2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279722 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı murat baltacı

Guilherme bu şartlarda denenebilir itiraz etmem hiç oyuncu almamaktan iyidir prijovicte olabilir ama sekiz yok takımda nasıl olacak bu iş. Gönül ister ki balo bide hem orta saha hem kanat oynayabilen sosa gibi birini bulalım kiralık falan gelsin bizi şampiyon yapıp gitsinler ama şartlar çok kötü.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

sağ kanat olarak olabilir.

8 de olabilir 10 numarada olabilir.

Her bölgede oynuyor yeni necip diyebilirmiyiz :D
Yok oyle bisi
Nejipjan tektir. Futbolu birakana kadar janimiz sonra baska nejip istemiyoruz herkes yerinde oynasin

Gulerme iyi adam bizim ozziyi falan topcu diye donunda sallar biraz tombik biraz gucu yetmiyor tam bir futbol kasari boyle adamlari dogru kullanirsan buyuk katki alirsin. Bunun benzer modelleri var ligde hala katki veren kastro sikaryone gibi bunlar hirsli oyuncular topu kontrol edebilen belli seviye saha gorusu olan ayagi ustelik agresof mucadeleci oyuncular bizim kig icin ideal.

Tabi dogrusu boyle oyunculari malatyada gormek degil alip 600-700 verip kenarda tutmak. Ozziye 2.5 verip oturtmak yoneticilik degildir.
Ha bu gulerme buyuk katkis verirse kupayi aldirir bah ernst tiransferi gibi bisi olur bu

Çevrimdışı mylife1903

Sol bek bile oynamış adam. Bu Necip'in bir üst modeli olur  :ebebe:
Nejip demeyin suna bah yapisacakncocugun ustune
Boyle entel agzi versatil falan diyin bisi diyin
Super topcu kaleye koysan oynuyor
Futbolu biliyo iste
Nejip demeyin ya bah lutfen

Çevrimdışı mylife1903

Bu guilherme kanat desen tam değil forvet arkasında da ljajic var niye böyle polemikle bunu aldık acaba gerçi bekleyelim diyen de var. Anadoludan gelen yabancı oyuncu verimsizliğini düşünürsek korkutucu transfer umarım iş yapar
Herseyden azicik var tam olan sey yok
Is yapar bu ama arpasina bakmak lazim
Malatyadan aldiginin daha azini verecen yol yemek su kira yardimi yapacan yasasin tesislerde

Çevrimdışı mylife1903

Aksini düşünemiyorum. Biraz ışık görürsün bir oyuncuda, ama takıma ısınamaz, hocayı sevmez, arkadaşlarıyla anlaşamaz, iklime ayak uyduramaz, şehri beğenmez, bir şekilde dikiş tutturamaz. Diaby'de hiç ışık yok ya... Dümdüz halı saha topçusu. Ki halı sahada da 'beyler Diaby hastaymış, akşam gelemiyormuş' deseler çok üzülmezsin, halı saha topçusunun da öylesi yani...
Gol sansi var adamin yalniz
Bunun yarim sezonda girdigi gol pozisyonuna bizim quaresma 3 senede giremez
Dogru yerlere kosu yapiyor falan beyin calisiyir ama yetenek yok

Çevrimdışı mylife1903

ljajic-guilherme-n'koudou diye takılırız herhalde
Kalede karyus varken her kornerde donlara dolduracaz bu kesmelerle. Pigmeteam
La hava toplarinda acayip hirpalayacaklar

Çevrimdışı mylife1903

Guilherme için söylenildiği gibi cüzi bir serbest kalma bedeli varsa ve oyuncuyla 1.5 yıllık ve yıllık 1 milyon dolayında bir kontrat imzalanırsa ok derim bu transfere. En azından elimizde pek bulunmayan tipte bir hücum oyuncusu. Bunun da bizim koleksiyonun aksine atletik yönü biraz sıkıntılı. Ama boş adam değil. Teknik kalitesi ortalama üstü denebilir. Kenarda kullanılabilecek böyle bir oyuncumuz yok. Zaten skor katkısı da epey iyiydi ilk yarıda.

8 filan denmiş hayatta oynayamaz. Öyle pek orta saha özellikleri yok. Gelirse oynayacağı yer sağ kenar.
Deniz turucun berazilya modeli diye oynatacan iste
Korner attiracan sut atacak orta kesecek top tutacak
Bu biraz sosa gibi anlik pires falan da yapiyor top yakinsa tabi
Normal oyuncu tabi besiktas seviyesinde yedekten girmesi gerekirken ilk11 oynayacak

Çevrimdışı mylife1903

İnanamıyorum guilherme falan yazmışlar bizi.
Allah korusun ne guilhermesi ya, boyddan ağzı yanan guilermeyi üfleyerek yer.
Bundan sonra anadoludan yabancı kanat oyuncusu asla.
Ki guilerme ne olduğu da belli değil.
Bize katkı falan yapmaz, gerek yok guilhermeye falan.
Boşa para harcamasınlar, bir de bu adamla uğraşmayalım.
Gulerme ile boyd karsilastirilmaz yalniz
Gulermenin ayagi iyi cocuk yetenekli berazilyali degil mi yahu top istop edebiliyordur oyle dusun

Çevrimdışı mylife1903

Ben de bugün aynı şekilde düşündüm sonra Avcı geldi aklıma. Abdullah Avcı'nın hızlı kanat oyuncularına zaafı var. Bu yüzden Avcı'nın böyle bir şeyi kabul edeceğini düşünmüyorum. Zaten başkan da göndermeyi düşündüğümüz oyuncumuz yok diye açıkladı. Yabancılardan tek gidecek gibi görünen Boyd  :tabe:
Hizli kanat oyuncusu nedir ya
Sertan vardi herifi pektodan cok kiraladik burasi besiktas arkadas hizli atletik istiyirsan yetenekli de olacak kazmalari hizli diye alirsan olmaz o is. Topla kosacak bu, hem topla lavga edip hem kosacaksa gelsin baslasin
Hoca da ilginc genislik verecez falan diyordu yahu adama topu atiyon yon degistirirken adam tutamayip taca atiyor, tutarsa topla disari cikiyir beraber.
Onunde lens ornegi varken bu oyunculari toplamak agir sacmalikti

Çevrimdışı mylife1903

2 milyon tl bütçemiz vardı.
305 bin euro desen
hadi 300 bin euro desen
300 bin euroya nasıl bu transfer bitecek  :o_o:
Ulkenin yarisi ekonomi pirofesorlerini donunda sallar
2000tl maas ile cocuk okutup, kira verip fatura odeyip, yemek yiyip ustune besiktas maci icin para arttirmaya calisan bir suru insan var
Onlardan utanip biryolunu bulsunlar

Sene basi cins cins adamlara harcamasalardi pArayi simdi santrafora vururduk kirbaci

Herkes kanat kanat istiyordu noldu?
Caner oynuyor kanatta
Buraka bisi olsa bagura bagira kume dusersin

Neyse kanat alalim gene
352 oynasak birisi olecek sanki
Olse olse gg ya da daglis olur gg zaten 67 yasinda daglis olse kimse uzulmez

Çevrimdışı mylife1903

O mantığa bakacaksak abi jahovici de alalım adamın 10 golü var.
Umut burak güveni toplar herhalde  :lol:
Yahovic onlardan iyi oyuncu zaten

Çevrimdışı mylife1903

40 bin € ya serbgest kalır maddesi varmıs diyol la :D
Hemen acsin kulup bi hesap Para toplasin taraftar olarak alalim kulube hibe edelim
Araba parasi degil nasi bonservis o, ozziyi versek 40 bin yerine de
Adamlar ozziyi veriyorsaniz 2 milyon yuro isteriz diyebilirler

Çevrimdışı mylife1903

Guilherme'yi alırken keşke Malatyaspor'a oyuncu başı modifiye Tofaş araba verseydik! O zaman başkanları için etik olabilirdi belki!
Cok dogru yaklasim
Bu malatyaya ex baskan fo sitadi acmisti sitadi

La hafiza sifir adamda sifir abv

Yalniz nezaketen de bildirmek bi kiralik oyuncu vermek falan bize yakisirdi onu tartismiyorum ama boyle tokatlamak da hosuma gitti. Koyup gececen bunlara boyle.

Isin sinerji kisminda malatya cok uzulurse bize bi hayir cikmaz onu da belirtelim

Çevrimdışı mylife1903

Ben kendisini daha çok 10 numara oyuncusu olarak görüyorum lakin dediğim gibi bizde hangi ofansif rolle oynarsa oynasın katkı verebileceğine inandığım bir futbolcu. Sergen hoca kendisini zaman zaman 8'e dönük de oynattı, belki biz de oynatabiliriz fakat o bahsettiğimiz doğal orta saha oyuncusu kendisi değil.

Abdullah hocanın geleceği geçen sezonun ortasından beri belliydi. Sene sonunda 6 milyonu Ljajic yerine bir 8 numaraya verseydik şimdi bambaşka şeyleri konuşuyor olabilirdik. Abdullah hoca o meşhur sistemini dahi oynatabilirdi.

Mevcut mali şartlar - kadro göze alındığında iyi transfer olarak görüyorum, yoksa kafalardaki Beşiktaş'ın rotasyon oyuncusu olur Guilherme.
Okuya okuya gelince boyle oluyo
Cocuk herseyi soylemis
Bosu bosuna yazdik
Hem de guzel anlatmis
Boyle nokta virgul falan

Çevrimdışı mylife1903

70 dakikada gelen Elneny - Güven&Oğuzhan değişikliğinden iyidir, hamle oyuncumuz yok. 

İçerideki maçlarda Anadolu takımlarına karşı Atiba ya da Elneny - Guilherme şeklinde de oynatılabilir sanki ?
O anca yabanci kisitlamasi varken olurdu

Simdi heriflerin hepsindendeve disi gibi adAmlar var
Alanya macina falan cikarsan delik desik olursun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Bir golcü takviyesi için uğraşan Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un Crystal Palace’a transferi sonrası adaylar Aboubakar, Papiss Cisse ve Rodallega olarak belirlendi. (Fanatik)

🚨  Maliyeti düşük yerli kaleci arayışında olan Beşiktaş’ın, eski oyuncularından Cenk Gönen ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. (Fanatik)

🚨  Sırp gazetesi “Republika”, Al-Ittihad’ın forveti Aleksandar Prijovic’in, Beşiktaş’la 1.5 yıllığına anlaştığını yazdı. 29 yaşındaki futbolcunun yakın zamanda resmen açıklanacağı kaydedildi. Al-Ittihad’la mukavelesini feshetmeye çalışan futbolcunun, bunu başaramadığı için kiralanacağı belirtildi. (Akşam)

🚨  Yunan basını, PAOK'ta kiralık oynayan Slovak oyuncu için sürpriz bir iddia ortaya attı. Yunanistan'da gündem Robert Mak. Yunan basını, PAOK'ta kiralık oynayan Slovak oyuncu için sürpriz bir iddia ortaya attı. 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla Beşiktaş'ın görüşmelere başladığını yazıldı. F.Bahçe ile de adı anılan Mak'ın bonservisi Rus ekibi Zenit'te bulunuyor. (Fotomaç)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

🚨  Yunan basını, PAOK'ta kiralık oynayan Slovak oyuncu için sürpriz bir iddia ortaya attı. Yunanistan'da gündem Robert Mak. Yunan basını, PAOK'ta kiralık oynayan Slovak oyuncu için sürpriz bir iddia ortaya attı. 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla Beşiktaş'ın görüşmelere başladığını yazıldı. F.Bahçe ile de adı anılan Mak'ın bonservisi Rus ekibi Zenit'te bulunuyor. (Fotomaç)

puahahah adam PAOK'ta filan oynamıyor yahu. bu sene Zenit'in kadrosunda. Sallarken bari adamın adını bi gogıllayın. haber diye ne okuduğumuzu iyi gösteren bi örnek olmuş bu. çok küfürler geldi aklıma da şimdi kural ihlali yapmayalım.

Çevrimdışı tangaz

puahahah adam PAOK'ta filan oynamıyor yahu. bu sene Zenit'in kadrosunda. Sallarken bari adamın adını bi gogıllayın. haber diye ne okuduğumuzu iyi gösteren bi örnek olmuş bu. çok küfürler geldi aklıma da şimdi kural ihlali yapmayalım.

bende mustafanın ajans paylaşımını okurken 2 gün evvel senle yazışmamız aklıma geldi açıp bakmıştım herifin profile paok filan yoktu haliyle hemen totomla gülmeye başlamıştım yeryüzünde ne kadar mal varsa bir ülkede mi toplanır valla toplanıyormuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ben gilherme transferine açıkçası karşı değilim hatta olumlu bile bakıyorum geçen sene beğenmiştim istiyordum bize ama ilk 11 değil de kadro derinliği olsun yedekten girip katkı alınacak yada rotasyoda bazı maçlar koy 11e oynasın bi bakarsın 11 topçusu bile olur diyerekten düşünüyordum, alacaksın böyle adamı çok da anlam yüklemeyeceksin katkı verir beklentiyi karşılar ancak bizim içinde bulunduğumuz koşullarda ne yapar orasını bilemedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

malatya nie ağlamış onu da çözemedim  :D  öyle mal mal sözleşme yaparsan böyle sonuçlara da hazırlıklı olacaksın.

Çevrimdışı mylife1903

bende mustafanın ajans paylaşımını okurken 2 gün evvel senle yazışmamız aklıma geldi açıp bakmıştım herifin profile paok filan yoktu haliyle hemen totomla gülmeye başlamıştım yeryüzünde ne kadar mal varsa bir ülkede mi toplanır valla toplanıyormuş
Koloni timaranesi gibi ulke
Her cesit mevcut
En cok araplar gondermis herhalde
Herifler hala gonderiyor
Azicik avrupali deli gondersinler
Elci olarak da balo gelsin

Utanma, meslek adabi falan yok
Universitelet ne hallerde acaba

En cok kimyacilara uzuluyom
Formul belli zaten
Hoca diyordur azicik tuzruhu biraz minare golgesi azicik deve sidigi kat davul tokmagi ile karistir sonra bakara makara oku 3 sefer al sana tuzruhu

Çevrimdışı tangaz

priyoviç direkt yunan liginden gelseydi bi görelim bakalım derdim ama arabistandan gelmesi sıkıntı form tutması filan zaman alacaktır o arada da lig biter velev ki formda gelirsede saygımı kazanır yatış liginde ülkesinde sermemiş die.

Çevrimdışı Kartal Ç

Transfer haberleri  :busted_cop:

🚨  Bir golcü takviyesi için uğraşan Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un Crystal Palace’a transferi sonrası adaylar Aboubakar, Papiss Cisse ve Rodallega olarak belirlendi. (Fanatik)

🚨  Maliyeti düşük yerli kaleci arayışında olan Beşiktaş’ın, eski oyuncularından Cenk Gönen ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. (Fanatik)

öyle uzun uzun yazmaya gerek yokmuş özet geçebilirlermiş :D

🚨 Beşiktaşta hedef W.Love
🚨 Scouting mucizesi. En son 3 yıl önce oynayan kaleci tespit edildi.
🚨 Adamlarda bütçe yok. Sayfa boş kalmasın diye yazıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Koloni timaranesi gibi ulke
Her cesit mevcut
En cok araplar gondermis herhalde
Herifler hala gonderiyor
Azicik avrupali deli gondersinler
Elci olarak da balo gelsin

Utanma, meslek adabi falan yok
Universitelet ne hallerde acaba

En cok kimyacilara uzuluyom
Formul belli zaten
Hoca diyordur azicik tuzruhu biraz minare golgesi azicik deve sidigi kat davul tokmagi ile karistir sonra bakara makara oku 3 sefer al sana tuzruhu

eeeyyyy almanyanın 3 katı lisans mezunu veriyoruz her sene abi üniversiteler o şekil

Çevrimdışı MUSTAFA_

öyle uzun uzun yazmaya gerek yokmuş özet geçebilirlermiş :D

🚨 Beşiktaşta hedef W.Love
🚨 Scouting mucizesi. En son 3 yıl önce oynayan kaleci tespit edildi.
🚨 Adamlarda bütçe yok. Sayfa boş kalmasın diye yazıyoruz.
Kaç gündür paylaşıyorum bu haberleri. Aynı haberleri tarihi değiştirip tekrar tekrar paylaştıklarını fark ettim. İyiki bir Ali Naibi İtalya'dan paylaşım yaptı da ellerine sallayacak bir malzeme geçti. Yoksa bu kadar fazla oyuncu da yazamazlardı  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★