2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263909 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şenol gibi bilgisiz değil tabii geniş bir networkü oldugu biliniyordu kulübü menajerlerin elinden de kurtarmıştı zaten transfere td eli değdiği belliydi
İşte  bildiğin ' Bizim önümüze taş koymuyor. Bizimle uzlaşı içinde. Örneğin biz senede 100-200 bin alan Boyd'a 1.2 milyon maaş veriyoruz. Kabul görüyor hemen. Eskisi olsa bağırır çağırırdı.'  durumu

Çevrimdışı tangaz

İşte  bildiğin ' Bizim önümüze taş koymuyor. Bizimle uzlaşı içinde. Örneğin biz senede 100-200 bin alan Boyd'a 1.2 milyon maaş veriyoruz. Kabul görüyor hemen. Eskisi olsa bağırır çağırırdı.'  durumu

yönetim ne topçularla anlaşıyordu ama şenol set çekiyor kabul etmiyordu di mi. adam bana 20 milyonluk topçu alma 1 milyonluk al zaten aynı katkıyı ondan da alıcam maaşları öde borçları erit deyince vay yetersiz₁ vizyonsuz vbvb diyordu taraftar. dediğin gibi acil taraftar ıslahı gerekiyor 20 milyon filan die abartı rakam yazılıyor en fazla 13-14dür ya o rakam neyse şöle kemik gibi ama düşünen sorgulayan 2-3 milyon kişi olsa kafi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yönetim ne topçularla anlaşıyordu ama şenol set çekiyor kabul etmiyordu di mi. adam bana 20 milyonluk topçu alma 1 milyonluk al zaten aynı katkıyı ondan da alıcam maaşları öde borçları erit deyince vay yetersiz₁ vizyonsuz vbvb diyordu taraftar. dediğin gibi acil taraftar ıslahı gerekiyor 20 milyon filan die abartı rakam yazılıyor en fazla 13-14dür ya o rakam neyse şöle kemik gibi ama düşünen sorgulayan 2-3 milyon kişi olsa kafi
Şimdi de kızmıyor muyuz yönetime neden santrafor ile orta saha almadın diye? Alsak ne olacak? Bu kafayla mı şampiyon olacağız? Şampiyon olmamızın ilk şartı elimizdeki futbolculardan maksimum verimi alabilmek. Hadi transfer isteyenler çıksın iddia etsin elimizdeki futbolculardan maksimum verim alındığını ya da Avcı'nın artık yola geldiği yakında bu verimi alacağını. 2-3 milyon kemik gibi düşünen sorgulayan etkili taraftarımız olsa kulüp uçar, ciddi fark yaratır rakipleriyle.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi de kızmıyor muyuz yönetime neden santrafor ile orta saha almadın diye? Alsak ne olacak? Bu kafayla mı şampiyon olacağız? Şampiyon olmamızın ilk şartı elimizdeki futbolculardan maksimum verimi alabilmek. Hadi transfer isteyenler çıksın iddia etsin elimizdeki futbolculardan maksimum verim alındığını ya da Avcı'nın artık yola geldiği yakında bu verimi alacağını. 2-3 milyon kemik gibi düşünen sorgulayan etkili taraftarımız olsa kulüp uçar, ciddi fark yaratır rakipleriyle.

zaten bu hoca gitmeden artık alınacak her oyuncu külfet ve zarar hanesini büyütmekten öte gitmeyeceği anlaşılmıştır sanırım ve yönetim umarım oyuncu almaz yapacakları en doğru icraat başta hocayı göndermek sonra kiralıkları gönderip geri kalanların ne verebileceğini görerek geleceğin temelini atacak planlamaları yapmak olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

zaten bu hoca gitmeden artık alınacak her oyuncu külfet ve zarar hanesini büyütmekten öte gitmeyeceği anlaşılmıştır sanırım ve yönetim umarım oyuncu almaz yapacakları en doğru icraat başta hocayı göndermek sonra kiralıkları gönderip geri kalanların ne verebileceğini görerek geleceğin temelini atacak planlamaları yapmak olacaktır.
Kesinlikle izlenmesi gereken yol bu. Diğer türlü günlük çözümlerle batakta debelenen kişi gibi batağa daha da çok batarız.

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle izlenmesi gereken yol bu. Diğer türlü günlük çözümlerle batakta debelenen kişi gibi batağa daha da çok batarız.

malesef yönetim çok sessiz sanki bir planları yok sudan çıkmış balığa dönmüş şaşkın bir oluşummuş izlenimi veriyor bu durum. yönetim bir şeyler açıklamalı bir plan yapmalı ve açıklamalı böyle sessiz kaldıkça yıpranmaya mahkumlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

malesef yönetim çok sessiz sanki bir planları yok sudan çıkmış balığa dönmüş şaşkın bir oluşummuş izlenimi veriyor bu durum. yönetim bir şeyler açıklamalı bir plan yapmalı ve açıklamalı böyle sessiz kaldıkça yıpranmaya mahkumlar.
Futbolcu maaşlarındaki stopaj %15'ten %40'a çıkarılmış sanırım. Bu da önlerini ciddi biçimde tıkamış sezon ortasında. Böyle olunca yapılması gerekenleri yaza sarkıtmak, icraatları temelden daha uzun vadeye yaymak normal bir durum. En son açıklanan ilk çeyrekteki 150 milyon TL zarar önümüzdeki engellerden mali engel olarak sadece 1 tanesi. Öyle kısa sürede bu engeller aşılmaz.

Çevrimdışı haluk.m

Futbolcu maaşlarındaki stopaj %15'ten %40'a çıkarılmış sanırım. Bu da önlerini ciddi biçimde tıkamış sezon ortasında. Böyle olunca yapılması gerekenleri yaza sarkıtmak, icraatları temelden daha uzun vadeye yaymak normal bir durum. En son açıklanan ilk çeyrekteki 150 milyon TL zarar önümüzdeki engellerden mali engel olarak sadece 1 tanesi. Öyle kısa sürede bu engeller aşılmaz.

%20 Gelir vergisi + %20 stopaj şeklinde uyguluyorlar, eskiden sadece %15 stopaj vardı :alala: 

Oğuzhan, Burak gelin indirim yapalım desek, isteseler de yanaşmazlar.

Ayrıca sözleşme yenileneceği söylenen 3-4 oyuncu var. (Gökhan, Caner, Dorukhan, Atiba)   Oyuncularla indirimli sözleşme yapsak bile kasadan aynı miktarda para çıkabilir.   

Çevrimdışı tangaz

mevcut sözleşmelerdeki stopaj %15 den %20ye çıktı 40'a değil diğer taraftan futbolculara %40gelir vergisi eklendi  totalde devlet %60 vergi alacakmış gibi duruyor ama bu %40ında %20si zaten stopajla alınıyor %20de oyuncudan keselim toplam vergi 60değil 40 olacak şeklinde uygulanacak ve bu durum futbolcuya yeni sözleşmelerde geçerli olacak yani örnekle açıklayacak olursam ben 1 milyon maaş alırken kulüp 150bin vergi ödüyordu yeni yasa ile 200bin vergi ödeyecek oyuncuda 400bin vergi ödemeli ama 200ü kulüp ödemiş 200de sen ver kardemiş gibi ama bu durum yasadan sonra (31 ekim 2019) yapılan sözleşmeler için geçerli. oyuncuların maaşları düşürülsün kontratları yenilensin söylemi bu noktada uygulanamaz hal aldı örnek ozzi 2 milyon maaşı var %15 de vergi 2,3 mio kulüpten çıkan para oyuncu 500bin indrime razı geldi yeni sözleşme yapacaksın 1,5 yeni maaşımız 0,3 stopaj ile 1,8 kasadan çıkar oyuncuda 0,3 vergi öder eline 1,2 kalır bu sefer oyuncu hoop ben 500 bin indirim yapmıştım vergiye karışmam der onu da kulüp öderse kasadan 2,1 çıkar başta 2,3 çıkıyordu son haliyle 2,1 çıkar sözde 500bin indirttim dersin ama aslında inen 200bindir şeklinde açıklanıyor durum ve kimse böle küçük yansımalar için ne indirime yanaşıyor ne de tercih edemiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Biz napacaz bilinmez
Gs soyle yapacak butun oyunculara 1905teleden sozlesme
Ordan vergiyi verecek
Sonra yakalanirsa ceza yiyecek
O ceza yapilandirilacak
Onu da odemeyecek
Sonra onu affa sokacaklar
Biz de ozzi lens falan vergi odeyecez
Vergi yuzunden diyabi falan izleyecez
Adamlar falkao izleyecek

Onur Küçük

• Ziyaretçi

%20 Gelir vergisi + %20 stopaj şeklinde uyguluyorlar, eskiden sadece %15 stopaj vardı :alala: 

Oğuzhan, Burak gelin indirim yapalım desek, isteseler de yanaşmazlar.

Ayrıca sözleşme yenileneceği söylenen 3-4 oyuncu var. (Gökhan, Caner, Dorukhan, Atiba)   Oyuncularla indirimli sözleşme yapsak bile kasadan aynı miktarda para çıkabilir.   

mevcut sözleşmelerdeki stopaj %15 den %20ye çıktı 40'a değil diğer taraftan futbolculara %40gelir vergisi eklendi  totalde devlet %60 vergi alacakmış gibi duruyor ama bu %40ında %20si zaten stopajla alınıyor %20de oyuncudan keselim toplam vergi 60değil 40 olacak şeklinde uygulanacak ve bu durum futbolcuya yeni sözleşmelerde geçerli olacak yani örnekle açıklayacak olursam ben 1 milyon maaş alırken kulüp 150bin vergi ödüyordu yeni yasa ile 200bin vergi ödeyecek oyuncuda 400bin vergi ödemeli ama 200ü kulüp ödemiş 200de sen ver kardemiş gibi ama bu durum yasadan sonra (31 ekim 2019) yapılan sözleşmeler için geçerli. oyuncuların maaşları düşürülsün kontratları yenilensin söylemi bu noktada uygulanamaz hal aldı örnek ozzi 2 milyon maaşı var %15 de vergi 2,3 mio kulüpten çıkan para oyuncu 500bin indrime razı geldi yeni sözleşme yapacaksın 1,5 yeni maaşımız 0,3 stopaj ile 1,8 kasadan çıkar oyuncuda 0,3 vergi öder eline 1,2 kalır bu sefer oyuncu hoop ben 500 bin indirim yapmıştım vergiye karışmam der onu da kulüp öderse kasadan 2,1 çıkar başta 2,3 çıkıyordu son haliyle 2,1 çıkar sözde 500bin indirttim dersin ama aslında inen 200bindir şeklinde açıklanıyor durum ve kimse böle küçük yansımalar için ne indirime yanaşıyor ne de tercih edemiyor.
Doğrudur. Sayın Çebi yeni sözleşmelerde ödeyeceğimiz vergi %40'a çıktı dedi. Kontrol edemedim o verginin içeriğini . %20 stopaj, %20 gelir vergisi şeklindedir dediğiniz gibi. Çebi'nin dediği şey o %40'ı da kulübün ödeyeceği. İşlerine gelince vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapan, kulübüne armaya gönülden bağlı olan yerli futbolcularımızın en azından %20 gelir vergisini kendi ceplerinden vereceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Atkar

16M para harcamayı bilenler...Ejuke-Despodov kanadı yapıp,İrfanCan ve Kagawa orta sahası kalıp,Shörlöth veya dengi bir adam kiralasalardı 10m bonservise şampiyon yapacak takım kurarlardı ama vizyon yok...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz napacaz bilinmez
Gs soyle yapacak butun oyunculara 1905teleden sozlesme
Ordan vergiyi verecek
Sonra yakalanirsa ceza yiyecek
O ceza yapilandirilacak
Onu da odemeyecek
Sonra onu affa sokacaklar
Biz de ozzi lens falan vergi odeyecez
Vergi yuzunden diyabi falan izleyecez
Adamlar falkao izleyecek
Adamlar maç oynanırken maçın kurallarını değiştiriyor. Bilin bakalım ülkede kimin taktiği/taktiğiydi bu? Ülkede herşey yalan dolan.

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar maç oynanırken maçın kurallarını değiştiriyor. Bilin bakalım ülkede kimin taktiği/taktiğiydi bu? Ülkede herşey yalan dolan.
Abi tespiti yanlis yapiyoruz
Biz efendi falan degiliz gucumuz yok, bitti

Bjk neden sike yapmadi yillarca, yapsak bizi yakalar kume dusururlerdi
Gs bizimle ayni durumda olsa biz ankaragucune 8 atarken utanmadan genclere 11 atardi sonra derdi adanademire 10 saplamistik bu mac rekor kirdik falan

Yillardir ayni bu duzen, degistermeye gucumuz yok tamam ama degistirmeye da calismiyoruz bize bicilen rol var. hakem golumj vermedi bi tane daha at onu da vermedi 39mden at, he attik, enayi biziz
Bu yonetim enazindan guc olmadiginin farkinda, tespit dogru eyleme bakacaz

Fbnin gsnin yutup hesaplari kac takipcili, bizim?

Çevrimdışı Egos

Doğrudur. Sayın Çebi yeni sözleşmelerde ödeyeceğimiz vergi %40'a çıktı dedi. Kontrol edemedim o verginin içeriğini . %20 stopaj, %20 gelir vergisi şeklindedir dediğiniz gibi. Çebi'nin dediği şey o %40'ı da kulübün ödeyeceği. İşlerine gelince vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapan, kulübüne armaya gönülden bağlı olan yerli futbolcularımızın en azından %20 gelir vergisini kendi ceplerinden vereceğini sanmıyorum.

hepsi bize kalacaksa yüzde 20 üzeri indirim işimize gelir, ama yüzde 25'ten düşüğü pek anlam ifade etmez. ayrıca indirimde gönlü olan futbolcu bu işi kanun çıkmadan önce hallederdi. böyle konularda beklemenin faydası var, kanunlar sürekli güncelleniyor.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 15:14:16 Egos ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi tespiti yanlis yapiyoruz
Biz efendi falan degiliz gucumuz yok, bitti

Bjk neden sike yapmadi yillarca, yapsak bizi yakalar kume dusururlerdi
Gs bizimle ayni durumda olsa biz ankaragucune 8 atarken utanmadan genclere 11 atardi sonra derdi adanademire 10 saplamistik bu mac rekor kirdik falan

Yillardir ayni bu duzen, degistermeye gucumuz yok tamam ama degistirmeye da calismiyoruz bize bicilen rol var. hakem golumj vermedi bi tane daha at onu da vermedi 39mden at, he attik, enayi biziz
Bu yonetim enazindan guc olmadiginin farkinda, tespit dogru eyleme bakacaz

Fbnin gsnin yutup hesaplari kac takipcili, bizim?
gs çakma imparatorun maaşını 1905 TL yapıyor. Sırıta sırıta sözleşme imzalıyor. Sesini çıkaran var mı? Biz de 1903 TL yapalım öyleyse. Adamlar sırf cinslik olsun diye 1905 TL'nin altında sözleşme imzalayanlara özel ceza çıkartır. Yapar mı yapar.

Aynen önce tespiti doğru yapmak lazım. Senin mücadele ettiğin yapılar bir virüs gibi vücut hücrelerine etki etmiş, içine girdiği hücreleri kontrolü altına almış, istediği gibi yönetiyor. Sen daha hastalığın farkında değilsin. Daha bunun farkında değilsin, nasıl düzeleceksin? İlk önce farkına varacaksın, sonra da icraata geçeceksin.

Çevrimdışı tangaz

gs çakma imparatorun maaşını 1905 TL yapıyor. Sırıta sırıta sözleşme imzalıyor. Sesini çıkaran var mı? Biz de 1903 TL yapalım öyleyse. Adamlar sırf cinslik olsun diye 1905 TL'nin altında sözleşme imzalayanlara özel ceza çıkartır. Yapar mı yapar.

Aynen önce tespiti doğru yapmak lazım. Senin mücadele ettiğin yapılar bir virüs gibi vücut hücrelerine etki etmiş, içine girdiği hücreleri kontrolü altına almış, istediği gibi yönetiyor. Sen daha hastalığın farkında değilsin. Daha bunun farkında değilsin, nasıl düzeleceksin? İlk önce farkına varacaksın, sonra da icraata geçeceksin.

yeni banka yapılandırması yapılmazsa istediğiniz teşhisi koyun istediğiniz receteyi yazın hiç birinin uygulanabilirliği yok son hain mum dikti diyorum beyler

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hepsini bize kalacaksa yüzde 20 üzeri indirim işimize gelir, ama yüzde 25'ten düşüğü pek anlam ifade etmez. ayrıca indirimde gönlü olan futbolcu bu işi kanun çıkmadan önce hallederdi. böyle konularda beklemenin faydası var, kanunlar sürekli güncelleniyor.
Haklısın Egos ama bir de bankalar birliğiyle yapılan yapılandırma anlaşmaları var kulüplerin. Kulüpler batırılarak dolaylı yoldan devlet kontrolüne geçirildi. Onlardan bir tanesi Perşembe günü Ersin Düzen adındaki bir sinsi şahsiyetin programına çıkıp kendi menfi şovunu yapacakmış hatta. Kimse bu ortamda neyin ne olacağını öngöremiyor. Umarım senin de yazdığın gibi güncelleme ile makul oranlara gelinir. Vergiyi %15'ten birden %40'a çıkarmak kabile devletlerinde olur ancak.

Çevrimdışı tangaz

ben şimdi yerli oyuncu olarak diabiye ruize nkuduya filan ödenen paraları görüp indirime yanaşmam, 500 bin brüt kazanan adamlara kalkıp 1,8 den 2den kontrat yapılmışsa 150 bin kazanana 1,6 milyon 100bin kazanana 1,2 milyon kontratlar verilmişse ne indiriecem derim bi enayi benmiyim indirmiyorum derim.  kulüp böyle faydasız oyuncularla gel al maaşının yarısını hatta 2/3ünü yeterki git varlığın zarar yoklugunun 3 kuruşta olsa faydası olsun derse gider %25 mi indirim istediniz ben %35 indiriyorum der ilk imzayı atarım

Çevrimdışı tangaz

diabinin yarı maaşı 900bin bu adama al şu 500bini git diyemiyormuyuz  rebocho ona keza yarı maaşı neyse artık 500bin mi nedir al şu 200-300ü deyip gönderemiyormuyuz? bu yönetim cidden hiç bir beceri gösteremiyor şu hamlelerle 3 kontenjan açılırdı gider fransız ve belçika kulüpleri ile görüşülür larin ve mirin %20 indirim yaptık şimdi alın denip bonservis girdiside sağlanırdı 4 milyon civarı totalde 5 milyonluk kaynak ve 3 kontenjan yaratılırdı hatta limiti % 5 aşarsa uyarı cezası var sadece ordanda 3-5 limit daha çıkar vbvb sonra avcıyı da gönderip yeni hoca sonra 3 transfer derken yarışa tutunabilirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1milyona biraksin
Alalim
Ne yapacan alıp? Alıp da turşusunu mu kuracan  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Su adam 1 gol yedi o da penaltidan diye bir daha kaleye gecirmedik
Haksizlik ettik

Bunun ayaklari da iyiydi

Çevrimdışı mylife1903

Ne yapacan alıp? Alıp da turşusunu mu kuracan  :ebebe:
Ya olm daha iyisini alamazlar
Gelen gideni aratir ondan korkuyom
Bunun kotusunu dusunsene

1 milyon bons 500bin tele maas oynasin