2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277727 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Zafer55

Diabby'i isterim tabiiki. En son Lens olsun isterim. guillerme ortadan tehlikeli.. kenarlardan değil.
Malatya da sağ kanat oynamış maçlarda,ama ortada da oynuyormuş..ademe altrrnatif olabilirmiş. Yöneticilerimiz transferi kapattık demişler.Gilerme de olmayacak galiba.
Ben de diabyi isterdim,lens beklere çok faul yapıyor.Diabye koşarken eskortluk etmen düşmesine yetiyor  :D

Çevrimiçi yaço58

Seneye görün diye söyleyip duruyorlar hepbir ağızdan. Ben seneye kalsalar bile yine aynı şekilde devam edeceklerini düşünüyorum.
Yav seneye ne olacak piyango mu vuracak onu anlamıyorum bu sene CL geliri yada Avrupa geliri olmazsa taraftar da küsecek seneye. İşin çok daha zor olacak bu sene taraftarı arkana alıp bir şekilde yarışta olup ligi en iyi konumda bitirmeliyiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yav seneye ne olacak piyango mu vuracak onu anlamıyorum bu sene CL geliri yada Avrupa geliri olmazsa taraftar da küsecek seneye. İşin çok daha zor olacak bu sene taraftarı arkana alıp bir şekilde yarışta olup ligi en iyi konumda bitirmeliyiz
Ne futbolcular ne de teknik direktör bu konuda güven vermiyor. Onları geçtim yönetim onlardan daha beter. Bu sene iyi bir kanser olacağız. Umarım fazla zaiyat vermeyiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1215964709305946112?s=19
O arkadaşdan kiralık, bonservissiz, elindeki sistem teknik direktörüne rağmen verim alıp bize yarım sezon direkt katkı yapacak Türk pasaportlu(yabancı sayısında sınırdayız zira) 1'er milyondan 3 tane oyuncu tavsiyesi de yazmasını isteriz. Madem başladı devamını da getirsin

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1215964709305946112?s=19
Legal yada illegal finansal şeyleri bir kılıfa uydurmak ülkedeki herhangi bir esnaf için bile zor şeyler değil.
Mevcut başkan ve yöneticilerin  bu kılıfa uydurma işlerini becerememesi mümkün değil. Hepsi şirketler yöneten iş adamları.. ve hepsi bu işleri iyi becermiş adamlar.
 “Beceriksiz” i  oynama ihtimallerini beceriksiz olma ihtimallerinden  daha yüksek görüyorum

Çevrimdışı Akil Emre

Yönetimin hem amatör branşlara yaklaşımı, hem de taraftarla ilişkisini düşününce şamp.  alakaları olmadığını düşünüyorum. Futbolda şu kötü oyunla bile avcıyı yolluyamıyosun, gs fb kafasına göre takılıyo reaksiyon gösteremiyosun, hakemler katletiyor sesin çıkmıyor. Valla ne die geldiniz amacınız nedir, tek zevkimizi neden elimizden alıyosunuz, 3 hafta sonra havlu atacağımızı biliyosunuz o yüzden mi durumdan rahatsınız. Ben yoruldum bu takım anadolu takımı değil , koskoca camiaya bu düşünce yapısı yakışmıyor.

Çevrimiçi yaço58

O arkadaşdan kiralık, bonservissiz, elindeki sistem teknik direktörüne rağmen verim alıp bize yarım sezon direkt katkı yapacak Türk pasaportlu(yabancı sayısında sınırdayız zira) 1'er milyondan 3 tane oyuncu tavsiyesi de yazmasını isteriz. Madem başladı devamını da getirsin
Devamınıda yönetim ve hoca getirecek artık

Çevrimdışı mylife1903

Bu bizim hocanin genis netvorku falan vardi
Bir suru oyuncu izliyordu
2-3 tane soylesin ordan
Gidip anlasalim 1903teleye ustu seneye
Daglis boyd gulerme derken sadece bizim ligi mi izliyor nedir

Çevrimdışı worns

Sanki zaten transfer yapacak kaynak yaratılamamış da limit kararının altına sığınılıyor gibi bir his yarattılar bende.

Arkadaşlar yazmış en azından bir ya da ikinci oyuncu için çok fazla olmayan bir aşım problem yaratmayacaktı. Ya da en azından Guilherme, Prijovic gibi tipler için bir biçimde bir kaç oyuncuyla sadece maaş bütçesinde açıklık yaratacak şekilde vedalaşılabilirdi. Oyuncu bulunmuş, kaynak yaratılmış ve takviye gerekliliğinden emin olunsaydı bunlar yapılırdı. Ligdeki durum ortada 1-2 katkı verecek oyuncunun çok şeyi değiştireceği durumdayız.

Bakalım ilerleyen günlerde ne göreceğiz bu kanıyı yanlışlayabilecekler mi? Eğer transferi kapattık diyorlarsa bu bence ortada kaynak olmadığının ve yaratmayı da beceremediklerinin ilanı olacak.

TFF'nin kararına şaşırmadım. Yönetim de bence bu kararı çok önceden kestirebiliyordu direk olarak biliyor olmasa bile.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Devamınıda yönetim ve hoca getirecek artık
Yönetim kaleci Babacan'ı getirmeye çalıştı olmadı. Cenk'i kiralamak istedi ama belli ki o da Avrupa'da devam ettirmek istiyor kariyerini şimdilik. Bunlar aradığımız profilde olan oyuncular. Türk pasaportlu, bonservisi elinde veya kiralık, elindeki sistem teknik direktörüne rağmen sana direkt katkı sağlayabilecek oyuncular. Bundan fazlası varsa piyasada arkadaşın önerilerini yazmasını isterim. Yoktur demiyorum, vardır ama dikkatlerden kaçmıştır, kendisi de bu oyuncuları listelemiştir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tff limit olayını kabul etmese bile 2 milyon tl yani 300 bin € civarı bir harcama limitimiz vardı yanlış hatırlamıyorsam 2.ci başkan adnan dalgakıran açıklamıştı.

Gidip kiralık oyuncu bulmaya calısmak lazım.

Ücretsiz kiralarlarsa lokum olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2-3 tane soylesin ordan
16 milyon avroyu kimin netvorku ile birlikte harcadık sanıyorsun sezon başında  :D
Söylesin 2-3 isim daha madem bu kadar hoşnutsun  :D

Çevrimdışı worns

Kiralık gönderilebilecek oyuncular var. Boyd'a Anadolu'dan dünya kadar talip çıkar. Roco da kiralık gönderilebilir. Bunların maaşının tamamını karşılamasa bile alıcı kulüp bir kısmını karşılar. Bu şekilde bir miktar daha boşluk yaratılabilir.

Sıkışık görünse de durum üstte de yazdım eğer bir biçimde takviye gerekliliği kararındaysa yönetim çözüm bulabilir. Kaldı ki zaten bizim gibi takımlarda yönetsel beceriler bu gibi anlarda ortaya çıkıyor.

Tekrarlamakta beis yok bence limit kararı yüzünden transfer yapmıyoruz kararını açıklayacaksak bu benim için yönetimin transfer için kaynak bulamadığı anlamına gelir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tff limit olayını kabul etmese bile 2 milyon tl yani 300 bin € civarı bir harcama limitimiz vardı yanlış hatırlamıyorsam 2.ci başkan adnan dalgakıran açıklamıştı.

Gidip kiralık oyuncu bulmaya calısmak lazım.

Ücretsiz kiralarlarsa lokum olur.
Limiti aşmakla da problem aşılmıyor.Bir engel çıkıyor başka engel çıkıyor. Üstelik bu dönemde yapacağın harcamalar gelecek dönemlere de yansıyacak. Şöyle bir durum var. Beyaz yalanlar söyleyen bir doktor acil durumdaki hastayı komalık bir duruma sokuyor sonra da topukluyor. Yerine gelen doktor '' Ben yalan söyleyemem bu hasta düzelir ama bir anda olmayacak bu. Müdahaleyi hastayı bu süreci en iyi geçirip atlatacağı şekilde yapacağım'  diyor. Şimdi hastaya X iğnesi bas(limit dinleme transfer yap) diyoruz. O iğneyi basarsın ama bastığında daha kötü olma ihtimali iyi olma ihtimalinden daha fazla. Önce hastanın vücudu(mali yapın, TFF gibi organizasyonlarda gücün, ilişkilerin ) güçlenmeli.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kiralık gönderilebilecek oyuncular var. Boyd'a Anadolu'dan dünya kadar talip çıkar. Roco da kiralık gönderilebilir. Bunların maaşının tamamını karşılamasa bile alıcı kulüp bir kısmını karşılar. Bu şekilde bir miktar daha boşluk yaratılabilir.

Sıkışık görünse de durum üstte de yazdım eğer bir biçimde takviye gerekliliği kararındaysa yönetim çözüm bulabilir. Kaldı ki zaten bizim gibi takımlarda yönetsel beceriler bu gibi anlarda ortaya çıkıyor.

Tekrarlamakta beis yok bence limit kararı yüzünden transfer yapmıyoruz kararını açıklayacaksak bu benim için yönetimin transfer için kaynak bulamadığı anlamına gelir.
Bana göre oyuncuları bu şekilde kiralamak CV'lerine olumsuz yazılır, küçük bir piyasaları kaldıysa onu da bitirir. Sezonun ortasında takımlar acil yetenekli oyuncuya ihtiyaç duyarken sen oyuncunu kendi cebinden para çıkararak kiralık olarak gönderiyorsun. Bu oyuncu kiralık dönemi bitince sana gelecek. Peki ondan sonra ne olacak? Bir iş yapılacaksa bu gelecek de düşünülerek yapılmalı.  Oyuncuyu sezon arasında göndereceksek elimizden çıkaracak biçimde göndermek zorundayız. . Bu şekilde  14 yabancı da bize az gelir, borçlar da artar orta-uzun vadede.

Yönetim acemice işler yaptı ilk başlarda özellikle iletişim konusunda. O konuda itiraz edemem ama orta-uzun vadede yapmak istedikleri şeyler bana göre doğru analiz edilmiş ve uygulandığında sonuç da getirecek. Taraftar da haklı. Taraftar orta-uzun vadeye değil mevcut duruma bakar, transfer ister. Ama arzulara göre icraat yapılacak bir dönemde değiliz.

Dick Advocaat, Hollanda asıllı Türk futbolcu Oğuzhan Özyakup'u Feyenoord'a transfer etmek istiyor. (AD)

Çevrimiçi yaço58

Limiti aşmakla da problem aşılmıyor.Bir engel çıkıyor başka engel çıkıyor. Üstelik bu dönemde yapacağın harcamalar gelecek dönemlere de yansıyacak. Şöyle bir durum var. Beyaz yalanlar söyleyen bir doktor acil durumdaki hastayı komalık bir duruma sokuyor sonra da topukluyor. Yerine gelen doktor '' Ben yalan söyleyemem bu hasta düzelir ama bir anda olmayacak bu. Müdahaleyi hastayı bu süreci en iyi geçirip atlatacağı şekilde yapacağım'  diyor. Şimdi hastaya X iğnesi bas(limit dinleme transfer yap) diyoruz. O iğneyi basarsın ama bastığında daha kötü olma ihtimali iyi olma ihtimalinden daha fazla. Önce hastanın vücudu(mali yapın, TFF gibi organizasyonlarda gücün, ilişkilerin ) güçlenmeli.
Şuan zaten eksidesin CL geliri gelmeden dönmez bu hasta o yüzden şimdi 2 hucümcu alsan misal guilherme ile prijpvic ikisinin maliyeti yarım dönemlik 10 milyon desen bu riski alırsan belki 2 dokunuş hucümun çehresini değiştirecek ama bu kadroyla devam etmek lige ilk 4 haftada havlu atmayı kabullenmek gibi birşey görünen köy kılavuz istemez bu hastada sportif başarı gelmeden düzelmez

Çevrimdışı worns

Bana göre oyuncuları bu şekilde kiralamak CV'lerine olumsuz yazılır, küçük bir piyasaları kaldıysa onu da bitirir. Sezonun ortasında takımlar acil yetenekli oyuncuya ihtiyaç duyarken sen oyuncunu kendi cebinden para çıkararak kiralık olarak gönderiyorsun. Bu oyuncu kiralık dönemi bitince sana gelecek. Peki ondan sonra ne olacak? Bir iş yapılacaksa bu gelecek de düşünülerek yapılmalı.  Oyuncuyu sezon arasında göndereceksek elimizden çıkaracak biçimde göndermek zorundayız. . Bu şekilde  14 yabancı da bize az gelir, borçlar da artar orta-uzun vadede.

Yönetim acemice işler yaptı ilk başlarda özellikle iletişim konusunda. O konuda itiraz edemem ama orta-uzun vadede yapmak istedikleri şeyler bana göre doğru analiz edilmiş ve uygulandığında sonuç da getirecek. Taraftar da haklı. Taraftar orta-uzun vadeye değil mevcut duruma bakar, transfer ister. Ama arzulara göre icraat yapılacak bir dönemde değiliz.

Kiralama konusunda söylediğine katılmıyorum. Tek olası seçenek bu değil. Daha önce kiralık gönderdiğimiz takımlarda oynayıp sözleşmesinden tamamen çıkabildiğimiz oyuncular oldu. Örneğin bir Boyd yarım dönem Ankaragücü'nde 13-15 maça çıksa yine açık alan bulup 6-7 skor katkısı yapsa sende kulübede oturacağı halinden daha fazla yükseltir piyasasını.

Yönetim konusunda hala nötrüm ben. Olumlu bir kaç adımları olduğunu düşünüyorum son dönemde. Acemice yaptıkları işler olduğunu da. Yazdıklarım bir yönetim eleştirisi değil durum tespitiydi. Kararlı şekilde takviye yapmak gerek ufak nüanslar sezon sonundaki durumu belirleyebilir noktasında olsalar bir şekilde çözücü davranacaklardır. Limit üzerinden transferi kapattık yaklaşımı geliştirirlerse ise bu zaten transfer yapmamaya da niyetli olduklarını ya da daha da olası olanı zaten kaynak yaratmakta zorlandıklarını gösterir. Buna olumlu ya da olumsuz yaklaşılabilir duruma nasıl baktığımızla alakalı gerisi.

Çevrimiçi levitate

2-3 tane soylesin ordan
network malatya'ya kadarmış be abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Dick Advocaat, Hollanda asıllı Türk futbolcu Oğuzhan Özyakup'u Feyenoord'a transfer etmek istiyor. (AD)

Ozi için bonservis dahi ödeyebilirler şaşırmam ama kontrat konusunda zorlanırlar. :) Feyenoord, Ozi gibi bir oyuncu için 2-3 milyon bonservis öderse şaşırmam ama 1 milyon bile yıllık ücret vermez bırakalım 2yi buçuğu.

Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen Guilherme ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Guilherme’yi 2,5 yıllığına Benevento'dan kiralamayı düşünüyor. Benevento ile yapılacak son görüşmenin ardından transfer resmiyet kazanacak. (NTV)

Ozi için bonservis dahi ödeyebilirler şaşırmam ama kontrat konusunda zorlanırlar. :) Feyenoord, Ozi gibi bir oyuncu için 2-3 milyon bonservis öderse şaşırmam ama 1 milyon bile yıllık ücret vermez bırakalım 2yi buçuğu.

Oğuzhan maaşından indirim yapsın o zaman :)

Çevrimdışı mylife1903

Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen Guilherme ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Guilherme’yi 2,5 yıllığına Benevento'dan kiralamayı düşünüyor. Benevento ile yapılacak son görüşmenin ardından transfer resmiyet kazanacak. (NTV)
Kasimpasa benyusefi kadro disi birakmis
1903teleye gelecekse gelsin
Kuzeyafrikali sevmiyom ama 1.5sene oynatiriz

Ayrica santrafor ihtiyaci icin on odeme yaptigimiz pektoyu da kadrodisi burakmislar
1903teleye o da gelsin onden aldigina saysin
Pektoya bakalim duzgun sistem yapinca golleri siralayacak mi sostem pektoyu degerli kilacak mi?