2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256757 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaşın kadrosu dünyanın en kötü kadrosu olsa bile benim içimde her zaman ümit vardır. Sonuçta formada Beşiktaş amblemi var.

Çevrimdışı kyiv

bu leminayı almak istediğimizde 4milyon maaş denmiyormuydu adam yarısına gitmiş şu elemanı da alıp elneny lemina layiç üçlüsü ile oynamak güzel olabilirdi.

Benim anlamadığım bu Lemina bu kadar iyiyse neden bir başka EPL takımı değilde Türkiyeye geliyor? Ciddi ilgilenen bir takım olsaydı sanmıyorum ki Türkiyeye gelsin.

Çevrimdışı levitate

6/10 = vasat demektir.

vasattan da ekstra bişey bekleyemeyiz.

özel not: yaşın çok genç kendini asla vasata alıştırma...

vasata kalmayalım diye neler yaptım bi bilsen :D tavsiyen için teşekkürler siz abilerimin her sözü değerlidir

puana gelirsek 6 vasat değilde iyinin kötüsü olurdu. 5/10 vasata daha uygun gibi. transferler erken olsa, forvet gelse ve lens gitse rahat 8/10'u bulurdu
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaşın kadrosu dünyanın en kötü kadrosu olsa bile benim içimde her zaman ümit vardır. Sonuçta formada Beşiktaş amblemi var.
  :-*  :ok:

Ne yapalım Fikret Ormana kızsak da etsek de Beşiktaşa kızamayacağımıza göre enazından takıma ve hocaya sonuna kadar destek.

Çevrimdışı levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Her görüşe saygım var (Q7 sporlular hariç) ama umutsuz olan arkadaşları gerçekten anlayamıyorum. Skor odaklı düşünüyorlar bence. Rize maçının ilk devresini geride kapatmamiza rağmen göztepe maçına göre çok daha iyi oynadık. Takım iyiye gidiyor bunu nasıl göremiyorlar hayret ediyorum. Kaldı ki rize çok daha iyi bir takım. Güven şanssızdı sadece çok net pozisyonlar bulduk. Topu geri kazanma süremizde rekor kırmışız mesela. Bunlar çok önemli emareler skora aldanmayın. Oğuzhan çıkınca oyunumuz sıradanlaştı sadece dinamizmimiz ile golü bulduk baskıya devam ettik ama forveti pozisyona sokmadık. Eleni olsa belki Oğuzhan'ı aratmazdı. Takım iyi yolda enseyi karartmayın.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

burakın olmadığı her maç benzer şeyler yaşanma olasılığı var güven şanssız filan değil güven bu kadar, arada çıkıp 3 gol atar ama bu kadar olduğu gerçeği değişmez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence iyi bir transfer donemi oldu. Forvet ve kaleci hafiften beni bir tirstiriyorsa da. Başarılı  bir donem gecirdigimizi dusunuyorum. Ve en iyi defans dortlusunun bizde olacagini düşünüyorum

Orta sahalar bu sene oldukca güçlü
Elneny-oguzhan-Ljajic
Nzonzi-lemina-belhanda
Emre-gustavo-kruse
A.parmak-sosa-ekuban

Galatasaray onde gibi görünüyor. Burada uyum onemli. Birde yerlesim tabi. Biz digerleinden daha farkli yerlesicez gibi

Hucumda iyi ucluler var. Acikcasi bilemedim kim iyi

Diaby-burak-nkoudou
Feghuli-falcao-babel
Moses-muriqi-rodriguez
A.omur-sorloth-nvakame

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence her ikisinde de 4. sıradayız.

Lemina > Oğuzhan
Lemina > Dorukhan
Nzonzi = Elneny
Sosa > Ljajic
Emre > Ljajic
Ekuban = Diaby (gibime geliyor, umarım en azından öyle olur)
Burak > Muriqi
Abdülkadir Ömür > Boyd + Lens
Feghouli > Boyd + Lens
Nwakaeme > N'koudou (daha erken ama, bana göre Nwakaeme daha iyi kat ediyor, oyunun daha çok içinde kalıyor)

Düşündükçe darlanıyorum...

Ha bir de,

Uğurcan > Karius
Muslera > Karius
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levitate

elneny'nin lisansı nerede ya sıkıntı çıkmaz inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Lemina > Oğuzhan
Lemina > Dorukhan
Nzonzi = Elneny
Sosa > Ljajic
Emre > Ljajic
Burak > Muriqi
Feghouli > Boyd + Lens
Nwakaeme > N'koudou (daha erken ama, bana göre Nwakaeme daha iyi kat ediyor, oyunun daha çok içinde kalıyor)

Ha bir de,

Uğurcan > Karius
Muslera > Karius

tineri fazla kaçırmışsın abi.

Çevrimiçi sEuL

Orta sahaya bari Mehmet Ozcan'i alsaydik.

Çevrimdışı kyiv

Elneny için federasyona evraklar verilmiş sıkıntı yok sadece İngiltere federaasyonundan onay gerekiyormuş o da yarın da olsa olurMUŞ.

Çevrimdışı karaoğlan

Lemina > Oğuzhan
Lemina > Dorukhan
Nzonzi = Elneny
Sosa > Ljajic
Emre > Ljajic
Burak > Muriqi
Feghouli > Boyd + Lens

Ha bir de,

Uğurcan > Karius
Muslera > Karius

Bu saydıklarının hiçbir geçerliliği olduğunu düşünmüyorum. Allah aşkına, Lemina'yı ne sanıyorsunuz siz? İyice abarttılar bu adamı - Seri için de yapılmıştı bu. Sosa ve Emre, Ljajic'ten iyi mi? Sosa'nın Beşiktaş'taki en iyi sezonundaki istatistikleri Ljajic'inkilerin yanına yaklaşamıyor - Emre'nin tek işlevi ise saha içi provakatörlük rolü ki hakkını verelim, o hususta iyi. Topla kavga edip duran Nwakaeme'yi hangi açıdan Nkodou'dan iyi buldun onu merak ettim açıkçası. Futbolcuda önce akıl lazım, Nwakaeme'de o yok. Uğurcan Karius karşılaştırmasına ise hiç girmiyorum bile.

Çevrimdışı 38life

Forumda diabynin 1(bir) maçını inceleyen tek kişi olduğunu düşünmüyorum.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var, ben.

Çevrimdışı tangaz

Benim anlamadığım bu Lemina bu kadar iyiyse neden bir başka EPL takımı değilde Türkiyeye geliyor? Ciddi ilgilenen bir takım olsaydı sanmıyorum ki Türkiyeye gelsin.

diğer epl takımlarının kadroları ve eksiklerini bilmediğimiz için bu soruya yanıt veremeyeceğim ama güvendiğim bir iki kişi 1 hafta evvel alabilirsek çok iyi olur diyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

İşte Naibi'nin yaptığı açıklamalar:

-ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK-

Diaby hakkında TRT Spor'a konuşan Naibi, "Transferin son gününde kadromuza Sporting Lizbon’dan Abdoulay Diaby’i kattık. Diaby’i kulübünden satın alma opsiyonu ile 1 seneliğine kiraladık. Belçika ve Portekiz liginde önemli performanslar gösteren, bir oyuncuyu kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz. Gol yollarında takımımıza önemli katkılar sağlayacak, sol ayaklı, hücumda birden farklı bölgede oynayabilen bir isim. Takımımızın bu seneki başarılarında önemli bir rol oynayacağını umuyoruz" dedi.

-ABOUBAKAR'IN TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ-

Öte yandan Ajansspor'a konuşan Naibi, "Beşiktaş'ta transfer süreci tamamlandı. Vincent Aboubakar'ın transferi gerçekleşmedi. Umut Nayir takımda kaldı." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: TRT Spor / Ajansspor

Çevrimdışı Sedat.Y

Her görüşe saygım var (Q7 sporlular hariç) ama umutsuz olan arkadaşları gerçekten anlayamıyorum. Skor odaklı düşünüyorlar bence. Rize maçının ilk devresini geride kapatmamiza rağmen göztepe maçına göre çok daha iyi oynadık. Takım iyiye gidiyor bunu nasıl göremiyorlar hayret ediyorum. Kaldı ki rize çok daha iyi bir takım. Güven şanssızdı sadece çok net pozisyonlar bulduk. Topu geri kazanma süremizde rekor kırmışız mesela. Bunlar çok önemli emareler skora aldanmayın. Oğuzhan çıkınca oyunumuz sıradanlaştı sadece dinamizmimiz ile golü bulduk baskıya devam ettik ama forveti pozisyona sokmadık. Eleni olsa belki Oğuzhan'ı aratmazdı. Takım iyi yolda enseyi karartmayın.

+binbeşyüz  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Pek tabii ki benim de her görüşe saygım var, ama bence konu skora odaklı düşünmek değil.

Takımda beni heyecanlandıran 'özel bir oyuncu' yok.

Maçları şöyle izliyorum bu sezon:

(Top Lens'te, sağdan depar atıyor, rakip savunma az adamla yakalanmış)
- Kesin ezer bu şimdi topu...
(Ezdi.)

(Top Boyd'da, sağ kanatta... Bir çalım atıp içeri yönelse içerde bir sürü adam top bekliyor.)
- Kesin saçmalar şimdi bu.
(Gitti, geldi, döndü, taç...)

(Top Ljajic'te... En teknik oyuncumuz... Orta sahadan ceza sahasına doğru ilerliyor...)
- İki çalım atar, ezer, ayaklarının arasında kaybolur top...
(İki çalım attı, ezdi, top ayaklarının arasında kayboldu...)

(Top Güven'de...)
- Hadi dön vur oğlum?
(Vuramadı.)

(Top Caner'de...)
- Orta yapsa ne olacak, vuracak adam yok ki...
(Orta yaptı, Vida vurdu, gol oldu.)
- Oha attık valla... Helal sana Vida, koçum benim... Sen de olmasan...

Yeni transferlerin de hiçbiri 'heyecan veren' oyuncular değil. İyiler midir, muhtemelen... İş yaparlar mı, mutlaka... Ama heyecan verecek adamlar değiller... 'Özel', yıldız oyuncuların olmadığı bir takım başarılı olamaz mı? Olabilir elbette... Ama ihtimal yüksek mi? Bence değil.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı KAP

Bekler geldi (her ne kadargönlümden bir solbek daha alınması geçse de :D ),
Kanatlar geldi,
Orta saha geldi,
Teknik direktör görece en uygunu oldu.
Forvet işi belki devre arası olur, o vakte sorun yaşamadan devam ederiz umarım.

Ljajic kötü başladı, Burak başlayamadı. Bu ikisi düzelse güzel oyun+güzel skor olacak. Olur inşallah. Hadi hayırlı tıraşlar.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tangaz

Bekler geldi (her ne kadargönlümden bir solbek daha alınması geçse de :D ),
Kanatlar geldi,
Orta saha geldi,
Teknik direktör görece en uygunu oldu.
Forvet işi belki devre arası olur, o vakte sorun yaşamadan devam ederiz umarım.

Ljajic kötü başladı, Burak başlayamadı. Bu ikisi düzelse güzel oyun+güzel skor olacak. Olur inşallah. Hadi hayırlı tıraşlar.

layiçin ilacı burak güvenden ötürü de kötü görünüyor çevresindekiler kötü die bencillik de yapıyor.

Çevrimdışı mellfred

Pek tabii ki benim de her görüşe saygım var, ama bence konu skora odaklı düşünmek değil.

Takımda beni heyecanlandıran 'özel bir oyuncu' yok.

Maçları şöyle izliyorum bu sezon:

(Top Lens'te, sağdan depar atıyor, rakip savunma az adamla yakalanmış)
- Kesin ezer bu şimdi topu...
(Ezdi.)

(Top Boyd'da, sağ kanatta... Bir çalım atıp içeri yönelse içerde bir sürü adam top bekliyor.)
- Kesin saçmalar şimdi bu.
(Gitti, geldi, döndü, taç...)

(Top Ljajic'te... En teknik oyuncumuz... Orta sahadan ceza sahasına doğru ilerliyor...)
- İki çalım atar, ezer, ayaklarının arasında kaybolur top...
(İki çalım attı, ezdi, top ayaklarının arasında kayboldu...)

(Top Güven'de...)
- Hadi dön vur oğlum?
(Vuramadı.)

(Top Caner'de...)
- Orta yapsa ne olacak, vuracak adam yok ki...
(Orta yaptı, Vida vurdu, gol oldu.)
- Oha attık valla... Helal sana Vida, koçum benim... Sen de olmasan...

Yeni transferlerin de hiçbiri 'heyecan veren' oyuncular değil. İyiler midir, muhtemelen... İş yaparlar mı, mutlaka... Ama heyecan verecek adamlar değiller... 'Özel', yıldız oyuncuların olmadığı bir takım başarılı olamaz mı? Olabilir elbette... Ama ihtimal yüksek mi? Bence değil.

Çevrimdışı kyiv

Umut Nayır 3. forvetimiz...

Fazla söze gerek yok. Ligde 1 tane gol atsın bu sene eşşek gibi anıracağım.

Çevrimdışı tangaz

3.forvetimiz yok hemşom hatta 2. forvetimizde yok. 1 adet süper forvetimiz var o da 34 yaşında ve sakat şuan ve yedeğini almayan bir yönetimimiz var.

Çevrimdışı KAP

layiçin ilacı burak güvenden ötürü de kötü görünüyor çevresindekiler kötü die bencillik de yapıyor.

Geçen sezonun son haftaları Güven'le bile iyi oynuyordu, o halini özledim. Hadi paslaşma al ver kısmı neyse de ceza sahası içinde net pozisyonda şutlarında özgüvensizlik var, kötü vuruyor bu ara.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı AigleBordeaux

Umut Nayir sözleşmesi bitince Berat Çetinkaya gibi 3ligte takılır
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!