmayacağını anladığım için istemiyorum.
Benim sevdam Beşiktaş'a gerekirse söylediğim lafları yerim Beşiktaşın lehine olacaksa bundan da hiç gocunmam, asıl kendi fikri Beşiktaşa zarar verse bile körü körüne savunmaya devam eden insanlar utansın, onlar Beşiktaşı değil egolarını seviyordur demek.
Ben profesyonel değilim ben taraftarım, elbet yanılmalarım hatalarım olacaktır, en doğrularını ben bilsem şuan da profesyonel olarak işi yapardım. Bu işi profesyonel yapan adamlar orda ve bunun için para alıyorlar.
Doğru bir tane değildir altı üstü bir tane tdyi yanlış bilebiliriz futbolcu konusunda yanılabiliriz bunlardan doğal ne olabilir acaba???
Son olarak şenol güneşi de sever desteklerdim, fakat kimse dokunulmaz değil. Şenol hoca kovuldu falan diyorlar en azından taraftar adına konuşayım eleştiri alması gereken yerlerde aldı çoğu eleştirileri. Bizim taraftar ft ve köfteci tayfası gibi her şeyi okey diyen tayfa değil. Elbet yanıldığı haksız yere eleştirdiği yerler olabilir ama büyük takım yönetmenin zorluklarından biri de bu, nasıl desteği dibine kadar hissediyorsan işler kötüye gitmeye başladığında da eleştirileri dibine kadar hissedebiliyorsun. Büyük takım tdsi olmanın bir diğer şeyi de bunları kaldırabilmektir. Şenol hocanın kırgınlığı varsa yönetimedir, yönetimde de biz değildik. Taraftar olarak benim o konuda kalbim çok rahat. Kendisi Beşiktaştan üstün değil, win-win durumu vardı, hataları kattıkları terazisinde kattıkları daha ağır basan iyi hocaydı bencede kalması gerekliydi.Ama adam gitti ne yapalım, bizim bir an önce bu durumdan kurtulmamız ve kabullenmemiz lazım. Bu dünya üzerinde Beşiktaşa katkı sağlayabilecek tek adam değil kendisi, bir çok adam daha var onları bulup, doğruları yapmalıyız.