2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256271 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Düştük artık iş yapar mı yapmaz mı orasını da düşünen yok gelsin kim geliyorsa.

Bir forvet bir 8e ne hallere gelicekken, kendine yönetim diyen karşıda transferin tsini bilmeyen abdülrahimden bile transfer şov yiyen bir yönetim, bizi düşürdü maalesef.

Nzonzi falcao lemina biz alsak, şuan şampiyonluğu kartopu atarken kutlardık.

Çevrimdışı huseyincelebi

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi tolga1903

Bir forvet bir 8e ne hallere gelicekken, kendine yönetim diyen karşıda transferin tsini bilmeyen abdülrahimden bile transfer şov yiyen bir yönetim, bizi düşürdü maalesef.

Nzonzi falcao lemina biz alsak, şuan şampiyonluğu kartopu atarken kutlardık.

Onlara o transferleri yaptıran da biz değil miyiz sanki. 2 senedir yenilip şampiyonluk veren hele geçen sene basaksehir'i yenip onlara yenilen. Neyse bunlar başka konu da gerçekten skandal ötesi durum şu rotasyon. Nasıl güvendiniz abi 34 yaşındaki sakat adama aylardır?

Çevrimiçi hasankale

yarın forvet gelecek ve gündemde ki isimlerin hiçbiri değil
Ya arkadas yeter artik ya yillardir uydurup uydurup yaziyosun  bu kadari da ayip artik.Transferin bitimine 20 saat kalmis hale kendince gizem yaratip  ilgi cekmeye çalışıyosun. Kimsenin bilmedi ismi sen biliyosun ya yazda bizde bilelim bay kolpaci.

Çevrimdışı enderersoy15

yarın forvet gelecek ve gündemde ki isimlerin hiçbiri değil
Taliska yazayim forvet degil. Topu iceriye katan cinsten. Olur mu?

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadas yeter artik ya yillardir uydurup uydurup yaziyosun  bu kadari da ayip artik.Transferin bitimine 20 saat kalmis hale kendince gizem yaratip  ilgi cekmeye çalışıyosun. Kimsenin bilmedi ismi sen biliyosun ya yazda bizde bilelim bay kolpaci.

Troll arkadaşımız o, yaptığı duyumlar troll. Ciddiye almadan gülüp okuyoruz biz, sende ciddiye alma.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bolasie mi? Okaka mi? Almayin abi kimseyi almayin gerek yok.

Çevrimdışı huseyincelebi

http://www.tomnash.eu/gomez-button.html

Bu sene butona tekrar basacağız gibi hissediyorum  :pray: :pray: :pray:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyon kontratla Bolasie filan alınmasın. Son dakika saçmalığı olur. Felaket inişte bi oyuncu sakatlıktan sonra toplayamadı. Yaşı da var.

Transfer sezonu boyunca Kono aman gelmesin dedim ama kanat alıyoruz ve seçenekler Kono-Bolasie ise Kono gelsin.

Bence kanat filan alınmasın. Santraforun maaş marjı genişletilsin net bir oyuncu alınsın. 2 milyon kanat 2 milyon santrafor maaş açıklığı yaratılmışsa 3-3.5 verin üst düzey santrafor getirin madem.

Gomez olmadı Sandro Wagner vb.
Adam daha 30 yaşında yahu.

Kariyeri çıkışta olsa getirebilir misin, tabii ki inişte olacak.

https://twitter.com/hasso1903/status/1168263727101161473

Oğlum yeter lan atmayın şunu artık  :lol: :lol: :lol: Şurada sinirimiz bozuldu bütün Beşiktaşlıların saçma sapan şeylere gülüyoruz  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Şu mariano diaz falan kovalansa bari yav ne oyuncular var milletin maç kadrosuna giremeyecegi belli olan ama bizim takıma gelse takımın çehresini değiştirecek. Neden bunlara teklif yapmıyoruz maaş skalasını biraz yükseltiversin yönetim gol atacak oyuncu alıyorsun ya.

Şu mariano diaz falan kovalansa bari yav ne oyuncular var milletin maç kadrosuna giremeyecegi belli olan ama bizim takıma gelse takımın çehresini değiştirecek. Neden bunlara teklif yapmıyoruz maaş skalasını biraz yükseltiversin yönetim gol atacak oyuncu alıyorsun ya.

+1903 forvet konusunda verin abi parayı.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Oğlum yeter lan atmayın şunu artık  :lol: :lol: :lol: Şurada sinirimiz bozuldu bütün Beşiktaşlıların saçma sapan şeylere gülüyoruz  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eeee artık bu saatten sonra full makara :ebebe: Ciddiye alınacak bir hali mi kalmış koskoca takımın?Aynen devam jk...

Çevrimdışı levitate

biz neden mariano diaz kovalamıyoruz

adam 1 yıldır boşta gibi bir şey kirala gitsin işte
bipbipbupbup

Eeee artık bu saatten sonra full makara :ebebe: Ciddiye alınacak bir hali mi kalmış koskoca takımın?Aynen devam jk...

Aynen öyle bizde ciddiye alıp kendimizi paralıyoruz, adamlar mikonosta tatil yapıyor, dediğin gibi adamın karşısında beyl getircem diyen biri onun karşısında da güvendiğimiz ançta Beşiktaş batıyorken söz verdim falan filan diyor. Bu 3ünü topla 1 başkan etmez. Beşiktaş maalesef sahipsiz kalmıştır.

Çevrimdışı cursedofdragon

yoo ben hiç gülmüyorum.Orta da pek gülencek bir halimiz yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de bilmiyorum. Bu sene herkes EPL'de kamp kurdu. Unutuldu herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıntı

Açık ve net.

Fikret Orman Beşiktaş kulübünü artık yönetemiyor,Fikret Orman bu klube ve taraftara aykırı davranarak kendi ayağına sıkıyor.

Transfer ve kadro olarak rakiplerin baya bir gerisindeydik,artık psikolojik olarak da çok gerideyiz.
Taraftarın yönetim üzerinde ağırlığı felan kalmadı.

Kadro olarak rakiplerin gerisindeydik diyen adamı ciddiye alıp buraya mı taşıyorsunuz?

Rakiplerinden biri Fenerbahçe geçen sene küme düşme hattındaydı, 20 puan arkamızda kaldı ve 15 tane adam gönderdi, nasıl bizden iyiydi kadrosu?

Adamların bugünkü kadrosundaki geri dörtlüden sadece bir tanesi savunma oyuncusuydu.

Psikolojik olarak geride olmaları kendi eziklikleri.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

http://www.tomnash.eu/gomez-button.html

Bu sene butona tekrar basacağız gibi hissediyorum  :pray: :pray: :pray:
Keşke olsa ama onda O hatun varken gelmez , ha hatunu boşadıysa orası ayri :D :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

Gecenin gündemi olan bolasiyeyi tanımam bilmem.Şöyle bi transfermakt maçkolik bakındım. Anladığım kadarıyla adam golcü değil.Hele  hocanın tarifiyle topu içeri sokan bir golcü hiç değil.Yoksa Lensi mi sattık diye düşündüm bir an.Hani onun yerine gelecekse ben razıyım.(Hiç izlememiş olmama rağmen  :) )

Çevrimdışı cursedofdragon

yönetimin aklına bile gelmemiştir.

Gecenin gündemi olan bolasiyeyi tanımam bilmem.Şöyle bi transfermakt maçkolik bakındım. Anladığım kadarıyla adam golcü değil.Hele  hocanın tarifiyle topu içeri sokan bir golcü hiç değil.Yoksa Lensi mi sattık diye düşündüm bir an.Hani onun yerine gelecekse ben razıyım.(Hiç izlememiş olmama rağmen  :) )

Bolaise gelse lensi ararsın. Allaha yakın bize uzak olsun.

Çevrimdışı Jimexi

Sosyal'den duyumcu olursa benden alası olur. Evet arkadaşlar yeni forvetimiz hayırlı olsun. Okaka, Beşiktaş'ta. Hayırlı uğurlu olsun. Yıllık ücret konusunda son detaylar konuşuluyor.  Okaka yıllık 1.250 m isterken biz ücreti 1.249'a indirmeye çalışıyoruz. Anlaşılabilirse tarifeli uçakla gelecek özel uçağın mazotu bitmiş çünkü. Okaka olmazsa Tukaka ve Bukaka hazırda bekliyor.

Bu nedir arkadaş ya? 23 saat kalmış hala gizemli duyumlar. İsim biliyorsa söyle arkadaş bilmiyorsan başka konulardan konuşalım bak yazma demiyorum. Buna hakkım elbette yok. Ama şu tarzı bırakın ya.