2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279048 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

aslında orta sahaya kadar birşeyler oturmuş takımda ama ileride n'koudou dışında katkı verme ihtimali olan birisi yok :D

qralda bitmiş :( gol ketçap gibi sıkınca devamı geliyor falan diyordu ama şişe boş qral o nolucak
2 ayda mi bitti
Mopink yapiyorlar bence buraka

Hoca canerden korktugu icin hep orta actiriyor
Manevi evladi diyabiyi de kesemiyor
Burak gol atamaz tabi
Mesela bah cenke kacarak gitti eplde golleri siraliyor yani

Çevrimdışı mylife1903

ısık hızıyla cevap veriyorsun mustafa :D

Ljajic gidiyor da olabilir belki  :tabe:
Layic de giderse tam kivami

Çevrimdışı levitate

2 ayda mi bitti
Mopink yapiyorlar bence buraka

Hoca canerden korktugu icin hep orta actiriyor
Manevi evladi diyabiyi de kesemiyor
Burak gol atamaz tabi
Mesela bah cenke kacarak gitti eplde golleri siraliyor yani

yoo reyiz 5 aydır falan bitik

inş laflarımı yedirir
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Guilherme geliyorsa bonservisiyle geliyordur, bu sezon kiralık gelebilir; ama seneye zorunlu opsiyon yapmadan Benevento bırakmaz.

Malatya 1-2 oyuncu ister, Benevento para  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş  - Altınordu hazırlık maçı özeti  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

prijovic geliyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

prijovic geliyor galiba
Prijovic ve Guilherme'yi alıp transferi kapatırız gibi geliyor bana  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Guilherme gelsin istemiyorum nedense. Boyd gibi geliyor gözüme.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guilherme gelsin istemiyorum nedense. Boyd gibi geliyor gözüme.

Boyd'u gönderip alacaksak ben olumlu bakıyorum. Boyd yoksa yılın bidon transferi olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

:)

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1215733361542606849
TR liginde parlayıp transfer edilen yabancılardan iş yapanı ben hatırlayamadım. İşallah yeni tabatamız olmaz, bu arada tabata bundan iyi topçuydu bonservis ayağına harcadılar.

Çevrimiçi Samet Ç

Yine paraları çöpe atıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine paraları çöpe atıyoruz.
O kadar fazla beklentiyi düşürdüler ki bu transfere olumsuz yaklaşamıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

cahiligime ver nasil bu arkadas isimizi görürmü?
Sadece bizim maçta izledim. İstatistikleri iyi olan bir oyuncu. (Bu sene 23 maçta 7 gol 6 asist yapmış.) Hücum hattının her yerinde oynayabiliyor. Sol ayaklı. 8 numara oynayabiliyor. Avcı'nın tam aradığı oyuncu diyebiliriz. İşimizi görür mü meselesine oynamadan bilemeyiz diye cevap verebilirim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş  - Altınordu hazırlık maçı özeti  :)

Çok merak ediyorum, Diaby bize gelmeden önce ne iş yapıyordu acaba... Beni futbolcu olduğuna kimse inandıramaz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ferdi1903

bu arada karius ne gol yemis öle, sanirsam bu sezon sarisinin son senesi bizde, gitsede kurtulsak, fabri bundan 100 kere daha iyi kaleci

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok merak ediyorum, Diaby bize gelmeden önce ne iş yapıyordu acaba... Beni futbolcu olduğuna kimse inandıramaz.
Bize gelirken Sporting taraftarı seviniyordu. "Sattık kurtulduk değil mi?" diyorlardı. Kiralık olduğunu duyunca inşallah geri dönmez diyorlardı. Büyük ihtimalle sene sonu opsiyonunu kullanmayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Guilherme yeteneğini, oyununu epey beğendiğim bir futbolcu. Hücümun her bölgesinde oynayabilen, skorer bir arkadaş. Football Manager 2008'in Bale ile birlikte en yüksek potansiyele sahip genç oyuncusuydu.

Gelirse epey faydalı olacaktır lakin yakın arkadaşımla izlediğimiz maçlarda kendisini 70 dakika futbolcusu olarak değerlendirdiğimizi belirteyim. Pek çok kişinin lazım olduğunu düşündüğü 8 numara profiline tam oturuyor desek yalan söylemiş oluruz ama gerektiğinde o bölgede Ljajic'den çok daha verimli oynayacağına inanıyorum.

Takımımızda olsa kesinlikle iş yapacak bir futbolcu fakat transfer etmemiz gereken orta saha oyuncusu kendisi mi emin olamıyorum.

[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 00:13:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Guilherme bence iyi bir hamle olur.

Bence en büyük artısı, oyun görüşü ve zekası. Bizim de en çok ihtiyaç duyduğumuz özelliklerden biri bu. Oyunu iyi okuyabilen, bir adım sonrasını düşünebilen bir oyuncu hissi uyandırıyor bende, ki Diaby'den, Boyd'dan, N'koudou'dan sonra bu özellikte bir oyuncu hepimize nefes aldırabilir.

Ayrıca heyecanlı, coşkulu, hareketli, istekli bir adam bu. Bizim sağ kanadımızın tamamı ruhsuzlardan oluşuyor, kalite eksikliği bir yana... Lens'in hep suratından düşen bin parça. Topu bir kaptırıyor, sanırsın dünya yıkıldı. Gol atıyor, sevinirken bile bir heyecan belirtisi göstermiyor. Boyd desen zaten buzdolabı gibi. Bu çocukta sürekli bir hırs var. Bence değerli bir özellik.

23 maçta 7 gol 6 asist, toplamda 13 gole direkt katkı da bir sağ kanat oyuncusu için çok ciddi rakam. Bizim bütün kadroda 7 gol atan adam yok, forvetler dahil. 6 asistle tek yarışabilen isim de Caner, 7 ile...

Bu şartlarda alınabilecek uygun oyunculardan biri diye düşünüyorum. Umarım olur ve yanılmayız.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guilherme yeteneğini, oyununu epey beğendiğim bir futbolcu. Hücümun her bölgesinde oynayabilen, skorer bir arkadaş. Football Manager 2008'in Bale ile birlikte en yüksek potansiyele sahip genç oyuncusuydu.

Gelirse epey faydalı olacaktır lakin yakın arkadaşımla izlediğimiz maçlarda kendisini 70 dakika futbolcusu olarak değerlendirdiğimizi belirteyim. Pek çok kişinin lazım olduğunu düşündüğü 8 numara profiline tam oturuyor desek yalan söylemiş oluruz fakat gerektiğinde o bölgede Ljajic'den çok daha verimli oynayacağına inanıyorum.

Takımımızda olsa kesinlikle iş yapacak bir futbolcu fakat transfer etmemiz gereken orta saha oyuncusu kendisi mi emin olamıyorum.
Ben orta saha değil de kanat olarak düşündüğümüzü düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi yaço58

Adil gevrek ne diyor gevşek gevşek gitsin ötede ağlasın etik değilmişmiş tsde bugun ağlamaya başlamış lan sene başında siyasi destek ile uefaya kalan borçları ödenen kim şu pis ligde tek temiz biziz eğer tff yüzünden transfer yapamazsak insana çok koyar valla ama yapacağız gibi gözüküyor guilherme ve prijpvic iş görür gibi