Boyddan hala ümitliyim ben, pollyana olabilir miyim acaba
Daha erken ümit veriyor bence ilk yarıda gayette iyiydi sadece şanssızdı içeri girdi şut çekti falan, ben böyle içeri girip şut çeken bi babeli hatırlıyorum. Yani viscada ilk geldiği zaman böyle değildir hocanın elinde sonradan gire gire de iyi seviyeye gelebilir, gömmek için çok erken bence.
Boyd için ilk takımda izlediğimde de aynı şeyi demiştim. Ne çok yetenekli, ne çok atletik. Bir turlu kadro tam olmadı, üstünde baskı var o da tamam ama kendisi de pek varlık gösteremiyor. Geçen sene ki istatistiği göz ardı edilemez. Demek ki adapte olup sakin kaldığında bir şeyler oluyor ama biran önce toparlanması lazım. Hem sakinleşmeli, hem kendini geliştirmeye yonelmeli. Hoca önümüzdeki maç bence onunla başlamamalı.
Hadi takıma alışsa Boyd olur da Lensi ne yapacağız onu bilmiyorum. Basındaki testlerde hep önde hikayeleri falan ne kadar doğru bilemeyeceğim. Bana göre hoca onu bu maçta kasıtlı olarak çıkarmadı gol mol atar da son dakka birileri mirileri ister diye...🙂
Bir forvet almamız şart, yoksa guzel amrc uyguna Ferdi de gelebilir, geçen sene sağ kanat oynatmışlar şov yapmış. Zaten antrenman ihtiyacı olmayan ofansif ze roberto gibi bişey 38 e kdr falan oynar biyerlerde. Atınç sıkıntısızsa alınmalı, yoksa gurbetçi bir dc olabilir. Tolcay Ciğerci var klupsuz bayadır, abisinden iyi topçu sıkıntısızsa 8 rotasyonuna koyarsın. Gece belki gir forvet listesi yaparım ucuzlardan bizimkiler bazen sıkışıyor belki bir faydası olur