2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264641 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

fikret orman her şeyden sorumlu tutulabilir, ama kamera karşısında söylediklerinden sorumlu tutulamaz. bu yöntem küçük bir çocuğun ağzına kürekle vurmaya benziyor. bizim camida konuşmayı bilen adamın başkanlıkla, yönetimle işi olmuyor; konuşmayı bilmediğini bilen ve ona göre davranan bir başkan bulursak direkt onursal yapalım.
Yeni baskan da konusma yapmiyor okuyor
Asbaskan mi o sakalli kocadag mac sonlari saat farkindan gecenin koru oluyor basliyo konusmaya yemin ediyom adile nasit gibi hemen uyku basiyir, taktik mutis adamin karsisindakinin enerjisini cekerek uyutuyor herkesi. Insallah rakipleri de boyle uyutup nuri alco muzigi calarlar

Çevrimdışı mylife1903

fabri yüzde elliye kalmazdı, ama karius konusunda destekliyorum. o fiyata yedek kaleci olsun; zaten liverpool da ligde oynatmıyordu kendisini, sadece avrupa maçlarına çıkartıyordu. şampiyonlar ligi finaline kadar avrupa'da kaleyi karius'a emanet ederiz, finalde oynatmayız; çünkü biz farklıyız, japonuz bir kere, akıllı adamız...
Bizim yedek kaleciye 3 milyon baglayacak luksumuz yok
Alanya mesela haydari kiralamis bedelsiz
Alip oynatip haydari verecektik rakiplere

Yarin zaten mutis bir performans bekliyom karyustan, zilgiti yiyince oynuyor

Çevrimdışı Egos

Bizim yedek kaleciye 3 milyon baglayacak luksumuz yok
Alanya mesela haydari kiralamis bedelsiz
Alip oynatip haydari verecektik rakiplere

Yarin zaten mutis bir performans bekliyom karyustan, zilgiti yiyince oynuyor

ağabey iki seçenek var: as kaleciye 8 milyon, yedek kaleciye 3 milyon. kalan 5 milyon ile de takım kurarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen durum böyle. Herkesin bildiği yıldız diye lanse edilen isimler yüzünden şimdi bu hallerdeyiz. O gelen yıldızların kaç tanesi bizi şampiyon yaptı? Son dönemde Sosa, Aboubakar, Talisca ve Mario Gomez dışında sayamayız  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1218485694164807680

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Aynen durum böyle. Herkesin bildiği yıldız diye lanse edilen isimler yüzünden şimdi bu hallerdeyiz. O gelen yıldızların kaç tanesi bizi şampiyon yaptı? Son dönemde Sosa, Aboubakar, Talisca ve Mario Gomez dışında sayamayız  :tabe:

Mangiri basmadan getiremiyorsun ama
Dogru futbolcuya dogru para verilmeli
Bu duzen boyle devam ederse 2-3 sene sonra bombos tiribunled olur derbi disinda
Gidip kimi izleyecen

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyd'un alacağı para Boyd gelmeden önce az çok belli değil miydi? Adama sorarlar Boyd'un maaşı ne oldu da 100 binlerden 1.2 milyona fırladı diye. Her yerden adama teklifler yağıyordu, 1 milyon veren vardı, biz de 1.2 verdik aldık öyle mi? Fikret Bey ' Beşiktaş'ta başkanlık sistemi var . Ben bir sistem kurdum, birkaç yönetici, menajerler ve en tepede ben,  kararları ben alıp uygulayacağım, hesap vermeyeceğim. Bu kulübü ben yarattım'  derken taraftar neredeydi?

Boyd gelmeden 2 ay haberi yapıldı. Alacağı para ve bonservisi güzel bir algıyla taraftara kabul ettirildi. Bizim taraftar neredeydi sorusunun cevabı algılarla hayal dünyasında yaşıyordu. Sistem gelecek oyuncular değerli kılınacak, sonra al-sat yapıp kulübü düze çıkaracağız algısında olduğu gibi. Hak eden hak edildiği gibi yönetildi.

Çevrimdışı mylife1903

Boyd'un alacağı para Boyd gelmeden önce az çok belli değil miydi? Adama sorarlar Boyd'un maaşı ne oldu da 100 binlerden 1.2 milyona fırladı diye. Her yerden adama teklifler yağıyordu, 1 milyon veren vardı, biz de 1.2 verdik aldık öyle mi? Fikret Bey ' Beşiktaş'ta başkanlık sistemi var . Ben bir sistem kurdum, birkaç yönetici, menajerler ve en tepede ben,  kararları ben alıp uygulayacağım, hesap vermeyeceğim. Bu kulübü ben yarattım'  derken taraftar neredeydi?

Boyd gelmeden 2 ay haberi yapıldı. Alacağı para ve bonservisi güzel bir algıyla taraftara kabul ettirildi. Bizim taraftar neredeydi sorusunun cevabı algılarla hayal dünyasında yaşıyordu. Sistem gelecek oyuncular değerli kılınacak, sonra al-sat yapıp kulübü düze çıkaracağız algısında olduğu gibi. Hak eden hak edildiği gibi yönetildi.
Fonun yarattigi ekonominin hesabini fodan sormaya kalkti bazi taraftar, hadbilmez nankor bunlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fonun yarattigi ekonominin hesabini fodan sormaya kalkti bazi taraftar, hadbilmez nankor bunlar
O hesap sormaya kalkan taraftar hep nankör kalmaya devam edecek. Bir kere yapıştı mı çıkmaz o  :D

Örnek bir Beşiktaş taraftarı dediğin şöyle olmalı. Boyd bir yere gitmiyor, 1.2 milyon alıyor.Göm göm göm. Guilherme menajeriyle haber çıkartarak gelmek istiyor ama yönetim almıyor. Göm göm göm ama bu sefer yönetimi göm.

Çevrimdışı mylife1903

Soyle soralim anlasilsin

Alanyanin santraforu sisse
Firansa alamanya dingiltere yapmadi mi sonra alanyaya dusmedi mi

Simdi alanyada kac para aliyor o?
Bonservisine ne verildi?

Hah o sisse fo ve avanesi tarafindan bize alinsa 2.5 bons 4.5 da maas alirdi

Tirolleri de ortami yapardi efenim epl oyuncusu falan filan piyasa boyle santrafor paralari bu

Çevrimdışı mylife1903

O hesap sormaya kalkan taraftar hep nankör kalmaya devam edecek. Bir kere yapıştı mı çıkmaz o  :D

Örnek bir Beşiktaş taraftarı dediğin şöyle olmalı. Boyd bir yere gitmiyor, 1.2 milyon alıyor.Göm göm göm. Guilherme menajeriyle haber çıkartarak gelmek istiyor ama yönetim almıyor. Göm göm göm ama bu sefer yönetimi göm.
Alirisn boydu denersin genc cocuk tutabilir
Ama sorarsin ne aliyon gozum angarada
92bin baskan yarim sezon
Tamam ozaman alsana 150bin bir yillik
Baskan angarada 180 aliyom
Olm burasi besiktas goster kendini sponsor yaparsin ustunu o oder ben de atarim sana 30-40bim bisiler
Tesislerde kalirsan kira almam 3 ogun beles baska yemek istersen odersin cevinden

Çevrimdışı tangaz

Alirisn boydu denersin genc cocuk tutabilir
Ama sorarsin ne aliyon gozum angarada
92bin baskan yarim sezon
Tamam ozaman alsana 150bin bir yillik
Baskan angarada 180 aliyom
Olm burasi besiktas goster kendini sponsor yaparsin ustunu o oder ben de atarim sana 30-40bim bisiler
Tesislerde kalirsan kira almam 3 ogun beles baska yemek istersen odersin cevinden

gilherme mesela malatyada aldıgına oynayacaktı bonsevis parası 40 bini cebinden ödeyip sus payı olarakda alacağını bırakacaktı haa ilaçolurmuydu bilmem ama anadoludan alacağın adam böyle gelecekse gelmeli yoksa hadi yallah diyecen tabi o 1,2nin ne kadarı boyda orası hep muamma en kötü menaceri haftaya gelir açıklar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

gilherme mesela malatyada aldıgına oynayacaktı bonsevis parası 40 bini cebinden ödeyip sus payı olarakda alacağını bırakacaktı haa ilaçolurmuydu bilmem ama anadoludan alacağın adam böyle gelecekse gelmeli yoksa hadi yallah diyecen tabi o 1,2nin ne kadarı boyda orası hep muamma en kötü menaceri haftaya gelir açıklar
Ben Guilherme'yi en başından veto ederdim çünkü pis kokular geliyor burnuma o transferden.Sanki birileri daha yeni yönetim iş başına gelmeden bu transferin önünü açmış, yönetim değiştiğinde de bu transferi tamamlamak için medya gibi araçlar kullanılmaya çalışılmış.Bakmak lazım eski yönetimde Malatyalı ya da Malatyaspor ile bağlantıları olan bir yönetici var mıydı diye.

Çevrimdışı tangaz

Ben Guilherme'yi en başından veto ederdim çünkü pis kokular geliyor burnuma o transferden.Sanki birileri daha yeni yönetim iş başına gelmeden bu transferin önünü açmış, yönetim değiştiğinde de bu transferi tamamlamak için medya gibi araçlar kullanılmaya çalışılmış.Bakmak lazım eski yönetimde Malatyalı ya da Malatyaspor ile bağlantıları olan bir yönetici var mıydı diye.

wardı öle biri hatta onun hatrına stadı açmıştık malatyaya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi gokhans

Acil olarak hasic olayının çözülmesi gerekiyor. Leş akbabası gibi 6s çökecek diye ödüm kopuyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Adebayor ile avcının arası kötüydü en son avcı isterse adebayor gelir.

Pivot santrafor olarak iş yapar top indirir top tutar hücumda tutar bizi 5 aylığına alabilsek keşke.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O kişinin sosyal medyada trolleri var mı ' Hadi hadi transfer yapın. Guilherme'yi alın. Hasic'e 2 milyon imza parası verin yoksa hemen Napoli, Benfica'ya gidecek. Fikkret Bey yönetimi böyle değildi. Bunlarda iş yok.'  diye yazan ve diğer yazılı, görsel medyada haber yaptırdığı, algı yaptırdığı. O da önemli.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Soyle soralim anlasilsin

Alanyanin santraforu sisse
Firansa alamanya dingiltere yapmadi mi sonra alanyaya dusmedi mi

Simdi alanyada kac para aliyor o?
Bonservisine ne verildi?

Hah o sisse fo ve avanesi tarafindan bize alinsa 2.5 bons 4.5 da maas alirdi

Tirolleri de ortami yapardi efenim epl oyuncusu falan filan piyasa boyle santrafor paralari bu
Normalde oyuncular büyük kulüplerde oynamak için fedakarlık yapar ama bize gelince bu oyuncular bizde oynamak için normalden fazlasını istiyor, efendim piyasa bu, normali de bu zaten şeklinde oluyor. Beşiktaş'ın özellikle de genç, hedefleri olan oyunculara sunduğu olanaklara baksak oyuncuya Anadolu ve Beşiktaş'tan aynı paraya hatta Beşiktaş'tan daha az paraya teklif gelse olması gereken Beşiktaş'ı seçmesi gerekir.

Çevrimdışı mylife1903

Hehe o malatya o malatya degil abi
Dopink yapip maca cikan degil
Bu yeni malatya

Çevrimdışı tangaz

isteyen var mı acaba ruizi? varsa salmak en iyisi olacak

Çevrimdışı cursedofdragon

vardır herhalde iyi kötü alıcısı.

Çevrimdışı mylife1903

Abi ruizi neden satiyoz
Vida ile rokoyu satalim
Ruizim yanina apaci bi sitoper koysunlar boyle titi miti 300binlik bisi

Çevrimdışı mylife1903

Normalde oyuncular büyük kulüplerde oynamak için fedakarlık yapar ama bize gelince bu oyuncular bizde oynamak için normalden fazlasını istiyor, efendim piyasa bu, normali de bu zaten şeklinde oluyor. Beşiktaş'ın özellikle de genç, hedefleri olan oyunculara sunduğu olanaklara baksak oyuncuya Anadolu ve Beşiktaş'tan aynı paraya hatta Beşiktaş'tan daha az paraya teklif gelse olması gereken Beşiktaş'ı seçmesi gerekir.
Kendi sirketinde calisanina zam yapmis mi?
Hoop nejipjana 1 milyon

La nejip kovsan gitmez zaten neyin zammi
Zamcik yap cok istiyorsan
Ozziye zam
Ona zam buna zam
Atibaya indirim

Sanki nejip gitse anadoluya 1 milyon alacak

Bol bulunca harca

Sampiyon olduk topcuya verelim tamam verelim de kasikla verelim kurekle degil
Kazansinlar alsinlar 300bin yuro adam basi kupa pirimi koy oynasinlar

Çevrimiçi yaço58

Limit denen şey sadece bize işliyor anlaşılan yine yazık heryerdem vuruyorlar adamlar

https://twitter.com/FixFrankie/status/1218521012825812992

Çevrimdışı MUSTAFA_

Limit denen şey sadece bize işliyor anlaşılan yine yazık heryerdem vuruyorlar adamlar

https://twitter.com/FixFrankie/status/1218521012825812992
Faiz indirimi de gelecek demek bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★