2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243706 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Yordu bu Beşiktaş beni yeminlen yordu. Bekle bekle bekle......... Neyse ki seviyoruz da çekiliyor. Sevmesek çekilecek dert değil.
Santraforu taaaa burak alindigindan beri bekliyoz 3 haftalik is degil
Burak tek basina yetmez guven anca son 10-15 oynar gol atar falan daha cok subyan umut anca kupada oynar buragi aldigin gun ikinciyi aramaya baslayacaktin

Çevrimiçi Necmi

Hoca tercihini cok elestirmemek cok da karistirmamak lazim aslinda ama sanki pedroyu alacagina guveni cikartip umutla denese kapiyi kirmayi daha iyi olurdu
Ikinci forveti alip denemek degil de daha degisik bir cocugu sokup deneseydi belki baska sonuc olurdu belki gene hakeme takilirdik

Ayrica boyd daha fazla kiredisi olan oyuncuydu bi sakatligi yoksa lensi almasi da daha saglikli olurdu da biz olmusa don biciyoz butun hafta topcuyla oturup kalkan hoca daha iyi de kimse bilemez

Konu 3luden gelince orda boyd lens yerine daglis kanat bek kullansa ggyi daha geri atsa da saglikli bir dizilis olur
Bu denemelerden sonra bence 3luye donebilir
361 kabaca oynarsan 4231 oynayan rakipleri bir guzel dove dove kira kira parcalarsin
Dodo da ozzi de daha iyi iynar kalabalik icinde

Bunlar tabi bizim dusuncemiz hocaya saygisizlik olarak degerlendirilmesin
Sonucta sorumluluk adamin topcuyu calistiran butun hafta goren o
kağıt üzerinde olmasada sahada 3-6-1 oynuyoruz zaten kanatlar kanat gibi değil orta sahanın sağı solu gibi oynuyor aslında rakibi ileri itince kanat gibi duruyorlar ama oynadıkları oyun kanat oyunu değil

Çevrimdışı cursedofdragon

Güven'den bir yol olmayacak böyle giderse. Sadece şutu var başka da bir olayı yok.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

ottoman bile böyle çökmedi.

Ba-Gomez-Aboubakar-Cenk-Burak-Güven

Aman acele bi hamle yapmayalım. Daha bir sürü saat var şöyle rahat rahat tartışalım konuşalım.

muhtemelen akşam fener maçını izleyecekler.

fener,gs kollanıyor transfere gerek yok diyecekler.Düşüncelerinin bu olduğunu tahmin ediyorum...

Sonumuz hayır olsun.

Çevrimiçi Necmi

Burak tek basina yetmez guven anca son 10-15 oynar gol atar falan daha cok subyan umut anca kupada oynar buragi aldigin gun ikinciyi aramaya baslayacaktin
bence sıradan birini alacaklarsa almamaları daha hayırlı olur.
ya iyi bir isim gelmeli yada gelmemeli

Sen taraftarsın taraftar kal abi.
Burnunu böyle işlere sokma.
Taraftar transfer istiyor diye  transfer yapılmaz.Rakip takım kimleri alıyor biz niye almıyoruz diye  transfer istiyorsun isteme.
Transferler geç filan kalmadı ayrıca hem almasak ne olur ki ?

Çevrimdışı FedericoGiunti

Her sene böyle her sene. Yaşlandım herhalde artık bazen sabrım taşıyor. Bu kadar acemilik olmaz. Yazık. Bize yazık.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Necmi

ottoman bile böyle çökmedi.

Ba-Gomez-Aboubakar-Cenk-Burak-Güven
neden :alala:
şimdiki güven bence yeni gelen cenkden daha iyi durumda
Burakda Ba aboudan daha iyi golcü gomezle kafa kafaya tartılır.
hiçde düşündüğünüz gibi bir düşüş yok sakat olmasa forvet sorununu bile düşünmezdi kimse.
abartmakta üstünüze yok. orta saha oyuncusu isterken canerden 8 çıktı ortaya
şu oynadığı oyunu oynayacak oyuncu almaya kalksan 10 M verirsin piyangodan çıktı adam

Çevrimdışı mylife1903

kağıt üzerinde olmasada sahada 3-6-1 oynuyoruz zaten kanatlar kanat gibi değil orta sahanın sağı solu gibi oynuyor aslında rakibi ileri itince kanat gibi duruyorlar ama oynadıkları oyun kanat oyunu değil
Abi oyle olmaz, gibi degillerle falan
Sevmiyom biliyon hoca tercihlerini elestirmeyi
3 luden bir adam gonderirsin biz 4luden adam gonderiyoruz iyice bogman lazim
Hica da hakli bence boyle yapmakta
Gg vida ruiz kagit ustunde supheli duruyor gg vida ruiz canere gore

Bunlar gene de bos isler, penaltimi versin benim kendi evimizde deplasman takimi muamelesi goruyoruz 16 tane faul caldi adam rakibi de dovemiyoruz. Deplasmanda 16 faul yapsak rakam iyi derim ama icerideki mac icin fazla kolay calinanlar dahil konusuyorum.

Ga ile fbye dun 2 penalti verilirdi en cok da 8-9 tanesine faul calinirsi o mudahelelerin mac sonuna dogru da gsliyi atardi hakem mevzu cakozlanmasin diye

Sezonun basi zaten bizim takim oturacak falan da rakipler de oturacak rizenin kadrosunda da bir cok yeni oyuncu vardi

bence sıradan birini alacaklarsa almamaları daha hayırlı olur.
ya iyi bir isim gelmeli yada gelmemeli
Abi iyi bir adam alsınlar. Hem de zamanında alsınlar. Biz taraftarız. Bunlar bizim hakkımız. Taraftar borçtan harçtan anlamaz ve sorumluda değildir. Taraftar makine gibi takım ister. Taraftar kupa ister ve hakkıdır da. En çokta bizim hakkımızdır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Erman1903

boyd konusunda olumsuz değilim bence oyun zekası var doğru yerlerde oluyor
ama uyumsuzluğu var şu anda zamana ihtiyacı var

Abi Boyd ilk yapılan transfer, Apo hocanın özel isteğiyle alındığını düşünüyorum. Oyuncunun yeni Visca olabileceği gibi bir algı yaratmıştı. Yönetimin de beklentisi büyük. Çocuk hissediyo tabi, İlk defa büyük takımda oynuyor, hoca sezon hazırlıklarından beri özel olarak ilgileniyor diye duyuyoruz, önceki sezondan istatistiği de var yapamayınca çok gerildi, iyice kastı kendini. Artık ona hoca neler anlatıyorsa çıkmadan önce son dakikalar robota bağladı, kendi gibi bile değildi. Enkudu da tam tersi, aç bir afrikalı gibiydi 🎃. İnşallah daha iyi olur ben kendisini Udinese maçında solda ümit verir bulmuştum. İnşallah daha iyi olacak eksikler var yanımda bu şekilde değerlendirmek doğru olmaz.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2019, 19:54:26 Erman1903 ]

Çevrimdışı kyiv

Burak'ı zorlamasın Burak'ın arkasında bir isim olsun diye diye kendimizi bitirdik. Kardeşim Beşiktaş takımı 34 yaşındaki adama göre mi planlama yapar? Al işte 1 maç oynadı arkasında 3 ay sakatlandı ne yapacağız? İş işten geçti 2 si çok kaliteli 1 de genç santraforumuz olacaktı. Koskoca yazı hiç yaparak geçirdik. Her sene her sene aynı şeyler. Quaresmayı göndereceksin bu saate mi kalır?

Bir tarafta hakemlerin rezillikleri, diğer tarafta bunlara ses çıkarmayan bir başkan, transferleri hiçbir zaman zamanında yapmayan bir başkan.
Ne bekliyoruz ki bu ortamdan?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Taraftar transfer istiyor diye  transfer yapılmaz.Rakip takım kimleri alıyor biz niye almıyoruz diye  transfer istiyorsun isteme.

Reis bu profil resmi ne kara büyü falan işlerine mi başladın Allah kabul etsin şeytanın bol olsun  :lol:

neden :alala:
şimdiki güven bence yeni gelen cenkden daha iyi durumda
Burakda Ba aboudan daha iyi golcü gomezle kafa kafaya tartılır.
hiçde düşündüğünüz gibi bir düşüş yok sakat olmasa forvet sorununu bile düşünmezdi kimse.
abartmakta üstünüze yok. orta saha oyuncusu isterken canerden 8 çıktı ortaya
şu oynadığı oyunu oynayacak oyuncu almaya kalksan 10 M verirsin piyangodan çıktı adam

Burak gomezle eşit mi :O Abi yapma Allahını seversen, Dembabadan daha iyi golcüde gomez çok ayrı bir seviye.

Çevrimiçi Necmi

sana birşey söyleyeyimmi abi nasihatı olarak al ancak ezik insanlar bu kadar ağlar
sürekli şikayet eder bunu yapan çaresiz insandır. yazdığın bütün mesajlar sürekli şikayet sürekli ağlama
bunu şimdi transferin son gününe girdiğimiz için yapmıyorsun ilk gününden beri başladın
insanlar burda sürekli senin şikayetlerini okumak zorundamı. ağlamalarını dinlemek zorundamı
sürekli insanlara negatif enerji dağıtıyorsun. evet eleştiri olur ama seninki eleştiri değil sürekli memnuniyetsizlik.
bu kadar negatiflik kendin içinde iyi değil burdaki insanlar içinde iyi değil

Abi Boyd ilk yapılan transfer, Apo hocanın özel isteğiyle alındığını düşünüyorum. Oyuncunun yeni Visca olabileceği gibi bir algı yaratmıştı. Yönetimin de beklentisi büyük. Çocuk hissediyo tabi, İlk defa büyük takımda oynuyor, hoca sezon hazırlıklarından beri özel olarak ilgileniyor diye duyuyoruz, önceki sezondan istatistiği de var yapamayınca çok gerildi, iyice kastı kendini. Artık ona hoca neler anlatıyorsa çıkmadan önce son dakikalar robota bağladı, kendi gibi bile değildi. Enkudu da tam tersi, aç bir afrikalı gibiydi 🎃. İnşallah daha iyi olur ben kendisini Udinese maçında solda ümit verir bulmuştum. İnşallah daha iyi olacak eksikler var yanımda bu şekilde değerlendirmek doğru olmaz.

Boyddan hala ümitliyim ben, pollyana olabilir miyim acaba  :lol: Daha erken ümit veriyor bence ilk yarıda gayette iyiydi sadece şanssızdı içeri girdi şut çekti falan, ben böyle içeri girip şut çeken bi babeli hatırlıyorum. Yani viscada ilk geldiği zaman böyle değildir hocanın elinde sonradan gire gire de iyi seviyeye gelebilir, gömmek için çok erken bence.

Benim anladığım yönetim bu seneyi gözden çıkarmış. Başka açıklaması olamaz bence.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mellfred

dün güven yerine cenk'i koydum kafamda, cenk bu oyun için biçilmiş kaftan. keşke ikna edebilseydik. bugün oynadıkları maçta kadroda mıydı ?
aboubakar keza dar alanda sırtı dönük alıp anında şuta çevirebilecek bir oyuncu o da çok iş yapar sağlıklı olduğu varsayımıyla

Çevrimdışı AigleBordeaux

Forma iki beden büyük geldi, çok gelişmesi lazım
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Benim anladığım yönetim bu seneyi gözden çıkarmış. Başka açıklaması olamaz bence.

Noldu ya ? Bi açıklama falan mı geldi?

Çevrimdışı mylife1903

Burak'ı zorlamasın Burak'ın arkasında bir isim olsun diye diye kendimizi bitirdik. Kardeşim Beşiktaş takımı 34 yaşındaki adama göre mi planlama yapar? Al işte 1 maç oynadı arkasında 3 ay sakatlandı ne yapacağız? İş işten geçti 2 si çok kaliteli 1 de genç santraforumuz olacaktı. Koskoca yazı hiç yaparak geçirdik. Her sene her sene aynı şeyler. Quaresmayı göndereceksin bu saate mi kalır?

Bir tarafta hakemlerin rezillikleri, diğer tarafta bunlara ses çıkarmayan bir başkan, transferleri hiçbir zaman zamanında yapmayan bir başkan.
Ne bekliyoruz ki bu ortamdan?
70 civari puan bekliyorum abi
Ligin durumuna gore +-5 koy
Siralama son hafta bakariz
Firatboyun fb macindaki tiriplerine bakip tiransfer yapilsin mi yapilmasin mi anlariz
Faul duduklerini bakalim nasi ufleyecek
Fbli adama cirt dalinca diiit
Tsli az itinxe kosarak olay yerine gidip daaaaaddd diye mi ufleyecek

Kupa karneyle veriliyor ya da cb kehake ile veriyir iste

Çevrimdışı mellfred

yönetim hiç harcamadığı kadar harcadı. sanmıyorum
son hamleler belirleyecek net tavırlarını

Çevrimiçi Necmi

Reis bu profil resmi ne kara büyü falan işlerine mi başladın Allah kabul etsin şeytanın bol olsun  :lol:

Burak gomezle eşit mi :O Abi yapma Allahını seversen, Dembabadan daha iyi golcüde gomez çok ayrı bir seviye.
ben seviyesine bakmam kardeşim gomezin attığı gol sayısı belli o golü burakta elini kolunu sallayarak atar sonuç verimlilik aynı olunca onunla tartarsın şu kadarını söyleyeyim gaz verdiğin bir burak gomezden fazla atar gomezi gazla çalıştıramazsın ama burak çalışır. buda onu bizim için terazide artı yapıyor.
gelmesini istemedim zamanında bunu herkes biliyor ama burak Beşiktaş formasının büyüklüğünü bilen giymek için gelen biri gomez gibi cl de rezil olmak istemiyorum deyip kaçan biri değil evet oturur tartarım burak her yönüyle terazide ağır basar. Bence kime değer verip kime vermememiz gerektiğini bilmiyoruz.

yönetim hiç harcamadığı kadar harcadı. sanmıyorum
son hamleler belirleyecek net tavırlarını

Arabanın direksiyonunu aldılar vitesini aldılar kapılarını vs aldılar herşeye para harcayıp
ya motora verecek paramız yok diyorlar resmen.
Bu bütün harcamaları çöpe atmak demektir.

Boyddan hala ümitliyim ben, pollyana olabilir miyim acaba  :lol: Daha erken ümit veriyor bence ilk yarıda gayette iyiydi sadece şanssızdı içeri girdi şut çekti falan, ben böyle içeri girip şut çeken bi babeli hatırlıyorum. Yani viscada ilk geldiği zaman böyle değildir hocanın elinde sonradan gire gire de iyi seviyeye gelebilir, gömmek için çok erken bence.
Sir kardeşim herkesin kaçırdığı bir nokta var. Boyd acemi balık. Daha büyük takıma alışacak. Ben de ümitliyim. Dün ilk yarıda defanstan bire birde çok kritik  top çıkardı bunu gören yok. Bence olacak ama bize olacak değil olmuş adam lazım. Ya da olmuş adamı biz yetiştirmeliyiz. Yani biz deneme yapılacak takım değiliz. Aldığımız adam direkt katkı sağlamalı ister genç olsun ister deneyimli.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

sana birşey söyleyeyimmi abi nasihatı olarak al ancak ezik insanlar bu kadar ağlar
sürekli şikayet eder bunu yapan çaresiz insandır. yazdığın bütün mesajlar sürekli şikayet sürekli ağlama
bunu şimdi transferin son gününe girdiğimiz için yapmıyorsun ilk gününden beri başladın
insanlar burda sürekli senin şikayetlerini okumak zorundamı. ağlamalarını dinlemek zorundamı
sürekli insanlara negatif enerji dağıtıyorsun. evet eleştiri olur ama seninki eleştiri değil sürekli memnuniyetsizlik.
bu kadar negatiflik kendin içinde iyi değil burdaki insanlar içinde iyi değil
Cocuk aglamiyor taktin abi eziklik aglamak diye
Guclu gozukmemiz lazimdi penalti icin falan diyordun
Hakem salak mi cingoz hepsi
Yer mi o organize cocuklari o isleri be abi