2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278898 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı ozankarakoc

İnanamıyorum guilherme falan yazmışlar bizi.
Allah korusun ne guilhermesi ya, boyddan ağzı yanan guilermeyi üfleyerek yer.
Bundan sonra anadoludan yabancı kanat oyuncusu asla.
Ki guilerme ne olduğu da belli değil.
Bize katkı falan yapmaz, gerek yok guilhermeye falan.
Boşa para harcamasınlar, bir de bu adamla uğraşmayalım.

Öyle demeyin sayın Ferguson.

2019-2020 sezonu, ilk yarısı...

Guilherme
13 gole direkt katkı
7 gol, 6 asist

Boyd + Lens + Diaby + Ljajic
13 gole direkt katkı
6 gol, 7 asist

Ayrıca;

Boyd, bütün kariyeri boyunca en çok gol katkısı yaptığı sezonda, Avustralya'da 12 rakamına ulaşabilmiş.
N'koudou, bütün kariyeri boyunca en çok gol katkısı yaptığı sezonda, 41 maçta 15 rakamına ulaşabilmiş.

Guilherme rüyalarımızı süsleyen bir adam değil ama, şu sefillik içinde atılabilecek doğru adımlardan biri bence... Umarım katkı sağlar.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diaby nin kiralık sözleşmesini kulübüyle anlaşarak feshetsek sporting devre arası birisine iterler nasılsa. Biraz kiradan biraz maaştan ne koparsak kardır.
Ben de bugün aynı şekilde düşündüm sonra Avcı geldi aklıma. Abdullah Avcı'nın hızlı kanat oyuncularına zaafı var. Bu yüzden Avcı'nın böyle bir şeyi kabul edeceğini düşünmüyorum. Zaten başkan da göndermeyi düşündüğümüz oyuncumuz yok diye açıkladı. Yabancılardan tek gidecek gibi görünen Boyd  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öyle demeyin sayın Ferguson.

2019-2020 sezonu, ilk yarısı...

Guilherme
13 gole direkt katkı
7 gol, 6 asist

Boyd + Lens + Diaby + Ljajic
13 gole direkt katkı
6 gol, 7 asist

Ayrıca;

Boyd, bütün kariyeri boyunca en çok gol katkısı yaptığı sezonda, Avustralya'da 12 rakamına ulaşabilmiş.
N'koudou, bütün kariyeri boyunca en çok gol katkısı yaptığı sezonda, 41 maçta 15 rakamına ulaşabilmiş.

Guilherme rüyalarımızı süsleyen bir adam değil ama, şu sefillik içinde atılabilecek doğru adımlardan biri bence... Umarım katkı sağlar.

Abim boyd geçen sene ankaragücünde tek başına baya katkı yaptı.
Bize olmuyor işte böyle adamlar, anadoludan gelen adamlar bizde patlıyor. Ya adam alacaksak tam alalım ya da hiç almayalım. Böyle diye diye nerde boş beleş kanat oyuncusu var topladık. Hoş guilherme kanatta değil ama 8 olarakta değerlendiremiyorum. Katkı falan sağlaması biraz hayalcilik. Sen hasice zar atmam diyorsun zar attığın adama bak. Bence sergenin biraz gündemde kalma çabasıyla çıkmış bir şey. Almayız da umarım.

Diabyi siz dua edin de almayalım. Zorunlu morunlu bir şey çıkmasın. Ben sezon sonuna kadar kalacaksa "sadece" ona da okeyim. Yeter ki daha fazlası olmasın....

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Avfattas/status/1215742101696196610?s=19
Doğru trt hemen bağladı fenerli olan eleman çatır çatır sorular soruyor etikmi değilmi kardeşim neyin etiği sen izin vermişin zaten dalga mı geçiyorlar

https://twitter.com/Avfattas/status/1215742101696196610?s=19
Doğru trt hemen bağladı fenerli olan eleman çatır çatır sorular soruyor etikmi değilmi kardeşim neyin etiği sen izin vermişin zaten dalga mı geçiyorlar

Bu adamı istemiyorum ama
Sekidika mı nedir taylan ondan sonra 300 bin euroya ömer bayram falan mı etik ???? Adamlar nedense sözleşmelerini fesh edip hemen bu takıma geldiler. Bir kişi bile etik metik demedi. ............ HERİFLER.

Çevrimdışı ozankarakoc

Abim boyd geçen sene ankaragücünde tek başına baya katkı yaptı.
Bize olmuyor işte böyle adamlar, anadoludan gelen adamlar bizde patlıyor. Ya adam alacaksak tam alalım ya da hiç almayalım. Böyle diye diye nerde boş beleş kanat oyuncusu var topladık. Hoş guilherme kanatta değil ama 8 olarakta değerlendiremiyorum. Katkı falan sağlaması biraz hayalcilik. Sen hasice zar atmam diyorsun zar attığın adama bak. Bence sergenin biraz gündemde kalma çabasıyla çıkmış bir şey. Almayız da umarım.

Ben 'Hasic'e zar atmam' dememiştim. Ama şimdi düşünüyorum da, diyebilirim de :) Yani 'karıştırmışsın, o ben değildim' ama bir yandan da 'hiç tanımadığım' bir oyuncu olduğu için güvenemiyorum tabi, bir de üstüne milyon euro imza parası isteyince...

Guilherme bence çok net Diaby'den de Boyd'dan da iyi oyuncu. Pek tabi ki idealimiz değil, ama ideal kim olabilir ki... Devre arasında, beş kuruş paran olmadan, başka kimi alabilirsin ki? Durumumuzun vahametini iyi anlamamız lazım. İflas etmiş durumdayız, sadece açıklayamıyoruz. O yüzden ben, Diaby'nin, Boyd'un, Lens'in yerine Guilherme'yi izlemeyi tercih ederim diyorum.

Ben 'Hasic'e zar atmam' dememiştim. Ama şimdi düşünüyorum da, diyebilirim de :) Yani 'karıştırmışsın, o ben değildim' ama bir yandan da 'hiç tanımadığım' bir oyuncu olduğu için güvenemiyorum tabi, bir de üstüne milyon euro imza parası isteyince...

Guilherme bence çok net Diaby'den de Boyd'dan da iyi oyuncu. Pek tabi ki idealimiz değil, ama ideal kim olabilir ki... Devre arasında, beş kuruş paran olmadan, başka kimi alabilirsin ki? Durumumuzun vahametini iyi anlamamız lazım. İflas etmiş durumdayız, sadece açıklayamıyoruz. O yüzden ben, Diaby'nin, Boyd'un, Lens'in yerine Guilherme'yi izlemeyi tercih ederim diyorum.

Abi sen değil dalgakıran onu dedi yani ben onların gözünden dedim onu  :lol: :lol:

Saygı duyuyorum tabi ama ben ideal bir oyuncu olmadığı sürece almama taraftarıyım. Sırf transfer yapmak için transfer yapmak çok canımızı yaktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diabyi siz dua edin de almayalım. Zorunlu morunlu bir şey çıkmasın. Ben sezon sonuna kadar kalacaksa "sadece" ona da okeyim. Yeter ki daha fazlası olmasın....
Maliyeti düşükmüş. İstesek şu anda bile alabiliyormuşuz. TFF'den çıkacak haberi bekliyormuşuz. Eğer limit artarsa önceliğimiz başka oyuncuymuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Abi sen değil dalgakıran onu dedi yani ben onların gözünden dedim onu  :lol: :lol:

Saygı duyuyorum tabi ama ben ideal bir oyuncu olmadığı sürece almama taraftarıyım. Sırf transfer yapmak için transfer yapmak çok canımızı yaktı.

O yaklaşıma ben de katılıyorum ama takımın durumu felaket... Golcü hariç hücum hattımızın tamamı, Guilherme kadar gol katkısı yapamamış. Korkunç bir istatistik. Bu durumda Guilherme'nin sahada 'durması' bile bir fayda bence, zira diğer bir kişinin sahada 'durmaması' anlamına geliyor, ki bu benim için yeterli bir hizmet. Of daraldım :D

O yaklaşıma ben de katılıyorum ama takımın durumu felaket... Golcü hariç hücum hattımızın tamamı, Guilherme kadar gol katkısı yapamamış. Korkunç bir istatistik. Bu durumda Guilherme'nin sahada 'durması' bile bir fayda bence, zira diğer bir kişinin sahada 'durmaması' anlamına geliyor, ki bu benim için yeterli bir hizmet. Of daraldım :D

2 milyon tl bütçemiz vardı.
305 bin euro desen
hadi 300 bin euro desen
300 bin euroya nasıl bu transfer bitecek  :o_o:

O mantığa bakacaksak abi jahovici de alalım adamın 10 golü var.
Umut burak güveni toplar herhalde  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

2 milyon tl bütçemiz vardı.
305 bin euro desen
hadi 300 bin euro desen
300 bin euroya nasıl bu transfer bitecek  :o_o:

40 bin € ya serbgest kalır maddesi varmıs diyol la :D

Çevrimdışı celiker1

Guilherme'yi alırken keşke Malatyaspor'a oyuncu başı modifiye Tofaş araba verseydik! O zaman başkanları için etik olabilirdi belki!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

40 bin € ya serbgest kalır maddesi varmıs diyol la :D
Maaşıda dahil o bütçeye. Hesabını öyle yap  :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Guilherme'yi alırken keşke Malatyaspor'a oyuncu başı modifiye Tofaş araba verseydik! O zaman başkanları için etik olabilirdi belki!

üff füze yollamışsın abi :D

+1903 ançın heykeli dikilirdi herhalde  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Bence 'transfer etmemiz gereken kanat oyuncusu' kendisi... Orta saha oyuncusu, daha lider özellikli, oyunu iyi okuyabilen, top ayağına geldiğinde bütün stadı ayağa kaldıran bir oyuncu olmalı. Devre arasında, bu parasızlıkta mümkün mü, pek sanmıyorum. O yüzden 'Kampın yıldızı Ljajic', 'Ljajic yeniden doğdu', 'Yeni transfer Ljajic', 'Ljajic ikinci devre için gün sayıyor' manşetlerine hazırlıklıyım.

Kanat için Guilherme, bir de forvet gelirse öpüp başımıza koyalım.

Ben kendisini daha çok 10 numara oyuncusu olarak görüyorum lakin dediğim gibi bizde hangi ofansif rolle oynarsa oynasın katkı verebileceğine inandığım bir futbolcu. Sergen hoca kendisini zaman zaman 8'e dönük de oynattı, belki biz de oynatabiliriz fakat o bahsettiğimiz doğal orta saha oyuncusu kendisi değil.

Abdullah hocanın geleceği geçen sezonun ortasından beri belliydi. Sene sonunda 6 milyonu Ljajic yerine bir 8 numaraya verseydik şimdi bambaşka şeyleri konuşuyor olabilirdik. Abdullah hoca o meşhur sistemini dahi oynatabilirdi.

Mevcut mali şartlar - kadro göze alındığında iyi transfer olarak görüyorum, yoksa kafalardaki Beşiktaş'ın rotasyon oyuncusu olur Guilherme.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben kendisini daha çok 10 numara oyuncusu olarak görüyorum lakin dediğim gibi bizde hangi ofansif rolle oynarsa oynasın katkı verebileceğine inandığım bir futbolcu. Sergen hoca kendisini zaman zaman 8'e dönük de oynattı, belki biz de oynatabiliriz fakat o bahsettiğimiz doğal orta saha oyuncusu kendisi değil.

Abdullah hocanın geleceği geçen sezonun ortasından beri belliydi. Sene sonunda 6 milyonu Ljajic yerine bir 8 numaraya verseydik şimdi bambaşka şeyleri konuşuyor olabilirdik. Abdullah hoca o meşhur sistemini dahi oynatabilirdi.

Mevcut mali şartlar - kadro göze alındığında iyi transfer olarak görüyorum, yoksa kafalardaki Beşiktaş'ın rotasyon oyuncusu olur Guilherme.

Katılıyorum.

Guilherme zaman zaman bizde de 8 ya da 10 oynayabilir, ideal yeri olmasa da... Oyun vizyonu yüksek. Ara pasları iyi, isabetli... Şahsi oynayan bir oyuncu da değil, pası seviyor. Koşuyoluna top atabiliyor (artık bu bile çok önemli bir meziyet oldu bizim için ne yazık ki)... Bakalım, umarım gelir.

Çevrimiçi yaço58

40 bin euro gibi bir bedel varsa iyi transfer net ljajici falan kendine getirir belki en çok bu trtdeki fenerli ile şişkonun kudurması hoşuma gitti adamlar elinde bişe yok ama etik değil diyor adil izin vermiş zaten biz daha ne diye adamı arayalım herşeyden zaten haberi de varmış süreçten gayette etik bize yakıştığı gibi arkadan iş çevirme yok bişe yok neymiş en son bunu aramamız lazımmış etik olmamış neden seni arayıp başkan ne diyecek adilciiğim gilermeyi aldık haberin olsun öptüm by mı diyecek ne diyecek valla şaka gibiler bide bunu bağlayıp etik değili duymak için üzerine gide gide sorular soran fenerli bizim vergilerls maaş alıyor en çok bu koyuyor

Çevrimdışı Erman1903

Katılıyorum.

Guilherme zaman zaman bizde de 8 ya da 10 oynayabilir, ideal yeri olmasa da... Oyun vizyonu yüksek. Ara pasları iyi, isabetli... Şahsi oynayan bir oyuncu da değil, pası seviyor. Koşuyoluna top atabiliyor (artık bu bile çok önemli bir meziyet oldu bizim için ne yazık ki)... Bakalım, umarım gelir.

Zaten Atiba-Elneny ikilisinden biri eksik olmadığı sürece kolay kolay o şekilde oynatacağını sanmıyorum Abdullah hocanın. Ben de oyununu epey pozitif buluyorum, hem oynamayı hem oynatmayı seven bir futbolcu.

Bakalım kısmet :)

Çevrimdışı haluk.m

Zaten Atiba-Elneny ikilisinden biri eksik olmadığı sürece kolay kolay o şekilde oynatacağını sanmıyorum Abdullah hocanın. Ben de oyununu epey pozitif buluyorum, hem oynamayı hem oynatmayı seven bir futbolcu.

Bakalım kısmet :)

70 dakikada gelen Elneny - Güven&Oğuzhan değişikliğinden iyidir, hamle oyuncumuz yok. 

İçerideki maçlarda Anadolu takımlarına karşı Atiba ya da Elneny - Guilherme şeklinde de oynatılabilir sanki ?

Çevrimdışı Erman1903

70 dakikada gelen Elneny - Güven&Oğuzhan değişikliğinden iyidir, hamle oyuncumuz yok. 

İçerideki maçlarda Anadolu takımlarına karşı Atiba ya da Elneny - Guilherme şeklinde de oynatılabilir sanki ?

Olabilir, belki Ljajic'in üzerindeki yaratıcılık yüküde azalır böyle ve daha rahat oynar diyeceğim ama biraz durarak oynuyoruz Guilherme tam tersine akıcı bir oyun yapısına sahip. Atibayla denenebilir ama Elneny - Guilherme ikilisi hiçbir şekilde bağdaşmıyor gözümde.

Bana göre Elneny yalnız başına tüm defansif yükü kaldıramaz, onu başarsa Guilherme ile top alış verişi yapamaz.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 02:55:00 Erman1903 ]

Çevrimdışı haluk.m

Olabilir, belki Ljajic'in üzerindeki yaratıcılık yüküde azalır böyle ve daha rahat oynar diyeceğim ama biraz durarak oynuyoruz Guilherme tam tersine akıcı bir oyun yapısına sahip. Atibayla denenebilir ama Elneny - Guilherme ikilisi hiçbir şekilde bağdaşmıyor gözümde.

Bana göre Elneny yalnız başına tüm defansif yükü kaldıramaz, onu başarsa Guilherme ile top alış verişi yapamaz.

İç saha maçlarında rakibe göre denenebilir, özellikle oyunu rakip sahaya yıktığımızda orta sahada top dağıtacak oyuncu eksikliği çekiyoruz.  Guilherme'nin hem çalım hemde top ile mesafe kat etme özelliği var, bu özellikleri oyun sıkıştığında çok arıyoruz.   

Belki Adem geri çekili ve Guilherme onun yerine önde oynar, çünkü Adem rakip savunmanın kucağında kayboluyor.

Tamam belki Anadolu topçusu; ama bu oyuncudan daha iyisini de getirebilecekleri muamma.  :ebebe:   
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 03:14:48 jokerhm ]

Çevrimdışı Erman1903

İç saha maçlarında rakibe göre denenebilir, özellikle oyunu rakip sahaya yıktığımızda orta sahada top dağıtacak oyuncu eksikliği çekiyoruz.  Guilherme'nin hem çalım hemde top ile mesafe kat etme özelliği var, bu özellikleri oyun sıkıştığında çok arıyoruz.   

Tamam belki Anadolu topçusu; ama bu oyuncudan daha iyisini de getirebilecekleri muamma.  :ebebe:

Ben de senin gibi düşünüyorum, istekli - inisiyatif alan, ofansif playmaker özellikleri olan bir oyuncu olduğunu da ekleyelim. Evet Anadolu futbolcusu ama bir anda parlamış biri değil, dediğim gibi 12 sene önceden de yetenekleri biliniyordu ve çok daha iyi bir kariyeri olacağı tahmin ediliyordu.

Herkes haklı olarak biraz tedirgin ama başına bir şey gelmediği sürece Boyd gibi olmaz, bu yüzden fazla endişeye gerek yok. 1 - 1,5 civarı sembolik bir ücrete bırakmış olabileceğini tahmin ediyorum takımının.