2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263929 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Dedik size ortasahadan gol yiyo hocayla ne alakasi var diye

Livirpuldan geldi diye ilizyon oluyor
Iyi bisi olsa livirpul gondermez zaten

Gece sene senol tolgayi oynatmasin diye adami yoneticiye selam vermedi diye kadrodisi birakanlarin payi daha cok tabi

Babel kasimpasa aktarmali gelince gomen taraftar, karyus livirpuldan direk ucusla gelince karyus disinda herkesi sucluyo, nasi gorulmuyor bu adam arkadas yuh yani

Gecen sene dedim size bu herif kalsin devre arasi betoyu falan zorlariz diye, haydari aliriz alanyadan diye pnu da kacirdik.

Karyusa 8 milyon verdigimiz anda forumda kufuru serbest birakin arkadas

aslında şimdi bile serbest bırakılabilir  :D

sene başı karyus şenol benle konuşmuyordu yeni hoca şöle böle die  vikvik yaparken yaa siz bu sene görün karyusu diyenleri de sahneye davet ediyorum  :D şenol keşke kalaydı bunu bu hafta kornere çıktıgında yemnle sahaya dalar tekme tokat çıkarırdı oyundan fabri biraz açılıyor die neler ettiydi çocuğa buna kesin dalardı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bunu 2018 Aralık ayından beri söylüyordum. Gerçekleşmiş olması beni şaşırtmadı. Bu yönetim de bu şekilde devam edemez. Anlaşma işi gerçekleştikten sonra değişim bekliyorum  :tabe:

güçlü başkan güçlü beşiktaş sloganı ile geldi göreve bumuymuş güçlü başkandan anladığı pehh
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Guingamp'ten 450 bin Euro'ya kiralanan Rebocho'nun sözleşmesinde iki önemli madde var.
Lig ve Avrupa'da toplam 20 maça çıkar ve Beşiktaş da ilk 4'e girerse mecburen satın alınacak. Bonservis bedeli; 2 milyon 750 bin Euro. Rebocho şu ana kadar 14 maçta forma giydi.

haberi yapan keşke az zahmet edip baksaydı 17 maça çıktığı görüp yazsaydı daha güvenilir olacaktı

eğer doğruysa bidaa 18e almasınlar bi zahmet.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bunları görmek düşünmek dile getirmek alim olmayı gerektirmiyor zaten dün ben derim bugün koç der mesele o değil ki bu iş 2 eylülde açıklandığında ali koç çıkıp hooop noluyosunuz demeliydi fikret zaten demezdi diyemezdi o tüyme planları çoktan yapmış ona göre icraatlerini tamamlamış bir konumdaydı.

şunu da söyleyeyim bunlar iyi günlerimiz banka yapılandırması 2 yıl ana para geri ödemesiz mi ne öyle bişey çıktı harcama limitimiz 275 milyon değil mi 3.sene anapara ödemesi devreye girince sıfır bile olmaz -100 mü olur -300 mü olur 500 mü olur bilmem ama eksi olacağı kesindir. ben ilk günden beri hatta tüyüp kaçmadan evvel ihanet ediyor demeye başlamıştım fikret sanki bunları bilmiyormuydu bal gibi de biliyordu harcayacak para kalmadığı için tüydü kaçtı zaten.
Fikret Bey'in 3 seneyi tamamlamak gibi bir planı olsaydı transfere 16 milyon harcamaz kendi iddia ettiği gibi futbol takımının değil tüm kulübün senelik toplam giderini 40 milyon avroya çekecek adımları atardı.

Ali Koç kendi cebinden para çıkaracak. Sonra da yaş tahtaya basacak adımlar mı atacak? Ali Koç o adımları atarken de federasyondan da kimseyle görüş alışverişi içinde olmayacaktı, fikir almayacaktı değil mi?

Fikret Bey'in sadece şu son gitmeden önce yaz zamanı yaptığı icraatlere baksa bir kişi bu kulübün neden başarısız bırakıldığı anlaşılır. Hadi 8 senesinde yaptıklarını incelemek zor geliyor diyelim. Birkaç ayda yaptıklarına bakın ondan sonra yorumlayın bu kulüp nasıl başarılı olacaktı Fikret Bey gibi şahsi menfaat peşinde koşan kişilerin elinde.

Çevrimdışı tangaz

serdal adalı seçim dönemi banka anlaşması filan anlatırken cebinden gider bakaya parayı koyarsın limit açılır diyordu aynı ifadeyi yinelemiş burası ağlama duvarı değil çıkarır cebinden 15 milyon doları koyarsın limit açılır die bilgi vermiş madem hiç bir icraat yapamayacaktın nie aday oldun anç. bi aksiyon al lütfen bi icraatini görelim birini al sat şutla gönder kadrodışı bırak bişeyler yap. sıfır icraat yola dewam ediyorlar tek bir isim bile gönderemediler bırakın almayı sonra çıkıp grafik paylaşsınlar ki onu bile öyle saçma koymuşki nedeni belli olan şeyin nedeninden bihaber arkadaş dünyadan bi haber millet faizler %25 die evleri sattı parayı faize koydu seneye geri alırız o zaman bakarız dien ben en az 10 kişi tanıyorum bunlardan piyasalardan filan bu kadar uzak böyle kişileri görüp kartvizitinde sanayici yazısını okuyunca vah türk sanayisinin haline diyorum.

Çevrimdışı mylife1903

zaten ben de söze çok kritik hataları oldu die girip daha bismillah deyince yaptığı hatayı anlattım o dönem oturup konuşurduk çok da transfer ismi verirdim kendisine ama birini bile değerlendrmediler tarihin en vasat kadrolarıda yd dönemi kuruldu zaten bir insan o kadar olanak varken böle saçma kadrolar kurması ağır mallıktan başka bişey değildir (durumu en hafif mal kelimesi ile ifade edebildim yumuşak kelime aradım ama daha yumuşağını koyamadım) haa aldığı oyuncularında maaşları hep geciktirir sonra gider çek kırdırır gelirlere temlik koydurur falan derken sarmalın içine sokardı adamın döneminin savunulacak tarafı yok zaten. mevcut durumdan çıkarabilecek mali gücü oldugu ilişkileri oldugu için ismi gündemde yoksa mümkünse stadın önünden geçmeisin.
Sitada anca isiklar kapaninca giriyir abi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yeni türkiyenin spor camiasındaki en sinsi en kirli ama temiz yüzlü görünen ama en yalama müptezelidir kendisi sırtını devlete dayamış tepedeki birini yalayarak bir yerlere gelmiş bir zattır.
İşte o kişinin programına çıkacak bir Fikret Bey örneği var karşımızda. Çok net Beşiktaş'ı karıştırmak peşindeler. Fikret Bey'e de bunun yolu yapılmış. O da fırsatı kaçırır mı? Kaçırmaz.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Bey'in 3 seneyi tamamlamak gibi bir planı olsaydı transfere 16 milyon harcamaz kendi iddia ettiği gibi futbol takımının değil tüm kulübün senelik toplam giderini 40 milyon avroya çekecek adımları atardı.

Ali Koç kendi cebinden para çıkaracak. Sonra da yaş tahtaya basacak adımlar mı atacak? Ali Koç o adımları atarken de federasyondan da kimseyle görüş alışverişi içinde olmayacaktı, fikir almayacaktı değil mi?

Fikret Bey'in sadece şu son gitmeden önce yaz zamanı yaptığı icraatlere baksa bir kişi bu kulübün neden başarısız bırakıldığı anlaşılır. Hadi 8 senesinde yaptıklarını incelemek zor geliyor diyelim. Birkaç ayda yaptıklarına bakın ondan sonra yorumlayın bu kulüp nasıl başarılı olacaktı Fikret Bey gibi şahsi menfaat peşinde koşan kişilerin elinde.

banka anlaşmasını yapan o yerli ffpyi hazırlayanlardan biri o bugünü gören bilen ona göre kaçan o 3.sene harcama limitinin eksilere düşeceğini bilen o ki zaten o nedenle tüydü. tüm bunları bile bile göre göre yapan imzalayan kulübü düpedüz bankalara tabir yerinde ise peşkeş çeken  (nasılsa bu paralar ödenmezse elinizde koca kulüp dilediğinize satar paranızı kurtarırsınız demekle eşdeğerdir yaptığı) biri için hain dedim valla az bile demişim.

Çevrimdışı mylife1903

aslında şimdi bile serbest bırakılabilir  :D

sene başı karyus şenol benle konuşmuyordu yeni hoca şöle böle die  vikvik yaparken yaa siz bu sene görün karyusu diyenleri de sahneye davet ediyorum  :D şenol keşke kalaydı bunu bu hafta kornere çıktıgında yemnle sahaya dalar tekme tokat çıkarırdı oyundan fabri biraz açılıyor die neler ettiydi çocuğa buna kesin dalardı  :D
Abi bunu meloya verecen soyunma odasina kapatacak ayda bir 3 ogun dovecek bu super oynar buna odun terapisi lazim. Bizim takima bakiyim bi caner dover bunu herhalde belki burAk

Çevrimdışı tangaz

Basin toplantisi olacakti simdi ersin duzenin karsisina cikip canak soru mu yaniayacak fo
Su gs macina neden gitmedigini aciklasa da ogrensek
Parali tirolleri sosyal medyadan aklasin o hareketi sonra

abi adam basın toplantısına çıkar mı hiç o da beyaz yalanlardan biriydi bakalım başka ne gibi beyaz yalanlar söyleyecek 23ü akşamı

Çevrimdışı mylife1903

serdal adalı seçim dönemi banka anlaşması filan anlatırken cebinden gider bakaya parayı koyarsın limit açılır diyordu aynı ifadeyi yinelemiş burası ağlama duvarı değil çıkarır cebinden 15 milyon doları koyarsın limit açılır die bilgi vermiş madem hiç bir icraat yapamayacaktın nie aday oldun anç. bi aksiyon al lütfen bi icraatini görelim birini al sat şutla gönder kadrodışı bırak bişeyler yap. sıfır icraat yola dewam ediyorlar tek bir isim bile gönderemediler bırakın almayı sonra çıkıp grafik paylaşsınlar ki onu bile öyle saçma koymuşki nedeni belli olan şeyin nedeninden bihaber arkadaş dünyadan bi haber millet faizler %25 die evleri sattı parayı faize koydu seneye geri alırız o zaman bakarız dien ben en az 10 kişi tanıyorum bunlardan piyasalardan filan bu kadar uzak böyle kişileri görüp kartvizitinde sanayici yazısını okuyunca vah türk sanayisinin haline diyorum.
Ses yok
Yahu parasini zaten odedigin birini at taraftarin onune
Lens diyabi falan
Bu baskida kelle vermezlerse kendi kelleleri gideceh
Belkide hesap o
Bize kufur edildi, biz yanan eve girdik uhu uhuuu
Bunun yapilmisi var zaten az otede

Onur Küçük

• Ziyaretçi

banka anlaşmasını yapan o yerli ffpyi hazırlayanlardan biri o bugünü gören bilen ona göre kaçan o 3.sene harcama limitinin eksilere düşeceğini bilen o ki zaten o nedenle tüydü. tüm bunları bile bile göre göre yapan imzalayan kulübü düpedüz bankalara tabir yerinde ise peşkeş çeken  (nasılsa bu paralar ödenmezse elinizde koca kulüp dilediğinize satar paranızı kurtarırsınız demekle eşdeğerdir yaptığı) biri için hain dedim valla az bile demişim.
Burada tartışmasını yaptık 5 senede o anlaşmanın tamamlanmasının mümkün olup olmayacağı hakkında. O anlaşmayı 5 senede tamamlamak mucize gibi birşeydi. Ne kadar borç aldığın belli değil, ne kadar senede borcu ödeyeceğin belli değil, karşılığında ne verdiğin ne şartları kabul ettiğin belli değil. İşte biz de taraftar olarak sustuk bunlar yapılırken.

Çevrimdışı mylife1903

abi adam basın toplantısına çıkar mı hiç o da beyaz yalanlardan biriydi bakalım başka ne gibi beyaz yalanlar söyleyecek 23ü akşamı
Dogru hazirlanmadigi yerden sorarlar falan

Çevrimdışı tangaz

İşte o kişinin programına çıkacak bir Fikret Bey örneği var karşımızda. Çok net Beşiktaş'ı karıştırmak peşindeler. Fikret Bey'e de bunun yolu yapılmış. O da fırsatı kaçırır mı? Kaçırmaz.

fikret beşiktaşlı filan değil bana kimse aksini söylemesin cesareti varsa basın toplantısı yapsın bende orada olup 2-3 soru sorayım kendisine hatta tek soru sorayım sorum belli:

bankalar birliği anlaşmasını önümüze koy. yerli ffp.yi önümüze koy bu tabloda şimdi bile 275 milyon harcama limiti varken 3. sene limit sıfırlanacak hatta eksiye düşecek dolayısı ile puan silmeler şunlar bunlar duvar gibi karşına çıkacakken bu imzaları neden attın?

Çevrimdışı tangaz

Abi bunu meloya verecen soyunma odasina kapatacak ayda bir 3 ogun dovecek bu super oynar buna odun terapisi lazim. Bizim takima bakiyim bi caner dover bunu herhalde belki burAk

burak girmez o işe fazla babacanlaşmış canerde kavgacı gibi görünsede onun çene çalışıyor sadece dayak yeme ihtimali daha yüksek quaresma kalaydı o icabına bakardı zaten dövmesine gerek kalmaz kelebeği 2 sallar eline tutuştururdu anladın sen onu derdi döner giderdi bak o zaman karyus nası oynuyor.

Çevrimdışı tangaz

dün gece total ve m oil oyak'a satılıdı die yazmıştım bugün medyaya da düşmüş satış bedeli 450 milyon dolar haydi yd pamuk eller cebe  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

fikret beşiktaşlı filan değil bana kimse aksini söylemesin cesareti varsa basın toplantısı yapsın bende orada olup 2-3 soru sorayım kendisine hatta tek soru sorayım sorum belli:

bankalar birliği anlaşmasını önümüze koy. yerli ffp.yi önümüze koy bu tabloda şimdi bile 275 milyon harcama limiti varken 3. sene limit sıfırlanacak hatta eksiye düşecek dolayısı ile puan silmeler şunlar bunlar duvar gibi karşına çıkacakken bu imzaları neden attın?
Fikret Beyde öyle bir yürek var mı? Bana pusu atanlar dedikleri ile herkesin önünde hesaplaşsın kendisinde o yürek varsa, haklı ve mağdursa.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Beyde öyle bir yürek var mı? Bana pusu atanlar dedikleri ile herkesin önünde hesaplaşsın kendisinde o yürek varsa, haklı ve mağdursa.

ben soru sorarken yanına da metini alsın divanda fikrete soru soranlara ilk metin saldırıyordu keşke bana da saldırsalar keşke...

Çevrimdışı mylife1903

“Yaptığımız tüm transferler, teknik direktör Abdullah Avcı’nın istediği isimler. Onun onayını almadan hiçbir transfer yapılmadı. Fatih’i kendisini geliştirmesi için Sivasspor’a ben 1.5 yıllığına kiraladım ve geri dönmesi için satış opsiyonu koydurmadım”
 :alala:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

“Yaptığımız tüm transferler, teknik direktör Abdullah Avcı’nın istediği isimler. Onun onayını almadan hiçbir transfer yapılmadı. Fatih’i kendisini geliştirmesi için Sivasspor’a ben 1.5 yıllığına kiraladım ve geri dönmesi için satış opsiyonu koydurmadım”
Öyleyse '' where is the sistem? where is the futbol?''

Ek: Avcı'nın istediği transferler yapıldı. Başarısızlık durumunda Avcı'nın üzerine düşeni yapıp istifa etmesi gerekir. Etik olan budur. Yapmak veya yapmamak kendi tercihidir ama yapmadığında üzerine bir damga da yapışacak.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 11:36:25 Onur Küçük ]

Çevrimdışı mylife1903

Öyleyse '' where is the sistem? where is the futbol?''
Now is in the tabela it is the football, that is the football something happened everything is something happened

Çevrimdışı tangaz

bunu serdalın söylemesine gerek yoktu ki zaten a.avcı kendiside söyledi dinledik bunları avcıdan.

Çevrimdışı mylife1903

bunu serdalın söylemesine gerek yoktu ki zaten a.avcı kendiside söyledi dinledik bunları avcıdan.
Senol gibi pisirik cikmadi be abi avci o konuda iyi, istediklerini aldirmis
Senol gibi bi bakalim faydalaniriz falan dememis
Tak tak quaresmayi paketledi bah senol olsa hala orta aciyordu sag tarafta hic lagaluga yapmadan hoop assaaa kasimpasa

Çevrimdışı tangaz

Now is in the tabela it is the football, that is the football something happened everything is something happened

abi 88 seul olimpiyatları yapılıyor aradan 1-2 yıl geçiyor amerikalı bir gazeteci seule gidiyor olimpiyat sonrası ülkeye getirisini değişimi filan inceyelen belgesel çekiyor neyse bir eve giriyor röportaj yapıyor aile bireyleriyle çocukları görüyor gazeteci isimlerini soruyor birinci çocuk 10 yaşlarında adını soruyor çin çen çong diyor baba ikinci çocuk geliyor 5 yaşlarında bunun adı da tin teng tong diyor  derken odaya emekleyerek sarışın mavi gözlü bir bebe giriyor gazeteci soruyor bunun adı ne baba yanıtlıyor some thing wrong  :ebebe: 

Çevrimdışı tangaz

Senol gibi pisirik cikmadi be abi avci o konuda iyi, istediklerini aldirmis
Senol gibi bi bakalim faydalaniriz falan dememis
Tak tak quaresmayi paketledi bah senol olsa hala orta aciyordu sag tarafta hic lagaluga yapmadan hoop assaaa kasimpasa

şenol gibi bilgisiz değil tabii geniş bir networkü oldugu biliniyordu kulübü menajerlerin elinden de kurtarmıştı zaten transfere td eli değdiği belliydi