2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272179 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi tolga1903

hiç bir zaman bizim seviyede değildi alınmasın die elli tane ileti yazdım yazın keşke alınmasaydı 3 yıllık kontrat yapıldı sanırım almasak şimdi 4 milyon yuro kasadaydı

Bonservisi yok diye balıklama atlanan klasik eski yönetim transferi. Adriano'yu da bunlar aldı douglas'ı da nereden nereye getirdiler ben bundan sonra anadolu takımlarından çöp bile alınmasın istiyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

Fulya tesislerinin satışı gündemde haberleri çıkıyor.. Tesislerin değeri çıkan haberlere göre Beşiktaş'ın borcunu sıfırlamaya yetiyor.

Fulya satılırsa borçlar sıfırlanıyor dolayısıyla Beşiktaş'ın temlik altındaki bütün gelirleri kulübe akmaya başlıyor. Bu gelirler düzgün yönetildiği takdirde Beşiktaş'ın geçmişine geleceğine yeter. O yüzden Fulya satılsın zaten bu borcu ödemenin başka bir yoluda şu an gözükmüyor.

Ancak bir şartla.. Tüzük değişecek ve Beşiktaş'ın bu gün ve bundan sonraki bütün yönetimleri şahsi olarak yaptığı her harcamadan sorumlu olacak..!

(alıntı)

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş benim futbola başladığım ve bitirdiğim yer. Milli takımın da yeri çok ayrı. O yüzden milli takımla da Beşiktaş ile de para konuşamam. Hangisinin ihtiyacı varsa oraya gidersiniz."

gs ve fb ye gitmem demiş devamında.

(alıntı)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İnsanın fikirleri değişebilir. Çok normal. Neden fikirlerini değiştirenlere "dönek" diyoruz? Sonra bu insanlar neden fikirlerini değiştirmiyoralar? Çok bağnaz bu insanlar da diyoruz. Bu nasıl bir Meksika çıkmazıdır  :alala: Herkesin fikri tek mi olmalı? Dünyada tek doğru mu vardır? Değişmezlerimiz olmalı ama her düşüncemiz değişmezimiz mi? Bu sorulara cevap arıyorum  :tabe:

Katılıyorum avcıyı isteyen destekleyenlerden biri de bendim.
Fikirler değişilebilir sabit fikir düz fikirli olmak daha tehlikeli.
Sonuçta ben avcıyı Beşiktaşa yararı olacak diye istedim, şimdi Beşiktaşa yararı olmayacağını anladığım için istemiyorum.
Benim sevdam Beşiktaş'a gerekirse söylediğim lafları yerim Beşiktaşın lehine olacaksa bundan da hiç gocunmam, asıl kendi fikri Beşiktaşa zarar verse bile körü körüne savunmaya devam eden insanlar utansın, onlar Beşiktaşı değil egolarını seviyordur demek.

Ben profesyonel değilim ben taraftarım, elbet yanılmalarım hatalarım olacaktır, en doğrularını ben bilsem şuan da profesyonel olarak işi yapardım. Bu işi profesyonel yapan adamlar orda ve bunun için para alıyorlar.

Doğru bir tane değildir altı üstü bir tane tdyi yanlış bilebiliriz futbolcu konusunda yanılabiliriz bunlardan doğal ne olabilir acaba???

Son olarak şenol güneşi de sever desteklerdim, fakat kimse dokunulmaz değil. Şenol hoca kovuldu falan diyorlar en azından taraftar adına konuşayım eleştiri alması gereken yerlerde aldı çoğu eleştirileri. Bizim taraftar ft ve köfteci tayfası gibi her şeyi okey diyen tayfa değil. Elbet yanıldığı haksız yere eleştirdiği yerler olabilir ama büyük takım yönetmenin zorluklarından biri de bu, nasıl desteği dibine kadar hissediyorsan işler kötüye gitmeye başladığında da eleştirileri dibine kadar hissedebiliyorsun. Büyük takım tdsi olmanın bir diğer şeyi de bunları kaldırabilmektir. Şenol hocanın kırgınlığı varsa yönetimedir, yönetimde de biz değildik. Taraftar olarak benim o konuda kalbim çok rahat. Kendisi Beşiktaştan üstün değil, win-win durumu vardı, hataları kattıkları terazisinde kattıkları daha ağır basan iyi hocaydı bencede kalması gerekliydi.Ama adam gitti ne yapalım, bizim bir an önce bu durumdan kurtulmamız ve kabullenmemiz lazım. Bu dünya üzerinde Beşiktaşa katkı sağlayabilecek tek adam değil kendisi, bir çok adam daha var onları bulup, doğruları yapmalıyız.

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş benim futbola başladığım ve bitirdiğim yer. Milli takımın da yeri çok ayrı. O yüzden milli takımla da Beşiktaş ile de para konuşamam. Hangisinin ihtiyacı varsa oraya gidersiniz."

gs ve fb ye gitmem demiş devamında.

(alıntı)

Bu adamın röportajını falan izledim, şu devre arası kampında. Ben oldum demeye başlamış orası yanlış. Fakat izlediğime göre konuşması yani nasıl desem saf birisi gibi kolay yönlendirilebilir birisi. Acaba Beşiktaş hakkında olumsuz şeyleri hep renkli oyunları mı gibi geliyor, renkliler bunu yönlendirmiş mi acaba diye düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş aşkı çok belli fakat öyle şeyler yapıyor ki Beşiktaş düşmanı olarak gözüküyor. Kendisini istemem ama dünyada son 2 tane td kalsa sergenle bu rızayı seçerdim. En azından teknik direktörlük kariyeri sergenden daha iyi.

Çevrimdışı mylife1903

Sonuçta ben avcıyı Beşiktaşa yararı olacak diye istedim, şimdi Beşiktaşa yararı olmayacağını anladığım için istemiyorum.
Benim sevdam Beşiktaş'a gerekirse söylediğim lafları yerim Beşiktaşın lehine olacaksa bundan da hiç gocunmam, asıl kendi fikri Beşiktaşa zarar verse bile körü körüne savunmaya devam eden insanlar utansın, onlar Beşiktaşı değil egolarını seviyordur demek.

Ben profesyonel değilim ben taraftarım, elbet yanılmalarım hatalarım olacaktır, en doğrularını ben bilsem şuan da profesyonel olarak işi yapardım. Bu işi profesyonel yapan adamlar orda ve bunun için para alıyorlar.

Doğru bir tane değildir altı üstü bir tane tdyi yanlış bilebiliriz futbolcu konusunda yanılabiliriz bunlardan doğal ne olabilir acaba???

Son olarak şenol güneşi de sever desteklerdim, fakat kimse dokunulmaz değil. Şenol hoca kovuldu falan diyorlar en azından taraftar adına konuşayım eleştiri alması gereken yerlerde aldı çoğu eleştirileri. Bizim taraftar ft ve köfteci tayfası gibi her şeyi okey diyen tayfa değil. Elbet yanıldığı haksız yere eleştirdiği yerler olabilir ama büyük takım yönetmenin zorluklarından biri de bu, nasıl desteği dibine kadar hissediyorsan işler kötüye gitmeye başladığında da eleştirileri dibine kadar hissedebiliyorsun. Büyük takım tdsi olmanın bir diğer şeyi de bunları kaldırabilmektir. Şenol hocanın kırgınlığı varsa yönetimedir, yönetimde de biz değildik. Taraftar olarak benim o konuda kalbim çok rahat. Kendisi Beşiktaştan üstün değil, win-win durumu vardı, hataları kattıkları terazisinde kattıkları daha ağır basan iyi hocaydı bencede kalması gerekliydi.Ama adam gitti ne yapalım, bizim bir an önce bu durumdan kurtulmamız ve kabullenmemiz lazım. Bu dünya üzerinde Beşiktaşa katkı sağlayabilecek tek adam değil kendisi, bir çok adam daha var onları bulup, doğruları yapmalıyız.
Dun luceye bugun senola yarin katki verecek olana yapilacak
Abdullah hoca kotu gidiyor basin yuklenmiyor fazla, iyi gitse ona daha cok yuklenirlerdi

Besiktasli gecinen eleman caner ile gg gonderilsin falan diyor yahu
Boyle bir camiayiz

Besiktasi dusunen bir taraftari var
Yoneticisi kendi isine bakar
Medyasi bir garip

Çevrimdışı mylife1903

Bu adamın röportajını falan izledim, şu devre arası kampında. Ben oldum demeye başlamış orası yanlış. Fakat izlediğime göre konuşması yani nasıl desem saf birisi gibi kolay yönlendirilebilir birisi. Acaba Beşiktaş hakkında olumsuz şeyleri hep renkli oyunları mı gibi geliyor, renkliler bunu yönlendirmiş mi acaba diye düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş aşkı çok belli fakat öyle şeyler yapıyor ki Beşiktaş düşmanı olarak gözüküyor. Kendisini istemem ama dünyada son 2 tane td kalsa sergenle bu rızayı seçerdim. En azından teknik direktörlük kariyeri sergenden daha iyi.
Topcular essek baglasin kulubeye bu gelmesin
O kivamdayim kurulmusum rizaya
Avci ile uzatsinlar 5 sene daha bu adam girmesin daha kapidan

Topcular essek baglasin kulubeye bu gelmesin
O kivamdayim kurulmusum rizaya
Avci ile uzatsinlar 5 sene daha bu adam girmesin daha kapidan

Avcıyla 5 sene uzatırlarsa 50 kişi en az intihar eder sırf bu forumdan  :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O arkadaşın algı yaratması ile taraftarın görüşü farklı ele alınması gereken konular. Bu insanlar kitleleri yönlendiriyor. Bir kısmı bu işi profesyonel yapıp para da kazanıyor. O arkadaş Caner'i onu bunu neden farklı oynatıyor diyor. Bunu profesyonel adam derse o adamı sorgularım ben. Avcı geçen sezon Robinho'yu sahte 9 olarak takımını santraforsuz maçlara çıkarmadı mı ? Neredeydi bu arkadaş bu yaşanırken?  Bugün analiz yapıyor . Geçen sene neyin analizini yapıyordu? Asıl olan hata yaşanmadan o hatanın öngörüsünü yapıp hatanın önüne geçmek. Dün Robinho'nun analizini yapamayan  bugün Caner'in analizini yapar. Ben şimdi niye bu arkadaşın yorumlarına güveneyim? Güntekin gibi  birşey olmamış gibi hareket ediyor.

Asıl mesele Şenol Güneş değil. Detaya bakmaktan asıl meseleyi kaçırıyoruz. Şenol Güneş geldi ve gidecek. Giderken yanlış gitti. Gitti, yanlış işlere devam edildi. Sonuç olarak bu noktadayız. Sadece gitmesi değil mesele. Yapılan işler yanlış.

Çevrimiçi sozkul

İnsanın fikirleri değişebilir. Çok normal. Neden fikirlerini değiştirenlere "dönek" diyoruz? Sonra bu insanlar neden fikirlerini değiştirmiyoralar? Çok bağnaz bu insanlar da diyoruz. Bu nasıl bir Meksika çıkmazıdır  :alala: Herkesin fikri tek mi olmalı? Dünyada tek doğru mu vardır? Değişmezlerimiz olmalı ama her düşüncemiz değişmezimiz mi? Bu sorulara cevap arıyorum  :tabe:

Öngörüleri ya da fikirleri yanlış çıkıp fikir değiştirenlerle dalga geçmek, bir nevi ezmeye çalışmak milletimizin ata sporudur. Serbest stil.. Alttan üstten. Greko değil..   :D

avcı tahminin gibi olmasın sonra :)

Sergen iyidir sergen :)

Çevrimdışı tangaz

avcının ne olacağı o kadar barizdi o kadar bas bas bağırıyordu ki almak intihardı resmen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öngörüleri ya da fikirleri yanlış çıkıp fikir değiştirenlerle dalga geçmek, bir nevi ezmeye çalışmak milletimizin ata sporudur. Serbest stil.. Alttan üstten. Greko değil..   :D
Biliyorum ata sporumuz olduğunu ama bu yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir insanı fikrinden dolayı rencide edersen ya fikrini paylaşmaktan çekinir yada fikrini savunmaya geçip fikri yanlış bile olsa onu değişmezi yapar. Çok küçük bir kesimde kimin ne dediğini önemsemez doğruların arkasından gider. Bir insan çok eleştiriye uğrarsa ortamdan uzaklaşır. İnsanlar dalga geçip ezmeye çalışırken kendilerini yalnızlaştırıyorlar. Çünkü hiç kimse yüzde yüz aynı fikirde olamaz. Bu duruma birileri son vermeli. Ülkenin kanayan yarası bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Olabilir tabi yanılabilirim, belki sergen dünyanın en iyi tdsi çıkacak kim bilir. fakat bana göre şuana kadar hiç ışık vermedi, gelir başarılı olur kupaları getirir hepimizi yanıltırsa alır başımızın tacı yaparız. Altı üstü yorum yapıyoruz burda sözleşme imzalamıyoruz  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olabilir tabi yanılabilirim, belki sergen dünyanın en iyi tdsi çıkacak kim bilir. fakat bana göre şuana kadar hiç ışık vermedi, gelir başarılı olur kupaları getirir hepimizi yanıltırsa alır başımızın tacı yaparız. Altı üstü yorum yapıyoruz burda sözleşme imzalamıyoruz  :lol:
Biz yönetiyoruz kulübü. Tek suçlu taraftar. Taraftarın lafına bu kadar bakıyorsa yöneticiler neden var? Demek ki yöneticiler işlerini düzgün yapmıyorlar ki taraftara yaranmak için bazı kararlar hatalı bile olsa alabiliyorlar  :tabe: Taraftarın bu kadar suçlanmasına anlam veremiyorum. Mevcut yönetimin de Avcı'nın da bu konuda çok fazla hatalı söyleme sahip. Ülkede taraftara çok fazla misyon yükleniyor :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

avcının ne olacağı o kadar barizdi o kadar bas bas bağırıyordu ki almak intihardı resmen

Avcıyı başarılı yapan yardımcısı orhan ak mış :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücum konusunda yine istenileni yapamazlardı ama defans konusunda yardımı dokunuyor olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Biz yönetiyoruz kulübü. Tek suçlu taraftar. Taraftarın lafına bu kadar bakıyorsa yöneticiler neden var? Demek ki yöneticiler işlerini düzgün yapmıyorlar ki taraftara yaranmak için bazı kararlar hatalı bile olsa alabiliyorlar  :tabe: Taraftarın bu kadar suçlanmasına anlam veremiyorum. Mevcut yönetimin de Avcı'nın da bu konuda çok fazla hatalı söyleme sahip. Ülkede taraftara çok fazla misyon yükleniyor :tabe:

Evet taraftara kalsa şenol güneş kalırdı.
Ya da ayrılsa bile avcı değil yalçın getirilirdi.
Taraftarın bir kısmının söylemleri yüzünden diğer taraftar kısmı işte taraftar etti bilmem ne yaptı  diye suçluyor. Oysaki taraftar dediğin takımı destekler, başarı ister, gol ister maç kazanmak ister. Başka bir şeyleri düşünmez ekonomi falan ilgilendirmez onları. Herkesin bir yorumu olur, elbet taraftarın her kısmının dedikleri dikkate alınmalı fakat bunları yönetecek olan yönetici. Yöneticiler bazen öyle şeylerden şikayet ediyorlar ki yani şikayet ettikleri şeyler olmasa zaten yönetici için profesyoneller değil yoldan geçen herkesi yapabilirdik.
Bu hale gelmemizde en düşük suç oranı Beşiktaş taraftarıdır.En başta 2 yıllık fo yönetimi diye başlar sonra sıralanır liste.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu oyuncuların oynamasını sağlamak gerekli gelişimlerini sürdürmeleri için  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1219996292769820672

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Evet taraftara kalsa şenol güneş kalırdı.
Ya da ayrılsa bile avcı değil yalçın getirilirdi.
Taraftarın bir kısmının söylemleri yüzünden diğer taraftar kısmı işte taraftar etti bilmem ne yaptı  diye suçluyor. Oysaki taraftar dediğin takımı destekler, başarı ister, gol ister maç kazanmak ister. Başka bir şeyleri düşünmez ekonomi falan ilgilendirmez onları. Herkesin bir yorumu olur, elbet taraftarın her kısmının dedikleri dikkate alınmalı fakat bunları yönetecek olan yönetici. Yöneticiler bazen öyle şeylerden şikayet ediyorlar ki yani şikayet ettikleri şeyler olmasa zaten yönetici için profesyoneller değil yoldan geçen herkesi yapabilirdik.
Bu hale gelmemizde en düşük suç oranı Beşiktaş taraftarıdır.En başta 2 yıllık fo yönetimi diye başlar sonra sıralanır liste.
Yok yok hepimizde suc var
Fo kendini kaybettiginde mudahil olmak lazimdi
Cok gec
Kalindi
Kandirildik aldatildik

Bi silkeleyecektik gec kaldik, adam ben yabdim oldu havalarina girdi

Kupayi alinca hep ben demeye baslamasinda ben uyanmistim mevzuya kucuk aziz olacaksin diyordum sonra baktik unal aydal yoluna girdi burda mesela cok uye diyordu unal aysal gssi yapacak diye
Dedik babanizin oglu degil sacma isler oluyor, sorgulamadan kabul etmemek lazim

Adam kendini kaybetti sonra
Abuk sabuk soylemler
Bi de o soylemlerin besiktasa hic faydasi olmadi
Bir suru alengirli isler oldu

Bah mesela yeni bomba
Hic yazan oldu mu

14 milyon hooop

tesisin bu kadar para harcandıktan sonra Beşiktaş kulübü tarafından bir işletmeciye kiraya verildiği, tesisin çatal kaşığına kadar bütün masrafların Beşiktaş kulübünün kasasından çıktığı öğrenildi. Bu harcamaların karşılığı ise koca bir hüsran. Bu süreçte işletmeciden kiralar tahsil edilemedi, Belediye'ye kira ödenemedi ve Beşiktaş Kulübü yaptığı masrafla kaldı. Şimdi tesisin ihaleye girilip kiralanması söz konusu, ancak bu sefer belediye binanın sadece üst katını kiraya verecek.

Çevrimdışı mylife1903

Keser doner sap doner hesap doner miydi abi
Kaleci ortasahadan gol yiyince kaleci yerine baska baska adamlara sallarsan hesabi yanlis kesip kerameti kendinde sanarsan girekoromen girekobulgar ne bilem girekosirp bile yaparlar

Çevrimdışı tangaz

hangi başarı  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yok yok hepimizde suc var
Fo kendini kaybettiginde mudahil olmak lazimdi
Cok gec
Kalindi
Kandirildik aldatildik

Bi silkeleyecektik gec kaldik, adam ben yabdim oldu havalarina girdi

Kupayi alinca hep ben demeye baslamasinda ben uyanmistim mevzuya kucuk aziz olacaksin diyordum sonra baktik unal aydal yoluna girdi burda mesela cok uye diyordu unal aysal gssi yapacak diye
Dedik babanizin oglu degil sacma isler oluyor, sorgulamadan kabul etmemek lazim

Adam kendini kaybetti sonra
Abuk sabuk soylemler
Bi de o soylemlerin besiktasa hic faydasi olmadi
Bir suru alengirli isler oldu

Bah mesela yeni bomba
Hic yazan oldu mu

14 milyon hooop

tesisin bu kadar para harcandıktan sonra Beşiktaş kulübü tarafından bir işletmeciye kiraya verildiği, tesisin çatal kaşığına kadar bütün masrafların Beşiktaş kulübünün kasasından çıktığı öğrenildi. Bu harcamaların karşılığı ise koca bir hüsran. Bu süreçte işletmeciden kiralar tahsil edilemedi, Belediye'ye kira ödenemedi ve Beşiktaş Kulübü yaptığı masrafla kaldı. Şimdi tesisin ihaleye girilip kiralanması söz konusu, ancak bu sefer belediye binanın sadece üst katını kiraya verecek.

14 milyon büyük para midem bulandı yine yeni yeniden

bina kaç metrekaredir dekorasyona bu para ilginç tabak çanağıda biz almışız ne güzel iş herşeyi düz al işlet die kirala kirayıda tahsil edeme enteresan çatallar altın kaplamamı ne nasıl bi para 14 milyon binayı sıfırdan inşaa ettirirsin o paraya bizim fikret otel inşaa ettirmişti başkanlıgı döneminde değil mi :alala:

Çevrimdışı tangaz

bizim yeni sponsor büyük beşiktaşlı arkadaşın şirketi aksa ceneratör gözgözün sırt sponsoruymuş

Çevrimdışı mylife1903

Arif olmasin
O da yardimcisi degil miydi?