2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249734 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arabanın direksiyonunu aldılar vitesini aldılar kapılarını vs aldılar herşeye para harcayıp
ya motora verecek paramız yok diyorlar resmen.
Bu bütün harcamaları çöpe atmak demektir.
Tam da bu nedenden dolayı bence yönetim bu seneyi gözden çıkarmış. Yoksa açıklama filan yok.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ben seviyesine bakmam kardeşim gomezin attığı gol sayısı belli o golü burakta elini kolunu sallayarak atar sonuç verimlilik aynı olunca onunla tartarsın şu kadarını söyleyeyim gaz verdiğin bir burak gomezden fazla atar gomezi gazla çalıştıramazsın ama burak çalışır. buda onu bizim için terazide artı yapıyor.
gelmesini istemedim zamanında bunu herkes biliyor ama burak Beşiktaş formasının büyüklüğünü bilen giymek için gelen biri gomez gibi cl de rezil olmak istemiyorum deyip kaçan biri değil evet oturur tartarım burak her yönüyle terazide ağır basar. Bence kime değer verip kime vermememiz gerektiğini bilmiyoruz.

Tamam abi mesajın içeriğinde de belli oldu, sen gomeze kızdığın için burak diyorsun. Ben cevabımı aldım teşekkürler :)

Ben burağı değersizleştirelim öldürelim bitirelim demiyorum ki ama burağı gomez yapmak burağa haksızlık bir kere. Burak bu ligin bugunu bilen çatır çatır gol atan biri ona laf yok ama gomez çok ayrı seviyeydi.

Çevrimdışı Necmi

70 civari puan bekliyorum abi
Ligin durumuna gore +-5 koy
Siralama son hafta bakariz
Firatboyun fb macindaki tiriplerine bakip tiransfer yapilsin mi yapilmasin mi anlariz
Faul duduklerini bakalim nasi ufleyecek
Fbli adama cirt dalinca diiit
Tsli az itinxe kosarak olay yerine gidip daaaaaddd diye mi ufleyecek

Kupa karneyle veriliyor ya da cb kehake ile veriyir iste
ölçü değil tabiki fener için üfleyecek fıratın hiç bir döneminde aleyhine üflediğini gördünmü
gereksiz maçta bile hani tarafsız görüneyimde belli olmasın diyen biri değil fener yenilirse
tribündeki kızı üzülür.

Çevrimdışı Necmi

Tamam abi mesajın içeriğinde de belli oldu, sen gomeze kızdığın için burak diyorsun. Ben cevabımı aldım teşekkürler :)

Ben burağı değersizleştirelim öldürelim bitirelim demiyorum ki ama burağı gomez yapmak burağa haksızlık bir kere. Burak bu ligin bugunu bilen çatır çatır gol atan biri ona laf yok ama gomez çok ayrı seviyeydi.
yoo ben buraka gomeze kızdığımdan daha fazla kızgınım konu o değil kendi fikrimden ayrı
konuşuyorum hak edene hakkını vereceksin hoşlanmasanda.

yönetim hiç harcamadığı kadar harcadı. sanmıyorum
son hamleler belirleyecek net tavırlarını
İşte acemilik bu. Dünya para harca golcün yok. Zar atılarak takım yönetilmez.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ferdi1903

Portekiz de Aboubakar ın son kez sağlık kontrolünden geçirildiği bilgisini aldık.
Risk söz konusu.
Yönetim bu riske girip girmeme konusunda hala başkanın kararını bekliyor..
Akşam son karar için yönetim bir araya gelecek.
Beşiktaş’ın yeni santraforu büyük olasılıkla bu akşam belli olacak.
Aboubakar ve Porto hazır.
Okaka ve kulübü hazır..
Bunun dışında görüşülen uğraşılan şapka tavşan misali oyuncular da var.
Zaten kalan gün 1.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kaynak besiktas istihbarat

Karar vermek niye bukadar uzun sürüyor arkadas? Yoksa elinde daha iyi altarnatif getireceksin iste, ha cöp golcü almisin ha abubakar sakatlik riskli almasin, cöp topcu isini görmiyecek bosa para harciyacaksin, ha abubakar sakatlanmis elinde patlamis

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2019, 20:13:31 ferdi1903 ]

yoo ben buraka gomeze kızdığımdan daha fazla kızgınım konu o değil kendi fikrimden ayrı
konuşuyorum hak edene hakkını vereceksin hoşlanmasanda.

Burak ne kadar gol atarsa atsın, gelip liderliği eşliğinde, şampiyonluğu getirip önümüze koysun, ozaman hakkettiği değeri veririz. Tamam gomez kaçtı ama bu adam birde şampiyonluk getirdi. gs maçında günayın yediği golden sonra hayatta toparlanamazdık attık golü, sonra winnerlığını gösterip aldı aynı şekilde fener maçı gs deplasman maçı. Gomez olmasa o sene dembabalı takım gibi son 5 hafta verirdik biz fenere şampiyonluğu. Burak daha bunları yapmadı bizde neden gomez kadar değer vereyim, ayrıca daha önceki vukuatları da belli.

İşte acemilik bu. Dünya para harca golcün yok. Zar atılarak takım yönetilmez.

Bak ali koçta gördü takımındaki(onlara göre) ışığı, luiz gustavoya da bastı para, durmisiyide aldı.
Bide bunlar ffpde he yani.
Biz ise hala pintilik yapalım ya abicim evi barkı sat al santrafor, bu kadrodaki ışık başka hiç bir takımda yok. Seneye şampiyonlar ligine gidince çok rahat çıkarırsın.

Çevrimdışı cursedofdragon

sana birşey söyleyeyimmi abi nasihatı olarak al ancak ezik insanlar bu kadar ağlar
sürekli şikayet eder bunu yapan çaresiz insandır. yazdığın bütün mesajlar sürekli şikayet sürekli ağlama
bunu şimdi transferin son gününe girdiğimiz için yapmıyorsun ilk gününden beri başladın
insanlar burda sürekli senin şikayetlerini okumak zorundamı. ağlamalarını dinlemek zorundamı
sürekli insanlara negatif enerji dağıtıyorsun. evet eleştiri olur ama seninki eleştiri değil sürekli memnuniyetsizlik.
bu kadar negatiflik kendin içinde iyi değil burdaki insanlar içinde iyi değil

bunun ağlamak ile ne alakası var ?

Bak kendin söylüyorsun ilk günden başladın diye bugünlere geldiğimiz de böyle olacağını bildiğim için önlem alalım diye yaptım çok uğraştım transfer de geç kalmayalım dedim eksik bölge kalmasın dedim ama sonuç değişti mi ?

Hayır ligin 3.cü haftası santrafor yok eksik bölgeler var ? Suçlusu ben mi oldum ?

Bunun adı ağlamak değil öngürü bir çok kişi benimle dile getirdi  ha dile getirmeyenler transfer de geç kalmadık daha hoca antreman bile çıkmadı bir sakin diyenler şimdi sus pus bak değineceksen o noktaya değin neden susuyorsunuz beyler de ?

bunlar şikayetler,ağlamak filan değil yani kısacası okumak istemeyen varsa engellesin geçsin.

Gerçekleri de yazamıyacaksak olacakları da yazamayacaksak  hiç yazmayalım yada...

Bundan önce @mylife1903  abi, @tangaz abi, @cursedofdragon yönetime kızdıklarında anlam veremiyordum. Şu an o kadar anlamlı geliyor ki. @Necmi abi sen takımın iyiliğini düşünüyorsun ama inan yönetimin hataları büyük artık bende bu kanıdayım. 3 maç 5 puan kayıp iki maçta kendi evinde. Bu kadar olmaz.
BEŞİKTAŞK

Bak ali koçta gördü takımındaki(onlara göre) ışığı, luiz gustavoya da bastı para, durmisiyide aldı.
Bide bunlar ffpde he yani.
Biz ise hala pintilik yapalım ya abicim evi barkı sat al santrafor, bu kadrodaki ışık başka hiç bir takımda yok. Seneye şampiyonlar ligine gidince çok rahat çıkarırsın.
Para yoksa bul. Elindeki oyuncuları sat. Adam gibi golcü al. İnan osuruk kadar yöneticilik bilmem ama ben daha iyi yönetirdim herhalde takımı.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Para yoksa bul. Elindeki oyuncuları sat. Adam gibi golcü al. İnan osuruk kadar yöneticilik bilmem ama ben daha iyi yönetirdim herhalde takımı.

Rakipleri yokki, yani karşıdaki rakip o kadar kötü ki çıksın gitsin diyemiyoruz. Yok bale der diğeri sırf yıldız transferi kovalar bilmem ne

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fernandes'den de kurtulduk  :tabe:

Fernandes zu Krasnodar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Fernandes zu Krasnodar

Ulan buna üzüleceğimi düşünmüyordum ama dünden sonra acaba mı dedim yani, gelse miydi acaba bize.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ulan buna üzüleceğimi düşünmüyordum ama dünden sonra acaba mı dedim yani, gelse miydi acaba bize.
Sistem oturmamış gibi görünse isterdim ama düzeni ve huzuru bozabilecek bir oyuncu olduğu için istemem. Zaten başkan da almaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaşlar adımızın geçtiği son gün imzalaması muhtemel herhangi bir santrafor oyuncusu var mı şu an?

Rakipleri yokki, yani karşıdaki rakip o kadar kötü ki çıksın gitsin diyemiyoruz. Yok bale der diğeri sırf yıldız transferi kovalar bilmem ne
Çebi başkan gelirdi F.Orman olmasa. O da yok söz vermiş filan. O işi de anlamadım. Beşiktaş senin sözünden daha mı önemsiz? Beşiktaşın menfaati için yedim sözümü de gel gir seçime. Of asfalyalarım attı.
BEŞİKTAŞK

Sistem oturmamış gibi görünse isterdim ama düzeni ve huzuru bozabilecek bir oyuncu olduğu için istemem. Zaten başkan da almaz  :tabe:

Çıldırtılar valla bizi ya, artık ne istediğimizi bilemeyecek durumda olduk.

Çebi başkan gelirdi F.Orman olmasa. O da yok söz vermiş filan. O işi de anlamadım. Beşiktaş senin sözünden daha mı önemsiz? Beşiktaşın menfaati için yedim sözümü de gel gir seçime. Of asfalyalarım attı.

Çebi konusunda da bazı şüphelerim var. Beşiktaş menfaatleri ilk başta olmalı, kötü yönetildiğini görüyorsa, çıkıp fikret orman kusura bakmasın ama ortada Beşiktaş menfaatleri var diyip çıkıp Beşiktaşa başkan olmalıydı. Bugün böyle diyorsa yarın da işte şirketime sözüm var Beşiktaş daha fazla değer vericem tarzı bu tarz sözleri var mı bilemiyoruz. Bize her şeyden önce 1.sıraya Beşiktaş menfaatini koyan bir başkan olması gerek.

Çevrimdışı ankarakartal06

valla arkadaşlar herkes olumsuz olumsuz yazıyor ama sadece benim sanırım dün ki oyundan sonra takıma olan güvenim ve inancım daha da arttı. Gayet güzel oynuyoruz ama eksiklerimiz var onlarda zaman ki bu kısa sürede aşılacak bir şey diğeri de forvet. Bunları hallettik mi çok daha iyi olacağız.

Milletin ne transfer yaptığı umrumda bile değil  :ok: :ok:

Arkadaşlar adımızın geçtiği son gün imzalaması muhtemel herhangi bir santrafor oyuncusu var mı şu an?
Hep aynı isimler. Abuş, okaka falan . Son dakika gomez geliyormuş bir de. Neyse hayal kurmayalım.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı savaş altay

Almeyda fernandes üstüne de bonservisli Quaresma
Ne yani fernandese mi geliyor tas anlayamadim  :icool:

Çevrimdışı ankarakartal06

Hepimiz hazırlık maçlarında bile caner caner diye bağırıyorduk demi yani eleştiriyorduk.

İzleyin son iki maçı caner bile düzgün oynuyorsa bu iş olacaktır arkadaşlar  :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fernandes zu Krasnodar
Kurtulduk ama başka gelende yok dün forvet ve sekiz olsa şuan 6 puanla milli takım arasına giriyorduk.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Ne yani fernandese mi geliyor tas anlayamadim  :icool:

Evet promosyon bu ekip, portekiz çetesi  :lol: