bunları görmek düşünmek dile getirmek alim olmayı gerektirmiyor zaten dün ben derim bugün koç der mesele o değil ki bu iş 2 eylülde açıklandığında ali koç çıkıp hooop noluyosunuz demeliydi fikret zaten demezdi diyemezdi o tüyme planları çoktan yapmış ona göre icraatlerini tamamlamış bir konumdaydı.
şunu da söyleyeyim bunlar iyi günlerimiz banka yapılandırması 2 yıl ana para geri ödemesiz mi ne öyle bişey çıktı harcama limitimiz 275 milyon değil mi 3.sene anapara ödemesi devreye girince sıfır bile olmaz -100 mü olur -300 mü olur 500 mü olur bilmem ama eksi olacağı kesindir. ben ilk günden beri hatta tüyüp kaçmadan evvel ihanet ediyor demeye başlamıştım fikret sanki bunları bilmiyormuydu bal gibi de biliyordu harcayacak para kalmadığı için tüydü kaçtı zaten.
Fikret Bey'in 3 seneyi tamamlamak gibi bir planı olsaydı transfere 16 milyon harcamaz kendi iddia ettiği gibi futbol takımının değil tüm kulübün senelik toplam giderini 40 milyon avroya çekecek adımları atardı.
Ali Koç kendi cebinden para çıkaracak. Sonra da yaş tahtaya basacak adımlar mı atacak? Ali Koç o adımları atarken de federasyondan da kimseyle görüş alışverişi içinde olmayacaktı, fikir almayacaktı değil mi?
Fikret Bey'in sadece şu son gitmeden önce yaz zamanı yaptığı icraatlere baksa bir kişi bu kulübün neden başarısız bırakıldığı anlaşılır. Hadi 8 senesinde yaptıklarını incelemek zor geliyor diyelim. Birkaç ayda yaptıklarına bakın ondan sonra yorumlayın bu kulüp nasıl başarılı olacaktı Fikret Bey gibi şahsi menfaat peşinde koşan kişilerin elinde.