Her görüşe saygım var (Q7 sporlular hariç) ama umutsuz olan arkadaşları gerçekten anlayamıyorum. Skor odaklı düşünüyorlar bence. Rize maçının ilk devresini geride kapatmamiza rağmen göztepe maçına göre çok daha iyi oynadık. Takım iyiye gidiyor bunu nasıl göremiyorlar hayret ediyorum. Kaldı ki rize çok daha iyi bir takım. Güven şanssızdı sadece çok net pozisyonlar bulduk. Topu geri kazanma süremizde rekor kırmışız mesela. Bunlar çok önemli emareler skora aldanmayın. Oğuzhan çıkınca oyunumuz sıradanlaştı sadece dinamizmimiz ile golü bulduk baskıya devam ettik ama forveti pozisyona sokmadık. Eleni olsa belki Oğuzhan'ı aratmazdı. Takım iyi yolda enseyi karartmayın.
Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk
Pek tabii ki benim de her görüşe saygım var, ama bence konu skora odaklı düşünmek değil.
Takımda beni heyecanlandıran
'özel bir oyuncu' yok.
Maçları şöyle izliyorum bu sezon:
(Top Lens'te, sağdan depar atıyor, rakip savunma az adamla yakalanmış)
- Kesin ezer bu şimdi topu...
(Ezdi.)
(Top Boyd'da, sağ kanatta... Bir çalım atıp içeri yönelse içerde bir sürü adam top bekliyor.)
- Kesin saçmalar şimdi bu.
(Gitti, geldi, döndü, taç...)
(Top Ljajic'te... En teknik oyuncumuz... Orta sahadan ceza sahasına doğru ilerliyor...)
- İki çalım atar, ezer, ayaklarının arasında kaybolur top...
(İki çalım attı, ezdi, top ayaklarının arasında kayboldu...)
(Top Güven'de...)
- Hadi dön vur oğlum?
(Vuramadı.)
(Top Caner'de...)
- Orta yapsa ne olacak, vuracak adam yok ki...
(Orta yaptı, Vida vurdu, gol oldu.)
- Oha attık valla... Helal sana Vida, koçum benim... Sen de olmasan...
Yeni transferlerin de hiçbiri 'heyecan veren' oyuncular değil. İyiler midir, muhtemelen... İş yaparlar mı, mutlaka... Ama heyecan verecek adamlar değiller... 'Özel', yıldız oyuncuların olmadığı bir takım başarılı olamaz mı? Olabilir elbette... Ama ihtimal yüksek mi? Bence değil.