Ben kimseyi almasinlar borcu odesinler dedim zaten. Hoca da dedi
Marseloyu da hic almasalardi aleksiz tosic oynasaydi
Tiransferin ustunden 5 sene gecince konusmuyorum 5 sene once ne dediysem bugun de onu diyorum
Akilli adam oynayan oyuncusunu satip gelen butun parayi hocanin alma dedigi adama basmaz
Santraforunu 25e satiyorsan 15 lik adam alirsin yerine ki sonra onu da degerlendir
Buyuk takimda fazla sirkilasyon olmaz
Dunyada son 7 senede bizim kadsr tiransfer yapmis baska bir buyuk takim var mi turk takimlari disinda
Kimseyi almasinlar da santrforda ben mi oynayayim. Ayrica o sezon kimseyi satamamistik, Talisca´nin kiralama giderini bile
karsilayamiyorduk. Ne yapacaktik, santrforda Pektemek´i oynatip Talisca´yi CL listesine yazdirmayacakmiydik yoksa.
Cok mantikliymis. Marcelo satildi da o parayla tonla transfer yapildi, takimin eksikleri giderildi. Marcelo icin hicbir takim 8 milyon euro vermez, su an 2 milyon euro veren bile cikmaz.
Ben F.Orman doneminde satilan hicbir oyuncunun satisini mantiksiz bulmuyorum, hepsi gayet mantikli, Tosic, Marcelo, Cenk Tosun vs dahil.
Besiktas zaten kucuk takim su anda, buyuk degil. Turkiye capinda buyuk olabilir, ama Avrupa capinda kucuk. Tarih olarak olmasa bile, maddi olarak
en azindan oyle. Senin topcuna Everton, Lyon, Guangzhou vs talip olursa satmak zorundasin. Su anda capimiz boyle, ekonomik gercekler boyle.
Neredeyse bedavaya aldigimiz, hicbir zaman Avrupa futbolu seviyesinde topclass olmamis, Brezilya milli takiminin yanindan gecememis oyuncuyu 8 milyon euroya satmamak
bizim yapabilecegimiz birsey degil.