sana birşey söyleyeyimmi abi nasihatı olarak al ancak ezik insanlar bu kadar ağlar
sürekli şikayet eder bunu yapan çaresiz insandır. yazdığın bütün mesajlar sürekli şikayet sürekli ağlama
bunu şimdi transferin son gününe girdiğimiz için yapmıyorsun ilk gününden beri başladın
insanlar burda sürekli senin şikayetlerini okumak zorundamı. ağlamalarını dinlemek zorundamı
sürekli insanlara negatif enerji dağıtıyorsun. evet eleştiri olur ama seninki eleştiri değil sürekli memnuniyetsizlik.
bu kadar negatiflik kendin içinde iyi değil burdaki insanlar içinde iyi değil
bunun ağlamak ile ne alakası var ?
Bak kendin söylüyorsun ilk günden başladın diye bugünlere geldiğimiz de böyle olacağını bildiğim için önlem alalım diye yaptım çok uğraştım transfer de geç kalmayalım dedim eksik bölge kalmasın dedim ama sonuç değişti mi ?
Hayır ligin 3.cü haftası santrafor yok eksik bölgeler var ? Suçlusu ben mi oldum ?
Bunun adı ağlamak değil öngürü bir çok kişi benimle dile getirdi ha dile getirmeyenler transfer de geç kalmadık daha hoca antreman bile çıkmadı bir sakin diyenler şimdi sus pus bak değineceksen o noktaya değin neden susuyorsunuz beyler de ?
bunlar şikayetler,ağlamak filan değil yani kısacası okumak istemeyen varsa engellesin geçsin.
Gerçekleri de yazamıyacaksak olacakları da yazamayacaksak hiç yazmayalım yada...