2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4275898 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Karabay

Bu yönetimin hiçbir nane yiyeceği yok. Bunu da tff bizi oyalıyor bahanesiyle taraftarın önüne koyuyorlar ve maalesef çoğumuz yiyoruz. Vay efendim neymiş, fenerin bize göre 100 mm fazla açığı olmasına rağmen onlar transfer yapar ama biz yapamayız çünkü tff bize ceza verir fenere vermez. Yok yaa. Tff nin niyeti ayan beyan ortada kimseye ceza vereceği yok. Yap kardeşim sen transferini. Yap bi görelim kalibreni.

Çevrimdışı Karabay

Bugün kıza kıza bitiremediğimiz eski yönetim göreve ilk geldiğinde hatırlayın her gün uefada bir davaya giriyordu. Aynı zamanda kaynak yaratma peşindeydiler ve birsürü genç ama potansiyelli oyuncu alıp bişeyler yapmanın derdine düştüler. Ne yapıp edip stadı yıktılar. Bunlar ne yapıyor. Geldikleri günden beri durum tespiti yapıyorlar. Tek yaptıkları şey durum tespiti.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün kıza kıza bitiremediğimiz eski yönetim göreve ilk geldiğinde hatırlayın her gün uefada bir davaya giriyordu. Aynı zamanda kaynak yaratma peşindeydiler ve birsürü genç ama potansiyelli oyuncu alıp bişeyler yapmanın derdine düştüler. Ne yapıp edip stadı yıktılar. Bunlar ne yapıyor. Geldikleri günden beri durum tespiti yapıyorlar. Tek yaptıkları şey durum tespiti.

Kaynak yaratıldığı dönemlerde ANÇ'da vardı klübün içinde cebinden çok para attı.Aynı şekilde stat yapımında bütün demirleri kendisi karşıladı bir kurusunu geri almadı.Statın yapımı taraftarın olmayan statta aldıkları koltuklar  satılan localar ile yapıldı 2 de sponsorluk Orman cebinden koyduğu para yok.Bir sürü aldıkları genç oyuncuların hepsi elimizde patladı FEDA döneminde kurulan kadro dağıldı hiç birisinden faydalanamadık @mylife1903 dediğinde kızmıştım ama haklıydı sattıkları aldıklarını geçti demişti zarar dayız demişti haklıydı.Orman döneminde klüp 1 sene önce 10 milyon tl kar etmişken 1 sene sonra 300 milyon tl zarar etmiş ? (Bu arada şampiyonluk gelirleri,şampiyonlar ligi gelirleri,oyuncu satışları,sponsorluklar, ucmus). Kısaca orman  yönetiminin savunlacak tek bir yanı yok bugün elimiz kolumuz bağlı ise yine onlar yüzünden Beşiktaşın gelirlerini bankaya temlik etmiş gelen gelirlerden tek kurus alamıyoruz oyuncu alma parasınıda hepsinin yazın başında harcamıslar gelenlere enkaz bırakmıslar.

Yeni yönetim geleli 2 ay anca oldu.Takımda biraz düzelme oldu sebebi belli tesislere bile gidilmeyen bir yönetimden tesislere gidip iyi kötü oyunculara üç beş kurus cebinden cıkartıp para verildi.Durum tespiti yapılmasının kötü bir olayı yok bence plansız bilinçsiz oyunculara paraları sacınca sonumuz daha kötü oluyor şekil A'da görüldüğü gibi.

Zaman vermek lazım...

Çevrimdışı mylife1903

Lens depar atarken, darbe almadan, birden bire sekmeye başladı..

Klasik arka adale problemi..
Çekme varsa 15 gün, yırtık varsa 1,5 ay yok..

via : badem
Ohhh beyimiz yatisa gecti 1.5 ay sonra 198 kege olarak ilk antremana cikar

Ohhh beyimiz yatisa gecti 1.5 ay sonra 198 kege olarak ilk antremana cikar

Lensin rüyası gerçek oldu.(Yatıyordu)

Okan Koç: "Düzen kurulmuş, transfer yapsan neye yarar maçlardan zevk alamıyorsun ki! Hakemlerin ilk yarıda önemli puan kayıplarına neden olmaları, son yıllarda sıradanlaşan penaltıların Beşiktaş’a çalınmaması! Bu sezon 12 penaltı verilmedi!"

Alıntı
Trabzonspor'un internet sitesinden yapılan açıklama

Kulübümüz, kuruluşundan bugüne kadar her zaman hukukun, adaletin ve kuralların tarafında olmuş ve herkes için bu değerleri savunmuştur. Trabzonspor Kulübü olarak hiçbir zaman kendimiz için istemediğimizi bir başkası için de istemedik.

Bu doğrultuda; kamuoyunda “harcama limitleri” olarak bilinen uygulama ile ilgili görüşümüzün de duruşumuzun da aynı değerlerin çerçevesinde olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Nasıl ki limitlerin %30’dan 40’a çıkartılmasına prensip gereği itiraz ettiysek yine son günlerde konuşulan “harcama limitlerinin esnetilmesi”ne yönelik girişim ve söylemlere de aynı sebepten dolayı şiddetle karşı çıkıyoruz!

Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarının kendi koydukları ve tüm futbol ailesinin sezon başında kabul ettiği kurallardan ve bu kuralların edimlerinden asla taviz vermeyeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile “harcama limitlerinin esnetilmesi” konusunda yaşanan süreci yakinen takip ettiğimizi ve herhangi bir kuraldışılığa kesinlikle izin vermeyeceğimizi kamuoyuyla paylaşırız.

Saygılarımızla

Trabzon bildiri yayınlamış karşı çıkıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Kaynak yaratıldığı dönemlerde ANÇ'da vardı klübün içinde cebinden çok para attı.Aynı şekilde stat yapımında bütün demirleri kendisi karşıladı bir kurusunu geri almadı.Statın yapımı taraftarın olmayan statta aldıkları koltuklar  satılan localar ile yapıldı 2 de sponsorluk Orman cebinden koyduğu para yok.Bir sürü aldıkları genç oyuncuların hepsi elimizde patladı FEDA döneminde kurulan kadro dağıldı hiç birisinden faydalanamadık @mylife1903 dediğinde kızmıştım ama haklıydı sattıkları aldıklarını geçti demişti zarar dayız demişti haklıydı.Orman döneminde klüp 1 sene önce 10 milyon tl kar etmişken 1 sene sonra 300 milyon tl zarar etmiş ? (Bu arada şampiyonluk gelirleri,şampiyonlar ligi gelirleri,oyuncu satışları,sponsorluklar, ucmus). Kısaca orman  yönetiminin savunlacak tek bir yanı yok bugün elimiz kolumuz bağlı ise yine onlar yüzünden Beşiktaşın gelirlerini bankaya temlik etmiş gelen gelirlerden tek kurus alamıyoruz oyuncu alma parasınıda hepsinin yazın başında harcamıslar gelenlere enkaz bırakmıslar.

Yeni yönetim geleli 2 ay anca oldu.Takımda biraz düzelme oldu sebebi belli tesislere bile gidilmeyen bir yönetimden tesislere gidip iyi kötü oyunculara üç beş kurus cebinden cıkartıp para verildi.Durum tespiti yapılmasının kötü bir olayı yok bence plansız bilinçsiz oyunculara paraları sacınca sonumuz daha kötü oluyor şekil A'da görüldüğü gibi.

Zaman vermek lazım...
Paralari gelince odediler biraz kipirdanma oldu
Gene aksiyor herhalde odemeler

Eski kadrolarda da topcuya benzeyen adam azdi ama daha iyi yemek cikiyordu

Senol gunes olsa hala sayfa sayfa okurduk ozziyi kullanamiyo lense mopink yapiyor canerden korkuyor falan diye

Mustehak bu taraftara
Lucenin acisi kac senede cikti bulmusken yapisacan keramet sende degil
Sen gs olsan hamzalarla falan da kupa alabiliyor olsan neyse yani

Bi daha anlatam
Yonetim degisiyir topcular degisiyir zaman degisiyor sitad degisiyir tesisler degisiyir ama besiktas kanseri devam ediyor, kanseri taraftar cunku. Romantikligimiz batsin arkadas, boyle gelmis boyle gider o sebeple uzulmeye gerek yok

Çevrimdışı mylife1903

Lensin rüyası gerçek oldu.(Yatıyordu)
Sen gelme ulan ayi dedigimde don kilot gibiydim tek basima, bah noldi

Çevrimdışı mylife1903

Okan Koç: "Düzen kurulmuş, transfer yapsan neye yarar maçlardan zevk alamıyorsun ki! Hakemlerin ilk yarıda önemli puan kayıplarına neden olmaları, son yıllarda sıradanlaşan penaltıların Beşiktaş’a çalınmaması! Bu sezon 12 penaltı verilmedi!"
Yoh artik alisami 49 penalti verilmedi
O 12 dedigi penaltilarin 11 tanesi rakibimize verilse sabaha kadar ana avrat kufur ederiz
Diyabi miyabi layic ayakta duramiyo sonra penalti hadi yaa
Hem ne diyecektik penalti verilmeyebilir hakem makem demeden hoca top mi oynatiyo ona bakalim yani

Çevrimdışı Karabay

@cursedofdragon orman yönetimini savunan mı oldu? O onu yaptı bu bunu yaptı, çebi para verdi, taraftar kombine aldı tamam işte bende onu diyorum, birileri birşeyler yaptı, bir sinerji oluştu. Yazımda ormanın ismi dahi geçmiyor eski yönetim demişim bunun içinde çebi yok mu dedim ki sen ormanı övmüşüm gibi yazmış da yazmışın.

Çevrimdışı sametbagan

Sistem olunca boyle cok gol yemeyecek diye diye hocayi gomenleri alalim piste
Ortasahadan gol yiyor bu la buna sistem yapsan nolur
Ne sacma sapan seyler yaziyorlardi

Sistem karyusu degerli yapacahahahahaha

Sonra senol gunes benle konusmadi falan lan adam senle birebir kalsa agzini burnunu kirar adam rekorlar kiran kaleciydi
Te allam
Bide 2 milyona verirlerse alalım diyordun buna değil 2 milyon 2 lira verilmez cenk gönenin alman versiyonu.
Bunun soy ağacını incelemek lazım alaman olup bu kadar vasat altı kaleci çıkmaz alamanyadan

Çevrimdışı mylife1903

Bide 2 milyona verirlerse alalım diyordun buna değil 2 milyon 2 lira verilmez cenk gönenin alman versiyonu.
Bunun soy ağacını incelemek lazım alaman olup bu kadar vasat altı kaleci çıkmaz alamanyadan
2 milyonA alalim ama maas 1 milyon olsun
Daha iyisini alamaz bunlar buyuk ihtimal
Sene sonu 8 verdigimizi dusun

Çevrimdışı mylife1903

@cursedofdragon orman yönetimini savunan mı oldu? O onu yaptı bu bunu yaptı, çebi para verdi, taraftar kombine aldı tamam işte bende onu diyorum, birileri birşeyler yaptı, bir sinerji oluştu. Yazımda ormanın ismi dahi geçmiyor eski yönetim demişim bunun içinde çebi yok mu dedim ki sen ormanı övmüşüm gibi yazmış da yazmışın.
Ya ex baskan fodan acayip sinyaller geliyordu zaten
Oyle bi anlik bi bombalama olmadi
Adam hep ayniydi
Bir suru malzeme cikiyordu

Kulubun gizli sozlesmeleri gastelerdeydi taraftar gasteci ile igrasiyordu
Neymis fete ile fotosu varmis
Gsliymis bilmem ne
Yahu adam kimse kim
Sen belgeye bah once

Bu yasananlar ergen taraftara ders olsun en buyuk kazanim olur

Çevrimdışı levitate

cenk tosunda palaca gitmiş.
ingilterenin en kısır takımlarından biri asla kendisine uymayacak bir takım.
büyük ihtimal sezonu sonu ağlayarak bizim takıma gelir.
ama sezon sonu da biz almamalıyız.
bu zor dönemde gelmeyen Beşiktaşlı, hem de bu şartlar altında (palace 6 ay gitse nolur gitmese nolur) gelmeyen Beşiktaşlı kendine futbolcuyum demesin. Büyük ihtimal kafasında en kötü süper ligte gs fbye gider yüksek maaşla oynarım düşüncesi yatıyordur. Ama unuttuğu bir şey var kökenine ihanet eden hiç bir futbolcumuz bir daha yüzü gülmedi.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

aslında orta sahaya kadar birşeyler oturmuş takımda ama ileride n'koudou dışında katkı verme ihtimali olan birisi yok :D

qralda bitmiş :( gol ketçap gibi sıkınca devamı geliyor falan diyordu ama şişe boş qral o nolucak

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kanat transferi için Guilherme ile görüşüyormuşuz  :tabe:

Sergen Yalçın, takımın yıldız oyuncusu Guilherme'nin, Beşiktaş ile görüştüğünü söyledi. Yalçın ayrıca, Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'un iyi bir oyuncu olduğunu ekledi. Başarılı çalıştırıcı, transferler ile ilgili ise stoper transferi yapmalarının şart olduğunu dile getirdi. (Bein Sports)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ben öyle anladım abi kusura bakma o zaman :)

aslında orta sahaya kadar birşeyler oturmuş takımda ama ileride n'koudou dışında katkı verme ihtimali olan birisi yok :D

qralda bitmiş :( gol ketçap gibi sıkınca devamı geliyor falan diyordu ama şişe boş qral o nolucak

Burak ketçaptan örnek verdi ben devam ettireyim ketcap biter sona gelir garip "osuruk" sesi gibi ses çıkartır ya burak ketcabın sonunda  :ebebe:

Kanat transferi için Guilherme ile görüşüyormuşuz  :tabe:

Sergen Yalçın, takımın yıldız oyuncusu Guilherme'nin, Beşiktaş ile görüştüğünü söyledi. Yalçın ayrıca, Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'un iyi bir oyuncu olduğunu ekledi. Başarılı çalıştırıcı, transferler ile ilgili ise stoper transferi yapmalarının şart olduğunu dile getirdi. (Bein Sports)

Guilherme'yi alıp ljajic'i sol kanada mı atacaz acaba  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guilherme'yi alıp ljajic'i sol kanada mı atacaz acaba  :alala:
Ben de anlamadım. Ancak alabileceğimiz en uygun fiyatlı oyuncu olduğu kesin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben de anlamadım. Ancak alabileceğimiz en uygun fiyatlı oyuncu olduğu kesin  :tabe:

ısık hızıyla cevap veriyorsun mustafa :D

Ljajic gidiyor da olabilir belki  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ısık hızıyla cevap veriyorsun mustafa :D

Ljajic gidiyor da olabilir belki  :tabe:
Ben Ljajic'in gideceğini düşünmüyorum. Onu ucuza bırakmayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Bu guilherme bir zamanlar ahmet hassan vardı tip ve oyun olarak biraz ona benziyor ama daha alt kademe.