2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264736 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

abi 5,5 değl 8 die düzeltelim onu lensin ilk yıl maaşınıda sermayeye ekle lütfen sonraki yıllarda her sene 2,5 milyonluk yatırımla işletmeyi büyütürdük ülkenin önemli bir yatırımı olurdu hatta borsaya açıldıktan sonra son sene maaşınıda sermaye arttırımında kullanır ordan da para girdisi filan o misss.
Abi ceviz hesabi yapmistik gecen sene
Hem ceviz hem inek isini yapacan
Inekleri beslemek icin de misir ekecen
Besiktasli issiz genclere de is bulunur
Torpili falan da karistirmasan fo ve avanesini de bulastirmazsan
Devlet de tesvik verir

Lens hayvan ciftligi
Diyabi ormani
Derken
Ozzi kasari
Roko for peyniri
Reboka yogurtu

5 seneye sat isletmeleri git borcu ode

Çevrimdışı mylife1903

Fikri değişenlerden birisi. Eleştirilerini yazıyor artık  :tabe:
Oooo donek

Çevrimdışı tangaz

Mevcut yönetim 1.2 milyona anlaşmış maaşları eski anlaşmadaki gibi kalmak koşuluyla  :tabe:

iyi çıkar inşallah benim nazarımda en pozitif yorum avcının hazır görmemesi avcı ne dese tersi çıktıgı için yeni hoca ile hasiç patlama yapabilir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oooo donek
İnsanın fikirleri değişebilir. Çok normal. Neden fikirlerini değiştirenlere "dönek" diyoruz? Sonra bu insanlar neden fikirlerini değiştirmiyoralar? Çok bağnaz bu insanlar da diyoruz. Bu nasıl bir Meksika çıkmazıdır  :alala: Herkesin fikri tek mi olmalı? Dünyada tek doğru mu vardır? Değişmezlerimiz olmalı ama her düşüncemiz değişmezimiz mi? Bu sorulara cevap arıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abi ceviz hesabi yapmistik gecen sene
Hem ceviz hem inek isini yapacan
Inekleri beslemek icin de misir ekecen
Besiktasli issiz genclere de is bulunur
Torpili falan da karistirmasan fo ve avanesini de bulastirmazsan
Devlet de tesvik verir

Lens hayvan ciftligi
Diyabi ormani
Derken
Ozzi kasari
Roko for peyniri
Reboka yogurtu

5 seneye sat isletmeleri git borcu ode

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi çıkar inşallah benim nazarımda en pozitif yorum avcının hazır görmemesi avcı ne dese tersi çıktıgı için yeni hoca ile hasiç patlama yapabilir  :D
İzleyenler çok iyi şut çektiğini ve adam eksilttiğini söylüyorlar. Merakla bekliyorum ilk maçını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

İnsanın fikirleri değişebilir. Çok normal. Neden fikirlerini değiştirenlere "dönek" diyoruz? Sonra bu insanlar neden fikirlerini değiştirmiyoralar? Çok bağnaz bu insanlar da diyoruz. Bu nasıl bir Meksika çıkmazıdır  :alala: Herkesin fikri tek mi olmalı? Dünyada tek doğru mu vardır? Değişmezlerimiz olmalı ama her düşüncemiz değişmezimiz mi? Bu sorulara cevap arıyorum  :tabe:

doğru analız edeymişte dönmek zorunda kalmayaymış bu tayfa yüzünden bugün bu haldeyiz şenolu kovalayanlardan biride buymuş belli ki. avcının ne olacağı gelmeden basbas bağırıyordu şu an oynattıgı oyunda geldiğimiz noktada beni şaşırtmıyor. neden? çünkü baştan doğru analiz yapmış ve bu günleri görmüştüm  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

İzleyenler çok iyi şut çektiğini ve adam eksilttiğini söylüyorlar. Merakla bekliyorum ilk maçını  :tabe:

avcı oynatırsa şut mut beklemeyin boşuna da sonra gerilmeyin kendinizi ona göre hazırlayın.

Çevrimdışı mylife1903

Dogru ve tahammul edilebilen sapma vardir
Sen simdi avci gelecek orta yaptirmayacahavci gelecek lens ucacak pirlozzi kacacak karyus tutacak
Gol yemecez laa
Falan dersen
Sonra da hocaya kufur edersen kullanma kilavuzu verirsen olmaz

Tespit yanlistir

Bah gecen sene karyus aslinda iyi senol yediriyor golleri diyordu millet noldu bu sene?
Ben karyusu tak doye yakaladim tik diye bu sene de yakaliyom
Gecen sene golleri nasi senola baglamadiysam bu sene de avciya baglamoyom
Sistem mistemle alakasi yok
Onundeki oyuncuyla da alakasi yok
Ramos pepe koy oraya bu karyus 46 yemez 44 yer
Ramos oepe mesela muzleranin onune koy 46 yiyecegine 30 yer

Ha avciyi nasi elestirirsin sana 10 milyona yakin butce vermisler
Oyuncusan anlarim sistem bilirkm falan diyon sonra kaleci istemiyon
Ustelik gormusun bu herifi

Kalanlar teferruat
Caner sagda oynamis bilmeme ne
Caneri kesemeyen adami neden aldiriyon lan diye sorarsan o zaman haklisin

Çevrimdışı MUSTAFA_

avcı oynatırsa şut mut beklemeyin boşuna da sonra gerilmeyin kendinizi ona göre hazırlayın.
Son maçta Elneny'e izin vermemişti ama Ljajic şut çekmeye başlamıştı. Bir ümit belki Hasic'e de izin verir. Umut fakirin ekmeği  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Son maçta Elneny'e izin vermemişti ama Ljajic şut çekmeye başlamıştı. Bir ümit belki Hasic'e de izin verir. Umut fakirin ekmeği  :ebebe:

layiç fırsatını bulunca deniyor zaten haa fırsat az oluyor orası ayrı. avcıyla çok gol çok şut falan beklemek hayalcilik bilde değil daha öte bişey.

Çevrimiçi tolga1903

Bu douglas kangren falan oldu da bacağını mı kestiler bu herifin nedir bunun durumu geçen sene ligin flaş beki bize geldi piyasada yok bir takımın hiç mi yüzü gülmez.

Çevrimdışı mylife1903

Bu douglas kangren falan oldu da bacağını mı kestiler bu herifin nedir bunun durumu geçen sene ligin flaş beki bize geldi piyasada yok bir takımın hiç mi yüzü gülmez.
Senol sakatlamis

Çevrimiçi tolga1903

Senol sakatlamis

Abi harbi yok adam aşili falan koptu heralde gizli gizli

Çevrimdışı mylife1903

Abi harbi yok adam aşili falan koptu heralde gizli gizli
Doktor konusunu da anlayamadik
Sarper hoca neden gitti
Parasi mi verilmedi?
Bazi tiransferlere onay vermemis olabilir mi?

Ha bide daglis kim la?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mustafa o arkadaşa sorar mısın Başakşehir'de, Milli takımda daha farklı bir Avcı mı varmış  yoksa oralarda ve bizde yaptıklarıyla istikrarlı bir Avcı mı varmış? 2-3 sene Avcı gelsin diye yapmadığını bırakmayıp şimdi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsa gömülür. Güntekin yapıyor başkaları yapıyor ben niye yapmayayım diyor belki de. ''Algı yaratır milleti yanlış yönlendiririm. Sonra dediklerim çıkmaz yine bir algı yaratırım.  Ne de olsa taraftar hep yiyor'' .

Çevrimdışı mylife1903

Doktor isi muhim
Bi ispanyol bi firansiz bi turk oturmus konusuyorlarmis
Ispanyol demis ulan bizim tip bi ilerledi bi ilerledi
Ronaldonun ayagi koptu, mezardan ayak ciksrtip ronaldoya taktilar cl finali oynatti reale
Firansiz demis o da bisi mi lan
Bizim pogba tiramvayin altinda kaldi ikiye bolundu buna labaratuarda iki yapay bacak yetistirip taktik dunya kupasi  finalinda hirvatlara yasladi

Bizim turk demis
La siz ne diyonuz
Bizim takim deplasmana gitti erzuruma
Topcuyu unuttular sitadta
Gece sitada giren kurtlar bu oyuncuyu yedi bi gotu bi kulaklari kaldi
Bizim tip oyle ilerlediki sehir hastanesinde bunun gotune kulaklari diktiler
Haftaya mhkye baskan olacak

Çevrimiçi tolga1903

Doktor konusunu da anlayamadik
Sarper hoca neden gitti
Parasi mi verilmedi?
Bazi tiransferlere onay vermemis olabilir mi?

Ha bide daglis kim la?

Ben de anlayamadım niye gitti dorukhan'ı ameliyat eden mesela sarper hoca hala gidiliyor yani sakatlanınca. Abi caner'den daha iyi oynar sağ açıkta en azından, gökhan'a alternatif olur şimdi sakatlansa gökhan kim oynayacak yıllar sonra yedek sağ bek aldılar şuna bak adam 5 aydır yok. Geçen sene fena değildi yok arkadaş şu anadolu takımlarında oynayan yabancı futbolculardan uzak durmayı bir öğrenemedik abi.

Çevrimdışı tangaz

son maç kulübedeydi iyleşmiş

Çevrimdışı tangaz

Ben de anlayamadım niye gitti dorukhan'ı ameliyat eden mesela sarper hoca hala gidiliyor yani sakatlanınca. Abi caner'den daha iyi oynar sağ açıkta en azından, gökhan'a alternatif olur şimdi sakatlansa gökhan kim oynayacak yıllar sonra yedek sağ bek aldılar şuna bak adam 5 aydır yok. Geçen sene fena değildi yok arkadaş şu anadolu takımlarında oynayan yabancı futbolculardan uzak durmayı bir öğrenemedik abi.

hiç bir zaman bizim seviyede değildi alınmasın die elli tane ileti yazdım yazın keşke alınmasaydı 3 yıllık kontrat yapıldı sanırım almasak şimdi 4 milyon yuro kasadaydı

Çevrimiçi Samet Ç

Olcay'ın yetenekli ve duran top kullanabilen hali. Fiziksel olarak baya yetersiz alt kategorilerde maç başına 27 ikili mücadeleye girip 12'sini kazanıyormuş anadolu takımlarının yamyam savunmaları çiğ çiğ yer bu çocuğu fiziksel olarak gelişmezse.

Çevrimdışı tangaz

Olcay'ın yetenekli ve duran top kullanabilen hali. Fiziksel olarak baya yetersiz alt kategorilerde maç başına 27 ikili mücadeleye girip 12'sini kazanıyormuş anadolu takımlarının yamyam savunmaları çiğ çiğ yer bu çocuğu fiziksel olarak gelişmezse.

ben bu fiziksel gelişim yaşamayan topçuları da anlayamıyorum zaten

lan oğlum işiniz bu gidip ağırlık kaldırın güç kuvvet çabukluk çeviklik her neren eksikse orayı güçlendirici geliştirici çalışma yapın kendinize yapacağınız yegane yatırım bu gidin yapın allahın cezaları diyesim geliyor  :D

Çevrimiçi mayguntr

ben bu fiziksel gelişim yaşamayan topçuları da anlayamıyorum zaten

lan oğlum işiniz bu gidip ağırlık kaldırın güç kuvvet çabukluk çeviklik her neren eksikse orayı güçlendirici geliştirici çalışma yapın kendinize yapacağınız yegane yatırım bu gidin yapın allahın cezaları diyesim geliyor  :D
Cidden insani cildirtiyorlar, gsden bir ornek, ozan kabak, adam gitti 6 ayda hayvan gibi oldu sl de siritmayacak sekilde oynadi, kendilerine yapacaklari yatirim 6 ay 1 yil, sonrasi onu koruma ufak duzenlemeler.

Çevrimdışı tangaz

Cidden insani cildirtiyorlar, gsden bir ornek, ozan kabak, adam gitti 6 ayda hayvan gibi oldu sl de siritmayacak sekilde oynadi, kendilerine yapacaklari yatirim 6 ay 1 yil, sonrasi onu koruma ufak duzenlemeler.

zaten işleri bu sen ben fiziksel gelişime spora filan vakit ayıramasak eyvallah sabahtan akşama işteyiz akşam spora gitmek öyle basit bişey değil adı üstünde akşam yanii off-time ama bunlar yok abicim bunlar cidden dayaklık

Çevrimiçi mayguntr

zaten işleri bu sen ben fiziksel gelişime spora filan vakit ayıramasak eyvallah sabahtan akşama işteyiz akşam spora gitmek öyle basit bişey değil adı üstünde akşam yanii off-time ama bunlar yok abicim bunlar cidden dayaklık

Abi ve yani oyle inanilmaz bi zaman isteyen sey de degil, gunde 1.5 saat haftada 3-4 gun. Zaten spor salonu ayaklarinin altinda tesislerde.