2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4278801 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben orta saha değil de kanat olarak düşündüğümüzü düşünüyorum  :tabe:

sağ kanat olarak olabilir.

8 de olabilir 10 numarada olabilir.

Her bölgede oynuyor yeni necip diyebilirmiyiz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Prijovic ve Guilherme

Guilherme neyse de Prijovic'i hiç istemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Guilherme yeteneğini, oyununu epey beğendiğim bir futbolcu. Hücümun her bölgesinde oynayabilen, skorer bir arkadaş. Football Manager 2008'in Bale ile birlikte en yüksek potansiyele sahip genç oyuncusuydu.

Gelirse epey faydalı olacaktır lakin yakın arkadaşımla izlediğimiz maçlarda kendisini 70 dakika futbolcusu olarak değerlendirdiğimizi belirteyim. Pek çok kişinin lazım olduğunu düşündüğü 8 numara profiline tam oturuyor desek yalan söylemiş oluruz fakat gerektiğinde o bölgede Ljajic'den çok daha verimli oynayacağına inanıyorum.

Takımımızda olsa kesinlikle iş yapacak bir futbolcu fakat transfer etmemiz gereken orta saha oyuncusu kendisi mi emin olamıyorum.

Bence 'transfer etmemiz gereken kanat oyuncusu' kendisi... Orta saha oyuncusu, daha lider özellikli, oyunu iyi okuyabilen, top ayağına geldiğinde bütün stadı ayağa kaldıran bir oyuncu olmalı. Devre arasında, bu parasızlıkta mümkün mü, pek sanmıyorum. O yüzden 'Kampın yıldızı Ljajic', 'Ljajic yeniden doğdu', 'Yeni transfer Ljajic', 'Ljajic ikinci devre için gün sayıyor' manşetlerine hazırlıklıyım.

Kanat için Guilherme, bir de forvet gelirse öpüp başımıza koyalım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 00:17:52 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

sağ kanat olarak olabilir.

8 de olabilir 10 numarada olabilir.

Her bölgede oynuyor yeni necip diyebilirmiyiz :D
Sol bek bile oynamış adam. Bu Necip'in bir üst modeli olur  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bu guilherme kanat desen tam değil forvet arkasında da ljajic var niye böyle polemikle bunu aldık acaba gerçi bekleyelim diyen de var. Anadoludan gelen yabancı oyuncu verimsizliğini düşünürsek korkutucu transfer umarım iş yapar

Çevrimdışı ozankarakoc

Bize gelirken Sporting taraftarı seviniyordu. "Sattık kurtulduk değil mi?" diyorlardı. Kiralık olduğunu duyunca inşallah geri dönmez diyorlardı. Büyük ihtimalle sene sonu opsiyonunu kullanmayız  :tabe:

Aksini düşünemiyorum. Biraz ışık görürsün bir oyuncuda, ama takıma ısınamaz, hocayı sevmez, arkadaşlarıyla anlaşamaz, iklime ayak uyduramaz, şehri beğenmez, bir şekilde dikiş tutturamaz. Diaby'de hiç ışık yok ya... Dümdüz halı saha topçusu. Ki halı sahada da 'beyler Diaby hastaymış, akşam gelemiyormuş' deseler çok üzülmezsin, halı saha topçusunun da öylesi yani...

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu guilherme kanat desen tam değil forvet arkasında da ljajic var niye böyle polemikle bunu aldık acaba gerçi bekleyelim diyen de var. Anadoludan gelen yabancı oyuncu verimsizliğini düşünürsek korkutucu transfer umarım iş yapar

Tabi korkutucu ama bence şu daha korkutucu:

Guilherme
7 gol, 6 asist

Boyd + Lens + Diaby + Ljajic
6 gol, 7 asist

Çevrimdışı levitate

ljajic-guilherme-n'koudou diye takılırız herhalde
bipbipbupbup

Guilherme
7 gol, 6 asist

6 gol, 7 asist

:D

Çevrimdışı ozankarakoc

Prijovic

Umut Nayir'den de, Güven'den de daha iyi. 'Aza Tamah' sezonu için bize o kadarı yeter :) Gelsin başlasın.

Çevrimiçi tolga1903

Guilherme
7 gol, 6 asist

6 gol, 7 asist

Tabi bu açıdan bakınca olumlu gibi ama wagner love douglas falan düşününce de 1 gol 1 asiste evrilir mu bu istatistik insan düşünmüyor değil. İlk hamlemizi santrafor bekliyordum açıkçası demekki hoca da bıkmış bu saydığın 4 isimden.

Umut Nayir'den de, Güven'den de daha iyi. 'Aza Tamah' sezonu için bize o kadarı yeter :) Gelsin başlasın.

Formsuz buraktan da iyi şuan santraforumuz yok santrafor olur işin kısacası :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi bunlarla uzun süreli anlaşırsak geleceğimizi zora sokarız  :tabe: Yönetim hep seneye görün icraatlerimizi diyor. Kendilerine hareket alanı bırakmazlar iyi oyuncu almazlarsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Şu trtspordaki şişko nasıl ağlıyor komedi yok malatyadan izin alacakmışız etik değilmişmiş (...) Ordan sanki biliyor hepsi görüşüldüğünü millet resmen kuduruyor ben niye Malatya ile görüşüyüm başka külüğte sözleşmesi olan oyuncu ile adilden banane bu maddeyi bilmiyorsada napalım kapital düzen

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dogrusu bu aslinda

Risk almayacaksin cunku renkliye uyari verirlerken senin puanini silerler.
Hatta iki kupayi aldigimizda ffp olmasaydi simdi kanun cikartip o gecmis senelerden puan silip kupalari baskalarina da verirlerdi iyiki uymusuz o kupalari alirken ffpye

Bunun farkinda olmasi guzel
Ileride boyle muamele gormemek icin neler yapacaklar ben onunla ilgileniyorum

Lobi falan yoktur diye renkli kupasi aklayanlar aciklamali zaten cifte sitandarti.
O kadar yüzeysel bakılıyor ki durumun farkına varılmıyor. fener dediğimiz takım anlaşmayı kılıfına uydurarak yaptı ve şu anda da yapıyor. Bunu yaparken  federasyon başkanıyla eşgüdüm içinde hareket ettiler. Bizim yaptığımızın tersine önce transferi yaptılar sonra da anlaşmayı. Yeni bir futbolcu alacaklarsa onu da kılıfına uyduracaklar. En basitinden takım içinde az verim aldıkları bir futbolcuyu gönderecekler. Belki de sırf kitabına uydurmak için yaz transfer döneminde sezon ortasında gönderebilecekleri bir adam aldılar. Bizim o dönemdeki başkan Fikret Bey de anlaşmayı yapar yapmaz hemen sıfırı tüketti.Sonra da topuklayıp kendisinden sonra gelecek olanın önünü bir güzel tıkadı.

Biz de şimdi geldik burada konuşuyoruz onlar yapıyor sen de yap. TFF faiz oranını da düşürdü, tamam ceza almayacağız diyelim. Hadi çıkıp anlatsın birisi bu takımın kaç transfere ihtiyacı var? Sezon ortasında mevcut şartlar altında bunları temin edebilecek misin? Edersen teknik direktörün bunları adapte edip kullanabilecek mi? TFF'nin engelini aşınca ortada yine pembe bir ortam yok.

Beyler transfer yapmayınca yapmıyoruz diye kızıyorsunuz/kızıyoruz ama oyuncu ismi cıkınca almaya yaklasınca birini çöp,vasat,anadolu takımından alınıyor mu tutmaz filan :D

Bence biz ne istediğimizi bilmiyoruz bizim taraftar hep karamsar.  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu trtspordaki şişko nasıl ağlıyor komedi yok malatyadan izin alacakmışız etik değilmişmiş (...) Ordan sanki biliyor hepsi görüşüldüğünü millet resmen kuduruyor ben niye Malatya ile görüşüyüm başka külüğte sözleşmesi olan oyuncu ile adilden banane bu maddeyi bilmiyorsada napalım kapital düzen
GS daha beterini yaptı da Eskişehir başkanına mikrofon bile uzatmadılar  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1215742598452781057

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Guilherme için söylenildiği gibi cüzi bir serbest kalma bedeli varsa ve oyuncuyla 1.5 yıllık ve yıllık 1 milyon dolayında bir kontrat imzalanırsa ok derim bu transfere. En azından elimizde pek bulunmayan tipte bir hücum oyuncusu. Bunun da bizim koleksiyonun aksine atletik yönü biraz sıkıntılı. Ama boş adam değil. Teknik kalitesi ortalama üstü denebilir. Kenarda kullanılabilecek böyle bir oyuncumuz yok. Zaten skor katkısı da epey iyiydi ilk yarıda.

8 filan denmiş hayatta oynayamaz. Öyle pek orta saha özellikleri yok. Gelirse oynayacağı yer sağ kenar.

Çevrimdışı Erman1903

Büyük ihtimalle iki transfer yapacağız lakin eksik bölge çok. Dediğin gibi Boyd ve Lens'in durumu kanat açığını da aşılamaz kılıyor. Keza kiralık Diaby'de onlardan iyi değil. Forvet alınması şart oğlu şart diye bakılırsa bu tip joker transferi bizim için en mantıklı seçenek de olabilir.

Oyuncunun fiziken biraz yumuşak bir yapısı var. Daha yüksek beklentiyle kendisini daha ciddiye alan rakiplerle oynayacak, çekincem biraz da bundan...

Çevrimdışı worns

Prijovic ve Guilherme

Bunlar sanırım 16-17'ydi, bi sezon çok iyiydiler Legia'da.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Noldu ya 2-3 saat dışarı çıktık baya konuşulmuş  :lol: Transfer falan mı var ??

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İnanamıyorum guilherme falan yazmışlar bizi.
Allah korusun ne guilhermesi ya, boyddan ağzı yanan guilermeyi üfleyerek yer.
Bundan sonra anadoludan yabancı kanat oyuncusu asla.
Ki guilerme ne olduğu da belli değil.
Bize katkı falan yapmaz, gerek yok guilhermeye falan.
Boşa para harcamasınlar, bir de bu adamla uğraşmayalım.

Çevrimiçi murat

Diaby nin kiralık sözleşmesini kulübüyle anlaşarak feshetsek sporting devre arası birisine iterler nasılsa. Biraz kiradan biraz maaştan ne koparsak kardır.