Bu saydıklarının hiçbir geçerliliği olduğunu düşünmüyorum. Allah aşkına, Lemina'yı ne sanıyorsunuz siz? İyice abarttılar bu adamı - Seri için de yapılmıştı bu. Sosa ve Emre, Ljajic'ten iyi mi? Sosa'nın Beşiktaş'taki en iyi sezonundaki istatistikleri Ljajic'inkilerin yanına yaklaşamıyor - Emre'nin tek işlevi ise saha içi provakatörlük rolü ki hakkını verelim, o hususta iyi. Topla kavga edip duran Nwakaeme'yi hangi açıdan Nkodou'dan iyi buldun onu merak ettim açıkçası. Futbolcuda önce akıl lazım, Nwakaeme'de o yok. Uğurcan Karius karşılaştırmasına ise hiç girmiyorum bile.
Lemina, piyasa değeri 17 milyon euro olan, Marsilya'da, Juventus'ta, öyle ya da böyle Premier League'de oynamış bir adam... Teraziye koyunca Oğuzhan'ı gerçekten tercih eder misin? Ben etmem.
Sosa-Emre > Ljajic konusunda ölçümüz istatistikse o zaman Quaresma'yı katiyen göndermemek gerekirdi. Zira istatistikleri onun kadar iyi olan bir kanat oyuncusu Türkiye'ye gelmedi desek abartmış olmayız herhalde... Bana göre Ljajic dev bir balon. Asla Beşiktaş gibi bir takımın liderlik yükünü üstlenebilecek bir oyuncu değil. Ve ne yazık ki şu an takımdaki en futbolcuya benzeyen adam o...
'Futbolcuda önce akıl olacak' konusuna yüzde yüz katılıyorum. Daha fazla katılamam... Nwakaeme ile N'koudou'nun futbol zekasının hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. Rodriguez de öyle. Hatta Bruma da öyle... Bunlar çok süratli ama kafası az çalışan oyuncular. N'koudou'da öyle. Oyunu iyi okuyan, bir sonraki adımı düşünen bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sadece çok süratli...
Uğurcan konusunda ise iddialıyım. Bence yıllar sonra onu Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biri olarak anacağız.