2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260842 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Arthur Dayne

yoo ben hiç gülmüyorum.Orta da pek gülencek bir halimiz yok.
Ağla o zaman  :ebebe:

Çevrimiçi Sinan66

Sosyal'den duyumcu olursa benden alası olur. Evet arkadaşlar yeni forvetimiz hayırlı olsun. Okaka, Beşiktaş'ta. Hayırlı uğurlu olsun. Yıllık ücret konusunda son detaylar konuşuluyor.  Okaka yıllık 1.250 m isterken biz ücreti 1.249'a indirmeye çalışıyoruz. Anlaşılabilirse tarifeli uçakla gelecek özel uçağın mazotu bitmiş çünkü. Okaka olmazsa Tukaka ve Bukaka hazırda bekliyor.

Bu nedir arkadaş ya? 23 saat kalmış hala gizemli duyumlar. İsim biliyorsa söyle arkadaş bilmiyorsan başka konulardan konuşalım bak yazma demiyorum. Buna hakkım elbette yok. Ama şu tarzı bırakın ya.

:evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burak sakatlanmasa sıkıntı yok da , sakatlaniyor işte yaşı da ilerledi hali ile dönüşleri uzuyor

Lütfen birini alıp gelin artık Okakaya da raziyim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arthur Dayne

Burak sakatlanmasa sıkıntı yok da , sakatlaniyor işte yaşı da ilerledi hali ile dönüşleri uzuyor

Lütfen birini alıp gelin artık Okakaya da raziyim
Bolasie'den sonra okaka,ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi olacak ama gelsin artık ne yapalım.Ben bir maç daha forvette güven'i görmek istemiyorum.Yetenekli çocuk,seviyorum da ama ilk 11 seviyesinde değil henüz.

Çevrimiçi tolga1903

Kadro olarak rakiplerin gerisindeydik diyen adamı ciddiye alıp buraya mı taşıyorsunuz?

Rakiplerinden biri Fenerbahçe geçen sene küme düşme hattındaydı, 20 puan arkamızda kaldı ve 15 tane adam gönderdi, nasıl bizden iyiydi kadrosu?

Adamların bugünkü kadrosundaki geri dörtlüden sadece bir tanesi savunma oyuncusuydu.

Psikolojik olarak geride olmaları kendi eziklikleri.

Abi yarın ruiz vida sakatlansa sende de olmayacak stoperlerden biri savunma oyuncusu. Yani sanki bilinmiyor demi açıp bakılınca fener kadrosu gözükmüyor? Sol bekleri sağ bekleri sakat ellerinde iki stoper olmasına rağmen hocaları daha çok verim aldı diye başka oyuncu kullandı. O oyuncunun asıl mevkisine de daha bugün bir transfer yaptılar. Yani "ellerinde oyuncu yok" dediğin zaman öyle olmuş olmuyor. Ama bizim gerçekten elimizde oyuncu YOK. Biri sakat ve 34 yaşında diğeri de yetersizliği ayan beyan ortada üzerindeki baskı arttıkça takıma zarar veren 20 yaşındaki oyuncu. Yani gözünü seveyim pollyannacılığın zamanı şimdi mi? Üzerine onların avrupa kupası gibi derdi yokken biz wolwes deplasmanından gelip mesela gs'yle oynayacağız. Ya lütfen abi göz var izan var.

Bolasie'den sonra okaka,ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi olacak ama gelsin artık ne yapalım.Ben bir maç daha forvette güven'i görmek istemiyorum.Yetenekli çocuk,seviyorum da ama ilk 11 seviyesinde değil henüz.
Aynen öyle yapacak bisey yok Forvet yok takımda

Bırak şampiyonluğu ilk 3 bile tehlikeye girer böyle giderse

Bir şeyler yapmak lazım

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar hepimizin sinirleri çok gergin ondan yatıp uyumak en mantıklısı. Yatıp uyuyalım yarın ne istediğimiz forvet gelicek ne de istemediğimiz 8 numara bile gelmeyecek. Hakkımızda hayırlısı, rakiplerde de bol bol sakatlık olması dileğiyle. İyi geceler iyi nöbetler.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Arkadaşlar hepimizin sinirleri çok gergin ondan yatıp uyumak en mantıklısı. Yatıp uyuyalım yarın ne istediğimiz forvet gelicek ne de istemediğimiz 8 numara bile gelmeyecek. Hakkımızda hayırlısı, rakiplerde de bol bol sakatlık olması dileğiyle. İyi geceler iyi nöbetler.
Aynen öyle.Sana da iyi geceler.

Çevrimdışı worns

Diaz'ı göndermezler. 3. santraforu adamların. Gönderecek olsalar büyük liglerden talibi de çıkardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi yarın ruiz vida sakatlansa sende de olmayacak stoperlerden biri savunma oyuncusu. Yani sanki bilinmiyor demi açıp bakılınca fener kadrosu gözükmüyor? Sol bekleri sağ bekleri sakat ellerinde iki stoper olmasına rağmen hocaları daha çok verim aldı diye başka oyuncu kullandı. O oyuncunun asıl mevkisine de daha bugün bir transfer yaptılar. Yani "ellerinde oyuncu yok" dediğin zaman öyle olmuş olmuyor. Ama bizim gerçekten elimizde oyuncu YOK. Biri sakat ve 34 yaşında diğeri de yetersizliği ayan beyan ortada üzerindeki baskı arttıkça takıma zarar veren 20 yaşındaki oyuncu. Yani gözünü seveyim pollyannacılığın zamanı şimdi mi? Üzerine onların avrupa kupası gibi derdi yokken biz wolwes deplasmanından gelip mesela gs'yle oynayacağız. Ya lütfen abi göz var izan var.

Sevgili dostum sen yedek santrafor olarak Okaka'yı beğenmiyorsun; adamlar Mevlüt Erdinç'i aldı o pozisyona.

Tek sağ bekleri Isla, senin iki sağ bekin de ondan daha iyi. Sen Elneny'i beğenmiyorsun, adamlar 40 yaşında Emre'yle yola çıktılar o pozisyonda. Sen Oğuzhan'a ve Dorukhan'a burun kıvırıyorsun, onlar Tolga Ciğerci'den medet umuyorlar.

Biraz uzaktan bakın gerçeklere.

Yine de umudu kesmeyelim bakalım yine çok sürpriz bir hamle gelebilir yine ters köşe olabilir düşük ihtimalde olsa

Kenetlenelim yapacak bisey yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ağla o zaman  :ebebe:

Ağlanacak bir halimiz olduğunu da düşünmüyorum.

O resimde ne kadar sevmesem de dalga kişilen kişi Beşiktaş başkanı makamına saygınız olsun siz orman ile değil Beşiktaş ile dalga geçmiş oluyorsunuz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi yapacak bisey yok karartacakson gözünü , Şampiyon olamayınca daha da geriye gidiyorsun maddi olarak

Herifler S.L den gerekn parayı olduğu gibi transfere yatirip ligde yine şampiyon oluyorlar her ne kadar hakemler tarafından ittirilselerde oluyorlar bir şekilde

O yüzden gözü karartmak zorundayız başka türlü zaten basa çıkamayız ki çıkılmıyor işte görüyoruz..

Bak Ali koç karartti gözünü alıyor önüne geleni

Yunus'çum, anlatamadığım nokta şu: Şampiyon olamadan da ayakları üzerinde duracak bir ekonomi oluşturman ve takım kurman lazım.

Gözü kararta kararta bu hale geldik işte. 2. şampiyonluk sonrası frene basacağı yerde gaza bastı, ilk kaçan şampiyonluk krize soktu.

Çevrimdışı 38life

Yeni santraforumuz hayırlı olsun. Oyuncuyu tanımak isteyenler buyursun.

Toplam 30 dakika

Çevrimdışı worns

Ortalık yangın yerine döndü ama eli ayağı düzgün bi santrafor takviyesiyle çok bir sorunumuz kalmayacak. Ben kanat ya da orta saha beklemiyorum açıkçası. Mevcut rotasyonun yol alabileceği noktalar olduğunu düşünüyorum. Sadece santrafor önemli.

3 haftada epey maç izledim. En baskın ve organize görüntüyü biz dün 60 dk boyunca verdik. Kaldı ki Elneny yoktu, çok geç gelen uyum sağlayamamış parçalar vardı, santrafor yoktu vs. Belki Fb'nin bugün oynadığı oyun bir nebze yaklaşabilir ama o da kopuk kopuk ve defansif arızası daha fazla bir oyundu.

Şu an bile bu görüntüyü veriyorsak umutsuz olmaya gerek yok. Zaman bizim lehimize gelişecektir. Keza en keskin oyun yapısı değişimine giden, hem oyuncu hem de oyuncu aynı kalsa bile rol bazında önemli farklılıklar yaratmaya çalışan biziz. Dezavantajlarımız çok fazla. Buna karşın dün oynadığımız oyunu oynayabiliyorsak gelecekten umutlu olmamak için neden yok.

Çevrimiçi tolga1903

Sevgili dostum sen yedek santrafor olarak Okaka'yı beğenmiyorsun; adamlar Mevlüt Erdinç'i aldı o pozisyona.

Tek sağ bekleri Isla, senin iki sağ bekin de ondan daha iyi. Sen Elneny'i beğenmiyorsun, adamlar 40 yaşında Emre'yle yola çıktılar o pozisyonda. Sen Oğuzhan'a ve Dorukhan'a burun kıvırıyorsun, onlar Tolga Ciğerci'den medet umuyorlar.

Biraz uzaktan bakın gerçeklere.

Okaka'yı da elneny'i de beğenmediğim yok sayısal olarak da eksiğiz çünkü umut nayır asla düşünülmeyecek belli. Getirsinler abi ha 3 ay kala okaka'yı getiriyoruz deseler tepki gösterirsin doğal olarak ama yapacak bişey yok bizi mahkum ettiler bu yokluğa biz de sıtmaya razı oluyoruz. Yoksa hocanın bahsettiği "net bitirici, topu kaleye sokacak" adam bu adam mı hiç zannetmiyorum ama bunun için çok geç. Bratislava deplasmanına okaka'yla çıkarsın gelir trabzon'da burak ile oynarsın ama ikisine birden bu adamla çıkamayız çıksak da bir sonraki maçta olup olmayacağını gerçekten bilmiyoruz. Ya ciddiye mi alınmıyor nedir bu uefa bizi gerçekten yıpratır basit grup değil çok başabaş maçlar oynayacağız bunları düşününce neden tek kulvarda oynayacak fener örnek gösteriliyorki?

Çevrimdışı Alper1903

di marzio da haber geçmiş okaka diye. sabır...

Neyse

Sen Ben yok Beşiktaş var

Bundan sonra Hocayı da gommeyecegim hep destek tam destek tabii ki eleştireceğim de

Kenetlenmek ve takıma sahip çıkmak zorundayız beyler , başka Beşiktaş yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray 100. dakikada gol atamasa ve biz Rizespor maçında hakettiğimiz galibiyeti alsak; şimdi herkes başka şeylee yazıyordu.

Haftalık yaşıyor, haftalık konuşuyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Okaka'yı da elneny'i de beğenmediğim yok sayısal olarak da eksiğiz çünkü umut nayır asla düşünülmeyecek belli. Getirsinler abi ha 3 ay kala okaka'yı getiriyoruz deseler tepki gösterirsin doğal olarak ama yapacak bişey yok bizi mahkum ettiler bu yokluğa biz de sıtmaya razı oluyoruz. Yoksa hocanın bahsettiği "net bitirici, topu kaleye sokacak" adam bu adam mı hiç zannetmiyorum ama bunun için çok geç. Bratislava deplasmanına okaka'yla çıkarsın gelir trabzon'da burak ile oynarsın ama ikisine birden bu adamla çıkamayız çıksak da bir sonraki maçta olup olmayacağını gerçekten bilmiyoruz. Ya ciddiye mi alınmıyor nedir bu uefa bizi gerçekten yıpratır basit grup değil çok başabaş maçlar oynayacağız bunları düşününce neden tek kulvarda oynayacak fener örnek gösteriliyorki?

Yaw bizdeki Umut'un onlardaki karşılığı Allahyar.

Onların yedek santraforu Mevlüt, sen kimseyi almasan bile Güven ondan iyidir.

Yine de Okaka gelsin, kadro yeterli.

Hoca Başakşehir'de bile net bitirici ile oynamadı, Riyad Bajic'lerle, Mehmet Battal'larla oynadı. Abartacak bir durum yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

di marzio da haber geçmiş okaka diye. sabır...
Kimi alalım abi, yedek santrafora kim gelmeli sence?

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ağlanacak bir halimiz olduğunu da düşünmüyorum.

O resimde ne kadar sevmesem de dalga kişilen kişi Beşiktaş başkanı makamına saygınız olsun siz orman ile değil Beşiktaş ile dalga geçmiş oluyorsunuz.
Yav ne var resimde?Saçma sapan şeylere duyar kasmaya ne kadar meraklısınız :s20:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Okaka olursa işimizi göreceğini düşünüyorum ha içeri atma sıkıntısı varmı var ama sırtı dönük oyunu oynar ve ilerde top tutup çoğalmadada işimizi görür sırtında Aboubakar 2 kişi taşıyorsa bu 4 kişiye kadar adam taşır ama hantal ve dediğim gibi bitirmede sıkıntılı.

Çevrimdışı Karabay

Galatasaray 100. dakikada gol atamasa ve biz Rizespor maçında hakettiğimiz galibiyeti alsak; şimdi herkes başka şeylee yazıyordu.

Haftalık yaşıyor, haftalık konuşuyoruz.

Ee napak yani. Buyurun isterseniz son 2 seneyi konuşalım. Yada 7 seneyi.

Kimi alalım abi, yedek santrafora kim gelmeli sence?

Ben şahsen as santrafor istiyorum yedekten önce. Yedeği sonra düşünürüz.