2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262257 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Savaş

Allaha çok şükür işkence gibi bir transfer dönemi daha bitiyor.

Bundan sonra takımı desteklemekten başka yapacak birşey yok. Hayırlısı olsun hakkımızda..

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bu sene ALLAH yardımcımız olsun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tuncaboylu

Gaza falan basmadi rezalet sekilde sacma salak adamlar alindi
Oyle gaza basilmaz

Taraftar bir kere adimi bagirmadi sanki senol gunes yapti sampiyon benn yaaabdim ben yaaabdim sampiyon, diye yakin cevresinde hayiflana hayiflana senol gunese dusman oldu, dondu taraftAr adini bagirmiyor diye taraftRla papaz oldu, kendini dev Aynasinda gordu olan budur

Oynayani satti habire maaslari odemedi hocaya sormadan cins cins adamlari topladi

Bu sene avci sampiyon olsun seneye de tAkimin yarisini satar yerlerine araya araya daha kotulsrini bulup verir takimi hocaya ki taraftar hocaya girissin

Taraftar suclu tabi bi uclu cektirmedi baskana

Gucu de bize yetiyor git penaltilarimi vermeyen hakeme posta koy, taraftar disini sikiyorsa koltuga saygidan

Boyle camiadan kopuk yonetim olmaz
Tanımamışsın başkanı. Adamın umrunda olmadı adının söylenmesi vs.

O 2. şampiyonluk kutlamasında taraftarlar stadın önünde Fikret Orman diye tezahürat yaparken mikrofonu alıp, Şenol Güneş Şenol Güneş diye tezahürat yaptırdı.

Adamın öyle bir derdi olsa, beleşçileri kapalının ortasına doldurur, her transferde Yetmez Fikret Orman diye bağırtırdı.

Bu adamın eleştirilecek çok tarafı var, ama popülist ya da taraftara şirin gözükme meraklısı değil.

Çevrimdışı tangaz

:aman:

nedir son durum?
kaç zaiyat verdik?
telef olanlar arasında kadın ve çocuklar var mı?

:evillol:

formanspor çok yaşa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Adebayor ile robinyoyu neden yazmiyon yaw
Adamin bitiricisi viskaydi ayrica
Bizde lens oynuyor orda
Onlar da net bitirici değiller. Adebayor ya da Robinho'yu kimse istemez burada.

Çevrimdışı tangaz

O 2. şampiyonluk kutlamasında taraftarlar stadın önünde Fikret Orman diye tezahürat yaparken mikrofonu alıp, Şenol Güneş Şenol Güneş diye tezahürat yaptırdı.

Adamın öyle bir derdi olsa, beleşçileri kapalının ortasına doldurur, her transferde Yetmez Fikret Orman diye bağırtırdı.

Bu adamın eleştirilecek çok tarafı var, ama popülist ya da taraftara şirin gözükme meraklısı değil.

keşke azcık taraftara şirin görünmeyi deneyeydi, hakemlere yancı kuruluşa hatta geselilere şirin görünmeye çalıştığının yarısı kadar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Baskan seviyor o isi sene basi da abdullah hocayla tezahurat yapiyordu

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın gerçekler

https://twitter.com/tribunbesiktas/status/1168279265474940934
Hocayla cicim aylari bitince de cikip posta koymasini bekliyorum zemin falan bahane kadro sahane diye

Çevrimdışı mylife1903

Tabi bunlar bir pekto bir umut nayir degiller

Guvenle oynuyoruz santraforda yahu kim istemez adebayoru
Rize macinda olaydi adebayor 3 atardi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer baya iyi olur ama alabileceğimizi düşünmüyorum..

https://twitter.com/asmarcatr/status/1168301338490548226

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

cenk everton da hiç oyuna giremiyor bile... gelsin bize bence.. ben fitim cengo ya.. aidiyet sıkıntısı falan da çekmez kiralık, geri döncem zaten tarzı...

Çevrimdışı tangaz

Bundan önce @mylife1903  abi, @tangaz abi, @cursedofdragon yönetime kızdıklarında anlam veremiyordum. Şu an o kadar anlamlı geliyor ki. @Necmi abi sen takımın iyiliğini düşünüyorsun ama inan yönetimin hataları büyük artık bende bu kanıdayım. 3 maç 5 puan kayıp iki maçta kendi evinde. Bu kadar olmaz.

yönetimin hatalarının sadece bir kısmını küçük bir kısmını yazdık oysa ki, gerisini yazmaya gücümüz yetmedi.

Çevrimdışı tangaz

adebayoru en başta sen istersin  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Hocayla cicim aylari bitince de cikip posta koymasini bekliyorum zemin falan bahane kadro sahane diye

7-8 tane transfer yaptım bahane istemiyorum da der mi

Çevrimdışı mylife1903

7-8 tane transfer yaptım bahane istemiyorum da der mi
Demez mi abi
Uefa maci sonrasi hoca yorgunduk falan fikstur de sikisik derse
Hoop fiksturu ben yapiyorum bu genis kadroyu uefa icin kurduk da der

Çevrimdışı tangaz

2 gün kala abubakarın raporları incelemesini yeni mi bitirmiş bizim yönetim öle bişeyler gördüm saplık raporları detaylı incelenmiş ve vazgeçilmiş die bişiler yazıyor

temellerin tümü toplanıp komik bişiler yazmaya kalksa bu kadarını beceremez.

devre arası burak alınırken yazdım bize bir santrafor daha lazım die aradan geçmiş 7-8 ay hala alınan adam yok ondan sonra ilk yarılar nie çöpe gidiyor gider tabii

burada herkes layiçi ballandıra ballandıra anlatırken "layiç burak kadar layiç" diyen de buraksız layiçin hiç bir işe yaramayacağını yazan da bendim. hani nerede şenolun madara ettiği layiç naptı 3 maçtır? tek yaptığı bencilleşmek daha ilk maç ikinci maç bunu yazıyordum 3. maç sonu erkes yazmış ama bombayı da şöyle bırakayım. layiç bencil falan oynamıyor aslında çevresindekilerin yetersizliğini görüp bencilleşiyor bunlara pas verip topları ezmelerini izleyeceğime kendim ezeyim daha iyi diyor burak varken neden bencil değildi...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

cenk everton da hiç oyuna giremiyor bile... gelsin bize bence.. ben fitim cengo ya.. aidiyet sıkıntısı falan da çekmez kiralık, geri döncem zaten tarzı...
Cenk gelse 4 4 2 bile oynanabilir.

Boyd      Ljajic    Elneny    N'koudou

Burak       Cenk

Çevrimdışı tuncaboylu

adebayoru en başta sen istersin  :evillol:
35'lik adam istemiyorum takımda.

Çevrimdışı tangaz

35'lik adam istemiyorum takımda.

şuan 35 gelirken kaçtı?  robinyoyu ilk öneren de sendin ayrıca daha sivasa düşmeden yazmıştın.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

1 maç ile perişan olunuyorsa bizde sivas karşısında perişan olduk 3-0 bitti gol bile atamadık.

malatya 2 gol tepki vermiş.

2-3 bitmiş maç o kötü kadroya rağmen bunlar boş laflar.
1 maç değil 3 maç oldu düzelmeyi görüyoruz da konuşuyoruz. Sivas maçı sonrası yazdığım tek mesajda transfere bile gerek yok masraf olmasın demiştim üzerine gelen transferler gidenler ve oyun umudumu artırdı. Takım olmaya başladık.
Sergen eleştirisi de istikrarsızlığını göstermek içindi.. İki maç alır iki maç verir bizim seviyemizin şu an çok altında Sergen. Avci ve öğrencileri gittikleri yerde başarılı oluyor vurgulamak istediğim o. Boş laflar degil gayet altı dolu kendi düşüncelerim. Boş laf konusunda eline su dökecek adam az bulunur bu forumda onu da ekleyeyim.

Çevrimdışı Koa_lAA

Cenk gelse 4 4 2 bile oynanabilir.

Boyd      Ljajic    Elneny    N'koudou

Burak       Cenk

bence çok faydalı olur bizde... pl yaptıktan sonra milli takımda izlediğim kadarıyla topla olan ilişkisini falan da geliştirmiş biraz... iyi olur bizde ama cenk neden orda kaldı anlamadım... dün maçlarını izledim.. oynama şansı çok az orda, hatta yok... kean,iwobi,richarlison oynuyor...bernard, lewin kenarda... ki carvert-lewin  bile cenk in önünde rotasyonda...

Çevrimdışı emre_1978

Bugün son dakikada seneye göndermek için uğraşacağımız birilerini almayız inşallah.
İşe yaramaz kontenjanımız dolu, şişirmeye gerek yok

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

2 gün kala abubakarın raporları incelemesini yeni mi bitirmiş bizim yönetim öle bişeyler gördüm saplık raporları detaylı incelenmiş ve vazgeçilmiş die bişiler yazıyor

temellerin tümü toplanıp komik bişiler yazmaya kalksa bu kadarını beceremez.

devre arası burak alınırken yazdım bize bir santrafor daha lazım die aradan geçmiş 7-8 ay hala alınan adam yok ondan sonra ilk yarılar nie çöpe gidiyor gider tabii

burada herkes layiçi ballandıra ballandıra anlatırken "layiç burak kadar layiç" diyen de buraksız layiçin hiç bir işe yaramayacağını yazan da bendim. hani nerede şenolun madara ettiği layiç naptı 3 maçtır? tek yaptığı bencilleşmek daha ilk maç ikinci maç bunu yazıyordum 3. maç sonu erkes yazmış ama bombayı da şöyle bırakayım. layiç bencil falan oynamıyor aslında çevresindekilerin yetersizliğini görüp bencilleşiyor bunlara pas verip topları ezmelerini izleyeceğime kendim ezeyim daha iyi diyor burak varken neden bencil değildi...
Röntgenlere MRlara zoom yapmışlar sonra vazgeçmişler ben öyle anladım. :D