2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270956 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

kamp boyunca umarım burak ve enkudu hiç oynatılmaz bu ikili çok lazım olacak ikinci devre

bir de ben sağ kanat transferini anlamsız buluyorum enkudu solda iyi değil içeri kat edip şutlarla gol üretme yetisinde olsa eyvallah diyeceğim de onu yaptığını pek göremedik ama son maç her ne kadar rakip eksik de olsa sağda iyi izler bıraktı ben hoca olsam sağdan başka yerde kullanmam solu da canere yıkar geçerim.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

:)

https://twitter.com/HaberKartali/status/1214893694739996673

inanmak istiyorum.

Gerçi cenk oynamadı baya geri gitti ama daha iyisini alamayız bu şartlarda  :tabe:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sametbagan

Güneş bozulduktan sonra Fikret Bey bu işlere girişmiş, Ahmet,Metin Beyler Avcı ile restoranlarda buluşup bu işin altyapısını oluşturmaya başlamış olamaz mı? Güneş gitmek istese kim engelleyebilirdi? Sözleşmenin uzatılması mı Güneş'i yasal olarak bağlıyordu. Sözleşme karşılıklı olarak uzatılır. Fikret Bey'in yaptığı gibi tek taraflı değil. Şenol Güneş o dönemde istese yurt dışına da gider burada kazandığının en az 2 katını kazanabilirdi. Sosyal medyada yazılanları güvenilir kaynaklar dışında fazla önemsemiyorum. Algı yapmak için maaş alan trollerin kol gezdiği kolayca gaza gelen ergenlerin bulunduğu bir ortam. 
Valla ben sosyal medyada yazılanlardan ziyade hoca ve başkanın söylediklerinden yola çıkarak bir kanıya vardım.Doğrudur yanlıştır ona birşey diyemem lakinhabersiz uzatılan bir sözleşme var bunu güneşin kendisi söylüyor zaten.Haberi varsa bile gönülsüz olduğu vücut dilinden ve söylemlerinden belli oluyordu o dönem.
Sonuçta ortada bir yanlış vardı ve bu hiçbir zaman tek taraflı olmadı kimin ne kadar yanlış yaptığı ise belli .Son iki sezonun faturası daha önce de yazdığım gibi %25 güneş %25 taraftar %50 de ormana aittir.Ben burda zaten tek bir suçlu var demiyorum necmi abinin de dediği gibi başarı olduğunda nasıl ki güneşi getiren orman ve yönetimse başarısızlıkta da onlar sorumludurlar.

n'koudou-ljajic-burak
            cenk

auuuuuw ne güzel olur

cenk kanat işini daha iyi beceriyor ama en güzeli 4-4-2 oynamak :D

Çevrimdışı mylife1903

Giden gelmesin arkadas
Ciksin oynasin cenk eplsinde
Gelecek bir suru sey patlayacak
Daha everton gibi seviyede isinma yelegi alamiyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünyanın en sıkıcı maçı olabilir. Resmen gözümü açık tutmakta zorlanıyorum. Defansta 9981921 pas yaptık. Atağımız yok  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Dünyanın en sıkıcı maçı olabilir. Resmen gözümü açık tutmakta zorlanıyorum. Defansta 9981921 pas yaptık. Atağımız yok  :uyucam:
Atak yoksa mac nasi 2-0
Koyup geciyoz iste sevinin azicik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atak yoksa mac nasi 2-0
Koyup geciyoz iste sevinin azicik
İkinci yarıdan bahsediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

2.ci yarı içim geçmiş uyuyup kalmısım  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2020, 19:07:10 cursedofdragon ]

Çevrimiçi yaço58

tezin saçma mustafacım hukukta çıkan yasayı geriye dönük uygulayamazsın
Abi Hukukta yasayı geriye uygulayamazsın diğer kulüplere geçerli Bi gecede kural çıkarıp geriye uygulayıp ilk ve son canere ağız okumadan cezayı kestiler konu biz olunca yasa geriyede yürür ileriye de yürür

Çevrimdışı worns

geçenlerde bunu sen mi önermiştin @worns

Yok yakınlarda yazmadım. Ama geçen senelerde yazmıştım alternatif dirençli giden-gelen oyuncu olarak :) Oyuncuyu tanıyorum. Kesinlikle lazım olan teknik-yaratıcı-skorer vb bir oyuncu değil. Atletik açıdan iyi, güçlü, teknik özellikleri ortalama bir oyuncu. Kanatlar Babel-Quaresma olduğu dönemde böyle bir oyuncu gerektiğini düşünüyordum.

Şu anda gerekli bir oyuncu tipi değil. Bunun gibi sürüsüyle aldılar olmadı zaten. Hala da aynı tip kanat oyuncularının isminin çıkmasına şaşırıyorum. Ha Diaby'den filan iyidir en azından akıllı oyuncudur ama şu şartlarda para harcamaya değmez gibi.

Çevrimdışı worns

Jahovic'te bi Beşiktaş sevgisi var sanki. Gol atınca kartal pençesi filan yapıyordu.

Umut'tan daha vaatkar bir yedek forvet olur ama bu yeterli midir transfer kıstası olarak tartışılır.

Çevrimdışı haluk.m

Bugün bir şekilde bizimle adı anılan santrforlar.

Riad Bajic - Lukasz Teodorczyk - Adis Jahovic - Cenk Tosun. 

Çevrimdışı levitate

cenk kanat işini daha iyi beceriyor ama en güzeli 4-4-2 oynamak :D
o da olur kral
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Bugün bir şekilde bizimle adı anılan santrforlar.

Riad Bajic - Lukasz Teodorczyk - Adis Jahovic - Cenk Tosun.

aman uyuz bajic gelmesin. en sevmediğim tip santrafor. pivot desen pivot değil aman aman güçlü değil, bitirici değil, hızlı zaten değil, teknik de sayılmaz. hepsinden az az var hiç bir şeyi tam yok. diğerleri yine çekilir. cenk zaten iyidir. teodorcuk bi ara uçup kaçıyordu. jahovici de bajic'e tercih ederim.

Cenk Tosun’un babası Şenol Tosun: “Cenk, büyük ihtimal kiralık olarak Everton'dan ayrılacak. EURO 2020 nedeniyle forma giyebileceği bir yere gitmek istiyor. Beşiktaş, bizim yuvamız ancak Cenk'in gündeminde önce İngiltere, sonra Almanya var.“

Şenol Tosun: “Cenk'in şu an Türkiye'ye dönme gibi bir düşüncesi yok ancak futbol bu; her an her şey de olabilir.”

Çevrimdışı haluk.m

aman uyuz bajic gelmesin. en sevmediğim tip santrafor. pivot desen pivot değil aman aman güçlü değil, bitirici değil, hızlı zaten değil, teknik de sayılmaz. hepsinden az az var hiç bir şeyi tam yok. diğerleri yine çekilir. cenk zaten iyidir. teodorcuk bi ara uçup kaçıyordu. jahovici de bajic'e tercih ederim.

Belli ki Balotelli ya da onun ayarında bir oyuncu alamayacaklar.

Cenk'in dönme isteği yok, Teodorcuk ara dönem için riskli bir hamle, Bajic zaten  :by2:

Jahovic takasla 1,5 sezon için geliyorsa en mantıklı transfer olur.  Ucuz ve ülkeye alışık, ne verip veremeyeceğini de üç aşağı beş yukarı biliyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş - Mezokövesd Zsory maçı özeti  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Beşiktaş - Mezokövesd Zsory maçı özeti  :)

Rebocho sağ bek oynuyor. Enteresan.

Güven'in müthiş first touch'uyla topla kavga etmesini bi 3-5 saniye gördüm maçı izlemiş kadar oldum.

Adil Gevrek: "Oğuzhan Özyakup önemli bir oyuncu. Transfer gündemimizde var. Şartlar oluşursa olabilir." (beIN Sports)

Çevrimdışı tangaz

Abi Hukukta yasayı geriye uygulayamazsın diğer kulüplere geçerli Bi gecede kural çıkarıp geriye uygulayıp ilk ve son canere ağız okumadan cezayı kestiler konu biz olunca yasa geriyede yürür ileriye de yürür

walla sende doğru dedin diğer taraftan o cezayı burda ben ve mylife hariç herkes çok sevmişti canerden kurtulduk yuppi die kutlamıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

cenk açısından c.palace transferi hata olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

monçi mi ne bi sportif direktör vardı ozziye 8 filan veriyordu bizde 15 filan diyorduk herif salak değil tabii vermemişti, her neyse hala talipli midir acaba  :D yarı fiyatına veririm yanında da lens ve boyd bonus :money: