2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4284178 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Kartal Ç

Kaç gündür paylaşıyorum bu haberleri. Aynı haberleri tarihi değiştirip tekrar tekrar paylaştıklarını fark ettim. İyiki bir Ali Naibi İtalya'dan paylaşım yaptı da ellerine sallayacak bir malzeme geçti. Yoksa bu kadar fazla oyuncu da yazamazlardı  :D

Baktılar biz cidden kimseyi almıyoruz transfer döneminin sonuna doğru bizim oyunculara salça olacaklar. "parasını alamadığı için huzursuzluk çıkaran X oyuncu Y takımla görüşüyor." tarzı haberlerle. Hoş şuan takımdan gitmesine hayır denecek oyuncu yok. Zaten atiba yı da alabilecek bir para birimi yok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Baktılar biz cidden kimseyi almıyoruz transfer döneminin sonuna doğru bizim oyunculara salça olacaklar. "parasını alamadığı için huzursuzluk çıkaran X oyuncu Y takımla görüşüyor." tarzı haberlerle. Hoş şuan takımdan gitmesine hayır denecek oyuncu yok. Zaten atiba yı da alabilecek bir para birimi yok :D
O tip haberleri ne okuyorum ne de burada paylaşıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

yalnız bu elemanı biz alsaydık ayağa kalkardı tarftar fenere iyi kitlemişler die duydum 184 boy 89 kg. imiş ayağıda kötüymüş
Geçen sezon devre arası bize gelecekti ama biz PSV li oyuncuyu seçince frankfurta gitti ve UEFA yarı final oynadı. Tosicin bir tık üstü ve bize gelseydi sampiyonduk. Hücum gücümüzü de arttirırdı. Geçen sene 2.yari defanstan top yapmakta çok zorlandık.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezon devre arası bize gelecekti ama biz PSV li oyuncuyu seçince frankfurta gitti ve UEFA yarı final oynadı. Tosicin bir tık üstü ve bize gelseydi sampiyonduk. Hücum gücümüzü de arttirırdı. Geçen sene 2.yari defanstan top yapmakta çok zorlandık.

eminmisin? bu elemanın en belirgin özelliği ayağının kötü olması tekniğinin çok kötü olması! biz mirini seçince bu frankfurta gitti demişsin de bu bilgi yanlış oyuncu 2017de frankfurta gitmişti zaten frankfurtta olan oyuncu bidaa nasıl frankfurta gitsin  :D uefa yarı final yaparkende öncesinde neredeyse hiç oynatmadılar son 3 maç topu rakibe verip anadolu taktiği gömülü oyna kontra yap şeklinde ve bizimle taban tabana zıt bir oyun anlayışı ile sahadaydılar orda son 3 maç oynattılar verdiğin bilgi doğru değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ex baskan fo konussa da keyiflensek

Çevrimiçi murat

İyi bir kaleci almadan guilerme filan da gereksiz olacak. Sene başı fabriyi bir şekilde geri getirip kariusu gönderseydik en az bir 5-6 puan önde olurduk.sağbek, kanat filan fazla önem verdik. Kaleci, santrafor, stoper ve 8 numara alıp işi bitirecektik.

Çevrimiçi murat

Beğenilmeyen olcay eldeki bütün kanatların toplamından fazla iş yapardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi bir kaleci almadan guilerme filan da gereksiz olacak. Sene başı fabriyi bir şekilde geri getirip kariusu gönderseydik en az bir 5-6 puan önde olurduk.sağbek, kanat filan fazla önem verdik. Kaleci, santrafor, stoper ve 8 numara alıp işi bitirecektik.
Artık Volkan Babacan'ı da alamayız büyük ihtimalle. Çünkü sene başında  Bursaspor'dan aldıkları kaleciyi (Adı bizle de anılmıştı. Bu ) Adana Demirspor'a kiraladılar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ex baskan fo konussa da keyiflensek

acaba hangi beyaz yalanlara başvuracak çekirdeğimi aldım heyecanla bekliyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Artık Volkan Babacan'ı da alamayız büyük ihtimalle. Çünkü sene başında  Bursaspor'dan aldıkları kaleciyi (Adı bizle de anılmıştı. Bu ) Adana Demirspor'a kiraladılar.
Volkandan başka alınacak yerli kaleci yok herhalde en azından benim aklıma gelen karius her fb derbisi Bi jeneriklik gol yemesi garanti gençler maçında buradan biri kaleye geçse o topu çok rahat tutar bu gitti rakibe asist yaptı dünkü maçta yediklerine ise afiyet olsun demekten başka Bişe denmez kafası sahada değil sanki zorla kaleye geçirmişler gibi inşallah bir yerli bulunur yarın volkan gelse şu kariusa forma göstermez o kadar kötü

Çevrimdışı tangaz

bu karyus hani şenol yüzünden böyleydi hani onla hiç konuşmadığı için böyleydi hani avcı ile herşey süperdi karyus bey açısından yeminle dün yedek kulübesinde olsam sahaya girer dalardım buna

Çevrimiçi murat

Diabi ye verilen şans boyd lens veya orkana verilmiş olsaydı en az bu kadar katkı sağlardı.kaktkıyı geçtim kaptırdığı toplardan yediğimiz gollerden kurtulsak bile yeterliydi. Kuzey liglerinden bir kalas getirsen en azından oyun disiplini soğukkanlılığı inatçılığı vesaire işimizi görürdü.300-500e bir ton adam bulunur bundan daha faydalı. Diaby deki bu ısrarı gördükçe hocanın istediği bir transfermi acaba diye düşünüyorum. Nkudu da verimsiz ama en azından birşeyler vaad ediyor.

Çevrimdışı tangaz

takımın en iyi idman yapan! oyuncusu lensde tam olarak kötü idman yapan oyunculara örnek teşkil edecek şekilde sakatlanmış sanırım  :ebebe:

Çevrimiçi murat

bu karyus hani şenol yüzünden böyleydi hani onla hiç konuşmadığı için böyleydi hani avcı ile herşey süperdi karyus bey açısından yeminle dün yedek kulübesinde olsam sahaya girer dalardım buna
Kariusun heehangi bir hoca ile başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Bir takım için kaleciye güven çok onemlidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diabi ye verilen şans boyd lens veya orkana verilmiş olsaydı en az bu kadar katkı sağlardı.kaktkıyı geçtim kaptırdığı toplardan yediğimiz gollerden kurtulsak bile yeterliydi. Kuzey liglerinden bir kalas getirsen en azından oyun disiplini soğukkanlılığı inatçılığı vesaire işimizi görürdü.300-500e bir ton adam bulunur bundan daha faydalı. Diaby deki bu ısrarı gördükçe hocanın istediği bir transfermi acaba diye düşünüyorum. Nkudu da verimsiz ama en azından birşeyler vaad ediyor.
Dİaby'nin elind Avcı'nın fotoları var herhalde  :ebebe: Açık ara yetenek seti en dar oyuncumuz  :tabe: Çok iyi koşup arada top kapması dışında bir özelliği yok. Zaten kaptığı topları da rakibe veriyor genelde. O bölgeye kim gelirse gelsin eminim Diaby'den daha iyi olacaktır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ben diabiyi halı sahada maç alsak oynatmam fikretin son kazığı oldu bize diğer taraftan hala orkan ismini zikretmen takdire şayan  orkan bile kendine senin ona verdiğin şansı vermezdi  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

takımın en iyi idman yapan! oyuncusu lensde tam olarak kötü idman yapan oyunculara örnek teşkil edecek şekilde sakatlanmış sanırım  :ebebe:
Lens kronik sakat diyebileceğimiz kadar çok sakatlanıyor. Bence biz almadan önceki sakatlığı çok ciddiymiş. Biz alırken iyi muayene etmemişiz. Son yıllardaki en büyük kamburumuz. Umarım bu tip transfer bir daha görmeyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kariusun heehangi bir hoca ile başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Bir takım için kaleciye güven çok onemlidir.

karyus fabriden iyi diyenleri bile gördük bu forumda  :D hadi fabriyle kıyası geçtik salt karyus iyi kaleci şu maç şöleydi bu maç böleydi diyen iletileri her gördüğümde ağzım açık kalıyor.

Çevrimdışı tangaz

Dİaby'nin elind Avcı'nın fotoları var herhalde  :ebebe: Açık ara yetenek seti en dar oyuncumuz  :tabe: Çok iyi koşup arada top kapması dışında bir özelliği yok. Zaten kaptığı topları da rakibe veriyor genelde. O bölgeye kim gelirse gelsin eminim Diaby'den daha iyi olacaktır  :tabe:

diabi sağda oynarken bildiğin kara delik kalıyor o bölge

Çevrimdışı tangaz

Lens kronik sakat diyebileceğimiz kadar çok sakatlanıyor. Bence biz almadan önceki sakatlığı çok ciddiymiş. Biz alırken iyi muayene etmemişiz. Son yıllardaki en büyük kamburumuz. Umarım bu tip transfer bir daha görmeyiz.

bize zararı nereden baksan 30 milyon yurodur

Çevrimdışı tangaz

ben lensi gömerken burda dalga geçer gibi takımın en iyi idman yapan oyuncusu lens die yanıtlar geliyordu mustafacım

Çevrimiçi murat

ben diabiyi halı sahada maç alsak oynatmam fikretin son kazığı oldu bize diğer taraftan hala orkan ismini zikretmen takdire şayan  orkan bile kendine senin ona verdiğin şansı vermezdi  :D
Orkan belki yeteneklerine ihanet eden spor ahlakı zayıf bir kişi olabilir ama diabyden kötü oyuncu olamaz.ben en az diaby kadar katkı verir diyorum orkan ideal oyuncumuz demiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben lensi gömerken burda dalga geçer gibi takımın en iyi idman yapan oyuncusu lens die yanıtlar geliyordu mustafacım
İyi oynadığı her maçta sakatlandı. Demek ki kendini zorlayınca sakatlanıyor. Düşündükçe nasıl güzel kandırmışlar bizi diye üzülüyorum. Gelirken ne hayallerimiz vardı da şimdi ne konuşuyoruz. Umarım bunlardan ders çıkartırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

karyus fabriden iyi diyenleri bile gördük bu forumda  :D hadi fabriyle kıyası geçtik salt karyus iyi kaleci şu maç şöleydi bu maç böleydi diyen iletileri her gördüğümde ağzım açık kalıyor.
fabriyi canlı canlı bir çok maç seyrettim kalede duruşu güven veriyordu tek güven vermediği konu boyu ile alakalıydı ama duracağı yeri iyi bildiğinden bu dezavantajını kapatabiliyordu. Refleksleri daha iyi yer tutuşu daha iyi ayakları daha iyi hava topu daha iyi kariustan daha kötü olduğu bir özellik yok.yaklaşık benzer sayılarda maç oynamışlardır fabrinin kurtardığı maç sayısı kadar kariusun maç vermişliği vardır.

Çevrimdışı tangaz

Orkan belki yeteneklerine ihanet eden spor ahlakı zayıf bir kişi olabilir ama diabyden kötü oyuncu olamaz.ben en az diaby kadar katkı verir diyorum orkan ideal oyuncumuz demiyorum.

orkanla diabinin hiç kadromuzda olmaması bize en büyük katkı olurdu, diabinin maaşı 1,8 mio orkanı bilmiyorum ama o da 700 bin olsa hiç olmamaları bütçede 2,5 milyon yuro limit oluştururdu ve bu iyi bir katkı olurdu  :D