2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249766 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

valla arkadaşlar herkes olumsuz olumsuz yazıyor ama sadece benim sanırım dün ki oyundan sonra takıma olan güvenim ve inancım daha da arttı. Gayet güzel oynuyoruz ama eksiklerimiz var onlarda zaman ki bu kısa sürede aşılacak bir şey diğeri de forvet. Bunları hallettik mi çok daha iyi olacağız.

Milletin ne transfer yaptığı umrumda bile değil  :ok: :ok:
Oyun iyi ama topu içeriye sokabilecek yok
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Boyddan hala ümitliyim ben, pollyana olabilir miyim acaba  :lol: Daha erken ümit veriyor bence ilk yarıda gayette iyiydi sadece şanssızdı içeri girdi şut çekti falan, ben böyle içeri girip şut çeken bi babeli hatırlıyorum. Yani viscada ilk geldiği zaman böyle değildir hocanın elinde sonradan gire gire de iyi seviyeye gelebilir, gömmek için çok erken bence.

Boyd için ilk takımda izlediğimde de aynı şeyi demiştim. Ne çok yetenekli, ne çok atletik. Bir turlu kadro tam olmadı, üstünde baskı var o da tamam ama kendisi de pek varlık gösteremiyor. Geçen sene ki istatistiği göz ardı edilemez. Demek ki adapte olup sakin kaldığında bir şeyler oluyor ama biran önce toparlanması lazım. Hem sakinleşmeli, hem kendini geliştirmeye yonelmeli. Hoca önümüzdeki maç bence onunla başlamamalı.

Hadi takıma alışsa Boyd olur da Lensi ne yapacağız onu bilmiyorum. Basındaki testlerde hep önde hikayeleri falan ne kadar doğru bilemeyeceğim. Bana göre hoca onu bu maçta kasıtlı olarak çıkarmadı gol mol atar da son dakka birileri mirileri ister diye...🙂

Bir forvet almamız şart, yoksa guzel amrc uyguna Ferdi de gelebilir, geçen sene sağ kanat oynatmışlar şov yapmış. Zaten antrenman ihtiyacı olmayan ofansif ze roberto gibi bişey 38 e kdr falan oynar biyerlerde. Atınç sıkıntısızsa alınmalı, yoksa gurbetçi bir dc olabilir. Tolcay Ciğerci var klupsuz bayadır, abisinden iyi topçu sıkıntısızsa 8 rotasyonuna koyarsın. Gece belki gir forvet listesi yaparım ucuzlardan bizimkiler bazen sıkışıyor belki bir faydası olur

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hepimiz hazırlık maçlarında bile caner caner diye bağırıyorduk demi yani eleştiriyorduk.

İzleyin son iki maçı caner bile düzgün oynuyorsa bu iş olacaktır arkadaşlar  :evillol:

Şuan takıma ilk caneri yazarım.

Çevrimiçi tolga1903

Hep aynı isimler. Abuş, okaka falan . Son dakika gomez geliyormuş bir de. Neyse hayal kurmayalım.

Anladım yeni isim yok takip edemedim de eyvallah abi.

Çevrimdışı B@RoL

valla arkadaşlar herkes olumsuz olumsuz yazıyor ama sadece benim sanırım dün ki oyundan sonra takıma olan güvenim ve inancım daha da arttı. Gayet güzel oynuyoruz ama eksiklerimiz var onlarda zaman ki bu kısa sürede aşılacak bir şey diğeri de forvet. Bunları hallettik mi çok daha iyi olacağız.

+1903

Çevrimdışı FedericoGiunti

Ben dünde yazdım. Takım dün iyiydi. Daha da iyi olacak. Bu sene şampiyon olursak İNŞAALLAH bu yönetime rağmendir.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı savaş altay

https://twitter.com/outofcontextbjk/status/1168192995662999553?s=19
Fernandes gelmedi ama olsundu diyecegim yakinda.

Yere su acidan kosan azicik teknik adamlar goz zevki yapiyor  :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Transfer yapmayacağız herhalde

Çevrimdışı mylife1903

Rakipleri yokki, yani karşıdaki rakip o kadar kötü ki çıksın gitsin diyemiyoruz. Yok bale der diğeri sırf yıldız transferi kovalar bilmem ne
Sahibinden kelepir uygun fiyata beeyl, 20 milyon yuro falan herhalde uygunu
Takim kuruyoz biz o paraya

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Bundan önce @mylife1903  abi, @tangaz abi, @cursedofdragon yönetime kızdıklarında anlam veremiyordum. Şu an o kadar anlamlı geliyor ki. @Necmi abi sen takımın iyiliğini düşünüyorsun ama inan yönetimin hataları büyük artık bende bu kanıdayım. 3 maç 5 puan kayıp iki maçta kendi evinde. Bu kadar olmaz.
O senol gunes'in iyi teknik adamligindan. O cekilince son top yakar top yonetim denildi artik!

Iyi oldugu icin elestirildigini yazdiysak bile anlamayacak cok..

Çevrimdışı caner.eryigit

Nasıl  bir ffp arkadaş Bi biz salakmışız adamlar çatır çutur arka yoldan fln transfer yapıyorlar.
Atom kanarya rıza hocam bütün barutu bizim maçta atmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Hepimiz hazırlık maçlarında bile caner caner diye bağırıyorduk demi yani eleştiriyorduk.

İzleyin son iki maçı caner bile düzgün oynuyorsa bu iş olacaktır arkadaşlar  :evillol:
Adamina gore pozisyon,gorev tanimi bulamamak s.g 'in isi..

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı ankarakartal06

Kötü bir durum yok arkadaşlar.

Hocaya güvenim tam :ok: :ok:

Çevrimdışı savaş altay

Duyanda hic bsy yapmiyoruz zannedecek.

@Yunus Emre Dökmeci gibi :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

Sokuculuğu iyi biri lazım.

iyi sokması lazım.

Çevrimdışı savaş altay

Şuan takıma ilk caneri yazarım.
Ilk basta pedro'dan kaynakli denilsede adam baya taktik felan 2 haftadir akiyor.

Sakatligi olmasa bir de enerji bakimindan cok daha fazla dinamizm katardi. Tutamiyorsun kendiyken   :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar bizdede ümit var ama boşa gitmesinden şey yapıyoruz, karamsar değiliz

sadece

iyi sokması lazım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

iyi sokması lazım.
Forvet şart ama gidip ASSE’ten Diony kazmasını alacaklarsa almasınlar daha iyi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir hafta sonu ancak bu kadar kötü geçebilirdi.
Yaprak kımıldamıyor.adam almayacaksanız yapın bir açıklama olsun bitsin valla zehir ettiniz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bir hafta sonu ancak bu kadar kötü geçebilirdi.
Yaprak kımıldamıyor.adam almayacaksanız yapın bir açıklama olsun bitsin valla zehir ettiniz

Sorma ya son günler hiç çekilmiyor.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı karaoğlan

Eğer ismi dolaşanlar dışında sürpriz bir ismi getirmeyeceksek hiç transfer yapmamak daha iyi olacak sanki. Son dakika paniğiyle Okaka, Diony gibi isimlere 2-3 senelik tuzlu kontratlar vermeyiz umarım.